Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13 - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-27, 19:43   #1621
Aleksandra_M
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13

Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość
Serniczek cudny!!!! Z jakiego przepisu robiłaś, ja tez chcę taki!!!!!

A ja mam powtórkę z rozrywki czyli rumowe kuleczki nutellowe w otrębach
Tak zaspakajam moja dzisiejsza chcicę na słodycze mniam!!!
o jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
wygladaja jak prawdziwe, okruchowe

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość
Qrcze dziewczyny, coraz bardziej kocham dukana
Na jakiej innej diecie mogłabym zjeść taka kolacje bez wyrzutów sumienia
a ja chcialam przepis na omlet bo do tej pory probowalam na oko i dupa....
jadlam jajecznice
a twoj taki pieeeekny
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 19:44   #1622
grupies
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Witam
Można się przyłączyć ?
Ja dietę dopiero zaczęłam od wczoraj , wszystkie materiały przejrzałam przyznaje się bez bicia niestety nie miałam czasu przeczytać wszystkiego dokładnie jeszcze
jestem drugi dzień na fazie pierwszej , powiedziałam sobie , że zważę się po 5 dniu , ale dziś weszłam na wagę i ani deka mniej
Wydaje mi się , że nie będę mieć jakiegoś super efektu ponieważ okres dostałam i mi wodę zatrzymuje .
Ale mam do Was pytanko co braliście zawsze do pracy do jedzenia ?
próbowałam ciasteczka z otrąb niestety nie smakują mi w ogóle i ciężko mi się je spożywa .
Kotlety sojowe ok są ale kurcze na zimno nie mają takiego smaku i mam problem z tym co mogę do pracy sobie zrobić , może ktoś doradzi mi ?
Szukałam przepisów ale nic mi jakoś nie wpadło w oko , w sumie na faze I jest dość mało przepisów .
Witaj,
jak masz okres to nie ma sensu się wazyć i denerwować

Ja do pracy biorę wieśniaki, twaróg, mięso pieczone z przyprawami, rybki pieczone. Możesz tez zrobić sobie rozpustne kanapki - przepis w przepisowni, jajka na twardo. Dużo jest możliwości. Przejrzyj przepisy napewno ciś znajdziesz co ci podpasuje.
Stary 2010-07-27, 19:45   #1623
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
A codo produktów z Lidla to ja mam tu zasadnicze pytanie do koleżanek dukanek sekciar z większym stażem niż mój.
Co ja się tu naczytałam o budyniach z Lidla... ojojoj... No naczytałam się, napaliłam się, pojechałam do Lidla, znalazłam dziada, ale oczywiście czytam - bo jakieś takie zboczenie mnie od kilku tygodni trzyma (skąd? - ni mom głowy)... No więc czytam i widzę, że ma on węgli od groma - na pewno nijak się proporcja węgli z tłuszczami do białka nie ma. No to jak to jest? Bo ja się przestraszyłam i go grzecznie na półeczkę nazad odłożyłam...
Skrobia skrobią, ale te węgle mnie przestraszyły... Powiedzcie coś mądrego.
no tak, bo generalnie kazda skrobia to wegle i otreby to wegle... dlatego takie dania musimy ograniczac i jesc tylko np raz dziennie. przeciez mamy dopuszczalna ilosc wegli dziennie do zjedzenia, nie wszystko co jemy sklada sie tylko z bialka wiec nie martw sie, kup ten budyn ale nie jedz go od rana do wieczora i nie codzinnie
Stary 2010-07-27, 19:45   #1624
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Witam
Można się przyłączyć ?
Ja dietę dopiero zaczęłam od wczoraj , wszystkie materiały przejrzałam przyznaje się bez bicia niestety nie miałam czasu przeczytać wszystkiego dokładnie jeszcze
jestem drugi dzień na fazie pierwszej , powiedziałam sobie , że zważę się po 5 dniu , ale dziś weszłam na wagę i ani deka mniej
Wydaje mi się , że nie będę mieć jakiegoś super efektu ponieważ okres dostałam i mi wodę zatrzymuje .
próbowałam ciasteczka z otrąb niestety nie smakują mi w ogóle i ciężko mi się je spożywa .
Kotlety sojowe ok są ale kurcze na zimno nie mają takiego smaku i mam problem z tym co mogę do pracy sobie zrobić , może ktoś doradzi mi ?
Szukałam przepisów ale nic mi jakoś nie wpadło w oko , w sumie na faze I jest dość mało przepisów .
ja bralam obrana noge wedzonego kurczaka, placuszki otrebowe+wedlina, wiesniaka, sernik bez skrobi, kawalki kurczaka smazonego na teflonie w przyprawach... ale na poczatku tez nie wiedzialam co wziac, co zjesc.... kilka dni i sie "wdrozysz"

Edytowane przez Aleksandra_M
Czas edycji: 2010-07-27 o 19:49
Stary 2010-07-27, 19:48   #1625
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
No syrop o smaku malinowym (jeszcze wiśniowy jest) z lidla , taki najtańszy, a dlaczego hmm no dlatego, że nie ma cukru ani owoców , tylko sama chemię . W kauflandzie też mają bez cukru, ale jakiś taki rozcieńczony i trzeba go więcej dawać

Sama chemia, powiadasz.... hmmmm, zachęcające...
Koniecznie trzeba więc zakupić i natychmiast sporządzić taki cudny serniczek - chyba jesteś moim wybawieniem No bo i galaretkę przecież można z niego robić CUDOWNIE!
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 19:49   #1626
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
o jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
wygladaja jak prawdziwe, okruchowe

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

a ja chcialam przepis na omlet bo do tej pory probowalam na oko i dupa....
jadlam jajecznice
a twoj taki pieeeekny
aaa omlet
Zwykle robię z 3 jaj, ale ten akurat jest z 2 żółtek i 4 białek.
Ubijam piane z białek ze słodzikiem i szczyptą soli. Po chwili dodaje łyżeczkę lidlowego budyniu waniliowego (można dać zwykłą skrobie, ale z samych jaj też nienajgorszy wychodzi), pół płaskiej łyżeczki proszku do pieczenia. Na koniec dodaje żółtka i mieszam łyżką. Potem hp na gorąca teflonowa patelnie. Jak się z jednej strony zrumieni i troche podrośnie to przewracam na drugą stronę. Na talerzu polewam odrobiną jogurtu ze słodzikiem i aromatem waniliowym.

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 19:50   #1627
Konczita
Zakorzenienie

duk duk w ten deszczowy wieczór

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
Konczita nie przejmuj się innymi ludźmi. Ważne, że Tobie jest z samą sobą dobrze i że masz kochającą rodzinę i meżusia... no i jak najbardziej życzliwe Ci dukanowe sekciary
Reszta niech się wali
Cytat:
Napisane przez sonia26 Pokaż wiadomość
Witam i ja
KOnczita głowa do góry!! Przeciez to nie prawda, to co sie przejmujesz Ja często słyszę takie rzeczy od pewnej osoby ale nic sobie z tego nie robię bo wiem, że zazdrości
Cytat:
Napisane przez johambina Pokaż wiadomość
Konczita ty się w ogóle nie przejmuj tym co ktoś mowi, myśl o sobie... bo skoro do tej pory tego nie robiłas a otoczenie widziało inaczej, to teraz zmień postępowanie... pomysl o sobie o małżu i tyle... a reszta niech sobie głowy urywa.....
Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
Sloneczko ja tez czesto slyszalam takie rzeczy... i wiesz co? musisz miec to w
wiem ze latwo powiedziec, trudniej zrobic, ale prosze, nie przejmuj sie
Cytat:
Napisane przez Mastalla Pokaż wiadomość
Konczita - policz do 10 i głęboko oddychaj, pomyśl o czymś przyjemnym.
Ludzie często w nerwach mówią o dwa słowa za dużo, nie warto się tym przyjmować bo szkoda nerwów, a jak wiadomo złość urodzi szkodzi a przecież Wszystkie tu jesteśmy piękne i nie można tego zmieniać =)

Głowa do góry, a może to wyłasnie z tamta osobą nie możńa wytrzymac i chce zwrócić na siebie uwage tym głupim gadaniem. Pamiętaj najwazniejsza jestes ty i to jak się sama ze sobą czujesz jest najważniejsze!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! a nie to jak inni Cie postrzegają

dziękuje sekciary dukanowe dzisiaj już było mi lepiej .. ale wczoraj to nerwy miałam w strzępach ... dzisiaj grzecznie pojechałam do pracy i jakby nigdy nic zrobiłam swoje po swojemu i nie przejmowałam się opinią innych... zawsze będą gadać Ci którzy mają gorzej ... albo Ci którzy uważają że oni mają drogę usłaną kolcami i pod górę, a innym ( czyli mi ) wszystko łatwo przychodzi a to nie tak bo ja o wszystko walczę sama to co mam mogę za wdzięczyć tylko swojej i męża ciężkiej pracy ... a jeżeli komuś się coś nie podoba to niech wyskoczy na solo a nie w towarzystwie innych osób ... wiem że w grupie łatwiej zniszczyć jedną osobę .. emocje wzięły góry ale słowa zostały rzucone a ja tak łatwo nie zapominam ....

Cytat:
Napisane przez Ija Pokaż wiadomość
No niestety... Dziś wzrost 0.8kg Jestem na siebie zła...
Pocieszam się tylko tym, że wczoraj zjadłam duo słonych rzeczy (2 rybki wędzone i klops trochę przesolony wyszedł) no i może to woda No nic, dzisiaj warzywka, może nie będzie tak źle...

Kurcze, powoli tracę wiarę... Ale mam plan. Przechodzę na 2/1, nie jem nabiału, nie ważę się, zważę się dopiero w sobotę i jeśli waga nie spadnie poniżej 57.4kg to przechodzę na III
w takim razie trzymam kciuki za 2/1 i czekam na relację ... ale pamiętaj że wzrościk może być zatrzymaniem wody w organizmie ...

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
hej ziomalki dukana joł!
U mnie waga stoi, to juz standardzik
znalazlam calkiem fajny artykuł: http://zdrowie.onet.pl/1620124,2039,...filaktyka.html
nas po czesci tez dotyczy, szczegolnie ost punkt;]
czyli jemy jajka - moje się już gotuje ...

Cytat:
dziękuję bardzooo ... ja już zapisałam tylko nie mam foremek

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Ide na allegro poszukac jakiejs formy do muffinek bo smaka żescie narobilyna te muffiny i babeczki
kachulka wyszperałaś coś ??????? podziel się też chcę !
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 19:50   #1628
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cytat:
Sama chemia, powiadasz.... hmmmm, zachęcające...
Koniecznie trzeba więc zakupić i natychmiast sporządzić taki cudny serniczek - chyba jesteś moim wybawieniem No bo i galaretkę przecież można z niego robić CUDOWNIE!
Galaretką w upały się codziennie zajadałam

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 19:51   #1629
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
aaa omlet
Zwykle robię z 3 jaj, ale ten akurat jest z 2 żółtek i 4 białek.
Ubijam piane z białek ze słodzikiem i szczyptą soli. Po chwili dodaje łyżeczkę lidlowego budyniu waniliowego (można dać zwykłą skrobie, ale z samych jaj też nienajgorszy wychodzi), pół płaskiej łyżeczki proszku do pieczenia. Na koniec dodaje żółtka i mieszam łyżką. Potem hp na gorąca teflonowa patelnie. Jak się z jednej strony zrumieni i troche podrośnie to przewracam na drugą stronę. Na talerzu polewam odrobiną jogurtu ze słodzikiem i aromatem waniliowym.
wyprobuje napewno dzieki
Stary 2010-07-27, 19:51   #1630
jestemtutylkonachwile
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Ja rolmopsy jadłam a potem miałam zastój tak więc same sobie odpowiedzcie na to pytanie. Składu zalewy nie znałam bo kupowałam takie na wagę.
Czy któraś z Was robiła dzień jajeczny? Bo chciałam takie coś wypróbować a nie mam pomysłu na potrawy z samych jaj na cały dzień żeby nie być głodną - zawsze się tam zakradnie jakiś ser czy coś w tym stylu...

Ja robię babeczki serowe w foremkach silikonowych i nic się nie klei. Foremki kupiłam na allegro za 9zł. Przepis na nie jest w przepisowni i te same robi missines

Ktoś pytał o najlepszy sernik wg mnie najlepszy i najbezpieczniejszy jest przepis Megi z 7 strony przepisowni.

Odebrałam dziś Sussinę zamówioną przez www.******* za 8,98 polecam tę stronkę, kupiłam sobie jeszcze parę dermokosmetyków, które w tej aptece potrafią kosztować kilkanaście zł więcej a zamawiane przez net i odbierane są tańsze Tak więc dziękuję dukance która podała wcześniej namiar na tę aptekę

Idę pomiętolić kota

Nieskromnie przyznam ze to ja podalam linka do Apteki Nie ma za co
jestemtutylkonachwile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 19:52   #1631
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Mam nadzieje . Raz w życiu udało mi się schudnąć zanim poznałam TŻ , a po 2 latach przytyłam 10 kg te kolacje pizze wyszły i jakoś ostatnio tak natrafiłam na dukana i wzięła mnie chęć na niego . Podoba mi się że nie głoduje ogólnie obiad mam zawsze smaczny , ciepły a w pracy to aż nie mam chęci jeść ponieważ nie wiem co , a jak coś biorę to mi nie smakuje ...
Możecie ocenić czy dobrze jem ?
Dziś śniadanie sałatka z tuńczyka z jednym ciastkiem otrębowym ( tuńczyk, korniszon,jajka,jogurt naturalny)
II śniadanie kotlet sojowy , jogurt naturalny +2 łyżki otrąb
obiad pierś z kurczaka pieczona /duszona w musztardzie, jogurcie naturalnym i otrębach
kolacja jajecznica z chudą wędliną

Wczoraj 2
2 ciasta z otrębami
2 malutkie udka
sałatka z tuńczyka
2 jajka

Czy jem za dużo może ?
Stary 2010-07-27, 19:54   #1632
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

BŁAGAM O PRZEPIS NA KULKI RUMOWE

Edytowane przez czarownica3006
Czas edycji: 2010-07-27 o 19:55
czarownica3006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 19:54   #1633
missines
Raczkowanie

Cytat:
missines pewnie powtarzam się ale prosze blagam prosze napisz jak robisz te cudne kuleczkiiiiiiiiiiiiiiiii
No więc tak

krok 1.
7 łyżek granulowanego mleka w proszku przecieram przez sitko do rondelka, grudki znikają i mamy "mąkę" z mleka w proszku + jedna łyzka prosto do buzi
dalej dodaję łyżkę kakao, 5 łyżeczek słodziku w proszku, 3 łyżki mleka i szybko mieszam.
Do gęstej pysznej papki dodaję kilka kropli aromatu rumowego, jeszcze raz mieszam i krem bardziej gęstnieje.

krok 2.
Na deseczkę wysypujemy otręby.
Łyżeczką nabieram troszeczkę kremu, maczam łyżkę z kremem w otrębach, jak juz wszystko się oblepi drugą łyżeczką zeskrobuję wszystko, jeszcze trochę maczam w otrębach i jak już krem nie lepi się do rąk turlam w rękach kuleczki.
Kuleczki mają po ok 1,5cm - wychodzi ok 15 sztuk.

Krok 2 powtarzamy, aż wszystko wyskrobiemy z rondelka

Jak wytrzymasz żeby nie zjeść wszystkiego od razu, to wstaw chociaż na 2 godzinki do lodówki,dopiero będą odjazdowe!!!!

Smacznego! Uważaj - uzależnia!

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 19:55   #1634
upadly_aniol00
Zakorzenienie

zapomniałam do tego ok 1,5 litra wody dziennie w tym jedna kawa i jedna herbata zielona zawsze więc tak pije 1,5-2 litry wody dziennie
Stary 2010-07-27, 19:55   #1635
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieje . Raz w życiu udało mi się schudnąć zanim poznałam TŻ , a po 2 latach przytyłam 10 kg te kolacje pizze wyszły i jakoś ostatnio tak natrafiłam na dukana i wzięła mnie chęć na niego . Podoba mi się że nie głoduje ogólnie obiad mam zawsze smaczny , ciepły a w pracy to aż nie mam chęci jeść ponieważ nie wiem co , a jak coś biorę to mi nie smakuje ...
Możecie ocenić czy dobrze jem ?
Dziś śniadanie sałatka z tuńczyka z jednym ciastkiem otrębowym ( tuńczyk, korniszon,jajka,jogurt naturalny)
II śniadanie kotlet sojowy , jogurt naturalny +2 łyżki otrąb
obiad pierś z kurczaka pieczona /duszona w musztardzie, jogurcie naturalnym i otrębach
kolacja jajecznica z chudą wędliną

Wczoraj 2
2 ciasta z otrębami
2 malutkie udka
sałatka z tuńczyka
2 jajka

Czy jem za dużo może ?
hmm a nie jesz Ty za mało ???
Stary 2010-07-27, 19:57   #1636
jestemtutylkonachwile
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
Można się przyłączyć ?
daj sobie czas, napisz co dzis jadlas.
Otreby koniecznie musisz jesc- nawet dodajac do jogurtow, ja polecam upiec muffiny-najprzyjemniejszy jak dla mnie sposob na otreby
Soi nie jemy!!!
Stary 2010-07-27, 19:58   #1637
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
No więc tak

krok 1.
7 łyżek granulowanego mleka w proszku przecieram przez sitko do rondelka, grudki znikają i mamy "mąkę" z mleka w proszku + jedna łyzka prosto do buzi
dalej dodaję łyżkę kakao, 5 łyżeczek słodziku w proszku, 3 łyżki mleka i szybko mieszam.
Do gęstej pysznej papki dodaję kilka kropli aromatu rumowego, jeszcze raz mieszam i krem bardziej gęstnieje.

krok 2.
Łyżeczką nabieram troszeczkę kremu, maczam łyżkę z kremem w otrębach, jak juz wszystko się oblepi drugą łyżeczką zeskrobuję wszystko, jeszcze trochę maczam w otrębach i jak już krem nie lepi się do rąk turlam w rękach kuleczki.

Jak wytrzymasz żeby nie zjeść wszystkiego od razu, to wstaw chociaż na 2 godzinki do lodówki,dopiero będą odjazdowe!!!!

kobieto spadłaś mi z nieba - nie mam foremek ale tu nie potrzebuję !!!! jutro sobie zrobię i zjem wszystkie
Stary 2010-07-27, 19:58   #1638
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
No więc tak

krok 1.

krok 2.

DZIĘKUJĘ!!!!!!
własnie ide robic
a mam tylko taki pomysl: jak kupisz mleko w proszku mlekowity (ma w przeliczeniu na 100g o 10g mniej wegli) to ono jest od razu takie sproszkowane no i dla nas lepsze bo bardziej dukanowe

IDE LEPIĆ KULKI!
Stary 2010-07-27, 19:58   #1639
jestemtutylkonachwile
Zakorzenienie

Cytat:
A codo produktów z Lidla to ja mam tu zasadnicze pytanie do koleżanek dukanek sekciar z większym stażem niż mój.
Co ja się tu naczytałam o budyniach z Lidla... ojojoj... No naczytałam się, napaliłam się, pojechałam do Lidla, znalazłam dziada, ale oczywiście czytam - bo jakieś takie zboczenie mnie od kilku tygodni trzyma (skąd? - ni mom głowy)... No więc czytam i widzę, że ma on węgli od groma - na pewno nijak się proporcja węgli z tłuszczami do białka nie ma. No to jak to jest? Bo ja się przestraszyłam i go grzecznie na półeczkę nazad odłożyłam...
Skrobia skrobią, ale te węgle mnie przestraszyły... Powiedzcie coś mądrego.

Węgli jest dużo, bo w składzie jest sama skrobia (węglowodan) ot co
Stary 2010-07-27, 19:58   #1640
upadly_aniol00
Zakorzenienie

to jest mało ? Ale ja więcej w siebie nie wcisnę raczej chyba
Stary 2010-07-27, 19:59   #1641
Variance
Zadomowienie

GG do Variance

upadly aniolku, wydaje mi sie ze wszystko okej oproz tego, ze za duzo otrebow na dzien dawka to 3 lyzki!

ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...?

przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog.

krew barwiona tlenkiem żelaza  - tattoomaniak.

little nerd - wierny kibic League of Legends
.
Variance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 20:03   #1642
missines
Raczkowanie

Cytat:
DZIĘKUJĘ!!!!!!
własnie ide robic
a mam tylko taki pomysl: jak kupisz mleko w proszku mlekowity (ma w przeliczeniu na 100g o 10g mniej wegli) to ono jest od razu takie sproszkowane no i dla nas lepsze bo bardziej dukanowe
Wiem, wiem poluję na na nie od początku! Niestety wszędzie granulowane, a biorąc pod uwage w jakich ilościach mleko pochłaniam to Mlekowita trochę by mnie "odciążyła" z nadmiaru węgli

Czarownica pochwal się potem swoimi kulkami!!!!

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 20:04   #1643
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jestemtutylkonachwile Pokaż wiadomość
daj sobie czas, napisz co dzis jadlas.
Otreby koniecznie musisz jesc- nawet dodajac do jogurtow, ja polecam upiec muffiny-najprzyjemniejszy jak dla mnie sposob na otreby
Soi nie jemy!!!
Ale soja jest w książce w fazie I
Stary 2010-07-27, 20:28   #1644
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Wiem, wiem poluję na na nie od początku! Niestety wszędzie granulowane, a biorąc pod uwage w jakich ilościach mleko pochłaniam to Mlekowita trochę by mnie "odciążyła" z nadmiaru węgli

Czarownica pochwal się potem swoimi kulkami!!!!
mleko odtluszczone w proszku kupowalam w Lewiatanie i Carrefourze. jest tam u Ciebie?

Edytowane przez Aleksandra_M
Czas edycji: 2010-07-27 o 20:34
Stary 2010-07-27, 20:28   #1645
grupies
Rozeznanie

Cytat:
Ale soja jest w książce w fazie I
Soję można jeść, ale ilość jaką podałaś to ZDECYDOWANIE za mało - jak chcesz chudnąć to musisz jeść. organizm musi mieć co spalić, zeby zaczął tłuszcz spalać. Więc rozpisz sobie 5 posiłków (tak żeby w sumie mialy ponad 1000 kcal) i się tej rozpiski trzymaj.
Stary 2010-07-27, 20:31   #1646
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Missines
ZROBIŁAM KULKI!
wyglądają identycznie jak Twoje, w smaku jak trufle rumowe
teraz stoją w lodówce i czekam aż stwardnieją..
no ja nie wiem kochana jak ja Ci mam za ten przepis dziękowac.....
teraz to chyba pójdę i kupię caly karton tego mleka w proszku......

są najpyszniejsze na swiecie!!!!
Stary 2010-07-27, 20:34   #1647
grupies
Rozeznanie

Cytat:
Missines
ZROBIŁAM KULKI!
wyglądają identycznie jak Twoje, w smaku jak trufle rumowe
teraz stoją w lodówce i czekam aż stwardnieją..
no ja nie wiem kochana jak ja Ci mam za ten przepis dziękowac.....
teraz to chyba pójdę i kupię caly karton tego mleka w proszku......

są najpyszniejsze na swiecie!!!!
GDZIE Z KARTONEM MLEKA W PROSZKU MI TU WYJEŻDZASZ a nie dalej jak wczorja płakałaś, ze zastój
Stary 2010-07-27, 20:34   #1648
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

http://www.dieta.pl/dzienniki/dzienn...tml?akcja=info

to mleko dostepne jest u mnie w netto, 3.99
Stary 2010-07-27, 20:34   #1649
Variance
Zadomowienie

GG do Variance

Cytat:
Napisane przez grupies Pokaż wiadomość
Soję można jeść, ale ilość jaką podałaś to ZDECYDOWANIE za mało - jak chcesz chudnąć to musisz jeść. organizm musi mieć co spalić, zeby zaczął tłuszcz spalać. Więc rozpisz sobie 5 posiłków (tak żeby w sumie mialy ponad 1000 kcal) i się tej rozpiski trzymaj.
ja tez nie jem chyba duzo...
na sniadanie zwykle troche serka homo/natural+otreby
z 3 jajka+2plastry wedliny+3paleczki surimi
obiad: pies z kurczaka jakos zrobiona + serek homo + surimi, jajko
a na kolacje wczoraj jajecznica + wedlinka a dzis tunczyk, surimi, jajko....
i tak mam problem zjesc, bo nie przywykla jestem..

a mimo to CHYBA kilogram zgubilam...

ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...?

przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog.

krew barwiona tlenkiem żelaza  - tattoomaniak.

little nerd - wierny kibic League of Legends
.
Variance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 20:35   #1650
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Tylko na 5 posiłków to nie uda mi się tego rozłożyć .
Jem o 7 śniadanie
o 11 w pracy
16,30 obiad
ok 19,30 kolacja

może po prostu zwiększę posiłki ?
Jutro zjem na śniadanie jajecznice
w pracy placuszki 2-3 serowe +serek wiejski
w domu udko może jeszcze coś do niego pożywnego bym zjadła tylko co ?
kolacja jogurt naturalny
+kawa woda
nie wiem co moge zjeść żeby było więcej kalorii skoro nie wiem co mam zjeść .

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości