Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-29, 12:43   #1381
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI

Madzia kurcze ta Twoja tesciowa to niezła jest nie wiem co doradzić, ale musicie na pewno teraz wszystko ustalić, bo jak dziewczyny już mówiły, później będzie tylko gorzej....

ale trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie tej sprawy

kurcze piszecie o tych ekspresowych porodach.... to chyba marzenie każdej ciężarnej mi ostatnio mama opowiadala jak rodziła mnie i brata... wymęczyła się kobitka... a tym bardziej, że ja dość sporym dzieckiem byłam ale po chwili dodała - ale zobaczysz, nawet nie wiesz kiedy zapomnisz o tym
hehe to mnie kobita pocieszyła
ja ostatnio zaczynam coraz częściej myśleć o porodzie, a już tym bardziej nak na neta wejdę i wszędzie laski się rozpakowują

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 12:55   #1382
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI

dzieńdoberek
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ewurko nie wiem czy byłaś wcześniej na wizażu, ale dziewczyna z Naszego forum Mała, umarła bodajże rok temu i nie doczekała swojego ślubu i tam mnie jakoś wzięło na wspomnienia...

Madzia no to niezłe macie przeboje z teściową... my też mieliśmy propozycję mieszkania u teściów i to w innym budynku, ale na tym samym podwórku póki co teściowie są extra, ale wolałam nie kusić losu i po prostu budowa pełną parą
Formalności powoli zbliżają się ku końcowi, uff... no i mieliśmy kilka problemów, m.in. z przyłączem wody, gdyż przyłącze będzie od sąsiadów- od brata męża, no i sprawa u notariusza itp. ale już wyjaśnione... teraz już tylko czysta formalność, bez naszego udziału... i wylewamy fundamenty

O laski mamy wstępnie murarza... bardzo się cieszę, gdyż pan ten wymurował dom moim rodzicom trochę się boi, gdyż ma problemy ze zdrowiem, ale mam nadzieję, że się zgodzi...
trzymam kciuki aby murarz się zdecydował

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Daysy oczywiście, że można się dogadać co do płacenia, ale co mi z tego skoro ona może nam to ogrzewanie przykręcić

Dziewczyny ja nie czuję abym się z nią dogadała, wiec chyba bez sensu tam kasę pakować. A co jak potem będe sie męczyła. Moi rodzice Bardzo nas namawiają na mieszkanie w bloku, mówią, ze widac po niej że lubi rządzić. Mówią, że nie będzie nam razem dobrze. Ona krytykuje nawet nasz płytki, wszystko
przykro mi, że tak wychodzi z tesciową, tym bardziej że już trochę kasy włożyliście w to mieszkanie, już sie tak cieszyliscie, ze niedługo mieliście sie wprowadzać. Moim zdaniem najlepiej było by spotkać sie jeszcze raz z teściową i powiedzieć jej w prost, ze źle sie czujecie z jej wiecznymi komentarzami, ze jej wszystko nie pasuje i powiedzcie jej że jak tak dalej bedzie to niechcecie tam mieszkać. Wydaje mi sie, że tylko szczerość tu wchodzi w grę, zastanówcie sie jeszcze dobrze.

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Ja też mam ostatnio perypetie z teściową, wkurzyła mnie niesamowicie i powiedziałam kilka słów.
z teściowymi jest niestety ciężko, ja odkąd mieszkam sama mam luz bluz, chociaż moja teściowa jest spoko poza małym marudzeniem

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć.
Wczoraj próbowałam trochę nadrobić ale naskrobałyście duuuużo.
Wybaczcie ale nie nadrabiam wszystkiego.
Widzę, że macie problemy z Teściowymi... hmm no cóż tak bywa raz lepiej raz gorzej , sama tak mam więc wiem co piszę.

