![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowe rzeczy na wymiankę - malaMigotkAaa
WĄTEK NIEAKTUALNY
PROSZĘ ODPISZ U MNIE! 1. Na zielono-dokładka 2. na szaro rezerwacja 3. to co wymienię dodaję w "wymienione" 4. nie szukam ciuszków 5. Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła jako pierwsza DOKŁADKA 4.10 szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=459382 1. Pielęgnacja: -żel do mycia twarzy, dla skóry trądzikowej aknicare zostało ok 35-40 bardzo wydajny używałam od czerwca - Krem Skinoren, zużycie widać na zdjęciu - krem babydream użyty dwa razy -Mleczko do demakijażu Oeparol MRM zużycie ok 1/4 ( również kropeczka na opakowaniu) 2.Kolorówka - perełki brązujące AVON - maznęłam się kilka razy, więc ciężko mówić o jakimkolwiek zużyciu (zdjęcie na życzenie) - puder Inglot prasowany link do KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...-prasowany.htm Kolor 28* (zdjęcie wieczorem) - nie jest mój jest od koleżanki, więc odpowiedź może trochę potrwać - pomadka pink pop zużycie na zdjęciu (ciemny róż z drobinkami) - błyszczyk Avon - raz może dwa razy użyty dla testów kolor koralowy coral reef -lakiery : żółty essence color&go, miętowy lovely z delikatnymi drobinkami, -pomadka Avon Ultra color rich kolor latte- przetestowana -puder manhattan - widać zużycie na zdjęciu. kolor vanilla -jasny -Błyszczyk Avon - kolor malinowy - ubytek niewielki -cień Inglot jasny brąz - ubytek znikomy - Bronzer manhattan - uszkodzona zakrętka 3.Zapachy - Orfialme Elvie EDT 30ml - bez atomizera. ubytek widać na zdjęciu 4.Minerały -- 5.Inne -- Wymienione: -Krem Dermedic, Hydrain 2, bardzo dobre opinie na KWC, zostało jakieś 75-80%, bardzo wydajny leci do virtual -żel pod oczy flos- lek otwarty, przetestowany.aljaka - pomadka Inglot kolor róż ( ciemny róż - bez drobinek ) nr892aljaka -utrwalacz pomadki Sally Hansen - tylko wypróbowany aljaka -lakier creamylicious essence fiolet również ubytek widać na zdjęciu aljaka - pomadka Inglot cielista 263 aljaka -Loreal volume shocking brush - użyty raz wymieniony poza wizażem pastelowy fiolet (trochę w nim szarości)wibo -EDM rozświetlacz viki radiant creation zostało 80% biga -Cień MAC ( z allegro, więc dłowy, że to oryginał nie dam...) kolor szaro-granatowy, tyle dostalam z all nigdy go nie użyłam - Avon - passion dance - ubytek widać na zdjęciu - Avon - eternal Magic - ubytek widać na zdjęciu -Płyn micelarny bourjois, zużycie na zdjęciu kupiony ok 2 tyg temu -7 próbek po 7 ml ziaja- ziajka Krem przeciw rozstępom od 4 miesiąca ciąży -Mgiełka do ciała Avon- owoc granatu i mango- ilość widoczna na zdjęciu - Czarny tusz Bourjois Elastic - użyta tylko kilka razy na spróbowanie, jednak przyzwyczaiłam się do MA i ten leży bezczynnie. -pomadka manhattan kolor 53K zużycie widoczne na zdjęciu pudrowy róż - pasiak Inglot AMC - kolor 76 (raczej dla jaśniejszej karnacji) -Lakier- odżywka sally hansen kolor positively pink - ubytek widać na zdjęciu - cień sypki Inglot jasny fiolet ubytek - znikomy ( z wymianki) -PALETA 28 CIENI - miss rose ciężko uchwycić kolory na zdjęciu. są bardzo napigmentowane dodaję też zdjęcie na ręce zużycie widać na zdjęciu większość jest cała - Lumiere,formuła FF, kolor Medium Beige, zostało ok 70% z największego opakowania - EDM, formuła Intensive, kolor Light neutral, zostalo ok 50%. - pędzle Mario Luigi (z allegro)duży wachlarzyk, skośny do różu, do pudru
wymiana Edytowane przez malaMigotkAaa Czas edycji: 2010-11-15 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Perfume Lover
|
Dot.: Nowe rzeczy na wymiankę - malaMigotkAaa
cos u mnie za palete 28 cieni?
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
hej,znajdziesz cos u mnie za oba zapachy albo chociaz za jeden?
Avon - passion dance - ubytek widać na zdjęciu - Orfialme Elvie EDT 30ml - bez atomizera. ubytek widać na zdjęciu
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za eternal magic?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
- cień sypki Inglot jasny fiolet ubytek - znikomy ( z wymianki) -PALETA 28 CIENI - miss rose ciężko uchwycić kolory na zdjęciu. są bardzo napigmentowane dodaję też zdjęcie na ręce zużycie widać na zdjęciu większość jest cała
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
PALETA 28 CIENI - miss rose ciężko uchwycić kolory na zdjęciu. są bardzo napigmentowane dodaję
coś u mnie za nią? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za paletę 28 cieni?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- odpisałam
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś za
-pomadka Avon Ultra color rich kolor latte- przetestowana - pomadka Inglot cielista 263 i ewentualnie -puder manhattan - widać zużycie na zdjęciu. kolor vanilla -jasny? ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za
PALETA 28 CIENI - miss rose ciężko uchwycić kolory na zdjęciu. są bardzo napigmentowane dodaję też zdjęcie na ręce zużycie widać na zdjęciu większość jest cała cień Inglot jasny brąz - ubytek znikomy - cień sypki Inglot jasny fiolet ubytek - znikomy ( z wymianki) -Lakier- odżywka sally hansen kolor positively pink - ubytek widać na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
nie szukam kosmetyków
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- z biżuteri to ew. dłuuugie kolczyki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
byłabym zainteresowana pomadką cielista inglot i odżywką do paznokci, ale to ciut mało wolę raczej większe wymianki
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- no właśnie tylko na hipp mi najbardziej zależy, bo mogę ją używac do twarzy i do ciała a innej nie używałabym do twarzy również |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
muchy sa super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
byłabym zainteresowana tylko tymi wiekszymi muchami
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Miałam dokładki, zobacz, czy coś za
PALETA 28 CIENI - miss rose ciężko uchwycić kolory na zdjęciu. są bardzo napigmentowane dodaję też zdjęcie na ręce zużycie widać na zdjęciu większość jest cała |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
hej czy serum z Oriflame też masz na wymianę?
jeśli tak to znajdziesz coś u mnie za serum i -pomadka Avon Ultra color rich kolor latte- przetestowana ?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za passion dance mgielke i eternal Magic?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=456154
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.