Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-29, 07:37   #2101
Mastalla
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13

Witam również z rana!
Dziś zaczynam serię P, wczoraj skończyłam PW więc trzeba było z rana zaraz zrobić podsumowanie i co ... szok w porównaniu z początkiem fazy PW i jej zakończeniem spadło zaledwie 0,2kg - najpierw wzrost potem spadek i na końcu wynik - 0,2 ale za to co się z cm stało, normalnie się kurczą w pasie aż 4 cm spadło - normalnie w szoku jestem,w biodrach tylko 2 cm spadło ale za to w piersiach przybyło mi 3 cm ( tu akurat wzrostem się nie martwię)

Tak więc pełna mobilizacja na kolejne 5 dni na faze czystych proteinek.
Jest o co walczyć.

Śniadanie już za mną i do pracy rodacy !!!!!
II faza - 2,4 kg ( licząc z dniem dzisiejszym )

------------------------
Do celu 4,7 kg
dziś spadek o ,5 kg
Mastalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 07:53   #2102
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:
Napisane przez kochak Pokaż wiadomość
wujas duk napisał ze tłuszcze maja 9 kalorii na gram czyli 2 razy tyle co bialka i cukry wiec chyba lepiej cukier wcinac jak juz.. wegle pojawiaja sie tez w fazie utrwalenia - wiec chyba lepsze
Niestety ale nie zgadzam się z Tobą. Weteranki mnie poprą bo to jest to, co mi również powiedziały na samym początku i to co mówią innym jak już się tutaj pojawią
Nie chodzi tutaj ile jest w składniku kalorii na gram tylko ile kalorii potrzeba na rozłożenie tego składnika. Na stronie 46 "Nie potrafię schudnąć" masz to wszystko rozpisane, właśnie to o czym mówię.

Tak więc powtarzam raz jeszcze absolutnie NIE jest lepiej wcinać cukry/węgle w chwilach słabości.

A tak poza tym witam dziś spadeczkiem 0,3kg i znowu kolejny najniższy próg przekroczony zaczyna być fajnie

Mastalla gratki za spadek
Stary 2010-07-29, 08:05   #2103
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suushi89 Pokaż wiadomość
O dokładnie, podpisuję się rękami i nogami Jesteś na półmetku, zrzuciłaś bardzo dużo, nie dziwne, że tak zatęskniłaś za owocami. A przez ten okres nabrałaś sił i po weekendzie będziesz jak nowo narodzona. Także nie smucimy, wykorzystaj dobrze ten weekend i wracaj do dietki z nowym zapałem

Dziewczyny jakie cwiczenia polecacie na oponkę na brzuchu? Bo wiem, że któraś nie zalecała a6w, bo tylko wzmacnia mięśnie, a nie spala tłuszczu. Brzuszki odpadają, bo mam ostatnio problemy z kręgosłupem (nic poważnego, ale wieczorem boli), bieganie też, bo do tego się już chyba z rok zabieram i nie wychodzi. Kiedyś już nawet poszłam, po 15 minutach musiałam wracać, bo dostałam... przeciwności zaparcia Podpowiedzcie jakieś fajne ćwiczonka Może któraś kręci hula-hop i wie, czy są efekty?
nie ma konkretnego ćwiczenia na spalenie tkanki tłuszczowej z brzucha, wszystkie ćwiczenia na brzuch A6W czy inne tworzą mięśnie ale pod tkanką tłuszczową dlatego najlepiej oprócz typowych ćwiczeń na brzuszek wykonywać ćwiczenia areobowe czyli np. rowerek, orbitrek i wiele innych i także dodać ćwiczenia siłowe.
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
suushi89 ja zakupiłam hula hop i nie potrafię nim już kręcić
może jestem za gruba ale nie chce mi sie utrzymać
a jak byłam mała kręciłam po kilka minut spokojnie
spokojnie i znów będziesz potrafić ja mam podobne hula do Ciebie tylko ja mam takie z kulkami masującymi w 2 rzędach
ja z tego co wiem od trenera, że tak naprawdę hula nie spala tłuszczu z brzucha a go ubija, fakt tworzy się piekna talia ale wydaje mi się, że hula tłuszczyk przesuwa, mogę się jednak mylić napewno jest dobrze kręcić bo to przecież jakaś forma ruchu

dziś minął 3 dzień I fazy więc od dzisiaj przechodzę na II fazę. Zważyłam się i niestety waga nie drgnęła czyli po 3 dniach mam na minusie 1,8 kg. Może jednak dobrze? bo może nie mam dużych zastojów wodnych

No i mam pytanie, w tym momencie na dzień dzisiejszy mam do zrzucenia 7,300 kg i nie wiem na jaki system się zdecydować czy 1/1 czy 2/1 bo chyba 5/5 będzie dla mnie za monotonny a chciałabym żeby waga ładnie mi spadała.

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 08:27   #2104
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jestemtutylkonachwile Pokaż wiadomość
Maricken a propos wcześniejszego postu- zgadzam sie w 100% żeby za nadto nie kombinować z dietą. Ja również nie jadam jak i twinsplus1 skrobi, w ogóle mleka w proszku i bardzo ograniczam mleko, bardzo rzadko jadam jogurty- ostatnio tylko podjadam activię na rozruszanie jelit.
Zauważam jednak tendencję dukających do kombinowania z dietą- myślę, ze na niekorzysc dukanek, mam nadziieję ze się mylę.
Sama też zrzucam 10kg więc idzie to powolutku i nie ma takich spadków szybkich i duzych jak przy wiekszych wagach- mniej wody- mniejsze spadki. Pozdrawiam
Jestemyutylkonachwilę, czyli mam rozimieć, że Ty też uważasz, że dodanie do chleba otrąb zytnich może być szkodliwe dla efektów diety? O orkiszowych nawet już nie dyskutuję, bo węgle mają zabójcze, ale te żytnie... Nie dodałam ich "oprócz" owsianych, ale "zamiast" części owsianych. Czyli zmniejszyłam ilośc owsianych na korzyść tej samej ilości żytnich. A węgli mają mniej niż owsiane, jak wyliczyłam nam tu jedna z forumowiczek. Ale oczywiście mam jakieśtam wątpliwości, bo ja również wyznaję zasadę, że albo wszystko, albo nic i nie kombinuję z dietą, nie naciągam, nie dopasowuję teorii pod własną zachciankę. Na nutelkę, kulki otrębowe i inne podstępne węglowce się nie dałam skusić, choć jęzor mi powiewał, wczoraj zrobiłam sobie różowe cudo Sweeney, bo składa się z sera i syropu "chemicznego" , a daje naprawdę miłe przeżycie podniebieniu
Oczywiście, że nie chcę się zatrzymywać na własne życzenie, nie chcę trwać w stagnacji tylko jak najszybciej osiągnąć swój cel i przejśc na III. Ale te żytnie otręby właśnie wydały mi zię takie bezpieczne raczej... A smak chlebka - hmmmm... No lepszy po prostu
Ale jeśli zechciałabyś mi jeszcze raz napisać co o tym sądzisz to zdecydowanie zdanie doświadczonych i rzeczowych koleżanek jak Ty, Maricken i jeszcze kilka innych, zorientowanych lepiej niż ja, jest dla mnie bardzo istotne. Jeśli uznacie, że to nie przejdzie to ja się pokornie podporządkuję zdaniu szanownej komisji dukanowej

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Napisane przez mirkaaa
mozemy przybic sobie piatke
tez mam nadbagaz w postaci 22 kg! I bardzo podobnie jak Ty jestem zdania ze zaczne wkoncu normalnie wygladac dopiero po zrzuceniu conajmniej 10kg.
30 pazdziernika mam urodziny byloby rewelacyjnie jakbym sprawila sobie taki prezent i schudla te ok 20kg do tego czasu!

No popatrz, ja też mam urodziny 30 października
No to co, umawiamy się, że na urodziny obie będziemy piękne i szczupłe? Ja mam wprawdzie mniej do zrzucenia i wcześniejszy plan na to, ale do urodzin to już może uda mi się to prawie utrwalić... Ale za to konus jestem i też się już jak kulka zaczynałam toczyć.

[QUOTE=jasmine;21000014]
Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość

Ja też mam urodziny 30 października i w zasadzie mieszkam w okolicach Lublina Wg Dukana osiągnę wagę swoją do tego czasu, ale nie weim czy to będzie moja wymarzona waga i czy będę się dobrze w niej czuła
Ale draka, jest nas tu więcej, widzę
Super, jak słowo daję, że możemy się umówić w okolicach swoich urodzin na spotkanko
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 08:37   #2105
Sparta
Wtajemniczenie

Kiedy zjazd w Krakowie ?

