![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: masaż erotyczny
Sprawa jest prosta wg mnie. Przy najbliższej okazji pytasz co to jest-innego sposobu na to, żeby się dowiedzieć nie ma. Jest kilka opcji-był na masażu, chciał sie zorientować cenowo, chciał sie dowiedzieć na czym to polega. Może dla siebie, może dla kumpla, który aktualnie nie miał kasy na telefonie??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Na takie cos pomoze tylko szczera rozmowa.
![]() |
#34 | ||
Raczkowanie
|
[QUOTE=blekitne_niebo;2095 8182]
Cytat:
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
To niech kolega zadzwoni z Twojego nr tel. Żeby chociaż się zorientować.
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwazam, ze trzeba porozmawiac. Zeby sie przekonac ze to dupek skonczony. Wtedy jest latwiej, jak sie wie ze to zrobil, ze byl takim swinia i nie ma szans na ratowanie terazniejszego zwiazku. Dla samej swiadomosci, trzeba odbyc rozmowe, a nie jak histeryczka wyjsc i spakowac sie. Autorka ma prawo znac prawde. Ja jestem np taka, ze jak z czegos rezygnuje musze wiedziec ze dobrze robie, zeby nie zalowac, ze nie dalo sie szansy,wysluchac, nawet najglubszych tlumaczen. Czasami te glupie tlumaczenia potrafia momentalnie pomoc nam znienawidzic tego drugiego czlowieka i to doda nam sily na pozbieranie sie z tego syfu, zamkniecia pewnego rozdzialu zycia i rozpoczecia na nowo. A co powie rodzinie? Niech kazdy sie dowie, jak facet spadl nisko, zeby jeszcze pieniadze zamiast na dom, swoja kobiete wydaje na zaspokajanie siebie. Autorka moze liczyc na wsparcie ze strony rodzicow, niz sluchanie ze po 9latach nagle sie wyprowadza, bez powodu. Wiadomo, ze moze uslysszec nie zaspokajalas faceta to masz. Ale jezeli Autorka rozmawiala na ten temat, bylo okej z ich strony, to nie jej wina ze jej facet jest seksoholikiem. Z takim to nawet zycia nie ma, bo na dziwki za rok,dwa musialby brac kredyt. Na co komu taki facet? Cytat:
Nie masz co sie winic. Zreszta ile kobieta moze sama dawac od siebie. On powinien sam Ciebie nakrecac, dawac wskazowki co by chcial, zebys mogla sie wykazac. A jezeli on tylko wymagal od Ciebie, od siebie oprocz zadowlenia nic nie dawal, to mi tez by sie nie chcialo, codziennie byc gotowa,spragniona swego faceta... Moj np jak cos chce, to lapie mnie za reke i mowi 'sluchaj kochanie mam ochote dzis na...', ale on sam z siebie daje duzo. Jest mily, robi to co lubie, sam mnie nakreca, stara sie, widac jego zainteresowanie mna, a nie zaspokojenie swoich potrzeb. Nie wiem jak bylo u Ciebie.. Cytat:
![]() zapytac sie 'czy pamieta pani pana X ?' [QUOTE=blekitne_niebo;2095 8182] Cytat:
---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- [QUOTE=justac;20958607] Cytat:
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-07-27 o 13:16 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zresztą nie darowałabym sobie, gdyby faktycznie to zrobił, a ja bym mu nic nie powiedziała. Parę cierpkich słów na pewno usłyszy ode mnie, należą sie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Wobec tego trzymaj się w czasie tej rozmowy. Tylko proszę, myśl logicznie i nie daj się nabrać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym sie bala nagle przekreslic wszystko. Jestem juz taka, musze miec pewnosc, a nie domysly, musze sie przekonac na wlasnej skorze, musi zabolec zeby wiedziec, ze czas to zakonczyc. Autorce jest ciezko przekreslic te 9lat, ma problem z mieszkaniem. Ja podkreslam jest to moje zdanie, musialabym znac prawde, zeby latwiej mi bylo zyc po rozstaniu ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
Jak dowiesz sie najgorszej prawdy powiedz co myslisz,wyrzuc to z siebie i juz nic sie nie odzywaj. NAwet jak bedzie mowil,prosil blagac. Ty badz glucha. Spakuj potrzebne rzeczy na 2dni i wyjdz. Z calego serca zycze w jakas wiarygodna wymowke, ze on naprawde tego nie zrobil... Trzymaj sie ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem taka, że nienawidzę kłamstw i zdrajców. Nie bałabym się nagle przekreślić "związku" z facetem który umawia się na erotyczne masaże. Zresztą prawdy Autorka może się nigdy nie dowiedzieć. Dla mnie sprawa jest jasna jak słońce. Oczywiście jest to tylko moje zdanie, każdy ma prawo do innego ![]() Do Autorki: piszesz że się rozklejasz - ale płacz nie jest niczym złym! Masz prawo odczuwać ta sytuację bardzo boleśnie. Pisząc "trzymaj" miałam na myśli to, żebyś nie dała sobie zamydlić oczu, tylko myślała logicznie. Trzymam za Ciebie kciuki. Edytowane przez blekitne_niebo Czas edycji: 2010-07-27 o 13:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale jakby co, to na pewno sie pakuję i na te kilka dni znikam. dzieki ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
![]() dzięki, naprawde ![]() Edytowane przez justac Czas edycji: 2010-07-27 o 13:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie tylko, jeszcze ta sprawa nie jest jasna jak slonce, tylkop tyle ![]() Cytat:
Mi chodzi o to, ze mozesz tam plakac, no wiadomo, jak bedzie klamac itp, to sama bym sie rozplakala nie wierzac, ze tyle lat zylam tyle z tym czlowiekiem. Wazne, jest abys go wysluchala a nie od razu atak,ryk,histeria ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Frajer, za łatwo się ujawnił.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Frajer jest jeśli tam poszedł. Faceci korzystający z takich usług będąc w stałych związkach, i jeszcze potem wracający do swoich partnerek na wspólną noc ...to jest skrajna degeneracja. Żenada.
