![]() |
#931 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#932 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#933 |
Konto usunięte
|
Na forum gp24 ktoś się upiera że ona wcale do tego parku nie skręciła, że wystarczy przyjrzeć się dobrze nagraniu. A Wy jak sądzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Przyczajenie
|
[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2096226 3]Na forum gp24 ktoś się upiera że ona wcale do tego parku nie skręciła, że wystarczy przyjrzeć się dobrze nagraniu. A Wy jak sądzicie?[/QUOTE]
To jakim cudem znalazła się przy wejściu na plaże? |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zadomowienie
|
Masakra jakaś... ludzie na psy schodzą... nie przesadzajmy żeby sie nie sżło oddalic samemu bo juz potencjalna ofiara mozna sie stac...;/ szkoda mi jej mamy, jedno jest pewne wkurza mnie że ludzie sa tak obojetni w tych czasach... no skoro ktoś widział że ona ucieka przed facetem to czemu nikt nie pomógl? czemu?? to jest idiotyzm żeby czlowiek czlowiekowi nie pomogł...
![]() ![]()
#936 |
Przyczajenie
|
jeszcze jedno, nie wiem czy widziałyście ale sam rutkowski proponuje 25tys dla osoby która pomoże odnaleźć iwone, link:
http://gdynia.naszemiasto.pl/artykul...oc-w,id,t.html |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
strasze to wszystko co on tam mówi... ja wierzę i w policje i w Rutkowskiego wierzę, że w końcu dojda do tego co się stało |
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Konto usunięte
|
Muszynianko, wersja hiszpańska cała do poprawki.
Esta chica se llama Iwona Wieczorek, es Polaca. Ha desaparecido en Sopot despúes de la fiesta del sábado 17 de Julio. Si la has visto, por favor llama xxx |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie kłócicie się... macie racje ona ani nic do nich nie powiedziała, nawet nie spokrzała na nich. Ja jednak uwarzam, że ona była pijana. Fakt nie potykala sie o własne nogi ale spójrzcie na specyfike chodu. Pozatym moim zdaniem nie obaj sie na nia patrzyli tylko jeden i nie widac żeby on miał zamiar iść za nią. I raczej ona szla gdzieś i wiedziała gdzie idzie... a chociaz by w tej dyskotece tanczyla wyzywajaco to koles na nia napalony szel by za nia a tam nawet takiego czegos nie widac... nie wiem ja nie jestem detektywem ale uwazam ze ona wiedziala gdzie idzie i po co.. może poznala kogos na wakacjach umowila sie z nim a on albo ja porawl albo cos.. nie wiem szczerze mowiac nie wiem co o tym myslec.... oby sie wszystko dobrze skonczylo
#941 |
Zakorzenienie
|
Te nagranie z monitoringu kompletnie nic nie wnosi
![]() A co artykułu o Patryku - mam przeczucie, niestety, że finał sprawy z Iwoną będzie taki sam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
W tym wywiadzie dla reporterów Rutkowski mówi, że ostatni sygnał jej telefonu był zarejestrowany w okolicach Hotelu Chińskiego... więc o co chodzi z tym barem Koliba?! Ja już nic nie rozumiem... I dlaczego udostępnili tylko tyle, tam siedzi jej koleżanka i matka, chciałabym usłyszeć co mają do powiedzenia... Wie ktoś może czy t będzie puszczane w jakiejś telewizji?
Tak btw. Iwona jest bardzo do mamy podobna Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-07-27 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Juz nie wiadomo o co chodzi i które fakty są prawdziwe, a które nie . Teraz trzeba tylko liczyć na odnalezienie się dziewczyny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Konto usunięte
|
Ja nie wiem, że ta babka która widziała jak jakąś dziewczynę gonił czarnoskóry facet nic nie zareagowała.. w ogóle to myślę, że mogli jednak ją wywieźć za granicę, teraz to nie problem a dziewczyna jest naprawdę ładna i mogliby na niej zrobić interes. Nie wiem jak to wyjaśnić ale mam takie myśli cały czas że to mogli być ludzie których poznałam w tym roku w maju-pięcioro ciemnoskórych, chyba wszyscy Arabowie, przesiadywali w centrach handlowych w moim mieście i rozglądali się za młodymi dziewczynami, mnie też zaczepili i pogadałam z nimi trochę
![]() Dzisiaj (28 lipca) rano M. do mnie zadzwonił-z innego nr, niemieckiego utrzymując cały czas że jest u siebie w Iraku. Edytowane przez 201703061208 Czas edycji: 2010-07-28 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Raczkowanie
|
Czytam cały czas na bieżąco wątek. Sprawa jest trudna, śladów mało, czas tez robi swoje na niekorzyść oczywiście. Tak naprawde scenariusze można mnożyć i gdybać (gdzie poszła, po co, z kim itd). Jestem nadal wstrząśnięta ta historią i mam nadzieje ze szybko poznamy prawdę.
I wielki szacunek dla wszystkich z forum, którzy postanowili w jakiś sposób pomóc w poszukiwaniu dziewczyny i nagłośnić całą sprawę.
#946 |
Zadomowienie
|
Oglądałam przed chwilą panoramę w Gdańskiej TV3 na pasku było,że owszem przeszukiwania wydm i po raz pierwszy (no śmiech na sali <co_jest>) użyto psów tropiących....
takk po prawie 2 tygodniach, gdy padał deszcz,przewinęło się tysiące ludzi ![]() moja maatka oglądała od poczatku i był urywek,że ktoś jakieś damskie buty trzymał o_O ale zadzwonił tel i niewiele usłyszała.. teraz na 21:45 czeka co by wsio porządnie obejrzeć. nie wiem może to jakaś rekonstrukcja sytuacji,cokolwiek było.. |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
DEBILE!!!! Psy tropiące 1,5 tygodnia po zaginięciu?! Przecież szanse, że te psy cokolwiek wyczują są minimalne, jak można było to zaniedbac i dopiero teraz puścić ludzi z psami!!!!! Powinni to zrobić o wiele wiele wcześniej...
Policja w poszukiwaniach Iwony na prawdę wiele nie robi :/ Jestem wstrząśnięta |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zadomowienie
|
i chyba (jak podaje ta strona) tylko 1 pies
![]() http://www.polskieradio.pl/wiadomosc...&utm_campaign= ale to szczegół . |
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
psy pewnie były wcześniej. nie mogą się ze wszystkiego spowiadać. muszą mieć jakieś swoje tajemnice. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
Nie sądzę, jakby psy były wcześniej to nie byłoby gdybania którędy szła
![]() Dobrze wyszkolony pies po kilku dniach jest w stanie znaleźć trop zaginionej osoby, o ile nie padało chociażby i nie było innych czynników zacierających ślady. Teraz to ten pies co najwyżej szuka ciała... Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-07-27 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zadomowienie
|
Być może acz wątpliwe..chociaż robić powtórkę gdy sporą część śladów rozmył deszcz ..
http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...znajomego.html tu też trobią,że psy po raz pierwszy..kiego by mieli aż tak mieszać informacjami i w komentarzach,że wokół koliby to sie szumowiny o zmroku kręcą.. Ano się kręcą jak mi zeszłego lata ojciec na spacerze tamże opowiadał,że tu dużo zboków chadza,,a ten raczej nie owija w bawełne ino mówi co wie 'prosto z mostu' Tak czy owak zamroczenie alkoholem (chyba,że jakieś dragi,nawet nieświadomie spożyte..teoretyzuję rzecz jasna) chęć 'odreagowania' (to można zrobić na wolnej przestrzeni niekoniecznie cofajac się.)sprzeczki et.c są dla mnie wątpliwą przyczyną pójścia tam, pełnoletniej,wedle przesłanek inteligentnej,rozsądnej dziewczyny.. dobra koncze swe powtórne dywagacje,ale tak uważam i tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
Niewiadomo w końcu gdzie się urywa sygnał jej telefonu, bo w wywiadzie Rutkowski mówił o Hotelu Chińskim... ja już nic nie wiem, czekam na dalsze informacje...
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Raczkowanie
|
BEZ PRZESADY!
co wy myslicie, ze oni kazdy szczegoł beda zdradzac ze sledztwa?? tylko po to aby zaspokoic ciekawosc ludzi ... Cierpliwosci dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Nikt im nie każe zdradzać każdego szczegółu, głupotą jest podawanie sprzecznych informacji jak z tym sygnałem z komórki. Nie wiem czyja to wina - policji czy dziennikarzy, ale po tym co czytam o działaniach policjantów to mam wrażenie, że średnio sobie radzą :/
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-07-27 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Raczkowanie
|
Bo takich osob zaginionych jest w Polsce tysiace.
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
I jaki to ma związek z moja wypowiedzią?
Wiem, że codziennie ktoś znika bez śladu, ale jakoś sprawa Iwony jest wyjątkowo rozgłośniona i niby priorytetowa dla sopockiej policji, nagroda finansowana przez prezydenta to także coś nietypowego. Więc skoro już mówią, że zrobią wszystko to niech to robią |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Raczkowanie
|
... i bardzo dobrze ze sprawa rozglosniona przy kazdym zaginieciu tak powinno byc, ale jak czytam to odnosze wrazenie , ze niektorzy oczekuja ze policja bedzie udostepniac najwet najmniejszcze szczegoly sledztwa.. rozumiem , ze jestescie ciekawi - ja tak samo, ale wersji moze byc miliony .. lepiej uzbroic sie troche w cierpliwosc , przeciez to nie jeste proste odnalezc kogos kto przepadl jak kamien w wode...
|
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Raczkowanie
|
Powiedzcie mi dlaczego akurat o TYM zaginięciu jest tak głośno? Czy to może jakaś znana osoba o której do tej pory nie słyszałam?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Wspomnę tylko, ze Iwona nie miała żadnej torebki (chyba?), więc trzymała telefonw ręce. Ja tego nie lubię, ale czasem mi się to zdarza. Wtedy bywa, że na niego zerkam, odblokowuję, zablokowuję (nie mam co zrobić z rękoma) albo dotykam ekranu, wchodząc np. do ustawień, wracając czy do wiadomości (oczywiście trwa to krótko). I wiem, że wiele moich koleżanek tak ma.
![]()
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Nie muszą udostępniać, ale jak już coś podają to niech będą to informacje potwierdzone i zgodne z prawdą, a nie jednego dnia pojawiają się dwa całkiem odmienne tropy Iwony
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.