![]() |
#781 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |
BAN stały
|
Cytat:
Na razie to ty oceniłas mnie pochopnie, więc licz sie ze slowami, naprawde. NIby rozejm, ale szpila (ze oceniam) wbita. czekam na ta wiadomosc na priva, dzis dostaniesz plakaty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
Czyli skoro to były 2 km to mogła śmiało tam dojść... więc jeśli mają ją na kamerach do 3:49 i wtedy też urywa się sygnał pod Kolibą to znaczy, że ona tam poszła.
Po co? |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
Hmmm właśnie..
3:07 jest pod Papryką zakręca na promenadę, 42 minuty idzie do Baru Koliba - więc musi po drodze gdzieś jeszcze zakręcić... może szła i próbowała zgubić natręta? |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Konto usunięte
|
Dość dziwną drogą, bo z tego co mówicie, to kierowała się w nieciekawe okolice. Ja bym szła do ludzi raczej...
I pamiętajmy, że rozmawiała z koleżanką pod chińskim barem (a szczerze wątpię, że ją okłamywała...), więc najpierw musiała tam dojść, zadzwonić i dopiero ruszyć dalej. Tak czy inaczej, jeśli do koleżanki zadzwoniła ok 3.15 (czyli o wiele wcześniej niż wszystkie media podawały), to spokojnie doszła do Koliby. Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2010-07-27 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
Btw
potrzebuję po niemiecku przetłumaczone "Uwaga" i "Czy ją widziałeś?" |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
Jeśli policjanci na prawdę mają te nagrania to wiedzą jak szła i co robiła... mam nadzieję, że nagrania przejrzy też Rutkowski, bo wtedy będzie większe prawdopodobieństwo, że my je zobaczymy dodane do jakiegoś artykułu albo chociaż dowiemy się więcej,.
Swoją drogą - codziennie w Polsce ginie kilka albo kilkanaście osób. Czemu poszukiwania Iwony są tak nagłośnione i tak bardzo priorytetowe dla prezydenta i sopockiej policji? ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Uwaga po niemiecku to Achtung, ale lepiej niech ktoś to potwierdzi, bo ja z niemieckim miałam do czynienia 3 lata temu |
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
BAN stały
|
Cytat:
Przeciez to w dwie rozne strony. Prosciej byloby gdyby od razu wychodzac z DC poszla w lewo zamiast w prawo, do KOliby. Ewidentnie tu kluczy albo tak jak mowilam - sygnal z telefonu jest dlatego, ze juz ktos inny ma go w reku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Rozeznanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2095465 4]Dość dziwną drogą, bo z tego co mówicie, to kierowała się w nieciekawe okolice. Ja bym szła do ludzi raczej...[/QUOTE]
robiło się już jasno więc czuła się pewnie w miarę bezpiecznie ![]() do tego w nocy w weekend na monciaku jest więcej ludzi niż nie jednego dnia to też mogło uśpić jej czujność no bo przecież jak niedaleko są takie tłumy to co mi się może stać wszyscy wracają z imprez itp. |
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czemu ciągle się powtarzasz? nie zaśmiecaj, potrafimy czytać.
![]() |
#792 |
Przyczajenie
|
To jak umiecie czytac to odniescie sie do tego ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
musimy brać poprawkę że to był ranek po imprezach i sama z doświadczenia wiem że w takim momentach nawet ze znajomymi nie jest tak łatwo się dogadać kto gdzie jest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi się wydaję, że jej rodzina jest zamożna i wkładają w poszukiwania dużo serca i pieniędzy. Niestety nie każdy może sobie na takie coś pozwolić.. Po za tym można zauważyć po tym forum, że zaginięcie Iwony porusza wiele osób i nawet dziewczyny, które jej nie znają biorą się za rozwieszanie ulotek itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Ogłoszenie niemieckojęzyczne do rozesłania na facebooku po stronach niemieckojęzycznych
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
BAN stały
|
Odniosłysmy sie. Jestesmy w kontakcie z mama Iwony i to od niej bierzemy plakaty. Ale chyba gdybac nam nie zabronisz?? W sledztwo nikomu sie nie wtrącamy, nie psujemy szykow policji, a mysle, ze jak to ktos czyta ( a czyta na pewno) to dostanie tu duzo wskzowek. Kto wie, co sie przyda. Co tyle glow tu knuje - to nie kilka z policji. |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Przyczajenie
|
visionAM jestem kolega Iwony i chyba wiem lepiej niz Ty ????? czy moze sie myle ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
Muszynianka - to zdjęcie przydałoby się powiększyć. Albo dać inne , większe.
Ściągnij sobie jej zdjęcie z naszej klasy albo facebooka. I przy numerze telefonu powinien być kierunkowy do Polski, bo inaczej nikt się zza granicy nie dodzwoni |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Zadomowienie
|
Ale (fakt,ze o wszystkim nie powiedzą..) ciekawi mnie toczy kamery zarejestrowały ją w tej knajpie kolibą zwaną ( swoją drogą z tej podrzędnej restaurcyjki też musieli 'klub'zrobić
![]() Bo opcja spaceru 'bez powodu' by ochłonąć niezbyt do mnie przemawia.. są ciekawsze ku temu miejsca jak również w momencie gdy jej się komórka rozładowała, świadoma jakie czasy (o ile..) mogła odpuścić i udać się na skm'kę,postój itd co by se bicza nie ukręcać.. chociaż różni ludzie różne motywacje :P |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę, że w rejonach porośniętych głównie lasem który przypomina busz nie da się nawet, gdy jest jasno czuć się bezpiecznie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
Czy przed numerem telefonu komórkowego nie powinno być jakiegoś 'kierunkowego' do Polski? +48 czy coś w ten deseń?
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Przyczajenie
|
Mia_bianca ok gdybajcie sobie i wymyslajcie 1000 innych nowych wersji. Ja tam jestem pewien ze Iwona zyje i niedlugo sie odnajdzie i wierze w to caly czas. a kolo Koliby nie byla na bank bo w momencie do kiedy gadala przez telefon to byla 3 wejscia w prawo od mola wiec dopiero jak jej padl telefon to mogla zaczac sie poruszac. a jak tel jest rozladowany lub ma wyciagnieta baterie to go nie namierzysz...
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
ze się tak wtrącę:
-co z bilingiem oraz smsami? Jeśli była z kimś umówiona łatwo to wyłapać. Chyba ze miala telefon na karte - to nie wiem czy da sie to zrobić, ale na abonament wiem że operator zapisuje wszystkie smsy.
#808 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak jesteś takim kolegą Iwony jak jej przyjaciele, którzy ją zostawili samą to za przeproszeniem, ale IDŹ SPALIĆ SIĘ NA STOSIE !. A może jednak jesteś zamieszany w tą sprawę i boisz się , że możemy przez nasze gdybanie jakiś trop znaleźć albo komuś nasunąć ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Anglojęzyczna wersja do rozesłania na facebooku
Myślę że Niemcy, Austria, Czechy... Zna ktoś rosyjski? link do ogłoszenia: http://img413.imageshack.us/img413/6665/ogloszenie2.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#810 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym to o czym piszesz było już tutaj analizowane. Cytat:
I nikt jej nie zostawił tylko poszła sobie sama. Daj spokój z takimi oskarżeniami, bo nie byłaś na miejscu, nie wiesz o co się pokłócili i dlaczego tak na prawdę wyszła z lokalu. Znajomi nie są niczemu winni, |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.