|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Cytat:
Wydaje mi się, że po 1. nie zawsze każde biuro ma dostępne wszystkie możliwe miejsca, gdzie można jechać. Po 2. pracownik biura może zasugerować ci coś, bo był albo lubi i tak to przedstawić, że wybierzesz tą ofertę, a wcale nie będzie to oferta dla ciebie. Po 3. Pracownik biura nie zna cię i twoich wymagań i żeby ci dobrze doradzić, musielibyście spędzić tam wieeeele czasu. Po 4. może chcieć ci coś wciskać, bo np. będzie chciał prowizję, więc zaprezentuje ci nieciekawe oferty albo cenowo droższe niż gdzie indziej i nie będziesz miała opcji porównać. i wiele, wiele innych
|
|
|
|
|
#1472 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, ja dziś już po pracy, ale musiałam rano wstać... teraz ciągle mam sen na oczach
![]() Cytat:
Cytat:
Na początku roku strasznie się napaliłam na zagraniczny wypad, ale remont zweryfikował nasze możliwości, stanęło na polskim morzu. Cytat:
Cytat:
![]() Widzę, że od drugiej strony biurka nie wygląda to kolorowo
|
||||
|
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale sa tez ludzie nie tak obcykani w turystyce ..są ludzie którzy przychodza i mówią chcemy jechac gdzieś gdzie jest ciepło, najlpiej nad morze Śródziemne np na Teneryfę albo do Turcji ...taka osoba sama oferty na necie sobie nie wybierze..nawet jak zna siebie samego jak własną kieszeń .A wystarczy że pracownik biura zada 5 podstawowych pytan i już wie gdzie dana osoba powinna jechać
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu, zrobiłam Twój schab w majeranku.
Pycha! Tylko nie miałam soli morskiej i posypałam zwykłą. I nie był tak słony, jak lubię. Ale solenie przed smażeniem to chyba nie najlepszy pomysł? Mięso twardnieje? |
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć babeczki
Cytat:
potwornie sennie.... Dziewczyny mam pytanie odnośnie wieczoru panieńskiego - wybieram się i mam pytanie: - jakie prezenty są fajne? - wszystko z penisem w roli głównej odpada myślę co można by sprezentować fajnego, poza bielizną i podwiązką? jakieś pomysły sugestie?myślałam też o jakiś olejkach do masażu itp. macie coś sprawdzonego? - znacie jakieś zabawy? wieczór będzie w domu.
|
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Byle jeszcze ci ludzie byli na tyle super żeby u mnie tą ofertę kupić...bo kupując przez net napychają kiesę tylko i wyłącznie prezesom.
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Misku za rady...
![]() Haniu, domyślam się, że tacy klienci nie są mile widziani...jednak niestety ja należę do typu klientów upierdliwych, męczących itp...niestety...i przy okazji w takich miejscach, gdzie pracownicy dostają prowizję za sprzedaż - uważam, że za to dostają podstawę, że ja mogę tam pójść i wypytać, dowiedzieć się itp... a jeśli taka osoba mi siłę przebicia, żeby mnie zainteresować i umieć sprzedać...to chętnie u niej kupię coś... Aczkolwiek, tak jak mówię, jestem upierdliwa, a jak płachta na byka działają na mnie wiecznie niezadowoleni sprzedawcy...(nie mówię, że Ty taka jesteś ).Raz np. jak kupowałam uchwyty do kuchni koleś na każde moje pytanie o cenę odpowiadał 'to jest zagraniczne, na zamówienie, drogie'...powiedział to chyba przy 5 rodzajach uchwytów, więc się wściekłam i mu powiedziałam, że chcę znać cenę, ewentualnie czas dostawy i nie interesuje mnie jego zdanie czy to jest drogie, czy nie...więc mi powiedział, że jestem niemiła i że nie będzie mnie obsługiwał ![]() Wczoraj kupowałam kwiaty...to pani prawie się na mnie obraziła strasznie, że zwróciłam jej uwagę, że chciałam coś innego i że nie robi bukietu, tak jak chciałam. Jestem upierdliwiec - niestety... więc argumenty straty czasu na rozmowę z klientem do mnie nie przemawiają...bo być może ten klient jednak właśnie zmieni zdanie i postanowi coś kupić w tym miejscu, gdzie zasięgnął informacji, a nie w necie... |
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli gotujecie różnie. Chciałabym może bardziej się zaangażować w gotowanie, wypróbować różne fajne przepisy, ale najczęściej po pracy jestem mega głodna i nie mam ochoty na tym głodzie stać nad garami o godzinę czy dwie (łącznie z czekaniem na gotowy obiadek
), dlatego chciałabym wypracować jakiś sprawny system działania ![]() Miśku, super wiadomość! Cieszę się, że wyniki są ok ![]() Zuzaneczko, może jakąś fajną i przydatną książkę? Np. o masażu, nie tylko erotycznym, kamasutrę, poradnik dobrej żony - z przymrużeniem oka
|
|
|
|
#1479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedna Hania, nam się zdenerwowała Cytat:
Haniu ja na bank kupiłabym w biurze podróży u normalnego żywego człowieka, bo tak lubię. LUbię mieć opiekuna, doradzcę, móc zadzwonić, dopytać jak mam wątpliwość. Myślę , że jest więcej takich osób
|
||
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prezenty - jeśli nie bielizna, to np. książka (Kamasutra, Taniec zmysłów), olejki fajna sprawa, ale nie polecę nic specjalnego. Kupowałam kiedyś koleżance też takie róże do kąpieli z płatków mydlanych jako dodatek. Można też wykupić voucher na masaż, jakąś "skrzyneczkę" na biżuterię... A co do zabaw - to standardowo test na znajomość przyszłego męża, można też wymyślić jakieś fajne pytania do panny młodej w stylu "pytanie czy wyzwanie". Na wieczorku, który organizuję będę miała zagadki głosowe dla panny młodej - nagrywam narzeczonego opowiadającego o jakiejś sytuacji, miejscu, cesze - panna młoda ma odgadnąć o czym mówi. Oprócz tego np. test znajomości koleżanek (ale to w mniejszym gronie). Np. "damska torebka" - do papierowej torby każda dziewczyna wkłada coś charakterystycznego ze swojej torebki, panna młoda losuje i zgaduje. |
|
|
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haniu ja tam nie jestem Twoim ulubionym typem klienta Wolę poszukać informacji na internecie, na spokojnie w nieograniczonym czasie porównać, pooglądać, poczytać opinie... Ostatnie dwa wyjazdy zamawiałam właśnie przez internet. Jest to wygodne z wielu powodów - nie muszę latać od biura do biura i porównywać ofert, nie zabieram czasu Paniom, które na pewno będą niezadowolone jak jednak nic nie kupię....
|
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście to nie świadczy o tym ze biura agencyjne nie oszukują i nie lecą ze swojej prowizji na rzecz tańszej opcji dla klienta. Ale to się zdarza raczej w małych biurach agencyjnych- nie na sieci...bo na sieci można takie oszustwko natychmiast udowodnić. Gdzie jedziesz nad morze i kiedy? Cieszę sie że smakowało- możesz posolic od razu. Schab to jednak nie wołowina więc nie twardnieje tak od soli.
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
Nie rozumiecie mnie. Ja kocham upierdliwych klientów..ja kocham z nimi gadać, sprawdzać im ceny po sto razy, opowiadać o czymś, dzwonić do centrali wypytywać o wszystko....po to tu jestem to jest moja praca, którą zreszą uwielbiam....
Ja rozumiem że może mu oferta nie podpasowac i kupi z innego biura - jego wybór..nie ma obowiązku po rozmowie ze mną oferty rezerwować. ALE...jak ktos mi stwierdza, po 3 dniach takich pogaduszek że super! dziękuje bardzo i chciał powiedzieć ze własnie robi rezerwacje na necie to SZLAG mnie trfia. Dori no zdenerwowałam sie bo mam w pracy mega stresy od piątku i jestm nerwowa jak cholera.!!! Ale zaraz idę do domu to sobie odetchnę!!!
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuza na prezent faktycznie może jakieś olejki do masażu? http://www.stenders.pl/pl/shop/Massage/ To bardzo fajny sklep Pięknie pachną te rzeczy...A może jakąś grę dla pary młodej? Twistera i oliwkę?
|
|
|
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
Zuza, ja na prezent polecam olejki do masażu, ale jadalne. dwie osoby już takimi obdarowałam i obydwie są mi bardzobardzo wdzięczne
|
#1489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo jakieś gadżety dla dwojga, mogą być z sexshopu, ale takie jakieś do wykorzystania, nie każdy gustuje w wibratorach czy wszystkim, co koniecznie ma kształt penisa. Są chyba jakieś gadżety bardziej soft ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znalazłam takie zestawy Kamasutry - fajnie wygladają Cytat:
|
|
|
#1492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze jest chyba truskawkowy ![]() uuuu..oferta się rozszerza. jeszcze wiśnia i malina ![]() http://e-naturales.pl/pl,category,19...otycznych.html
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam zapach tego olejku http://e-naturales.pl/pl,product,111...aka,200ml.html (właśnie się skończył i szukam w drogeriach i nie mogę natrafić )z tych smakowych mieliśmy wiśnię ale nam kompletnie nie podszedł ten olejek
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
mi w sumie też nie podszedł, ale wiem, że dwie osoby były zachwycone.
ja tam wole ichniejsze żele pod prysznic
|
#1495 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Dziękuję bardzo Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Poza tym kompletnie nie mam pomysłu ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć ... ale pogoda... no nie
![]() Haniu, mam nadzieję, że już się nie wkurzasz
|
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć! jaka cisza od rana w wątku
![]() Asystuję dziś hydraulikowi, który zakłada nam wodomierze. Może to przymusowe siedzenie w domu zmusi mnie do nadrobienia kilku prac... A wieczorem przyjeżdża moja mama. Cieszę się Będziemy biegać po sklepach, oglądać meble i ciuchy, a wieczorem do Muzeum Chopinowskiego
|
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Jestem dziś ostatni dzień w pracy przed urlopem Wczoraj przyszedł zamówiony z netu strój kąpielowy (w sam raz zdążyli z przesyłką) i powiem wam, że kupowałam w ciemno lekko się obawiając, ale jestem mega zadowolona. |
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1500 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
![]() Ja od wczoraj chodzę lekko nabuzowana. Zapowiedziała nam się rodzinka w odwiedziny, są z daleka więc to nie jest wizyta typu kawa i ciasto ale kilkudniowe odwiedziny i pomijając fakt, że nikt nie pomyślał, że w ósmym miesiącu ciąży moge nie mieć sił i ochoty na nadskakiwanie gościom to jeszcze przyjeżdża ich trójka a ja nie mam ich nawet gdzie przenocować. Na razie mamy jeszcze do dyspozycji jeden pokój i nie bardzo wyobrażam sobie spędzenie tam trzech dni i nocy przez 5 osób. Do tego zapowiedzieli sie na weekend kiedy mieliśmy przeprowadzać babcię do rodziców a to wiąże się z dużą operacja logistyczną. Może jestem niewychowana ale napisałam im wprost że ten weekend nie wchodzi w grę i że muszą przełożyć wyjazd albo o dwa dni albo na kolejny weekend. Może nie strzelą focha
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.