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 08:37   #2106
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

dobry

ja tyko na momencik żeby powiedzieć ze troszkę mi waga wzrosła na 2/1 ale zobaczymy jutro po dzisiejszych proteinkach... bo wczoraj się najadłam świeżych ogórków więc to pewnie woda się odłozyła

przypomnijcie mi tylko...ile przerwy powinnam zrobić w piciu pokrzywy?

miłego dnia

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 08:39   #2107
Agnese69
Zadomowienie

A tak w ogóle to DUK DUK z rana - nie przywitałam się jak człowiek

U mnie dziś mały spadeczek -0,2 (ale jednak spadeczek ).
W nocy, po popołudniowej Xennie extra zaliczyłam wreszcie porcelankę trzydniową. Uffff, już myślałam, że to nigdy nie nastąpi, aż się wspomogłam farmaceutykiem, jak rzadko...
A'propos spadeczku to pierwszy raz od wielu lat ujrzałam na wadze piątkę z przodu - wprawdzie było to 59,9, ale jednak piątka
Jeszcze w euforię nie wpadam, bo nie wiemy jaki wzrościk kiedy mnie dopadnie. Dziś wprawdzie trzeci dzień PP (ostatni w moim cyklu), jutro PW się zaczynają, więc niby do jutra powinno jeszcze coś zlecieć, ale tak naprawdę to nasze organizmy, widzę, żyją własnym rytmem i potrafią nas zaskoczyć Więc czekam grzecznie aż ta piątka będzie bardziej ustabilizowana. Ale radochę z rana miałam, a co.
A co tam u Was, siostry?
Stary 2010-07-29, 08:41   #2108
Rozeznanie

Witam chudzinki

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

kochana a jak robisz pasztet ??? oj z takiego zapasu to pana sernika mozna ukręcic ..
Konczita, robię tak na oko i pewnie dlatego take wióry wyszły. Jedna pierś około 0.5kg wątróbki, mięsko wcześniej gotuje przyprawy, 2 łyżki mleka i 3 jajka i na 30 min piekarnik. Nastepnym razem dodam więcej mleka i jajek i nie będe gotowała wątróbki przed mieleniem, tylko zmieszam ją z ugotowana piersią i do piekarnika.

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 08:45   #2109
Aleksandra_M
Zadomowienie

DUK DUK
musze sie pochwalic bo pekne moge?
nie ma to jak cudnie rozpoczac urlop dzis zobaczylam -0,4!!

jeszcze tylko drugie tyle i zobacze 7 z przodu.... nie moge sie doczekac...
ide z tej radosci pozrec jajkownice z pomidorem

nadrobie Was jak nakarmie wredne dziecię....
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 08:48   #2110
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
DUK DUK

SUUUPER!!! Gratki Olu! Wiem, co czujesz...

W ogóle wszystkim dziewczynkom gratuluję spadeczków - zapomniałam napisać tylko się bezczelnie własnym chwaliłam (i to nie za wielkim)
Stary 2010-07-29, 08:48   #2111
Sparta
Wtajemniczenie

Ciekawe kiedy ja pokonam mój zastój Jutro zaczynam P, to może coś się ruszy

Edytowane przez Sparta
Czas edycji: 2010-07-29 o 08:49
Stary 2010-07-29, 08:50   #2112
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez avataris Pokaż wiadomość
Witam chudzinki

Konczita, robię tak na oko i pewnie dlatego take wióry wyszły. Jedna pierś około 0.5kg wątróbki, mięsko wcześniej gotuje przyprawy, 2 łyżki mleka i 3 jajka i na 30 min piekarnik. Nastepnym razem dodam więcej mleka i jajek i nie będe gotowała wątróbki przed mieleniem, tylko zmieszam ją z ugotowana piersią i do piekarnika.
dzien dobry

przepis na pasztet masz tutaj : -> http://dukan.blox.pl/2010/03/Pasztet.html

bylam wczoraj u laryngologa, mam zapalenie ucha ehhh dostalam antybiotyk, krople, mascie i tylko lykac, zakrapiac i smarowac....ehhh zwolnienia nie wzielam bo w domu pewnie bym nie wysiedziała, a tak to przynajmniej u dyr zlapałam plusy

na sniadanko byl of course wiesniak z korniszonkiem
jutro przyjdzie waga ale zwaze sie dopiero w sb z ranca, zeby wiedziec od czego zaczynam bo postanowilam, ze juz nie bedzie ani jednego grzeszku do osiagniecia wagi o 10kg mniej zobaczymy co z tego wyjdzie 3mac kciuki
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 08:51   #2113
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

