|
|
#2491 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
To mój 300 post! W tej wielkopomnej chwili wymienię te, które ubóstwiam:_ZaaagubiOna_ myCh Extremalna Martusia1992 NieidealnaJa ciiri kontrastowaO karmelowomi toogether93 katrin_love nkfn NieZTejBajki Siatkarka18 Daria_96 patrycjaxpp niewieszjaktesknie Malinowa Girl kamisha TwojaKokaina _sasza_ agattee without_demur _mandarynka almostlover ZakreconaNaMaxa ekhm_sorry Chocolaaate desiree01 NieosiagalnaDlaCiebie Paralogiczna minimum4znaki TiScatteroUnaFoto 96LadyPoziomka96 Kofeina w RedBullach patrysiowa_ caroline60 BananowaDelma happyend dreams_x33 limitowanaa me9so3horny panna_miodowa RozowaSkeyterka Missi_16 Kolejność nie ma znaczenia. Wszystkie jesteście cudowne
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
changime , karmelowomi , monia270607 - dziękuje skarbki <3
Nie chce Ciebie już , dla mnie to już jest koniec. wiedzieć że do mnie przyjedziesz , gdy będziesz w potrzebie. `Jesteś dla mnie kimś , ale jednocześnie nikim , jesteś dla mnie czymś , ale jesteś też niczym .. nienawidzę cię , lecz bardziej Ciebie kocham , nie wybaczę , ale dziękuję że nauczyłeś kochać`
|
#2493 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
__________________ 'I see You watchin me, You see me watchin’ You.' Widzę, że spoglądasz na mnie, a Ty, że ja spoglądam na Ciebie.
|
|
|
#2494 |
|
Raczkowanie
|
W świecie dalekim od rzeczywistości.
Bo jeden twój uśmiech jest dla mnie ważniejszy niż 1000 wypowiedzianych słów. A w mojej małej główce wciąż rozbrzmiewa twój aksamitny głos. Kocham twoje czekoladowe oczy skierowane wprost na mnie. Bo wiem, że już nigdy nie będę sama. Mam Ciebie ; * Zakochana w istnym Bogu. Tęsknie za wspólnymi chwilami, za tym co kiedyś było. Niestety miałeś inne plany. Zagmatwana rzeczywistość mojego życia. |
|
|
|
#2495 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
O kurczaki.... Skarby moje , wy mnie okradacie.??? Chyba się poryczę ze szczęścia.! Jeśli chcesz odejść to zamknij mnie w ogromnej skrzyni wraz z moimi uczuciami...Nie chcę na to patrzeć.!!
Pamiętasz ten dzień.? Tak ten, w którym się poznaliśmy...Obiecywałeś, że zawsze przy mnie będziesz. Ale o tym, że mnie zostawisz w Walentynki nawet nie wspomniałeś.!;(
|
|
|
#2496 |
|
Wtajemniczenie
|
Kobieta jest jak pizza. Nie podzielisz się z kolegą, chyba że, jest dla ciebie stanowczo za duża.
Kiedy masz na coś wielką nadzieję - a jednym słowem Ci ją odbierają. Boje się samotnych wieczorów.. Samotnych chwil, gdy dopada mnie nostalgia. Gdy zaczynam wspominać.. Gdy zaczynam analizować przeszłość. Boje się, że nie poradzę sobie sama w tej tęsknocie. Że chwycę za telefon i zadzwonię w środku nocy żałośnie skomląc jak bardzo mi Ciebie brakuje. W spodniach czy w sukience? Odwieczny dylemat kobiety niezdecydowanej. Tęsknie za czymś czego nie ma i chyba nigdy nie będzie
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam Twoje serducho, wiesz ? + powinnaś tu być zdecydowanie częściej ![]() więc oczywiście kolejnych równie świetnych postów dziękuuuuję więc tańczmy, tańczmy dalej. możesz mnie kochać, możesz dotykać, całować. a ja ? ja już nie mogę wybaczać, już nie. zdejmij maskę, bądź tym, którego znam bądź sobą.
|
|
#2498 |
|
Zadomowienie
|
'And Yousmiled. Oh and then the spell was cast. And here we are in heaven for You are mine. At last..' I Ty się uśmiechnąłeś. Oh, i wtedy zaklęcie zostało rzucone. I jesteśmy w niebie, bo Ty jesteś mój. Nareszcie.. 'And I like the way You let me lead You when we go outside and walk.' I lubię sposób, w jaki pozwalasz mi prowadzić siebie, kiedy idziemy na zewnątrz i spacerujemy. 'I know You'll never bring me flowers. Flowers, they will only die. And though You''ll never take a shower together I know You'll never make me cry.' Wiem, nigdy nie przyniesiesz mi kwiatów. Kwiaty, one tylko zwiędną. I chociaż nigdy nie weźmiemy razem prysznica, to wiem, że nigdy nie sprawisz, że będę płakać.
|
|
#2499 |
|
Rozeznanie
|
CaMa
Okradłam. Guziki xD - a gdzie Ty? ![]() * * * Wszystkie moje niejasne tęsknoty nagle skrystalizowały się i zmaterializowały. Los prowadzi własnymi drogami, nie pytając ludzi o zgodę. Nagle opanowuje mnie żywiołowa radość i szczęście na myśl o Tobie. brak weny.
|
#2500 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję bo jakaś pochwałą mi myknęła
Przyciągnęło mnie Twoje imię a ciało zatrzymało Jak nie rozkminiasz mojej miłości to weź idź i z tamtą się prześpij "To jest jak sen z którego budzisz się zła bo chciałabyś żeby trwał " " Nie ma w tym miłości raczej troche nienawiści ...niestety " Już nic dla mnie nie znaczysz bo chce zdobywać bez końca " " Twe ciepło osusza moje łzy " "Prosze zaufaj chodź wiem że będzie ciężko " |
|
|
|
#2501 |
|
Zadomowienie
|
'I want to walk with You on a cloudy day in fields where the yellow grass grows knee-high. Won’t You try?' Chcę chodzić z Tobą w pochmurny dzień na pole, gdzie rośnie żółta trawa do wysokości kolan. Nie chciałbyś spróbować? 'And I want to wake up with the rain falling on a tin roof while I'm safe there in Your arms. So all I ask is for You to come away with me in the night.' I chcę się obudzić się w deszcz, który spada na dach z cyny podczas gdy jestem bezpieczna w Twoich ramionach. Więc wszystko o co się proszę to: chodź ze mną daleko stąd, w nocy..
|
|
#2502 |
|
Raczkowanie
|
marikab ;*.
nie mogę za bardzo wymienić moich Złotek, ponieważ nadrabiam dopiero XVII część. ale widząc tam.. brakuje mi papergirl, RealGirl89 i NieMyslPoczuj. gdzie jesteście.. . będzie bicie. ** schowałam do kolorowego pudełka w liczne wzorki wszystkie rzeczy, które od Ciebie dostałam. zaczynając od biletu do Warszawy z naszego pierwszego wyjazdu; czterolistnej koniczyny, która miała nam przynieść szczęście; pocztówki z Twojego wyjazdu beze mnie do Łeby; płyty, połamane - pamiątka z moich urodzin. skończyłam na danych obietnicach, magicznych wspomnieniach, głosu tęsknoty. następnie pokropiłam to steryną, z czarnej świecy, która podobno symbolizuje śmierć. tak, chcę żeby moja miłość umarła. przewiązałam jeszcze czerwoną wstążką i wyrzuciłam. właśnie tak zakończyłam nasz prymitywny romans. J: nie umiem gotować. K: a co to ma do rzeczy? J: pytam się Ciebie, czy wiesz w co się pakujesz. P: rozumiem. J: gówno rozumiesz. P: miałam to samo. dokładnie. J: powiedział, że Cię kocha, Ty go olałaś, ale nadal Ci zależało. nie mogłaś spać nocami, jadłaś truskawkowe sorbety mieszane z chipsami popcornem, chodząc godzinami w kolorowym szlafroku, myśląc, że jesteś sama. przełamując swoja pieprzoną dumę i pisząc do niego, prosząc o spotkanie. obiecał, że będzie. czekałaś na niego dwie godziny pod szkołą myśląc, że może pomyliły Ci się wskazówki, a on nie przyszedł? P: ze mną się spotkał. J: więc nie mów, że rozumiesz.
sprawiają, że gdzieś między gwiazdami krocze. *** Julia Ratajek & Fryderyk Żeromiński Przekroczyć szczęścia próg Edytowane przez jOlsko Czas edycji: 2010-07-26 o 19:25 |
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle wiary ma, a w pustych domach puste twarze życzą jej bólu. pragną widzieć ją, gdy
płacze.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#2504 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam może się ktoś ucieszy długo mnie tu nie było ponieważ byłam na obozie. Dziewczyny bardzo dobra robota kilka ostatnich stron.. CUDO! <3
I jakiego by błędu nie popełnił ona i tak znalazłaby jakieś sensowne usprawiedliwienie. Wmawiała sobie,że już wszystko jest okej.Twierdziła,że zapomniała i świetnie się odnajduje w tym nowym świecie bez niego.A jednak gdzieś tam w głębi duszy wiedziała,że oszukuje samą siebie. Wiesz? Boję się Ciebie spotkać. Siła wspomnień jaką przywołujesz jest zbyt duża. Skoro uważasz się za dorosłego mężczyznę to nie zachowuj się jak gówniarz wykorzystujący pierwszą lepszą okazję. |
|
|
|
#2505 |
|
Raczkowanie
|
dziękuuję ;*
Któryś raz kuję się iglą, jednak to nie boli tak samo jak złamane serce.
Wiesz pewnie, że już nie raz przez Ciebie płakałam, wiesz że nie jedno bym dla Ciebie oddała. Ten ból gdy pęka serce, ten ból, gdy ma się krew na ręce.
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
<3
myCh without_demur Toogether93 caroline060 ruda wiewiora kamisha nydee otojest agattee CaMa papergirl 12 Stonka grise KaMa2704 Siatkarka18 kontrastowa0 MrUnfabulous _mandarynka 3martyna3 _ZaagubiOna_ nieliczylamwcalesie deuce absorbeed Extremalna dresowa Drift Chocolaaate ciiri ratatamm joyeuse (Ciebie tu już wieki nie widziałam ;<) Missi_16 Malinowa Girl wszystkie te, które mnie urzekły przez moją całą karierę na wizażu ![]() :lovelovelovelovelove: ThisLove dlaczego nie pasujesz? to dopiero Twoje początki. ja trzymam za Ciebie mocno kciuki ;> karmelowomi dziękuję <3 ___ ' siedziałam w łazience na sedesie - było to jedyne miejsce w domu, gdzie choć przez chwilę mogłam pobyć sam na sam ze swoimi czarnymi myślami ' chcę poznać hasło do Twojego wnętrza zapach, głos, uśmiech to wszystko cholernie w Tobie kocham za dużo łez i słów za dużo przeżyć ' uśmiechnijmy się i nie przestawajmy marzyć choćby się nam wydawało, że czas, kiedy byliśmy najszczęśliwsi bezpowrotnie minął ' i na Dzień Dobry Cię mieć i na Dobranoc też potrzebowała Go a On potrzebował jej przyjdziesz do mnie razem z jutrem patrzę w niebo tęsknię ale przecież jeszcze się spotkamy ale jeszcze nie teraz nie chcę mu dłużej zamykać ust kocham Cię, teraz i tu jesteś stałym elementem mojego pejzażu za mało zaufania, za dużo złości, za dużo kontroli, za mało miłości więc nie zapominaj
- tylko kochaj
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-07-26 o 20:36 |
|
|
|
#2507 |
|
Wtajemniczenie
|
wow, dziękuje za tak wielka liczbę pochwał .. <3
kocham Was, moje. (: ------------ Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars .. ? / Czy możemy udawać, ze te samoloty na nocnym niebie, są jak spadające gwiazdy ? .. Doprowadził Ją do punktu, w którym nie może już funkcjonować bez Niego. - Kochasz ją?. - Chyba nie, ale dlaczego o to pytasz? .. - Przecież z nią jesteś.. - Tak, ale.. - Ale co? .. nie dokończył .. zapadła cisza .. Wszystko, co kazał. Znalazłam swojego Jezusa. Nazywam Go Jezusem. Robi dla mnie zadziwiające rzeczy. Wysluchuje mnie. Gdyby nie wzgląd na drugie piętro, wyskoczyłabym chyba oknem. 'Ja już miałam swoje pięć minut w Twoim życiu.' Otóz nie poprawie sie. 'I nie liczy się to, co ja czuję. Ważne, że Ty się świetnie bawiłeś.' nie mam planów na następne dwa oddechy. |
|
|
|
#2508 |
|
Zadomowienie
|
proszę mnie nie bić. zawsze to robicie jak wracam.
![]() że tak powiem... LoFffciAm wAssS ! ♥ Dwa wspaniałe miesiace, układania się razem do snu i powtarzania sobie, jak to dobrze że jest ktoś... To nie była miłość. Po prostu obustronna potrzeba bliskości, która przeradzała się niezdarnie w coś wielkiego, aby zaraz zgasnąć. Raz, dwa, trzy. Otworzyła oczy. Niebo. -jesteś okropna. -to chyba dobrze, nie? ![]() `I wanna fly so high, so high. `
Edytowane przez r0zunia Czas edycji: 2010-07-26 o 21:02 |
|
|
|
#2509 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kilka twoich słów i już wszystko nabiera sensu. moje usta pasują tylko do twoich. chyba razem jest nam lepiej. kochanie, wybierz wreszcie.
|
|
#2510 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za wszystkie pochwały ![]() Czasem tyle złych rzeczy spaceruje mi po głowie,
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za pochwały Kociaki
![]() *** jestem głodna miłości ' możesz zabrać mi nawet oddech... ' możesz mnie ranić i poniżać tylko bądź słońce razi mnie po oczach, ocala przed twoim widokiem skarbie przecież wiesz, jak Cię ku*wa nienawidzę mam nadzieję, że to co było już nie wróci nie chcę więcej Twojej litości
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#2512 |
|
Rozeznanie
|
Chocolaaate latin - dziękuje słońca One for all kontrastowao myCh - urzekłyście mnie totalnie W dniach romansu
była królową tańca tańczyła do białego rana On siedzi w ciszy z zamazanym obrazem tańczącej dziewczyny Odległy marzyciel na morzu czasu W nicości trwam.. Gdy kiedyś odejdziesz nas już nie będzie i siebie nie znajdziesz też Lustra płaczą pustymi łzami Co z nami będzie? - uwierz mi tak jak ja nie kochał nikt.! Gdzie jest ten kawałek, za którym tęsknię? zabrałeś go zabrałeś część mnie I zawsze przychodzi godzina, kiedy człowiek zmęczony błaga o twarz jakiejś istoty i serce olśnione czułością. Często się gubię. na własne życzenie. rzecz jasna. po czym tonę w poszukiwaniu czegoś co być może jest tylko i wyłącznie wytworem mojej wyobraźni ? nagle składam wszystko w całość. a świat znów wydaje się być idealnym... Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-07-26 o 21:19 |
|
|
|
#2513 |
|
Raczkowanie
|
' czy można żyć bez osoby, która była sensem twojego życia? '
moje serce bije tylko dla Ciebie. ;-* ' jest moją lampką przy łóżku, herbatą karmelową, ołówkiem w piórniku, pierścionkiem na ręce, porannym uśmiechem i bałaganem w głowie. ' ;3 prawdziwa miłość jest w tedy, gdy mieszkasz obok niego a i tak mówisz, że za nim cholernie tęsknisz. ![]() patrzyła mu w oczy nie wiedząc, że robi to po raz ostatni... </3 ' wielka miłość traktowana jak znajomość ' ' - dlaczego go nie zatrzymasz?! - ponieważ go kocham. - kochasz go, więc pozwalasz mu odjeść? - tak, jego szczęście jest ważniejsze niż moje. - czemu o niego nie walczysz.. - bo do miłości nie można zmuszać.. - zamierzasz poświęcić swoja radość życia? - .. już ją poświęciłam. - nie żałujesz? - czasami.. ale kiedy widzę jego szczęśliwego z nią... wiem, że podjęłam słuszną decyzję... ' ![]()
|
#2514 |
|
Raczkowanie
|
monia270607 - dziękuje
Zawsze, gdy leżeliśmy razem na łące, wyciągałam Ci trawę z włosów. Tak bardzo byłeś szalony. Dziś widząc Cię z trawą, stwierdzam po prostu, że ona, o Ciebie nie dba. Pamiętam jak kiedyś, gdy siedzieliśmy razem, śmieliśmy się z mojego serca. Biło wtedy tak szybko i głośno. Wtedy to było śmieszne. Dziś, gdy jestem sama, wydaję mi się, że ono już w ogóle nie bije. Jakby najzwyczajniej w świecie zastygło.
|
|
#2515 |
|
Raczkowanie
|
ostatnio nasze kontakty skończyły się na szybkim bzykanku w toalecie w przy bliskim supermarkecie, szkoda.
nie umiem być niczyja. tęsknota mnie zabija. leżysz obok i mówisz jak mnie kochasz.. ![]() _______________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało ' a grr' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3 |
|
|
|
#2516 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję , choć nie dorównuje jeszcze paniom z tego grona . ![]() To za bardzo boli żeby zapomnieć .
a wiesz co ona do niego pisze kiedy Ty śpisz . ? - tęsknisz za nim . ? - nie , po prostu lubie zachody słońca . Kocham Twoje "ale Ty mnie nigdy nie denerwujesz" , choć wiem , że jestem nie do zniesienia .
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
||
|
|
|
#2517 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
cirii wspaniała jesteś, brakowało mi Cię tu <3 ! Cytat:
Cytat:
mogłoby być też 'Jeśli przekraczam granice, to przekraczam je do końca' ![]() Cytat:
dziękuję. ;**** CaMa - miło że się spodobał. <3 istny_paradoks - przepraszam że Cię tamtym 'rozwaliłam' xD. hah. ;*** bierz co chcesz ![]() . . .
Jak się zbierzesz na odwagę, by powiedzieć mi to w oczy, a nie przez kolegów, to daj znać. Ciężko jest żyć bez Ciebie. Ale nie na tyle, by tego nie przeżyć. Wyjadę, odpocznę, przemyślę, wrócę. 'tak żyć, weź mnie zostaw, daj spokój w końcu, nie odbieraj wszystkiego, ja nie chcę tego! zbyt wiele złego, nie chcę być twym kolegą, proszę Cię, *****, błagam nie rób mi tego!' ;( /peja/
|
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
myszka23101 - a proszę bardzo ;*
Łza na poliku niech da Ci szczęście . Łez radości nie wyciera się w chusteczkę. Chwile z nimi cieszą jak śmiech. Tak wiele chciałam a tak mało mogłam.
|
#2519 |
|
Rozeznanie
|
_changime – dziękuję <3
pamiętacie, pomimo tego, że posty dodaje raz na ruski rok <3 KaMa2704 , latin - okradłam ![]() 40% - oto, co kochasz bardziej niż mnie ... Wiesz, niedawno zorientowałam się, że nie chcę żadnego innego, chcę Ciebie. To wszystko do mnie nie podobne - Miłość, Tęsknota i Strach przed rozczarowaniem ... Mój bunt ? Chodzenie bez kapci w białych skarpetkach, picie na umór, miłość do nie tego, co trzeba, oraz myśli, że On to odwzajemnia... 'To w okół Ciebie kręci się mój cały świat ' 'Kocham, kiedy obsypujesz mnie pocałunkami, Nie do opisania jest uczucie między Nami...' 'Nie mam czasu na lakierki, zamiast adidasów'
|
#2520 |
|
Raczkowanie
|
Sorry, padasz !
Tanie wino , tanie dzi*ki - To twój świat .! _________________________ _ www.sweetforteen.fbl.pl - fbl ;D www.pisarskaxpasja7.bloog .pl - książka ;DDD Edytowane przez jogobella_musli Czas edycji: 2010-07-26 o 21:55 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

chwili wymienię te, które ubóstwiam:

: