Wymarzony pierścionek część XIX:) - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-26, 16:14   #1441
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Takie:
http://www.sklep.eskot.pl/Fiskars-no...7,product.html

Spełniają wszelkie potrzeby krajalnicze

W komplecie jest 7 noży, nie 8.
No właśnie nad bardzo podobnymi się zastanawiam....tylko czy te plastikowe uchwyty Ci się nie niszczą??
Takie mi się podobają

http://www.swiatkuchni.com/fiskars/n...ratis-id-2626/

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 16:39   #1442
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
No właśnie nad bardzo podobnymi się zastanawiam....tylko czy te plastikowe uchwyty Ci się nie niszczą??
Takie mi się podobają

http://www.swiatkuchni.com/fiskars/n...ratis-id-2626/
Link, który wkleiłaś to właśnie te moje noże
Uchwyty nie są plastikowe, tylko takie jakby gumowe, nie wiem jak to określić.
Po roku nie widzę żadnych śladów zużycia.
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 17:34   #1443
goosia207
Zakorzenienie

cześć

Haniu wszystkiego najlepszego w dniu imienin! (ja mam siostrę Annę )

Mango szybko zleci Ty masz ślub rok po Twin, a ja rok po tobie Coraz mniej panienek na tym wątku

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Hejka.

W końcu zimno Normalnie aż chce się żyć.

Mój weekend bardzo udany..mąż był na mnie wyjątkowo napalony
Wczoraj kuzyn stwierdził że jestem jakaś taka wyjątkowo piękna i aż aurę wokół siebie roztaczam ..po czym dodał że na pewno mam dni płodne i to dlatego.

No i chyba coś w tym jest bo po wyliczeniu okazało sie że właśnie mam.

A my cały weekend na stosunku przerywanym:brzy dal:
To może coś z tego będzie

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
Butter ja pamiętam że jak miałam iść na pierwszą przymiarkę sukni to panie zaznaczyły że należy przyjść w tej właściwiej bieliźnie i wybranych butach
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
widziałyście suknię ślubną Liszowskiej? Podoba wam się?
Ten biust strasznie wywaliła

Butter
ostatnio przewaliłam cały przepisowy i chyba nie zamieściłaś tam swoich szybkich sałatek ziemniaczanych na grilla.Mogę cię o to prosić
Stary 2010-07-26, 20:51   #1444
novocaine870
Rozeznanie

Cześć

Haniu wszystkiego najlepszego z okazji imienin!

Butter bardzo fajna fryzurka Będzie się fajnie komponować z Twoją sukienką!

Mango
powodzenia w przygotowaniach

Swoją drogą - ale ten czas zapie.......

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
....

Mango szybko zleci Ty masz ślub rok po Twin, a ja rok po tobie Coraz mniej panienek na tym wątku
Zleci:d

Ja tu chyba zostanę jedyną panną na wątku Ale nie przeszkadza mi to jakoś szczególnie

Tak na marginesie....... zakochałam się w kolesiu, któremu światła przeszkodziły w bieganiu........- wyglądał bardzo sympatycznie i jeszcze biega! Mam nadzieję, że gdzieś go jeszcze spotkam
tak wiem - naiwniara ze mnie

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-26, 21:03   #1445
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość

Zleci:d

Ja tu chyba zostanę jedyną panną na wątku Ale nie przeszkadza mi to jakoś szczególnie

Tak na marginesie....... zakochałam się w kolesiu, któremu światła przeszkodziły w bieganiu........- wyglądał bardzo sympatycznie i jeszcze biega! Mam nadzieję, że gdzieś go jeszcze spotkam
Eeee jedyną to nie

Stary 2010-07-27, 08:46   #1446
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość

Butter
ostatnio przewaliłam cały przepisowy i chyba nie zamieściłaś tam swoich szybkich sałatek ziemniaczanych na grilla.Mogę cię o to prosić
Nie zamieściłam?? To skandal. Zamieszczę

Cześć tak w ogóle

Haniu, robiłam wczoraj sałałatkę z avocado wg Twojego przepisu.... PYCHOTA!!

Hania

Stary 2010-07-27, 09:00   #1447
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Haniu, przepraszam, że nie pamiętałam o imieninach, ale na Śląsku obchodzi się tylko urodziny - nawet nie wiem, kiedy ja mam i wszyscy moim bliscy Wszystkiego najlepszego!

Ale za to pamiętam, że dzisiaj z TŻ obchodzimy 10. rocznicę naszego związku Nic dla niego nie mam. Zrobiłam mu jedynie śniadanko i zostawiłam karteczkę z wyznaniem dozgonnej miłości Ciekawe, co on wymyśli. Pewnie pojedziemy gdzieś coś zjeść, może do kina.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 09:01   #1448
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Jak to tłumacz się , nie rozumiem jakie światła mu przeszkodziły
Poznaliście się ?

Cześć ale pogoda, oby od soboty było inaczej
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 09:19   #1449
miskowa
Zakorzenienie

cześć,

dziś mój przedostatni dzień w pracy i zawalili mnie zadaniami, więc idę popracować
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 09:44   #1450
hania811
Zakorzenienie

Miałam wczoraj w pracy taki dzień że wychodząc z niej mój mózg parował, a samopoczucie wynosiło -100!
MASAKRA!

W związku z tym pół wieczora odmóżdżałam sie grając na PS w gierkę dla dzieci Ratchet& Clank Wyborna forma odstresowania się. A mąż wracając z siłki zakupił moje ukochane czerwone winko wiec gadalismy przy nim do 1 w nocy

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Haniu, przepraszam, że nie pamiętałam o imieninach, ale na Śląsku obchodzi się tylko urodziny - nawet nie wiem, kiedy ja mam i wszyscy moim bliscy Wszystkiego najlepszego!

Ale za to pamiętam, że dzisiaj z TŻ obchodzimy 10. rocznicę naszego związku Nic dla niego nie mam. Zrobiłam mu jedynie śniadanko i zostawiłam karteczkę z wyznaniem dozgonnej miłości Ciekawe, co on wymyśli. Pewnie pojedziemy gdzieś coś zjeść, może do kina.
Nie ma za co przepraszać
Ooo to poważna rocznica- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS

Cytat:

Haniu, robiłam wczoraj sałałatkę z avocado wg Twojego przepisu.... PYCHOTA!!
Cieszę się że smakowała...i mama była zadowolona

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:

No to na co czekasz - zacznij biegać!!
Naiwniarą to będziesz jak nic nie zrobisz by go poznać.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 09:57   #1451
asiuk
Zakorzenienie

Dziękuję, Haniu, za życzenia

Dziewczyny, w jakim systemie gotujecie obiady? Robicie wszystko na świeżo po przyjściu z pracy, czy gotujecie coś poprzedniego dnia, wieczorem? Nie mam na myśli zamarynowania mięsa dzień wcześniej, ale np. upieczenie czegoś konkretnego. Wiadomo, że np. makaron czy pierś z kurczaka w kawałkach to szybkie dania, ale coś bardziej wymyślnego?

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 10:11   #1452
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny, w jakim systemie gotujecie obiady? Robicie wszystko na świeżo po przyjściu z pracy, czy gotujecie coś poprzedniego dnia, wieczorem? Nie mam na myśli zamarynowania mięsa dzień wcześniej, ale np. upieczenie czegoś konkretnego. Wiadomo, że np. makaron czy pierś z kurczaka w kawałkach to szybkie dania, ale coś bardziej wymyślnego?
Dzień wcześniej robię tylko zupy..ewentualnie jakieś dania jednogarnowe, które odgrzewane sa jeszcze smaczniejsze. Tak ogólnie to wolę robić wszystko na świeżo..a wcześniej ugotowane i zamrożone u mnie w grę nie wchodzi bo mąż nie tknie.
Stary 2010-07-27, 10:27   #1453
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

u mnie bardzo różnie. Jestem generalnie leniwa do gotowania, więc czasem coś na świeżo, jak mam wenę (ale najczęściej tylko w weekendy), czasem coś zrobię na dwa-trzy dni (zupa, sałatka, czy coś do odgrzania), czasem nie ma obiadu wcale, czasem coś gotowego, czasem coś w mieście albo zamawiamy. Bardzo różnie.

Ale gdyby mi zależało na obiadach jak najczęściej to po 1. podzieliłabym się tym gotowaniem z tż (zawsze to wtedy dwa razy rzadziej, jak dwie os, gotują) a po 2. robiłabym raczej dzień wcześniej większość rzeczy, żeby potem tylko skończyć po przyjściu z pracy na gotowo
Stary 2010-07-27, 11:01   #1454
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ale gdyby mi zależało na obiadach jak najczęściej to po 1. podzieliłabym się tym gotowaniem z tż (zawsze to wtedy dwa razy rzadziej, jak dwie os, gotują) a po 2. robiłabym raczej dzień wcześniej większość rzeczy, żeby potem tylko skończyć po przyjściu z pracy na gotowo
No właśnie zawsze to łatwiej jak gotują 2 osoby. A z tego co wiem to akurat wy macie szczęście do gotujących facetów
Nie to co ja!! No, ale ja mam szczęście że lubię gotować, a mąż siedzi w domu więc po zakupy może skoczyć.
Stary 2010-07-27, 11:03   #1455
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień wcześniej robię tylko zupy..ewentualnie jakieś dania jednogarnowe, które odgrzewane sa jeszcze smaczniejsze. Tak ogólnie to wolę robić wszystko na świeżo..a wcześniej ugotowane i zamrożone u mnie w grę nie wchodzi bo mąż nie tknie.

Ja mam to samo co Twój mąż, też nie tknę mrożonego i nikt mnie nie przekona, że smakuje tak samo
Chyba, że jest to mrożonka warzywna to zupy to ok, ale wszystko inne jest bez smaku dla mnie
Stary 2010-07-27, 11:23   #1456
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie zawsze to łatwiej jak gotują 2 osoby. A z tego co wiem to akurat wy macie szczęście do gotujących facetów
Nie to co ja!! No, ale ja mam szczęście że lubię gotować, a mąż siedzi w domu więc po zakupy może skoczyć.

gotujący facet to za dużo powiedziane o moim tż
Prawda jest taka, że żywimy się inaczej, więc chcąc nie chcąc musiał się czegoś nauczyć, jeśli chciał jeść to, co lubi albo inaczej, jeśli wiedział, że nie tknie moich warzyw. Nie miał wyjścia i tyle.
Potrafi zrobić kilka prostych rzeczy sam (typu spaghetti), umie ugotować standardowy polski obiad (ziemniaki, kotlety panierowane i surówka), wyspecjalizował się w krojeniu warzyw na surówki czy sałatki i w tym sporo mnie odciąża, bo praktycznie się tym nie zajmuję. Zostawiam mu listę albo warzywa w konkretnym miejscu i wiem, że bez problemu je pokroi a resztę robimy wspólnie, albo ja robię obiad a on potem zmywa.

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
[/B]

Ja mam to samo co Twój mąż, też nie tknę mrożonego i nikt mnie nie przekona, że smakuje tak samo
Chyba, że jest to mrożonka warzywna to zupy to ok, ale wszystko inne jest bez smaku dla mnie
ja nie mrożę gotowych obiadów, chyba że pierogi (potem do odsmażenia są ok), jakieś warzywa na patelnię, zupy gotowe, fasolkę szparagową, kalafior i brokuły, szpinak, rybę i zielsko na zimę (pietruszkę, koperek itp.). Czyli w zasadzie półprodukty i one są dla mnie sporym ułatwieniem. Nienawidzę rozmrożonych gotowych obiadów, ciast, bo też mi nie smakują
Stary 2010-07-27, 11:42   #1457
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
[/B]

Wiem że tez tak masz bo już kiedyś o tym pisałaś

Mój TŻ najbardziej nie znosi rozmrażanych gołąbków....a teściowa bardzo nam je lubi dawać

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
gotujący facet to za dużo powiedziane o moim tż
Prawda jest taka, że żywimy się inaczej, więc chcąc nie chcąc musiał się czegoś nauczyć, jeśli chciał jeść to, co lubi albo inaczej, jeśli wiedział, że nie tknie moich warzyw. Nie miał wyjścia i tyle.
Potrafi zrobić kilka prostych rzeczy sam (typu spaghetti), umie ugotować standardowy polski obiad (ziemniaki, kotlety panierowane i surówka), wyspecjalizował się w krojeniu warzyw na surówki czy sałatki i w tym sporo mnie odciąża, bo praktycznie się tym nie zajmuję. Zostawiam mu listę albo warzywa w konkretnym miejscu i wiem, że bez problemu je pokroi a resztę robimy wspólnie, albo ja robię obiad a on potem zmywa.
Jak umie zrobić sobie schaboszczaka z pyrami a do tego jeszcze POTRAFI kroić warzywa to jest gotujący.

Mój właśnie z krojeniem ma największy problem...uważa że jestem magikiem potrafiąc tak drobniutko i szybko poszatkować cebulę
Stary 2010-07-27, 11:48   #1458
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem że tez tak masz bo już kiedyś o tym pisałaś

Mój TŻ najbardziej nie znosi rozmrażanych gołąbków....a teściowa bardzo nam je lubi dawać

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Jak umie zrobić sobie schaboszczaka z pyrami a do tego jeszcze POTRAFI kroić warzywa to jest gotujący.

Mój właśnie z krojeniem ma największy problem...uważa że jestem magikiem potrafiąc tak drobniutko i szybko poszatkować cebulę
Wiesz co, potraktowałam to zadaniowo i stwierdziłam, że krojenie jest najłatwiejsze z gotowania (łatwiejsze niż np. przyprawianie), więc trochę tż podkręciłam, kupiliśmy dobre noże, do tego ostrzałkę (i tż zaakceptował to, że ostre noże to zabawka chłopców), potem go pochwaliłam, że super kroi. Trochę ćwiczeń i załapał. Teraz twierdzę głośno, że on lepiej ode mnie kroi i dzięki temu nie muszę tego robić

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Dziewczyny, jestem mega szczęśliwa, bo są moje najważniejsze wyniki, że póki co będziemy próbować leczyć tabletkami. Czyli żadnych operacji, chemii ani nic takiego. Jestem dobrej myśli, że te tabletki zadziałają tak, jak powinny i powoli będę dochodzić do siebie.
Stary 2010-07-27, 11:58   #1459
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, jestem mega szczęśliwa, bo są moje najważniejsze wyniki, że póki co będziemy próbować leczyć tabletkami. Czyli żadnych operacji, chemii ani nic takiego. Jestem dobrej myśli, że te tabletki zadziałają tak, jak powinny i powoli będę dochodzić do siebie.
To świetna wiadomość Misku gratuluję i trzymam kciuki, żeby tabletki pomogły.

A propos męskiego gotowania, to mój TŻ robi super jajecznicę, omlety, kanapki...i właściwie mi to wystarczy. Nie potrzebuję od niego więcej...bo sama to uwielbiam (powiem dość próżnie, że lubię zbierać pochwały). Nawet denerwowało by mnie,gdybym miała gotującego faceta...kuchnia to głównie moje terytorium

Hania

Stary 2010-07-27, 12:07   #1460
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, potraktowałam to zadaniowo i stwierdziłam, że krojenie jest najłatwiejsze z gotowania (łatwiejsze niż np. przyprawianie), więc trochę tż podkręciłam, kupiliśmy dobre noże, do tego ostrzałkę (i tż zaakceptował to, że ostre noże to zabawka chłopców), potem go pochwaliłam, że super kroi. Trochę ćwiczeń i załapał. Teraz twierdzę głośno, że on lepiej ode mnie kroi i dzięki temu nie muszę tego robić
Mój właśnie woli szukać przepisu robić zakupy przyprawiać byle nie kroić.

Jak gotuje zawsze mi przyłazi i próbuje, po czym pyta czy może coś dorzucić od siebie

Powinnam go własnie zmusić do tego by nauczył sie kroić, bo jego najbardziej wkurza czas gotowania przez tą nieumiejętność krojenia.

Dochodzi za każdym razem do wnisku że po co on ma się meczyć 2 godziny ze zrobieniem sosu do makaronu jak ja to zrobię w 15 min
Stary 2010-07-27, 12:27   #1461
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Super wiadomość Miśku
Stary 2010-07-27, 12:38   #1462
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
-

TO CUDOWNIE Najważniejsze że nie trzeba nic wycinać.

Cytat:
To świetna wiadomość Misku gratuluję i trzymam kciuki, żeby tabletki pomogły.

A propos męskiego gotowania, to mój TŻ robi super jajecznicę, omlety, kanapki...i właściwie mi to wystarczy. Nie potrzebuję od niego więcej...bo sama to uwielbiam (powiem dość próżnie, że lubię zbierać pochwały). Nawet denerwowało by mnie,gdybym miała gotującego faceta...kuchnia to głównie moje terytorium
Niby tak...ja też lubię gotować a kuchnia to moje terytorium, ale....
Czasem są sytuacje kiedy padam z nóg i nie mam weny na gotowanie..wtedy mógłby mi zrobić przyjemność i coś upichcić..a nie pizze zamawiać!
Stary 2010-07-27, 13:39   #1463
ButterBear
Zakorzenienie

Matko jedyna, co za dzień. U Was też tak sennie?? Okropność...

Idziemy dziś po pracy z TŻ do biura podroży... zorientujemy się w wycieczkach

Hania

Stary 2010-07-27, 13:46   #1464
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Matko jedyna, co za dzień. U Was też tak sennie?? Okropność...

Idziemy dziś po pracy z TŻ do biura podroży... zorientujemy się w wycieczkach
nie lepiej przez internet szukać?
masz większy wybór i raczej niższe ceny
Stary 2010-07-27, 13:50   #1465
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Docelowo pewnie zamówimy coś w necie. Chcemy tylko iść się zorientować, popytać ...

Hania

Stary 2010-07-27, 13:59   #1466
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Niższe ceny raczej nie.....każde duże biuro ma takie same ceny- niezależnie w jaki sposób i gdzie sprzedaje.

W każdym razie my, TUI, Alfa Star, Necerman, Ecco Holidey itp nie praktykują czegoś takiego jak niższa cena przez internet.

Butter na wrzesień chcecie kupić coś tak?? to nie ma sensu teraz iść.
Ceny raczej zaporowe na wrzesień bo lastów jeszcze nie ma i nie wiadomo jak sytuacja bedzie wyglądać..nikt nic konkretnego Wam nie powie..no ewentualnie może nakręcac żebyście teraz rezerwacje zrobili bo cena jakas promocyjna czy coś...ale teraz nie może być na tyle promocyjna że wam sie będzie to opłacało!

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Docelowo pewnie zamówimy coś w necie. Chcemy tylko iść się zorientować, popytać ...
Mój ukochany klient..przychodzi dupę tróje a później na necie rezerwuje
Sorry ale własnie dziś mam dzień gdzie non stop wiszę z kimś na telefonie, nie mam czasu wody sie napić, w buzi mam saharę..po czym ten ktos stwierdza że on to sobie na necie kupi a mnie to tak tylko wypytac chciał..tylko nikt nie bierze pod uwagę tego że marnuje mój czas i moją energię a ja z tego nic nie mam ...bo zarabiam od sprzedaży. Do tego jeszcze blokuje przez godzinę telefon..a może ja w tym czasie sprzedałabym cos swoim klientom.

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2010-07-27 o 14:15
Stary 2010-07-27, 14:00   #1467
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Niższe ceny raczej nie.....każde duże biuro ma takie same ceny- niezależnie w jaki sposób i gdzie sprzedaje.

W każdym razie my, TUI, Alfa Star, Necerman, Ecco Holidey itp nie praktykują czegoś takiego jak niższa cena przez internet.

Ceny raczej zaporowe na wrzesień bo lastów jeszcze nie ma i nie wiadomo jak sytuacja bedzie wyglądać..nikt nic konkretnego Wam nie powie..no ewentualnie może nakręcac żebyście teraz rezerwacje zrobili bo cena jakas promocyjna czy coś...ale teraz nie może być na tyle promocyjna że wam sie będzie to opłacało!

myślałam o tym, że masz porównanie wszystkich ofert, że wyszukiwarki znajdują ci wszystkie biura, lasty też, no i do tego dochodzą oferty zagraniczne, z których zawsze korzystam, bo nie ukrywajmy, są tańsze.
Stary 2010-07-27, 14:12   #1468
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
myślałam o tym, że masz porównanie wszystkich ofert, że wyszukiwarki znajdują ci wszystkie biura, lasty też, no i do tego dochodzą oferty zagraniczne, z których zawsze korzystam, bo nie ukrywajmy, są tańsze.
No tak porównanie ofert na pewno lepsze . Poza tym na spokojnie można wszystko przejrzeć, poczytać opinie itd..najlepiej korzystac z jakiś travel go, easy go itp.
..a później właśnie lepiej do biura iść o cenę dokładnie wypytać o dostępność miejsc , miejscach wylotów, o ubezpieczenie itd.
Stary 2010-07-27, 14:13   #1469
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

A kogo mam wypytać, jak nie w biurze podróży o szczegóły wyjazdu? To chyba całkiem naturalne, że ludzie przychodzą i dopytują...w końcu nie kupują bułki za 50 groszy tylko wycieczkę...
Jak ceną są takie same to mogę kupić w biurze, jest mi to totalnie obojętne...

Hania

Stary 2010-07-27, 14:19   #1470
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
A kogo mam wypytać, jak nie w biurze podróży o szczegóły wyjazdu? To chyba całkiem naturalne, że ludzie przychodzą i dopytują...w końcu nie kupują bułki za 50 groszy tylko wycieczkę...
Jak ceną są takie same to mogę kupić w biurze, jest mi to totalnie obojętne...
Zrobiłam dopisek na górze
Od wypytywania się jest infolinia..im za to płacą..mnie nie. Idziesz do biura aby wypytać zrób przyjemnosć pracownikowi i kup u niego
Wiem Ty o tym nie wiesz i taki sobie pierwszy lepszy klienty też nie ....jednak ja jestem dziś na maksa wściekła....bo marnuję swój czas a gówno z tego mam.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości