![]() |
#2551 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
You make me invisible like sky. jak niebo. Two hearts are beating together. Dwa serca biją razem. And just like a flash of light Inside there's somethin' goin' on Exploding inside me like a cherry bomb And the thought of you Fills me with a sweet surprise. Jak zwykły błysk światła Coś w środku się dzieje Eksploduje we mnie jak wiśniowa bomba I myśl o tobie Wypełnia mnie jak słodka niespodzianka. The sweetest of sensation Thinking you could be mine. Najsłodsze uczucie Myśli o tym, że możesz być mój. dziękuje dziękuje ![]() Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-07-27 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
|
Tusilla, papergirl, dresowa, NicNieMusisz, JednaNaMilion, TwojaKokaina, marikab, blondii69, Nensie, ciiri, Mrs Unfabulous, Cukiiereczek, Little Ballerina, keeenedy, BananowaDelma, myCh, cobainowa, istny_paradoks, Toogether93, Kaaate90, without_demur, m4dziar4, CaMa, nydee, CookieCrisp, ruda wiewiora, dontgivemenames, Guziki xD, otojest, TiS, grise, xxgroszek07xx, Kofeina w RedBullach, latin, daciaaaaaa, TajemniczaPanna, nienaruszona, suve, Istotka z Bajki, dreams_x33, Malinowa Girl, seventh heaven, misjaaaa, KaMa2704, hoe, Primadonna, uwielbiaj, Extremalna, kamisha, Martusssia, Margaretta_1, letes, lilyblack, inquiring, beautiful_lie, snowball, matematyczka00, me9so3horny, Kochanaa, poprostuAsiss, CukrowaPanna, agrr, Siatkarka18, agattee, _ZaagubiOna_, Chocolaaate, ratatamm, cornflower_, nieliczylamsiewcale, Ilovromance.
ale się Was nazbierało. ![]() niektórych tu wieki nie widziałam. ![]() _________________________ ______________________ daj zasnąć. 'nic się nie zmienia. ludziom w głowach się przewraca'. 'na zdjęciu Twoja twarz. to wszystko, co dziś mam'. 'tylko weź się tym wszystkim za bardzo nie upij'. 'raz, tyle razy można zrobić bzdurę, można'. myślałam, że jestem silna. przegrałam. wcale nie jest łatwo. nie, bez Ciebie.
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2010-07-27 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Raczkowanie
|
and I hate the phone,
but I wish you'd call.
![]() |
#2554 |
Rozeznanie
|
without_demur&changime&ka rmelowomi&monia270607&
myszka23101&latin&grise&p atrysiowa_&chcialam byc - ![]() ![]() ![]() Noc,niebo,gwiazdy,szampan . Wcale nie musisz być romantyczny, wystarczy, że będziesz obok. Cisza może być piękna, ale tylko wtedy, gdy masz ją z kim dzielić. Najdalej nam do siebie, kiedy stoimy obok i nie wiemy co powiedzieć. Potrzebuję chłopaka, który na imprezie nie zapomni, że ma dziewczynę, który nawet nie spojrzy na żadną inną, a gdy będzie pić to tylko za naszą miłość.
"hi mom, there are just 3 girls here, sleep over party, you know" [by otojest <3] ![]() Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-07-27 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ***
Twoje serce jest brudne i zanieczyszczone resztkami miłości do innych. okropnie jest mieć świadomość tego, że kocham Cię bez wzajemności nocą dajesz mi nadzieje, że obudząc się będę miała przed oczami tylko Ciebie
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | |
Zadomowienie
|
dziękuję kochanie
![]() Cytat:
![]() a ten opis ![]() ![]() ![]() a bier babo ![]() ![]() i prawidłowo , jak kocha to tylko całym ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------- 1. czas biegnie zazdrosny o słowa . 2. happy alone . /szczęśliwa samotnie/ 3. daleko do doskonałości . 4. o 5 cm za brzydka . 5. może tak, a może nie ... 6. niech zapłoną usta . .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2010-07-27 o 11:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Raczkowanie
|
![]() na zdrówko ![]() _______________________ na niebie widnieją trzy słońca, a żadne nie wstało z uśmiechem . z nikąd ciepła i nadziei, kolejny pusty poranek a dziś skoro jest dziś, chowamy w dłoniach twarze zamykamy się w pokojach tak, by nikt nie widział naszych łez. pulsuję w twym ciepłym spojrzeniu. pomimo mojej nadziei jutro, wicąż wygląda tak samo. jak myślisz czy chmury istnieją a myśli się kłębią? miłość wydała rozkaz do ataku! Nie kłam że będziemy razem już na zawsze, Nie mów że kochasz aż po zycia kres, Nie potrzebne mi puste słowa, które nie wypełnią pustki w mym sercu gdy czas odbierze mi Cię... Spojrzenie bez słów, Uwielbienie bez pożądania, ciche gesty spokoju, łagodny uśmiech, radosne szczęście przy spotkaniu, entuzjazm , szaleństwo. Blask oczu, głęboko ukryty. Archipelag gwiazd świecących tylko dla niej. Czy to miłość?