Jednak nie dzielmy skóry na niedźwiedziu, całkiem możliwe , że palimy na stosie niewinnego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() justac, w ogóle nie wierz w wymówki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
KRÓTKO I NA TEMAT. Dokładnie ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
chyba sobie kupie jakies tebletki uspokajające, bo mam od rana takiego nerwa i pikawe, że mi sił nie starczy do rozmowy ![]() Edytowane przez justac Czas edycji: 2010-07-27 o 14:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, najgorsze jest to że on może wymyślić setki usprawiedliwień... Może zachować zimną krew i być baaaardzo przekonywujący. Może nawet sfingować sobie fałszywe dowody niewinności.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
wg mnie lepiej żebys mu powiedziała, że zobaczyłaś ten nr, bo wcześniej czy później wybuchniesz... . Jak dla mnie sprawa jest prosta. Do czego był mu potrzebny masaż erotyczny? na pewno nie dlatego, że go w krzyżu łupało. zresztą sam fakt, że ma taki kontakt w tel to trochę niesmaczne. Tym bardziej, że twierdzisz że ta cała masażystka nie jest tylko od masażu. powiedz mu, na pewno bedzie sie wykrecal ale tego sie raczej nie da usprawiedliwić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
jeszcze może Ci wmawiać że umówili się na zwyczajny masaż. A mało to ma zwyczajnych masażystów ?
Masz 30 lat, najfajniejszy okres w życiu kobiety, faceci dopiero teraz myślą o ślubach więc masz szansę złapać teraz kogoś wartościowego kto myśli przyszłościowo a nie takiego co przy Tobie się wyszumiał |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
wg mnie niewarto być z kims takim, bo na pewno nie będziesz mu ufała. no ale pogadaj z nim.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Kochana, spokojnie. Zdecydowałaś się z nim porozmawiać, musisz się do tej rozmowy przygotować. Przede wszystkim musisz się teraz uspokoić. Pamiętaj, że to on jest winien całej sytuacji a Ty jesteś ofiara jego okrutnego zachowania. Jeśli już bym musiała z draniem rozmawiać to po prostu przedstawiłabym mu fakty i czekała na jego reakcję. Wszystko zależy od tego co zrobi i jak się będzie zachowywał w czasie rozmowy. Ja jednak nie robiłabym sobie złudnych nadziei.
Masz jeszcze kawał życia przed sobą. Po co go marnować z takim człowiekiem? Edytowane przez blekitne_niebo Czas edycji: 2010-07-27 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- tylko przez to spadlo Ci zaufanie? czy byly juz jakies wczesniejsze spiecia...?
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
O i to jest bardzo dobry pomysł.
Jeżeli facet będzie się wypierał to dla pewności niech zadzwoni tam przy tobie. raczej nikłe szanse sa aby on tam tylko dzwonił i nie umawiał sie na żadne spotkanie. Poza tym ma zapisany jej nr e telefonie a to raczej znaczy że korzystanie z usług było jest lub planuje że będzie regularne
![]() |
![]() |
#60 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystko dokładnie sobie wyjasniliśmy, a tu nagle taki zong po kilku miesiacach. Nawet nie zdążyłam nabrać znowu zaufania po ostatnim razie. ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
Ta masażystka musiałaby potwierdzic, ale tego to ona mi na pewno nie powie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.