duk duk
pędzicie jak oszalałe
na uderzeniówce straciłam 1,4kg, a po 2 tyg od rozpoczęcia diety spadło mi w sumie 2,3 kg. Czy to prawidłowy przebieg zrzutu? Niby jest 1 kg na tydzień ale ja chciałabym więcej
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 08:52   #2114
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

witam sie z Wami z ranka zostalam dzis brutalnie ibudzona o 5 rano przez 1 z moich 3 synow - Igorka i musialam zejsc z nim na dol, bo jemu sie juz spac nie chcialo a ja poszlam tak pozno spac pocieszam sie tylko faktem, ze od razu obudzil pozostala 2 i mam nadzieje, ze pojda tym samym wczesniej spac

ja zanotowalam 0,100 wzroscik, ale dzieki mojej magicznej wadze wiem, ze spadlo mi BF a wzrosla H2O, co by nie bylo pomierzylam sie centymetrem )ostatnie mierzenie 5 dni temu ) i mam po 1cm mniej w talii, biodrach, udzie, lydce i becepsie czyli jest dobrze - ja to wiem jak sobie humor poprawic

Cytat:
Napisane przez broadwaydream Pokaż wiadomość
Dzięki, trochę się natrudziłam, zanim przebrnełam przez ten angielski, ale dałam radę. Zmotywowało mnie to do nauki języka

Zjadłabym cos takiego. Ciekawe czy tu dostane.
moze byc problem, ale moze a noz cos znajdziesz co do angielskiego to oplaca sie znajomosc j obcych, choc musze przyznac, ze to co ucza w szkolach w Polsce troche odbiega od rzeczywistosci niestety proponowalabym native speaker'a niz kogos po anglistyce

Maricken, Mastalla gratki za spadki

Sparta trzymam za spadek, niech ten zastoj juz sobie odejdzie

bukapaczy witaj na forum co do pytania - to jesli baaaardzoooo zalezy Ci na zzuceniu nadbagazu przed weselem, to jestemtutylkonachwile podala fajna podpowiedz
jednak lepiej by bylo, zebys skupila sie na diecie, bo ma ci pomoc w zdobyciu pieknej sylwetki na lata (a raczej na cale zycie) wiec lepiej moim skromnym zdaniem zaczac ja po weselu - wiem ze pewnie chcialabys ladnie wygladac, ale nie ma gwarancji ze zzucisz cos szybciej, ja mam nadwage od hormonow i podjadania na boku - tak jak ty a w ciagu 2 tygodni zzucilam 4,1kg z czego samej wody mialam na U 3,5 wiec tak naprawde nie bylo widac zadnej roznicy na poczatku - stad moja propozycja rozpoczecia diety po weselu

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 08:56   #2115
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
witam sie z Wami z ranka zostalam dzis brutalnie ibudzona o 5 rano przez 1 z moich 3 synow - Igorka i musialam zejsc z nim na dol, bo jemu sie juz spac nie chcialo a ja poszlam tak pozno spac pocieszam sie tylko faktem, ze od razu obudzil pozostala 2 i mam nadzieje, ze pojda tym samym wczesniej spac

ja zanotowalam 0,100 wzroscik, ale dzieki mojej magicznej wadze wiem, ze spadlo mi BF a wzrosla H2O, co by nie bylo pomierzylam sie centymetrem )ostatnie mierzenie 5 dni temu ) i mam po 1cm mniej w talii, biodrach, udzie, lydce i becepsie czyli jest dobrze - ja to wiem jak sobie humor poprawic

moze byc problem, ale moze a noz cos znajdziesz co do angielskiego to oplaca sie znajomosc j obcych, choc musze przyznac, ze to co ucza w szkolach w Polsce troche odbiega od rzeczywistosci niestety proponowalabym native speaker'a niz kogos po anglistyce

Maricken, Mastalla gratki za spadki

Sparta trzymam za spadek, niech ten zastoj juz sobie odejdzie
Dziękuję
Zastój mnie strasznie męczy...tak się staram a tu nic, a mam wszystko zgubic do 12 września...i potem ma być niby III faza...coś mi to się nie widzi