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 Edytowane przez _ZaagubiOna_ Czas edycji: 2010-07-27 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Zadomowienie
|
monia270607-dziękuje bardzo za takie wyróżnienie
![]() MalinowaGirl-kradnij,miło że się podoba ![]() Krążyłam po niebie w poszukiwaniu Ciebie...
Wierzę w każde największe kłamstwo które pada z Twoich ust. miłość polega na kochaniu wzajemnie siebie,nie na seksie. jak nikt ubóstwiasz moje wczoraj,dzisiaj i jutro. ![]()
#2559 |
Zakorzenienie
|
latin CaMa chcialam byc - dziekuje dziewczyny
![]() Was nalezy?. ' Za dużo blizn na moim ciele. za dużo krwi z zadanych ran. wiele długich dni musi minąć, by tyle gorzkich prawd Bóg wybaczył mi. '
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2010-07-27 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
Rozeznanie
|
bo to absurd!
znów klapa? wybuchowa jak wulkan! ani słowa o miłości! czy to fatum? smak rozkoszy. warto szukać szczęśćia w miłości?
#2561 |
Raczkowanie
|
chcialam byc niezmiernie mi miło.
. 'Bliskim mów, gdyby pytali, że chwilowo zmieniałam adres, że w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości.'
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziękuję dziękuję, jestem zaszczycona, będąc przez Was zauważoną.
![]() Dlaczego wybrałeś ten sam świat, co ja? Znalazłam na świecie takie miejsce, gdzie ziemia jest dla mnie niebem a ja tam leżę i staram się czuć Odkąd nie mówisz 'dobranoc', Nie śpię dobrze, nie śpię wcale Chciałabym przestać biec za tym, co coraz bardziej się oddala. możesz mówić, myśleć, robić co chcesz- -ale nie mi, nie o mnie i nie ze mną Czasami pada w najgorętszy dzień. I wtedy deszcz topi wszystkie uczucia. I najlepsza miłość ginie.
#2563 |
Zadomowienie
|
cu do wny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zagłada kwiatów trwa
#2564 |
Rozeznanie
|
CaMa, NieidealnaJa & chcialam byc - moje myszki.
![]() Czemu mi to do cholery robisz ? Czy aż tak źle Ci było ze mną, moimi ustami, ramionami .. sercem ? To ja, tak ciekawa Ciebie. Gdy pada deszcz przypominają mi się Twoje oczy. Zieleń Twoich tęczówek z moim odbiciem. Siedząc na parapecie w pokoju, patrzę jak z nieba spadają na asfalt krople deszczu. Wyobrażam sobie wtedy jak tańczymy tam razem, w rytm ich uderzeń o ziemię. Nienawidziła takiej pogody jak dziś. Deszcz i tylko 18 stopni. Walczyła wtedy ze swoimi myślami. Zastanawiała się co teraz robisz, tak daleko od niej.
