![]() |
#2611 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
podoba mi się..
![]() Cytat:
___________________ 'I wonder who I am without the warm touch in You hand.'
zastanawiam się, kim jestem bez ciepłego dotyku Twojej dłoni.
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
Przyczajenie
|
chciałam dać Ci bardzo wiele, a odszedłeś, bo powiedziałam że jeszcze nie pora na seks .
![]() ![]() ![]() sama się sobie dziwię jak długo umiem siedzieć w bezruchu, myślami krążąc wokół tych chwil spędzonych razem . -zapraszam Cię do mojego serca, czuj się jak u siebie . -Dobrze, ale ja Cię do mojego nie wpuszczę -Dlaczego? -Bo nie chcę żebyś została na dłużej . |
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
Rozeznanie
|
Latin- Bardzo dziękuję że znalazłam sie w tak cudownym gronie i wymieniona wlasnie u Ciebie nie wiem czym sobie zaslużyłam na taki zaszczyt
![]() Almostlover-bardzo mi miło. ;* O miłości to ty mój drogi musisz się jeszcze wiele nauczyć. Ciekawe co by było gdybyś teraz właśnie do mnie napisał?Zapewne jak zwykle serce zaczęłoby szybciej bić widząc tą pomarańczową kopertę u dołu ekranu.Pogadalibyśmy chwilę a ja głupia pół nocy analizowałabym każde twoje słowo ,które napisałeś.Znając życie.. Odezwałbyś się ponownie za kilkanaście miesięcy. Nie powiem że wyszłam z tego związku bez szwanku,każdy wie przecież jak jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Zadomowienie
|
merci
![]() :rude serduszko: _
wakacyjna wyprzedaż miłości, pełno emocji, zero przyszłości na rynku miasta pełno srok, czekających na Twój zły krok nigdy wcześniej nie czułam takiego pożądania czyjegoś uczucia, a zarazem Jego ciała wszystko co tłamszę w sobie, odkładam w ciemny kąt swojej głowy nie daje mi spać po nocach teoretycznie Twoja miłość płynie do mnie, praktycznie jej nie czuję, nie słyszę jej boskiego szumu
![]() |
#2615 | |
Raczkowanie
|
dziękuje
![]() Cytat:
![]() ________________________ i doszło do najgorszego, znów zaczęłam kochać ! po przepełnionych tłumem ulicach, biegnie spóźniony czas, chyłkiem przemyka się pod murem by zdążyć przed odejściem dnia... od dzisiaj będę tęsknić inaczej... przypomienie sobie chwil spędzonych z Tobą kosztuje mnie aż nad to. miliard łez, sto tysięcy kilo smutku i ogromnej rany w sercu, która zamieniona na pożywienie mogłaby wykarmić całą Afrykę. najwspanialsze chwile z naszego życia, gdy te znikają, można ozdobić jedynie wspomnieniem. Przestane się w końcu zadręczać myślami kiedy, serce przestanie wrzeszczeć, że tęskni.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
agatka944 -aahh miło mi rzwnież, a przy okajzi okradam ![]() RozowaSkeyterka, matematyczka00 - dziekujęęęę za pamięć dziewczęta ![]() RobCoChcesz - mrrrr^^ <3 rebellious, grise, mandarynka, agatteee , ruda wiewiora - ![]() ![]() panna_miodowa moje serduszkooo <3 -- Prosto przed siebie nie można zajść bardzo daleko. Hektolitry wypitego malibu, zmoczona poduszka od łez, rzucanie misiem o ściane... nic nie pomaga. Samotność znów zaprosiła mnie do siebie... Jeśli stracisz sens życia, nie szukaj go na siłę, czekaj sam sie pojawi. Mówił tyle pięknych słów ,mam piękne wspomnienia. Nie mów że życie nie zaskakuje, zaskoczy Cię jeszcze nie raz. Ubierz się w to co lubisz najbardziej, wyjdź do ludzi , pokonaj ból. Uwierz ze świat nie jest zły. Miał mnie kochać i wierzyć że życie razem ma sens. Zaznałam dużego szczęścia, byłam z kimś na kim mi zależało, i czułam ze jestem dla Niego ważna , nie czułam się samotna czułam sie silna. Chciałam stać na torach i czekać na pociąg i wykrzyczeć ze Bóg o mnie nie pamięta. |
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Przyczajenie
|
zabawa w złudzenia. to naprawdę pomaga.
Przez blisko trzy miesiące umierałam z miłości, by wreszcie zrozumieć, że z miłości się widać nie umiera Przez głupotę jedno straciło drugie "Jak nazwać jutro bez Ciebie? " Dopóki jeszcze się tli iskierka ciepła w oczach twych, to jeszcze jest coś "a mogliśmy razem łąką iść świt witać po kolana w rosie " "bo jestem jedyna dla ktorej jestes cos wart mimo ze ja dla Ciebie bylam warta mniej niz nic" Najbardziej boli, gdy jesteś tak bardzo blisko, że czuje zapach Twój i słyszę jak oddychasz a mimo to wiem że nie jesteś mój, "Najbardziej boli, gdy patrzę na Ciebie, a Ty unikasz mojego wzroku. I jesteś tak obojętny i zimny, że stapiasz się ze ścianą." "Nie ma nic bardziej niesprawiedliwego niż nieodwzajemniona tęsknota" "w niewoli snów kilka niepotrzebnych słów kiedy wyszeptałeś coś o wielkiej miłości" Bo czasami nienawidzę cię bardziej, niż jesteś w stanie to sobie wyobrazić. pospadały wszystkie słońca, nasza chwila tak się kończy. Kończy nagle i idzie na dno z pierwszym wyrzutem sumienia. Bo nie łatwo jest być w chybionym czasie i miejscu. motyle odleciały do cieplejszych krajow
#2618 |
Zakorzenienie
|
RobCoChcesz, panna_miodowa (gdzieś Ty była?
![]() ![]() please don't treat me so doggone mean. proszę, nie traktuj mnie cholernie okrutnie. You make me hotter than Jamaica. przy tobie jest mi bardziej gorąco niż na Jamajce. Do something to me I wish that (I had you). zrób coś dla mnie, chciałabym (cię mieć). And all I wanted was to keep you here. i wszystko czego pragnęłam to zatrzymać Cię tu.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2010-07-27 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Zadomowienie
|
Herbata czarna myśli rozjaśnia.
Trochę alkoholu, papierosów, dobrego towarzystwa i patrze na świat inaczej. Temperatura mojego szczęścia, nadal poniżej zera.
#2620 |
Zakorzenienie
|
zamknij oczy i przy mnie bądź , dopóki śnisz nie wypuszczaj moich rąk .
Twoja obecność warunkiem mojego szczęścia. jak mało kto dodajesz barwy dniom. każda mała rzecz przypomina mi żeby iść, ciągle iść do przodu. choć na dach wyjdziemy spojrzeć słońcu prosto w twarz, niech wypali z oczu nam , to co nieistotne. czuje Twój smak , słysze jak Ci bije serce. bliższy memu sercu niż lewe płuco.
[...] Może jutro znów odkryjesz, że życie jest wciąż szalone, jeśli po prostu się uśmiechniesz." Edytowane przez Kamma1507 Czas edycji: 2010-07-27 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2621 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj nawet cukier ma gorzki posmak .
zatracam się w bólu, niestety to nie pomaga . usunęłam twoje zdjęcia, numer jednak nie tak łatwo zlikwidować Cię z twardego dysku mojego życia . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2622 |
Rozeznanie
|
przestałam już wieżyć w te `kolorowe krainy` już zapomiałam jak smakuje szczęście. smak szczęścia? ja go nigdy nie poczułam! nie wieże że ten ostatni raz był ostatim razem. zaufałam, nie potrzebnie. Bo to taka `czarna świnia` nie potrafię puścić Cię wolno. miałbyć `happy end` i dupa! załamałam się gdy dotarło do mnie że nie potrafię poradzić sobie z brakiem Ciebie. miałeś być na zawsze. Twoje `zawsze` to zaledwie pół roku popsułeś mi cały świat w jednej sekundzie. nie wiedziałam że masz taką władzę na moim nastrojem. rozumiałeś mnie jak nikt inny. Tak, tak. To już czas przeszły... potrzebuje cię, tak ja i ty potrzebujesz mnie. ale ty nie potrafisz się do tego przyznać. dlaczego?! chciałabym móc pogodzić się z tym że moje życie stało się wielką runią. jest strasznie. tak, prawdopodobnie na zawsze. a gdy zobaczyłam cię z nią na mieście idących za rękę i patrzących za rękę pomyślałam sobie- `kolejna zdoczycz, kolejna zabawka dla Ciebie` bo tobie jest łatwiej zapomieć. obiecać, zaufać. wcale nie jest tak łatwo. gdy usiadłam na łóżku, piłam kakao, i pomyślałam że ja już nie mam nic! wpadłam do pokoju cała zapłakana, rzuciłam się na łóżko, zaczęlam jeszcze gorzej płakać jak małe dziecko- tak jak by to miało coś zmienić.
![]() |
#2623 |
Wtajemniczenie
|
CaMa, chcialam byc, RozowaSkeyterka (nawet mnie nie denerwuj i wracaj! ) , matematyczka00 - dziękuję
![]() ![]() _______________________ Sometimes I Just Wonder
Why Do I Feel Sad Whenever I Think Of U? czasami zastanawiam się dlaczego czuję się smutna ilekroć myślę o Tobie? I love my eyes when you look into them, I love my name when you say it, I love my heart when you love it, I love my life when you are in it. kocham moje oczy, kiedy w nie patrzysz kocham moje imię gdy je wypowiadasz kocham moje serce gdy Ty je kochasz kocham moje życie, kiedy Ty w nim jesteś. Żyję nie tam, gdzie oddycham, ale tam gdzie kocham. Pyłem księżycowym być na twoich stopach, wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką, gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz. słowami można dotykać nawet czulej niż dłońmi.
#2624 |
Zakorzenienie
|
limitowanaa - padłaś ofiarą mojej zbrodni, okradam słoneczko
![]() wszystko się zmienia tylko nie dym z papierosa i te cholerne łzy 'a teraz mnie nienawidzi, jakbym była odpowiedzialna za to w jakim rytmie bije moje serce.' to wszystko było jak dziesięciomiesięczny sen, z którego musiałam się kiedyś obudzić. miłość nie musi być idealna musi tylko zawierać słowo KOCHAM. jestem bulimiczką, ciągle jem tę miłość a potem nią rzygam. stań przede mną w bokserkach i różą w ustach, wybaczę Ci. chciałam odejść, wystarczyło,że złapałeś mnie za rękę i znowu tak bardzo jestem Twoja.
#2625 |
Raczkowanie
|
; ]
Mam ciężki charakter? Udowodnij i go zważ. bo kto wierzy w Ciebie bardziej niż Ty, w to, że Ty i szczęście jesteście ku sobie coraz bardziej bliscy. I jakoś nie jest wcale fatalnie. Cały syf tego miasta czeka na mnie bym pozował z nim do zdjęcia Zostaw na później wszystko, co mówiłeś przed chwilą
Tylko patrz i spojrzeniem wyznawaj mi miłość. Wspomnienie zapachu nieuchwytnego pozostaje w umyśle tak jak delikatne tchnienie . W bezsensie sens jest jedynym awansem. Powiedziałeś: Przyjdę do ciebie nocą gdy będziesz spała skulona jak ciepły mruczący kot. I teraz czekam na Ciebie przez wszystkie wieczory.
#2626 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Słuchaj, ja potrzebuję tylko kogoś kto bedzie mnie kochał, tęsknił kiedy nie będzie mnie przy nim, myślał nieustannie o spędzonych chwilach razem, czy to tak dużo ? Dla ciebie zrobie nawet najgłupszą rzecz, tylko powiedz, że kochasz. Ulicami idzie sama z głową spuszczona w dół, Nikt nie zwraca uwagi na jej łzy. Musisz mi uwierzyć, uwierzyć jak w bajkę <3 Po prostu siedzę tu i czekam aż napiszesz a potem zastanawiam się czy w ogóle to zrobisz. Miłość unosi się w powietrzu, a Ty nadal nie czujesz jej. Ona nie spodziewała się, że to bedzie aż tak proste, zakochają sie w sobie i będzie im sie ukladać... nie wierzyła w to, ale jednak. Dopiero później zrozumiała, że to było za proste, by mogło stać się naprawdę. Edytowane przez TajeMnicza15 Czas edycji: 2010-07-28 o 08:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2627 |
Zadomowienie
|
Your kisses lift me higher Like the sweet song of a choir You light my morning sky With burning love. Twe pocałunki unoszą mnie coraz wyżej, jak słodki dźwięk chóru. Oświetlasz mi poranek swym płonącym sercem. It was really nice to meet you, goodbye. Miło było cię spotkać, żegnaj. Take me to the edge of feeling heart against my skin show me places I have longed. Zabierz mnie na skraj uczuć Serce nie poddaje się ciału Pokaż mi miejsca, do których tęsknię. Summer days drifting away To, uh oh, those summer nights. Letnie dni mijały leniwie Zmieniając się w letnie noce. Beautiful girl, lovely dress, High school smiles. Piękna dziewczyna, śliczna sukienka licealne uśmiechy. dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Przyczajenie
|
- Wiesz kochanie, mam takie dziwne przeczucie...
- Jakie przeczucie ? - Że powinniśmy zapamiętać ten moment. że będzie to moment, który będziemy opowiadać naszym wnukom. - Co masz na myśli ? - Wyjdziesz za mnie ? Jeżeli twoja głowa jest dla ciebie przyczyną grzechu, obetnij ją sobie i wyrzuć, bowiem lepiej wejść bezgłowym do królestwa Niebieskiego niż z głową tkwić wśród ognia piekielnego. Chętna zakończyć swoje życie, nie zaznawszy dorosłości - szepnął jakby do siebie. - Chętna uczynić z młodości zmierzch swojego życia. Gotowa wyrzec się wszystkiego. Jestem tym, kim jestem. Jeśli nie potrafisz tego zaakceptować - odejdź. Oboje będziemy szczęśliwi. Mam już jeden nóż w plecach na więcej nie mam miejsca !
#2629 |
Rozeznanie
|
Hej, nie wiem czy mnie ktoś tu pamięta, bo się udzielam, w każdym bądź razei, coś mi się wymysliło.
![]() Uśmiechaj się do wszystich ludzi, a smutek przelej na mnie. -Mamusiu, gdzie jest Tatuś? - Tatus Kochanie musiał pilnie porozmawiać z Bogiem. Tak, dla Ciebie będę pieprzoną Egoistką, bo przecież takie Cię kręcą. A miłość? Miłość dla Ciebie to tylko seks, zawsze przygoda. ![]() Ten opis nie jest twój więc powinien być w " ".
(o4.o9.o9 - 19.o6.11.) Było pięknie, będzie cudownie. Edytowane przez AnanaSek 07 Czas edycji: 2010-07-28 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2630 |
Raczkowanie
|
![]() _mandarynka, TwojaKokaina, Siatkarka18, desiree01, Malinowa Girl,myCh, -okradam ![]() Serce mi bije jak szalone, oczy świecą jak po alkoholu,
musiałeś przejść obok ? moje serce wystukuje twoje imię wsłuchaj się w wiatr, w miłość którą śpiewa |
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
Raczkowanie
|
-pierdo** nie robię.
-tak, tak pierdo** to zarobisz! xDD -Co się dzieje ? -Nic ... -Przecież widzę. -To, że jestem smutny i chce mi się płakać oznacza, że coś się stało ? -.- Położyła głowę na jego ramieniu - tak bardzo to lubiła, czuła się wtedy bezpiecznie tak idealnie...momentalnie zsunął jej głowę i odsunął się, nie wyjaśniając nic.. Twierdził, że nic się nie stało. Jednak ona czuła, że coś jest nie tak - zaprzeczał. Wstał zabrał swoje rzeczy i powiedział wiesz co 'żegnaj mała' dłużej już nie potrafię...Ona dobrze wiedziała, że żegnaj znaczy 'odchodzę na zawszę ' .. Odszedł a ona ciągle słyszy jego ostatnie słowa 'żegnaj mała'.. przysięgam, że dałabym mu w twarz. dałabym, gdybym tylko miała pewność, że mi nie odda. jednak od dłuższego czasu jestem pełna obaw, że jest zdolny posunąć się nawet do tak desperackiego kroku, względem mnie. nie spała w nocy. patrzyła na niego. bała się, że jutro wszystko może zniknąć, że ich może już nie być. no to trzeba zacząć robić zapas chusteczek i mojej ulubionej czekolady z orzechami bo znowu się zakochałam. ustawiłam się w kolejkę po jego serce i przysięgam, w dłuższej kolejce odkąd żyję, nigdy nie stałam.
04.09.2009-nasz początek ;* ![]() " <K3" ♥.Kocham Cię każdego dnia. Każdego dnia coraz mocniej. Coraz mocniej i mocniej.♥ Edytowane przez agatka944 Czas edycji: 2010-07-28 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Moje myśli są dzisiaj w paski.
Lubię za Tobą tęsknić. Rękoma sunęłaś po niebie. Próbowałaś chwycić chmury. i te, których nicków zawsze szukam ![]() kamisha agatte keeendy TiS Toogether93 rudawiewiora _mandarynka without_demur Mrs_Unfabulous Czarny_Aniołek ciiri bajkowa CaMa Paralogiczna myCh dresowa Drift One for all kontrastowaO agrr |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 | |
BAN stały
|
Cytat:
y __________ Nie wierzę w przypadki. I Ty też lepiej przestań, bo wpadanie na Ciebie na każdym przejściu na pieszych jest coraz trudniejsze do zagrania. Obiecaj, że dziś mi się przyśnisz. Nie wiesz, nic nie wiesz. edit: TwojaKokaina- już jestem. takie mówisz i masz ![]() Edytowane przez agrr Czas edycji: 2010-07-28 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2634 |
Zakorzenienie
|
cudowne. <3
matematyczka00 - ja także bardzo dziękuję. ![]() _________________________ _____________ '69 minut z Tobą'. 'a co jeśli, to ja, dźwigam sens, którego łakniesz?' 'pomóż mi, błagam. jak możesz, przytul mnie'. 'spal je, wszystkie złe wspomnienia, które dręczą Cię'. 'rozum, zrobisz coś dla mnie? to bardzo ważne. nigdy ci tego nie zapomnę. zrobisz? mógłbyś mi wyłączyć na jakiś czas Sumienie? dokucza mi. strasznie mi dokucza'. czasami się gubię. pomóż mi się znaleźć. nie zapomniałam o Tobie. nie przestałam Cię kochać. kłamałam.
#2635 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
te zabieram ![]() Cytat:
![]() kocham ciebie moja żabciu ![]() ten jest boski.! Cytat:
![]() a tymi opisami zabrałaś serce moje ![]() Cytat:
![]() Z jego ust wybieram tylko te dobre słowa.
Ale i one nie dają mi poczucia miłości. Odejdź. Ona nie chce, być widział, jak kona jej serce. W pułapce uczuć. Zdana sama na siebie.
![]() |
#2636 |
Przyczajenie
|
co powiedziałeś ?
oh , zrywasz ze mną . niestety , nie słyszę cię , jestem trochę zajęta .. boy, the way you blowin’ up my phone won’t make me leave no faster, put my coat on faster, leave my girls no faster. now hush little baby, don't you cry everything's gonna be alright . // teraz już cicho , kochanie , nie płacz , wszystko będzie dobrze . |
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
Zakorzenienie
|
dziękuję.
![]() zagrałeś ze mną w to w co gra się tylko z tymi gówniarami na tandetnych imprezach. chciałabym odrobiny szczęścia. w jakimkolwiek znaczeniu tego słowa. kolejne gówniane love story. kolejny tani romans. z mojej strony romas z Twojej tylko tani. ` 17 dni nadziei. rekord, co ? boję się tego wszystkiego. i to jest chyba dowód na to, że go kocham. jak Alicja z krainy czarów zabiorę Cię na drugą stronę lustra `. moja i Twoja... nie nadzieja. ułomność. nawet lakier z pazurów odchodzi. zostaję sama.
![]() |
#2638 |
Zakorzenienie
|
: *
panna_miodowa dziękuję, kocham Cię. dobrze, że już jesteś. oh My Darling! oh I hate you Twoje imię echem odbija się od ścian ' potrafie tęsknić każdym centymetrem mówiłam Ci o tym? ' płaczę sama nad sobą dziś wierzę, że to było przeznaczenie a nie przypadek mimo, że 'ich' już nie było oboje kochali żebys był a nie bywał jestem głodna tulenia, przytulenia, wtulenia, zatulenia i obtulenia! nie przebaczę sobie chwil, które były i tak za krótkie i po co były te pocałunki wieczorem na ławce?
żeby później usłyszeć, że nie dorosłeś jeszcze do miłości?
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-07-28 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2639 |
Zakorzenienie
|
Dot.: : *
krople deszczu rozpędzone rozbijają się na szybie.
`Raz smutek raz szczęście wiem w życiu bywa rożnie na sen nie masz wpływu tak jak na dzień w którym umrzesz.` nie przejmuj się przyjaciel słucha gdy mówisz szeptem.
#2640 |
Zadomowienie
|
Mając oparcie tylko w twardej ścianie
I garderoba duszy ma swoje żurnale Antyludzka. Może kilka minut, może tygodni. Nie mam siły na ich twarze I kolejne tygodnie odjeżdżają na peron zwany historią.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.