Stary 2010-07-29, 09:00   #2116
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
duk duk
pędzicie jak oszalałe
na uderzeniówce straciłam 1,4kg, a po 2 tyg od rozpoczęcia diety spadło mi w sumie 2,3 kg. Czy to prawidłowy przebieg zrzutu? Niby jest 1 kg na tydzień ale ja chciałabym więcej
chciec to moc znajdz sposob i Ci sie uda no i za spadek

Stary 2010-07-29, 09:01   #2117
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Ciekawe kiedy ja pokonam mój zastój Jutro zaczynam P, to może coś się ruszy
na pewno niebawem sie ruszy :
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 09:04   #2118
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Dziękuję
Zastój mnie strasznie męczy...tak się staram a tu nic, a mam wszystko zgubic do 12 września...i potem ma być niby III faza...coś mi to się nie widzi
a te 58kg to jest co z testu wyszlo? czy to twoja wymarzona waga? bo mi doktorek wyliczyl 61kg do 18 pazdziernika a ja sobie odjelam jeszcze 3kg

jesli sobie tez cos odjelas to musisz doliczyc sobie te dni takze wiec tym samym dietkowanie sie przedluza

Stary 2010-07-29, 09:05   #2119
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
DUK DUK

to gratulacje dla Pani Urlopowiczki

Stary 2010-07-29, 09:06   #2120
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
na pewno niebawem sie ruszy :

Muszę jeśc twarogi na kolację, bo jadłam rybki. Ostatnio też jadłam naleśniki ze skrobią...smarowałam patelnię olejem za pomocą papieru...może to dlatego

Stary 2010-07-29, 09:11   #2121
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
dzien dobry

przepis na pasztet masz tutaj : -> http://dukan.blox.pl/2010/03/Pasztet.html
dziękuje, Twój pasztecik wyjdzie smaczny na bank

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
Dziękuję
Sparta 12 września, będzie Cie mniej, jestem sie w stanie założyć. Jeśli nie uda Ci się w tym czasie osiągnąć celu, to i tak zostanie Ci zapewne juz bardzo niewiele do zgubienia. Głowa do góry, bedzie dobrze

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Teraz pora na sernik, idę

Stary 2010-07-29, 09:14   #2122
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Sparta skrobia ? olej ? przy zastojach? niegrzeczna dziewczynka lac po i patrzec czy rowno puchnie
przeciez doktorek pisal, ze przy zastojach lub o zgrozo wzrostach zapominamy ze III lista w ogole istnieje

Stary 2010-07-29, 09:17   #2123
Sparta
Wtajemniczenie

Mam nadzieję, a co mi radziecie na ten zastój?

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
Sparta skrobia ? olej ? przy zastojach? niegrzeczna dziewczynka lac po i patrzec czy rowno puchnie
przeciez doktorek pisal, ze przy zastojach lub o zgrozo wzrostach zapominamy ze III lista w ogole istnieje

Stary 2010-07-29, 09:23   #2124
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Hellllloooł uuuf przebrnełam jakoś przez te naprodukowane przez was 10 stron od mojego wczorajszego wyjścia z pracy.

Na początku: GRATULUJE wszystkim spadeczków

U mnie też spadeczek mały .. wodny bo wodny ale zawsze to jakaś pociecha

Wczoraj wytworzyłam sernik z przepisu POGODY i normalnie smakował mi i TŻ towi tysz Dziś śniadanie zjadłam w pracy bo mi się troszkę zaspało i zdążyłam jajkownice upichcić ale zjeść to już nie tylk9o kawkę mini taką wyduldałam . Tak więc jajkownicę zajdłam o 8:15 w pracy ( zalety posiadania prawie swojej firmy bo mozna sobie jedzeniem smrodzić i nikt szefowej uwagi nie zwróci hihihihi)

Jeszcze mam dzis do zjedzenia w pracy dwa jaja na twardzo, serek wiejski lajt i activie naturalną z otrębami

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 09:25   #2125
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Sparta no ja mysle, ze przede wszystkim nie uzywanie III listy , kolacje najpozniej do 19, najlepiej z nabialem w tle jadlas rybki na kolacje i nic - wiec moze nabial pomoze, idz szybciej spac, w nocy lepiej nam sie chudnie, po takim serku no i organizm musi miec sile, napoi lacznie max 2 L dziennie, podliczaj weglowodany codziennie i zeby nie przekroczyly 1g na 1 kg masy ciala nawet na PW, jesli masz mniej ruchu - to zwieksz go jesli jesz monotonnie - zmien to, organizm prawdopodobnie juz sie przestawil i teraz musisz nim wstrzasnac na nowo a jak z porcelanka? jesli slabo, to blonnik bedzie dobry i 1 activia, lub zamiast activi rabarbar

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Cytat:
Mam nadzieję, a co mi radziecie na ten zastój?

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

nie ryczec tutaj tylko brac sie za siebie i z powrotem w przyciasne trybiki

Stary 2010-07-29, 09:26   #2126
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez jestemtutylkonachwile Pokaż wiadomość

Czarownico- ten nick do Ciebie nie pasuje, jestes sliczna i na prawde widac ogromna zmiane- trzymam kciuki za dlasze spadki
hihi to okreslenie mojego charakteru a nie wyglądu ale mysle, ze do wyglądu czasami tez pasuje:
jak bylismy ostatnio z TŻ w kinie na shreku i tam latały czarownice na miotlach to mowil: o patrz, Twoje siostry, takie jak Ty

Cytat:
Napisane przez Megi428 Pokaż wiadomość

Czarownico super zmiana - brawo
dziekii

Cytat:
Napisane przez MissIrreplaceable Pokaż wiadomość
WOW ślicznie wyglądasz!! Masz niesamowite ząbki (wybacz, moje małe spaczenie, bo ja nadal noszę aparacik )
Gratuluję

Ja już się zastanawiałam czy nie odpaść w połowie drogi do celu, ale przymierzając stroje kąpielowe stwierdziłam, że łuhuuu jeszcze daleka droga przede mną i źle zrobię jak przerwę. Chciałabym wreszcie ważyć tyle ile powinnam
łooo matko, aparat na zabki to moje marzenie... gdzie one sa sliczne? krzywe jak cholera ale dzieki, mila jestes hihi
i nie poddawaj sie, kazda z nas tu ma kryzysy ale zagryź je nutelką albo nalesnikiem i dalej dukaj, opłaca sie

Edytowane przez czarownica3006
Czas edycji: 2010-07-29 o 09:29
czarownica3006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 09:28   #2127
sonia26
Raczkowanie

GG do sonia26

Witam, u mnie waga stoji w miejscu pomimo całego serniczka i 4 filetów z kurczaka
mirkaaaja tez mam urodziny 30 października
czarownica - super, różnica jest kolosalna, chociaż niektóre dziewczyny mają to do siebie, ze są śliczne nawet jak mają 100 kilo Wyglądasz ślicznie w obu wydaniach
Jesteś piękną kobietką
Gratuluję spadeczków
11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg
23.01.2011 III Faza 62 [B]

pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm
sonia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 09:30   #2128
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Sparta no ja mysle, ze przede wszystkim nie uzywanie III listy , kolacje najpozniej do 19, najlepiej z nabialem w tle jadlas rybki na kolacje i nic - wiec moze nabial pomoze, idz szybciej spac, w nocy lepiej nam sie chudnie, po takim serku no i organizm musi miec sile, napoi lacznie max 2 L dziennie, podliczaj weglowodany codziennie i zeby nie przekroczyly 1g na 1 kg masy ciala nawet na PW, jesli masz mniej ruchu - to zwieksz go jesli jesz monotonnie - zmien to, organizm prawdopodobnie juz sie przestawil i teraz musisz nim wstrzasnac na nowo a jak z porcelanka? jesli slabo, to blonnik bedzie dobry i 1 activia, lub zamiast activi rabarbar
Z porcelana jest de lux, codziennie elegancko. Spróbuje z nabiałem na kolację, masz rację. Piję dużo więc sie o to nie martwię a węgli nie umiem liczyć...wiem brzmi to debilnie

Stary 2010-07-29, 09:30   #2129
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez sonia26 Pokaż wiadomość
Witam, u mnie waga stoji w miejscu pomimo całego serniczka i 4 filetów z kurczaka
mirkaaaja tez mam urodziny 30 października
czarownica - super, różnica jest kolosalna, chociaż niektóre dziewczyny mają to do siebie, ze są śliczne nawet jak mają 100 kilo Wyglądasz ślicznie w obu wydaniach
Jesteś piękną kobietką
Gratuluję spadeczków
Stary 2010-07-29, 09:32   #2130
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

ja spadam na chwilke, bo juz moge wlaczyc odkurzacz, sasiedzi wydaja sie jeszcze spac, ale najpierw obiecany murzynek dla maluchow no to

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości