![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje rupiecie
Kasiu! Ale one to chyba te same i z drugiej strony są różane.Pełnia lata!
Rosier!No dałaś nam rzeczywiście po oczach.Siedzę i podziwiam.,nie można wyszczególnić żadnej rzeczy boWszystko jest bajeczne!!!Powiem ogólnie tylko i tłach i cieniowaniu:masz swój już wyrobiony styl,Te szarości,beże,niby brudne ale wcale nie smutne nadają piękny klimat Twoim pracom,robisz te i ze smakiem i profesjonalnie. ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- I jaki gwóźdź?!?...nikt nie widzi bo wszyscy podziwiają szczegóły Twoich małych dziełek ![]()
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Witaj, przejrzałam właśnie Twój wątek i wyglądam tak
![]() Talerz z truskawkami jest przeuroczy, deseczki pod kalendarz boskie, zwłaszcza ta z grzybkiem. No i meble ekstra. Wpadła mi też w oko butelka z jeżynami. Mogłabym tak jeszcze wymieniać i wymieniać, ale powiem krótko - prawdziwa zdolniacha z Ciebie, na pewno będę tu często wpadać, żeby nacieszyć oko. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Łał bogato koleżanko droga
![]() Wszystkiego nie jestem w stanie opisac... świetny wieszak na ręcznik papierowy, ale dla mnie i tak najlepsze są: 1. szufladki z motywem róż 2. buteleczka, która stoi nad nimi - jeżynowa 3. butelka z bazylia i druga (obok) z motywem greckich domów z paxos tudziez antipaxos ![]() 4. zakładki w stylu retro (nieziemskie wprost !!!!!!) chętnie porwałabym conajmniej dwie !!!! 5. świetna deseczka pod kalendarz z motywem ziół i oliwek ! Brawa ogromne !!! Gdzieś Ty się ukrywała Kobietko !!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Anuleczka 2, dziękuję, że zajrzałaś
![]() Kathinna-Kasiu, ![]() ![]() Jolu, dzięki z miłe słowa ![]() ![]() Zarzyczka, witaj w moim wątku. Dla mnie zaszczytem jest czytać tak miłę słowa od doświadczonej decoupażystki. Zanim złożyłam swój watek wiele razy oglądałam Twoje prace. Buteleczki winogronowe robisz śliczne ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Sioodemko, dziekuję. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Zakładki - rewelacja!!!! Są niesamowite i z przyjemnością kilka z nich bym sobie "pożyczyła"
![]() A tak a propos - kolejna nauczycielka Wam się kłania ![]() Talerz z poziomkami mnie zauroczył. Mimo, że nie przepadam jakoś za takimi motywami, tak Twój talerz - pierwsza klasa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Figamaga, dzięki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Osiołek z zakątka :)
|
No Martuś zaszalałaś dokumentnie
![]() ![]() ![]() Bardzo ładne prace ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajna w klimacie jest deseczka pod kalendarz z postacią kobiety, zbliżającą się do stolika w ogrodzie. Podoba mi się na niej to nieregularne wydarcie górą i bokami papieru ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo ładnie postarzasz przedmioty, w taki naturalny sposób ![]() ![]() Wielkie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
Ewuniu, dziękuję za tyle miłych słów
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Nie znalazłam nigdzie tego papieru.Chętnie zamieniłabym kawałek jeśli Ci coś jeszcze zostało na jakiś inny jak się spotkamy.
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Witaj. Tylko dwie stronki wątku, a tyle fajnych prac już pokazalaś. Trudno wszystkie skomentować, ale najbardziej spodobały mi sie deseczki pod kalendarz, świetne są i kolorystyka, i tło, i postarzenia
![]() ![]() Bardzo mi odpowiada klimat Twoich prac ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() ![]()
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Nie lubie dużo pisać, to tylko powiem -zakochalam się w Twoich rupieciach ! Fejne rzeczy robisz
![]()
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Grażynko, dziękuję
![]() Haniu739, dziękuję ![]() Elu, dziękuję ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Nie wiem jak to sie stalo,ale ja tutaj dawno nie bylam i tyle slicznych rzeczy mi umknelo.Kazda rzecz cos w sobie ma wyjatkowego.Brawo
![]() Mam pytanko,jak ty robisz , ze ci wychodza takie te rzeczy nakrapiane.Te kropeczki nadaja pracom taki naprawde postarzony wyglad i to bardzo fajnie wyglada. Pozdrawiam.Sylwia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Dopiero co do Ciebie trafiłam, a już mam problem ze szczęką bo spadła do ziemi. Kobieto jakaś Ty płodna! Normalnie taki wysyp prac w krótkim czasie szok!
Dla mnie laika wszystko jest piękne, bardzo mi się podoba to co robisz ![]()
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Magcich, dziękuje za odwiedziny
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Sylwuś, o kropeczkach napisałam w wątku Emi 58a. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Taka sobie ogrodowa butelka i małe osłonki, wczoraj lakierowane
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Babeczki.
Nie miałam ostatnio czasu na wklejanie zdjęć ( w moim komputerze ładowanie trwa strasznie długo ![]() ![]() szafka na klucze, mój własny notesik, już trochę sfatygowany i etui na moje okulary. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, to zdjęcie notesu jest lepsze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Grzybki i listki naj
![]()
![]() |
#53 |
Osiołek z zakątka :)
|
Klucznik jest cudny, piękny motyw i rewelacyjnie dobrane tło
![]() ![]() ![]() I bardzo mi się podoba etui na okulary, jakoś nigdy sama nie próbowałam zdekupażować etui a tu taki super efekt ![]() Ale klucznik porywam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
Rosier na szczęście nie wiem gdzie mieszkasz, bo jak bym wpadła to mało co by zostało
![]() ![]()
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Oj te truskaweczki cudne i reszta tez bardzo ładna .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
no Marta zalszalałaś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
No dziś to muszę zachwycić się każdą rzeczą z osobna,Bo każda na to zasługuje.Butelka-cacuszko,fajnie ułóżony motyw,piękne cieniowania i klimaty.Warto było oglądnąć z każdaj strony.
Osłonki(to te malutkie?)Fajniusie. Klucznik-Mistrzostwo,i ułożemnia i dobranie motywu i wykończenie.Ciekawa jestem jak wygląda w środku? Notesik słodki Etui bombowe.Już od dłuższego czasu też myślę sobie zrobić ale...szewc bez butów chodzi ![]() Pojemnik przyjemny Talerz słodki i piękny choć obawiam sie o złocenia przy myciu-trzebabyło dać też od spodu.
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
Wow!!!Wszystko bardzo ladne,najbardziej zachwycila mnie szafeczka na klucze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Kathinno, Pupilku, Anuleczko2, Sylwuś, Emi 58, dziękuję za miłe słowa, które bardzo motywują do dalszej pracy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Magcich, dziękuję również; widzę, że mieszkasz w Katowicach, ja w podkarpackiem, więc masz bezpośrednie połączenie pociągiem ![]() ![]() Jolu, dzięki ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam. Marta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Przeurocze są osłonki iryskowe - zakochałam się w nich
![]() ![]() ![]() domek na klucze bardzo klimatyczny, aż naszła mnie ochota za zabranie się za swój derwniany domeczek, który leży już kilka miesięcy i czeka ![]() Przepiękne są również grzybeczki a ten motyw róz na etui !!!! Padłam ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.