|
|
#1981 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - część VII
Rozumiem ; )
I mam zamiar tez napisać do Ziaji . ;D Mam nadzieję , ze wezmą pod uwagę te emaile . I "zrobią" nowy odcień ![]() no to bawimy się ; ) Grecja - 03.08-16.08 <33 |
|
|
|
#1982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja sama lustrzanki nie mam, ale wywoływałam zdjęcia z różnych wesel, robione przez fotografa i wszystkie zdjęcia miały już format 10x15, dlatego wysnułam taką teorię.Z tym formatem też mi się tak wydawało, ale wolę się upewnić na 100%
|
||
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Chrześcijanko, napisz tu, proszę, w jakim mieście jest to feralne SP, dobrze? I tak chcę napisać do nich skargę.
Jeden głos może gdzieś zaginie, ale więcej już zasieje trochę zamętu
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
od jutra nowa gazetka, może kupie ten podkład Synergen na upały
nadaje sie?
|
|
#1985 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1986 |
|
Raczkowanie
|
Podpinam się do pytania ! ???
|
#1987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie matuje?
|
|
|
#1988 | ||
|
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1989 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie to on śmierdzi bardzo, sybko wietrzeje ten zapach? jaki masz odcień? nie zapycha?
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy dostanę jeszcze w Rossie ten szampon z kofeiną?
|
|
|
|
#1992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odcień mam 1 Vanilla jak jestem nieopalona to jest idealny Jak jest w promocji to może go kup, na jesień będzie w sam raz. |
|
|
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja prawie wcale na twarzy nie jestem opalona
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1995 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1997 |
|
Raczkowanie
|
Jak to jest z korektorami z Synergena który jest najjaśniejszy ?
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Dziewczyny mam do was prośbę czy mogłybyście mnie wesprzeć bo chciałabym żebyś cię napisały do Dax cosmetics z prośbą przywrócenia żelu i kremu do twarzy Perfecta No Problem z wyciągiem z gruszki,siarki i alantoiny ?? Jak coś to dam wam Meila Ja już napisałam !!!
|
#1998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szanowna Pani, dotarł do mnie Pani mail, w którym opisała Pani zdarzenia, jakie miały miejsce w drogerii Superpharm w Manufakturze. Przyznam, że czytając Pani list już dawno nie byłam tak wzburzona i zbulwersowana. Opisana przez Panią sytuacja nigdy nie powinna się zdarzyć. Dlatego też, przepraszam Panią za to co się wydarzyło i bardzo nad tym ubolewam. Zapewniam Panią, że robimy wszystko, aby goście czuli się w Manufakturze przyjemnie i bezpiecznie. Bardzo poważnie podchodzimy do potrzeb osób niepełnosprawnych - Manufaktura została zaprojektowana bez barier architektonicznych, a osoby mające problemy z poruszaniem zawsze mogą poprosić obsługę o pomoc. Tym bardziej nie potrafię wyjaśnić, jak mogło dojść do tak skandalicznego zdarzenia. Nie potrafię zrozumieć, jak można z góry, nie mając żadnych powodów, posądzić osobę poruszającą się na wózku inwalidzkim o zamiar kradzieży, uniemożliwić jej zrobienie zakupów, czy wręcz próbować wyprosić ze sklepu. To nie mieści się w żadnych przyjętych normach współżycia społecznego, świadczy o braku kultury i zasługuje na napiętnowanie. Nie ma również mowy o tym, żeby pismo z sugestiami dotyczącymi zwrócenia uwagi na osoby niepełnosprawne, zostało przygotowane i przesłane do najemców przez Dyrekcję Manufaktury. Jeśli takie rzeczywiście powstało, to jest to wyłącznie inicjatywa Superpharm-u, którą zdecydowanie potępiamy. Manufaktura nie dzieli gości na lepszych i gorszych. Wszyscy są dla nas tak samo ważni. Czujemy się odpowiedzialni za to co się stało, chociaż nie zrobili tego pracownicy Manufaktury - najemcy zatrudniają bowiem, ochronę i obsługę sklepów we własnym zakresie. Dlatego też, zapewniam Panią, że nie zostawimy tej sprawy bez wyjaśnienia - wystosowałam już pismo do drogerii z żądaniem wytłumaczenia całego zajścia. Jeśli będzie to konieczne, to wyciągniemy wobec Superpharm-u konsekwencje. Zamierzmy również przypomnieć wszystkim naszym najemcom, że każdemu naszemu klientowi należy się podczas zakupów szacunek i pomoc. Raz jeszcze serdecznie Panią przepraszam za to co się stało. Mam też nadzieję, że ten skandaliczny incydent nie wpłynie na Pani opinię o Manufakturze, i że zechce Pani nas odwiedzić ponownie. Chętnie również spotkam się z Panią osobiście, aby wyjaśnić zajście. Pozdrawiam serdecznie Agnieszka Izabela Nowak Manufaktura Marketing Manager Chyba dobrze się stało, że mnie namówiłyście na napisanie tej skargi - dzięki Dziewczyny ![]() O jaki szampon chodzi? ;> Uwielbiam kawe i kawowe kosmetyki. Napiszcie coś więcej o tym szamponie.![]() Cytat:
Edytowane przez chrzescijanka Czas edycji: 2010-07-28 o 22:29 |
||
|
|
|
#1999 |
|
Raczkowanie
|
dax@dax.com.pl
Tu macie i plis piszcie do nich może znowu będą te żele i kremy
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no, czasami ręce opadają, jak się widzi, co to za ludzie pracują na ochronie. |
|
|
|
|
#2001 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny czy u was tez nie ma szamponu babydream?
|
|
|
|
#2002 |
|
Rozeznanie
|
Chrześcijanko, ręce mi opadły, jak to czytałam... powinni zwolnić tego ochroniarza i kierownika, a przedtem obaj powinni przeprosić Cię osobiście. Może wtedy nauczą się szacunku do innych... Mam nadzieję, że dojdą, którzy to i wyciągną konsekwencje, bo normalnie nóż się w kieszeni otwiera.
|
|
|
|
#2003 | |
|
Zadomowienie
|
W moim Rossmanie szampon Yunga z kofeiną kupiłam grubo ponad miesiac temu w CND za jakieś 4 zl z groszami. Jako że spłukałam się na zrobienie prawa jazdy
, to od jakiś dwóch tygodni w R. nie bywam, ale przy ostatniej wizycie jeszcze go widziałam, nadal w CND. Stąd przewiduję, że w niektorych R. może jeszcze być.Cytat:
Ma za zadanie wzmacniać włosy, a pachnie raczej hm męsko. Dla mnie osobiście dość średni, chociaż dobrze oczyszcza włosy.
|
|
#2004 |
|
Raczkowanie
|
mozecie mi podac link do KWC na ten krem tonujacy z ziaji??? dobru obn jest?? jakie sa waze opinie na jego temat??
|
|
|
|
#2005 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj kupiłam u siebie w Rossie, teraz jest ciut zmienione opakowanie biała końcówka zamiast żółtej, od kilku dobrych tygodni widzę że ten szampon kosztuje 2,99
w cenie regularnej a kiedyś prawie 5 zł zaraz idę na zakupy z nowej gazetki ![]() a tak na koniec to witam wszystkie maniaczki zakupów w Rossmanie
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
#2007 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanie czy jestv w sprzedazy ten krem :
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...o-tonujacy.htm ??? |
|
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepszy krem na świecie i wycofali Choć nie sądzę żeby przywrócili po kilku mailach
|
|
|
|
|
#2009 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2010 |
|
Rozeznanie
|
Mam nadzieję, że nie zmienił się skład szamponu Babydream. Ma może któraś z was stare i nowe opakowanie do porównania?
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

nadaje sie?

Lubię go, ale ja od końca czerwca go nie używam 

najlepszy krem na świecie i wycofali