|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
Co do obniżenia się brzucha. To u mnie patrząc z boku nie widać,gdy patrzę na zdjęcia czy też w lustro. Patrząc z przodu widać bardzo jak się obniżył. Widzą też bliscy. Teściowa też ostatnio mówi że opadł bardzo ale widać to jak się patrzy z przodu. Ja już w łóżku,dobranoc kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
Cytat:
![]() Tylko ja dobiłam do ponad 120cm? ![]() I gdzie niby te twoje rozstępy??? Chyba, żeś taki wstydzioch jak ja i wyretuszowałaś ![]() ![]() Chyba, że to ja pomyliłam Bajki .. ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czym się pozbyłaś tej wysypki bo mnie co chwila wyłazi dosłownie po kilka kropek to na udach, to na boczkach, to przy kostkach albo pod pośladkami i mam ochotę się wydrapać do kości ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie wiem po co taki poemat napisalam ale wniosek jest taki ze kup sobie jakis alertec albo cos w tym stylu, polykaj troche i powinno przejsc. nie karmisz cycuchem wiec mozesz brac bez obaw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | ||||||
Zakorzenienie
|
No duziii, ale był więksiii..
![]() A przed kim mam się ukrywać? Przed wiewiórem? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie mówię, że bardzo, ale czuję różnicę. A skoro poczułam i zobaczyłam z dnia na dzień, to kto wie co będzie jutro? pojutrze? Cytat:
Byle jeszcze tak sobie powisiał ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Byliśmy z Ł. na spacerze, potem po powrocie do domu ciąg dalszy sprzątania i już tak niewiele zostało, że jestem o niebo spokojniejsza ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4508 |
Raczkowanie
|
To ja tez dodam mój brzuś w 39 tc
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() [ori_bas]402798[/ori_bas] Edytowane przez Bajka9 Czas edycji: 2010-07-28 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
Też mam taki pieprzyk
![]() ![]()
#4510 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny.
![]() ![]()
#4511 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
A ja padlam dziś przed 22...bo po 23 to już byłam pierwszy raz w wc-teraz drugi,ale uzbierało mi się tyle co po całej nocy normalnie,myślalan że nie skończę sikać. Coś mi niedobrze i głowa mnie trochę boli. Ale wierzę że zaraz zasnę na powrót. I biodra mi co rusz dokuczają.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |||
Rozeznanie
|
Hd - nie martw sie za zapas. Bedzie dobrze.
Wczoraj polozylam sie z mdlosciami. Obudzilam sie z bolem kregoslupa i bioder. Nie moge juz spac prawie od 5. dzis mam wizyte u dentysty. Musze zaprawic ogorasy. Mam troche roboty. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
Nadaje z łóżka,przebudzilam się,patrzę a tu SMS OD MADZIOREK026 z GODZ.3:30 Jestem na porodówce,odeszły mi wody,skurcze są całkiem całkiem. Odezwę się jak już będzie po.
---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- Zapomniała zapytać kto do pary? |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Raczkowanie
|
dzień dobry mamuśki
dziękuje bardzo za miłe przyjęcia podlgądacza marnotrawnego ![]() kurde obiecałam się odzwyać a tu jak nie urok to... spółdzielnia zaczęła remont balkonów i w pokoju w którym stoi komp mam monitoring ![]() ja wczoraj byłam na wizycie i o rodzeniu narazie nie ma mowy, cisza na morzu, maluch 3080 wiec jeszcze się możemy potuczyć.... z tydzień ![]() uściskich dla wszystkich obolałych żeby jeszcze sie cierpliwość znalazała i gratulacje wielkie dla nowych mamuś i bobasów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny dzis zapowiada sie piękny dzien u mnie nocka nawet całkie dobrze tyle że rano obudziłam się wczesniej przez zdrętwiałe dłonie a dzis pobolewa mnie brzuch jak na okres ale to pewnie przepowiadające bóle ja dziś mam zamiar pomyć okna i może mi się uda
lazurka - dobrze że na wizycie wszystko dobrze poszło i gratuluję potwierdzenia płuci wiesz mi lekarz też powiedział w poniedziałek na wizycie że bedzie dziewczynka i nawet pokazał mi jak to wygląda ale ja jakos do konca w to niewierzę basiu niewiem która dzis do pary rodzi ale ja raczej nie dziś mój syn ma urodziny więc dwoje dzieci z tego samego dnia to chyba niezadobrze no to lece biorę sie za porządki miłego dnia dziewczynki i rodzić bo sierpień się zbliża |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
Wtajemniczenie
|
Cieszę się tylko z potwierdzonej płci. A reszta raczej nie nastraja zbyt pozytywnie skoro dziecko nie rośnie..
Drugi zestaw ciuszków (nie różowych) też zabieram- na wszelki wypadek. Cytat:
Moja kuzynka tak ma- dwóch synów z jednego dnia (28.07) ale jest między nimi dwa lata różnicy.
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
trzymam kciuki za madziorka!!!
no ja w nocy tez mialam przeboje, dopadlo mnie o 2:20 w momencie przekrecania sie na plecy... myslalam ze mi tylek rozerwie, bożene i wyjda mi wszystkie flaki... a podejrzewam ze przy samym porodzie boli 100% bardziej. czuje sie tym faktem niepocieszona ![]() ![]() zmykam sie ogarniac i do miasta... milego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
ALISA ale by były jaja,dwójka dzieci z jednego dnia. Ja pamiętam jak tydzień przed pierwszym porodem leżałan na nadciśnienie w szpitalu i dziewczyna opowiadała o rodzinie,gdzie matka i ojciec byli z 10.10. No to jeszcze ok. I trójka dzieci też wszyscy urodzeni tego dnia.w różne lata. Żadna ciąża nie zakończyła się cesarka,wszystkie normalnie. To się nazywa hihi. Sto lat dla syna! KAMILA odzywaj się odzywaj jak najwięcej a monitoring olej. MAM INFO OD MADZIOREK że jeszcze trochę się pomeczy bo rozwarcie dopiero na 4cm,ale dostała oxy.
---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- LAZUROWA a nie masz jakiegoś uniwersalnego kompletu? By nie musieć brać dwóch? Ja na początek praktycznie wszystko mam uniwersalne. Zresztą dziewczynka też może np wyjść w błękicie. BAJKA no to miałar przeboje. Ja wczoraj wcześnie usnęłam,dużo do wc biegałam,brzuch okresowo trochę boli i nadal leżakuję w łóżku,bo korzystam z tego że Łucja u dziadków,a Damian w pracy |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Wtajemniczenie
|
Mam uniwersalne, ale dostałam od znajomej taki śliczny różowy komplecik, że już bym chciała tą moją Małą Kruszynkę w nim zobaczyć. A drugi to jest taki uniwersalny. No i jeden jest cieplejszy a drugi cieńszy więc jakby było bardzo gorąco to ubiorę w ten cieńszy a jak chłodniej to w grubszy i po sprawie.
#4522 |
Wtajemniczenie
|
Tak w ogóle to stawiam urodzinowy tort:
Załącznik 3288268 i bezalkoholowy: Załącznik 3288269 dla wszystkich mamusiek ![]()
#4523 |
Zakorzenienie
|
A ja się muszę trochę pozalic. W sprawie ciuszków zresztą i innych rzeczy po Łucji. Na koniec marca dziewczyna kuzyna mojego męża urodziła synka. A że ja kupowałam przy pierwszej ciąży większość rzeczy uniwersalnych to wiadomo,pasowały i na chłopca i na dziewczynkę. Ciężka sytuacja u nich,pożyczyłan więc wózek, wanienke i dwie ogromne reklamówki ciuchow. No i część mała rzeczy Wiola mi oddała i ostatnio do niej pisze,że tak naprawdę nie mam nic cieplejszego,czy Błażej już wyrósł,czy mogłaby mi oddać,no i przy okazji wózek przywieźć. A ona mi odpisuje,że jak to ona autobusem ma mi przywieźć ten wózek? Że ciuszki to ma mi wszystkie oddać czy jak? I że ona nie da rady,bo pracuje i nie ma czasu. No cholera niech nie przesądza że pracuje 24h na dobę. W**** mnie chwycił ale to głupie takie,że szkoda słów. Druga sprawa że po Łucji wszystkie praktycznie rzeczy powyżej 3miesiąca dawałam znajomej co też ma córkę. No i ona wiedziała że pożyczam jej te rzeczy. Dodam że znajoma bardzo fajna i kumata. No i kiedyś na błogu pisałam że narazie ciuszki mam,te najmniejsze. A ona nie doczytała,myślała że chyba wszystkie mam,nie wiem. I ostatnio jakiś miesiąc temu,bez gadania ze mną,spakowala ogrom rzeczy dla kuzynki swojego męża,bo ona ma termin na październik i wszystko tam poszło,pod kielce. Pewnie bym nic nie wiedziała,ale dzwonię do niej ostatnio. Mówię że te małe rzeczy mam i że jak może by naszykowała mi to co po Łucji ma z większych rzeczy a tu się okazuje że ich nie ma. Kurde nie fajnie,wiedząc że mam rodzic,że wcześniej niż jej kuzynka,że to moje rzeczy i tak bez pytania,a szkoda gadać! Wrr
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Przyczajenie
|
Powiedzcie mi dziewczyny jaki ma być spirytus do przemywania pępka i gdzie go kupiłyście? Jak kupiłam w spożywczym i od ma 98% a coś mi się kojarzy że ma mieć ok. 70% czy się myle? No i teraz właśnie nie wiem co zrobić...
#4525 |
Zadomowienie
|
Lazurowa- wszystkiego co w życiu najpiękniejsze, samych pogodnych chwil, szybkiego porodu i szczęśliwych dni z maluszkiem u boku z okazji Twoich urodzin.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4526 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() radości i pomyślności zawsze uśmiechu na buzi oraz spełnienia marzeń!!! ![]() mmmm....a tort przepyszny akurat do kawki ![]()
![]() Edytowane przez AGAMARCIO Czas edycji: 2010-07-29 o 09:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
LAZUROWA dzisiaj twoje urodzinki? przepraszam przeoczyłam... no to w takim razie sto lat sto lat, usmiechu, radosci i pomyslnosci
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Raczkowanie
|
Lazurek WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! spełnienia marzeń...i lekkiego porodu
![]() ![]() ![]()
#4529 | |||||
Zakorzenienie
|
No dobra dobra, Ciebie to chociaż Blanka wypchnęła, a u mnie połowa to tłuszcz sprzed
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Łukasz jest urodzony tego samego dnia co jego Mama, Kacper (jego brat) też miał taki termin, ale urodził się niecały tydzień później. Cytat:
Cytat:
Basiu to jest szczyt bezczelności oddać komuś nie swoje rzeczy nie pytając go o to wcześniej. Czyli zostałaś na lodzie?
Wituś przyszedł na świat 18.09.2013; (33Hbd) Aliska przyszła na świat 18.08.2010. Witaj Kochanie ![]() ![]() ![]() Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013 Edytowane przez dzidziadziumdzia Czas edycji: 2010-07-29 o 09:24 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Byłam rano po wyniki i są takie jak nigdy, wszystko w normie i hemoglobina podskoczyła do 12 ![]() lazurowa najlepszego w Dniu Urodzin ![]() ![]() ![]() basienka ale bym się wkurzyła na tę kuzynkę! ![]() Widziałam Wasze brzucholki,wszystkie takie małe się wydają ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Aha no i trzymam kciuki za madziorka ![]() A teraz już uciekam, bo muszę przeprowadzić depilację, po 12 mam pociąg, wizyta na 13.30 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.