#2565 |
Zakorzenienie
|
![]() W twarz zaśmiać się światu. Tak donośnie i bezczelnie. Zaoferuj mi inny substytut bliskości. Kasuje pamięć, dość już łez. Wciąż stoi tam, gdzie ją zostawiłeś. Pamiętasz jeszcze? Powrócił smutek. Tęsknota wraz z nim. I niechęć do świata. Bo chcę być szczęśliwa, choć myślałam, że to już niemożliwe. Miłość bez wzajemności zawsze jest najsilniejsza. |
![]() ![]() |
![]() |
#2566 |
Zadomowienie
|
I put my heart in a Red Balloon. Maybe'f had I looked up I would of seen that... The sky is full of Red Balloons, Red Balloons are full of broken hearts. Wkładam moje serce do czerwonego balona. Może gdybym popatrzyła do góry, zobaczyłabym że... niebo jest pełne czerwonych balonów, Czerwone balony są pełne złamanych serc. First of all must go Your scent upon my pillow And then i'll say goodbye To your whispers in my dreams Went deeper than my skin. Najpierw musi zniknąć Twój zapach z mojej poduszki A potem pożegnam się Z Twoimi szeptami w moich snach Trapped feelings are never ending. Fałszywe uczucia nigdy się nie kończą. Oh, kiss me beneath the milky twilight Lead me out on the moonlight floor. Oh, całuj mnie pod mlecznym zmierzchem Prowadź mnie poza podłogę światła księżyca. They say we never landed on the moon There's no wind there, they assume But I'm sure i've been there with you . Mówią, że nigdy nie wylądowaliśmy na Księżycu ‘Nie ma tam wiatru’ – zakładają . Ale jestem pewna, że byłam tam z Tobą . Was hypnotized by a strange delight Under a lilac tree . Zahipnotyzowana dziwną radością Pod drzewem bzu . I'm sittin' in the window of a street cafe Watchin' you walking by each day. Siedzę w oknie ulicznej kawiarni Patrzę, jak przechodzisz każdego dnia . ciiri ♥
Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-07-27 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Raczkowanie
|
każda myśl przypomina o tobie. i po raz pierwszy nie wiedziałam co powiedzieć. czas to najgorszy skur.wiel ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
zakochan_a - nowa ale świwtne masz opisy, okradłam ![]() CaMa , chcialam byc - dziekuję słoneczka ![]() agatka944 - dobrze,że jesteś <3 NieidealnaJa - miło mi ![]() Idziemy trzymając się za ręce , nie zwracają uwagi na otaczajacy nas świat. Dotykaj, pieść i rób to bez obaw. nadałeś sens memu życiu. Marzenia mają to do siebie że spełniają się nie oczekiwanie. i nie obiecuje że dam sobie rade, ale obiecuje że będe żyć. Uwielbiała dotyk Jego gorących dłoni na swoim nagim ciele. Gdybyś chciał dałabym Ci gwiazdkę z Nieba, nie taką prawdziwą , bo to niemożliwe, ale narysowałabym i wycieła Ci gwiazdkę z dużego kartonu i pokazała jak spada do twoich rąk. Przez pół roku nauczyłeś mnie tak wielu rzeczy, ze sama wszystkich nie potrafię wymienić, ale to było piękne. Twój zapach mijam codziennie na ulicy , licząc ze to Ty. Miałeś nie pojawić się w moim życiu, lecz tak się stało. Nie wierzyłam ze jesteś Moj, a teraz nie potrafię uwierzyć,że już Mój nie jesteś. chce dotykać Twoich ust. |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Raczkowanie
|
już na zawsze, wiesz? <3
Jego imię wywołuje uśmiech na mojej twarzy. <3 do szczęścia potrzeba miłości. ;-* a tak przy okazji: kocham Cię. Twoich oczu smak. ;-* ` nastolatki wszystko robią na przekór. nie zakładają kurtki gdy jest zimno, piją alkohol gdy nie wolno. nawet facetów kochają 'nie tych'. ` sekundę dzielimy na dwoje aby minuta była dłuższa.. <3
#2570 |
Zakorzenienie
|
jesteśmy jak Romeo i Julia, tylko w nieco innych czasach.
udaję radość, której we mnie nie ma, ukrywam smutek, żeby nie martwić tych, którzy mnie kochają i troszczą się o mnie. niedawno myślałam o samobójstwie. nocą, przed zaśnięciem, odbywam ze sobą długie rozmowy, staram się odegnać złe myśli, bo byłaby to niewdzięczność wobec wszystkich, ucieczka, jeszcze jedna tragedia na tym i tak już pełnym nieszczęść świecie. + CaMa - moja perełka <3 dziękuję ![]() kocham Cię <3
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-07-27 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Raczkowanie
|
nawet nie wiesz jakie to miłe <33
![]() a gdy dałeś mi do zrozumienia, że możesz zaoferować mi tylko swoją przyjaźń, było już za późno. za bardzo Cię kochałam. kocham Cię. kropka, znak mniejszości, trzy, średnik, gwiazdka. zazdrosna, że niby ja? rzuciłam w nią talerzem tylko dlatego, że się na mnie wrednie patrzyła. doszłam do wniosku że miłość to jest taki mały S****ysynek który w końcu dorwie wszystkich , bez wyjątków. czytając książkę o miłości, zawsze utożsamiam się z bohaterką, a Ciebie z pojawiającym się obok niej mężczyzną. to już takie przyzwyczajenie. szkoda tylko, że Nasza historia nigdy nie zakończy się szczęśliwie.
![]() |
#2572 |
Zadomowienie
|
Specjalnie dla Patki ten post
![]() Musze was zmartwić (albo ucieszyć) , że nie wracam na opisowy. Ten post jest tylko dlatego, że mi stukną 1000 i jest tradycja wymieniania. ![]() CaMa,patrysiowa_,Toogethe r93, kontrastowa0,agattee, PaniJana,kamisha,limitowa naa,niewieszjaktesknie, Magari91, bajkowa, keeendy, MalinowaGirl, Missi_16 ,Extremalna , Siatkarka18, myszka23101, grise , PoprostuAssis, katrin_love <3 Bez was opisowy to już nie opisowy ![]() Widze w twoich oczach, że już wygrałam z Tobą. `- A co , jeśli Cię kiedyś zostawię . ? - To Ci tak wpier.dolę , że już żadnej nie dotkniesz`
#2573 |
Raczkowanie
|
agrr, Siatkarka18, ciiri, kamisha, TwojaKokaina, _mandarynka, chcialam byc ( przy okazji bardzo dziękuję ![]() To Was najpierw szukam wchodząc na opisowy ![]() ![]() (kolejność oczywiście bez znaczenia ![]() ![]() _____________________ Chciałabym tak po prostu odlecieć. Zostawić wszystko za sobą, zamieszkać w chmurach, przyjaźnić się ze Słońcem, nocami rozmawiać z Księżycem. Przestań mówić. Nie uwierzę już w żadne Twoje słowo. Im dłużej Cię nie widzę, tym bardziej mizernieję. Blada cera, brak błysku w oczach, wolne łączenie z rzeczywistością - to wszystko przez Twoją nieobecność.
![]() |
#2574 |
Zakorzenienie
|
dziękować
![]() przepraszam, którędy do nikąd? otworzyłeś moje serce i nauczyłeś je kochać. a teraz odejdź... i pozwól mi odnaleźć siebie, bo właśnie się zgubiłam. byłeś dla mnie wszystkim w co wierzyłam, a teraz nie wierzę już w nic. zaufanie trudno zdobyć, łatwo stracić i całkowicie nie da się go nigdy przywrócić.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2010-07-27 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Rozeznanie
|
matematyczka00 - miło czytać takie coś.
![]() dziękuję. ![]() ![]() skoczą sobie do oczu?
wkoło jest wesoło. razem za dnia i w nocy. to koniec miłości? chcę romansu! nie zaiskrzyło między nami! nie wciskam ludziom kitu! szaleje z tęsknoty. jak pies z kotem. kto się spóźnia,tego nogi bolą. nastał zły czas. nie chcę być sama. wracam,przebacz! oj,szaleli,szaleli.
#2576 |
Zakorzenienie
|
matematyczka00 - dziękuję słoneczko, a z mojej strony dokładnie to samo <3
chcialam byc - dziękuję kochana <3 TajeMnicza15 - Bananowe serduszko czuje się zaszczycone ![]() ![]() monia270607 - dzięki, dzięki ! ![]() nieliczylamwcalesie - uwielbiam Twoją twórczość.. i awatar ![]() ![]() _changime, _mandarynka, katrin_love, _ZaagubiOna_ - bezczelnie okradłam was wszystkie. ![]() __
jak szalona biegnę do telefonu słysząc zwyczajne 'bip-bip'. mam nadzieje, że to ty, ale ona zawsze okazuje się złudna. mimo, że obiecuję sobie następnym razem nie śpieszyć się tak do odczytania wiadomości, ciągle powtarzam czynność, naiwna ja. bardziej od ludzkiego życia, lubiła dostrzegać na niebie uśmiechy aniołów. czuła się mała dla świata. wcale niezauważalna, jakby nie ważna. i żadne dziesięciocentymetrowe szpilki tutaj nie pomogły. ' obgryzaj paznokcie, zedrzyj w tramwaju naklejkę jak nikt nie patrzy, pokaż fuck'a, dostań ze złości raka, zerwij plakat, pobij młodszego brata. ' co naprawdę oznacza podarunek, w postaci czerwonej róży? czy aby na pewno szacunek i miłość? bo przecież podarowałeś mi ich ze sto, a później bezczelnie odszedłeś w ramiona innej. śniłeś mi się. byłeś uśmiechnięty i taki hm.. jakby wcale nie zabrał cię los. |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Rozeznanie
|
Kochana
![]() ![]() * * *
' Poukładaj mnie kawałek po kawałeczku, poukładaj mnie proszę . ' ' Otwierać po raz kolejny ten sam rozdział w swoim życiu. popełniać po raz kolejny te same błędy. ponosić po raz kolejny te same konsekwencje. trzeba być nienormalnym, żeby to zrobić. trzeba być zakochanym, aby się na to zdecydować. ' ' Myślałam nad tym wszystkim . i szczerze ? wolałabym bezludną wyspę z gorylem niż z Tobą , kotku : * '
![]() |
#2578 |
Rozeznanie
|
Ja biegne do Ciebie,
z deszczem w butach. ten diabeł nie ubiera się u Prady, bo to nie Paryż. Moje oczko, które sobie teraz śpi. Więcej miłości, a wtedy cuda spadają z nieba jak deszcz z chmury. A nie rozmawiamy, nie rozmawiamy ze sobą wcale. Kryjemy w sobie smutki, smutki i żale. ukrywamy prawdę, nie gadamy o niej wcale.
#2579 |
Zakorzenienie
|
<3
PaniJana , CaMa , chcialam byc , matematyczka00 dziękuje, moje wspaniałe <3 nieliczylamwcalesie teraz już wiem. ![]() agatka944 ![]() jutro, gdy się obudzę znów zostanę bez złudzeń ' usiadłam i objęłam głowę rękami marzyłam, żeby ją odkręcić, położyć ją przed sobą na podłodze i dać jej takiego kopa, żeby się odchrzaniła i poleciała, gdzie pieprz rośnie i żebym jej nigdy nie mogła znaleźć ' brakuje słów chociaż tak wiele chciałoby się powiedzieć chcę istnieć w Jego świadomości jako ktoś więcej, niż "dziewczyna na sobotni wieczór" moje serce?
to już tylko schronisko niechcianych uczuć
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-07-27 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Rozeznanie
|
dziękuje ![]() Moje puste ręce dzierżą przeszłość
gdzie kiedyś była twoja dłoń i tylko powłoka życia tam gdzie kiedyś żyłam z tobą Musisz łapać miłość w dłonie, podnieść miecz i walczyć o nią. wygrasz, jeśli tylko uwierzysz w swoją siłę. Będziesz Ją miał nawet gdy Ona sama siebie mieć nie będzie. jest mi dobrze… I mówię Ci po prostu: Jesteś... Zagubieni we własnym świecie, nie potrafimy znaleźć wspólnego sensu. jak ocean zawsze nieuchwytni, również z odnalezieniem siebie mamy problem. osobno, choć razem. Widzę Cię obok, gdy tęsknię. Widzę Cię tu, nawet gdy Cię nie ma. Widzę Cię przy mnie, choć to nierealne. Nikt nie wie jak można cierpieć z powodu ciszy płakać, gdy brakuje łez tęsknić, gdy jesteś tak blisko a jednak tak daleko ode mnie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.