A co do mojego szpitala to wszystko jest ok poza tym, że na dzidziusia musimy czekać dłużej... bo niby termin mam na 18 sierpnia ale najprawdopodobniej urodzi się bliżej 1 września.
nie wiadomo, może zrobi wam niespodziankę i wyjdzie wcześniej

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie kupujecie mieso mielone?
[zawsze kupowalam takie paczkowane z firmy Sokołów ale nie ma juz tego miesa w biedronce :/ i teraz nie wiem co mam kupic]
A jak kupujecie w miesnym takie do 'zmielenia na miejscu' to jakie to mieso?
na kotlety ma byc
ja kupuje paczkowane ale w sklepie mięsnym w którym sami mielą, z łopatki jest szczególnie dobre jak dla mnie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Jak to sie nie trzyma ;kazda opaska trzyma sie na glowie
Nawet jak obetniesz na prosto i nie bedziesz sie czula to mozna zaczesac na bokale wydaje mi sie ze dobrze Ci bedzie

india ale z Ciebie laskamysle ze grzywka jak najbardziej Ci pasuje.A Ty nie masz wcale okraglej buzi

stokrotka a musicie miec jadalnie?Mi by bylo szkoda poswiecac caly jeden pokoj na jadalnie,przeciez mozesz w salonie ustawic stol.Ile m2 ma wasze mieszkanko?
ma tylko 46 m a jadalnię musimy mieć, tak sie nam wymarzyło. wolimy poświecić jeden pokój aby porządnie jeść

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Stokrotka moje propozycje. Oczywiscie nie wiem, gdzie masz sciany nośne i jakie są dokładnie wymiary pomieszczeń.
podoba mi sie bardzo twoja propozycja i tak bym zrobiła jakby mieszkanie było większe ale to nie jest fizycznie możliwe, bo przy takim planie wszystkie pomieszczenia były by bardzo małe, w tym najmniejszym pokoju teraz można klaustrofobi dostać, nie nadaje się on na sypialnię bo nawet duże łuźko się nie zmieści. wolimy mieć mniej pokoi a większą przestrzeń
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Strasznie malutka ta kuchnia a to jest juz gotowe mieszkanie czy w trakcie budowy?

martucha swietny zakup,taka cena za praweie nowy wozek wow
ja akurat nie lubie niebieskiegoale ten nawet niezly jest
mieszkanie jest gotowe, mieszkamy w nim, kuchnia jest mała, dlatego chcemy tą jadalnie zrobić, żeby była większa przestrzeń

a ja wczoraj zrobiłam dobre leczo, strasznie mi smakuje, zobaczymy co mężul powie. Dodam, ze pierwszy raz robiłam. Już nie moge sie doczekać jak przyjdę do domu i je zjem, ale do 18 jeszcze daleko niestety

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 12:57   #1383
gold-fish
Zakorzenienie

Misqa a kiedy pochwalisz się swoim brzuszkiem?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 13:05   #1384
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Misqa, stokrotko myslę, że rozmowa z teściową nie ma już sesnu. Bo tydzien temu np. zgodziła się na podliczniki a potem juz zmienia zdanie. Wiec nie wierzę, ze jak teraz by powiedziała " Ok, będzie dobrze" to że za chwilę by nie było inaczej. Ja już nie chce tam mieszkac. Kwestia tylko dogadania się z mężem i dziś musimy ją poinformować o naszej decyzji, bez romzowy, bez pytań, bo z nią się nie da.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 13:08   #1385
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ooo no własnie

daysy misqa a imiona juz wybrane?

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 13:13   #1386
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Misqa a kiedy pochwalisz się swoim brzuszkiem?
a może teraz

Stary 2010-07-29, 13:14   #1387
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

superowo

Stary 2010-07-29, 13:18   #1388
gold-fish
Zakorzenienie

no , piękny brzuszek no kolejna ,,laska" w ciaży. mam nadzieję, ze ja też nie przytyję za dużo
Misqa pytam Ci się ostatnio jak z TŻ? jak nie chcesz tutaj to napisz w K lub na priv

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2010-07-29, 13:18   #1389
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

super brzuszek

Stary 2010-07-29, 13:21   #1390
kolanka
Zadomowienie

MisQa ale ty drobniutka jesteś , wygladasz promiennie . Na marginesie ... bardzo ładne lustro
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 13:25   #1391
kasiaher
Wtajemniczenie

misqa uroczo wyglądasz laseczka a jaka promienna buźka
na kiedy masz termin?

widzę jasność widzę jasność ................ słońce chodź do mamusiiiiiiiii
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 13:32   #1392
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
nei oni tylko on
jak go odwozilam to powiedziałam ze z ta sobota to chybaniebardzo trafiony pomysł bo przeciez aga musi dojsc do siebie....

a on ale to na chwileczke tylko patusie przyjdzie zobaczyc

powiem wam ze jak nigdy sie za specjalnie nie dazylismy przyjaznia ze szwagrem to teraz mi swoim ojcostwem zaimponował

tak dumnego go nigdy nie widziałam

a moj maz tez wpatrzony w patrycje jak w obrazek siedział i ciagle wczoraj ogladał zdjecia
Ojcostwo?- jest po porstu podjarany, ze mu sie dziecko urodziło. Zobaczymy jak będzie sie ojcostwem chwalił jak się przez tydzień nie wyśpi , albo jak będzie przebierał i nosił, kiedy mała będzie płakała i nie bedą wiedzieli jaka jest tego przyczyna. Wtedy dopiero bedziesz mogła coś powiedziec na temat jego ojcostwa .

Stokrotka
- to kombinujcie . Z pewnoeścią uda się Wam znaleźć odpowiedni dla Was rozkład mieszkania.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-07-29 o 13:34
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 13:35   #1393
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

dziękuje za miłe słowa

termin mam na 20.10, ale równie dobrze mogę urodzić we wrześniu....

imię wybrane - Julia wiem, wiem, dużo teraz tych Julek ale bardzo nam się podoba i chcemy Julie i koniec

a z TZ dobrze... tylko teraz sporo problemow mamy i bywają spięcia itd.... TZ został bez pracy... bez wypłaty.... ja nie wiem kiedy dostane kase za zwolnienie... a jeszcze samochod sie zepsuł i ok 2 tys będzie naprawa kosztowac....
oboje denerwujemy się jak to bedzie dalej i wtedy róznie bywa.... ja to czasem potrafię cały dzień płakać, jak jego nie ma, tak mi źle z tym wszystkim....
ale najbardziej to TZ-ta mi szkoda, bo kurcze tyle miechów pracował jak wół... jeździł tysiace kilometrów i nic z tego nie ma, od października kupił sobie tylko koszulke i spodenki ostatnio... reszta wszystko szło na rachunki lub samochód, bo jednak przy tylu km ciagle coś sie zużywa... a jeszcze teraz szef w ch*** go zrobił .... ajjj szkoda gadać....

ale otwieram dziś cukierka a tam napis - Nie poddawaj się !

kolanko - a lustereczko to prezent od mamy

Stary 2010-07-29, 13:37   #1394
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Misqa o kurcze to nie dobrze, że męża zwolnili. Mam nadzieję, ze szybko znajdzie coś innego. Dobrze, że ty masz macierzyński to choć na opłaty i jedzenie starszy.

Stary 2010-07-29, 13:48   #1395
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Ojcostwo?- jest po porstu podjarany, ze mu sie dziecko urodziło. Zobaczymy jak będzie sie ojcostwem chwalił jak się przez tydzień nie wyśpi , albo jak będzie przebierał i nosił, kiedy mała będzie płakała i nie bedą wiedzieli jaka jest tego przyczyna. Wtedy dopiero bedziesz mogła coś powiedziec na temat jego ojcostwa .

Stokrotka - to kombinujcie . Z pewnoeścią uda się Wam znaleźć odpowiedni dla Was rozkład mieszkania.

mysle ze bedzie swietnym ojcem
bynajmniej teraz nosi małą w szpitalu usypial wczoraj (momentalnie przestała płakac) i przez calą ciąze bardzo sie zoną opiekował ...

Stary 2010-07-29, 13:55   #1396
agus87
Zakorzenienie

dzien dobry

ja sobie piore
obmyslam caly czas co wziac, zeby czegos nie zapomniec
narazie nie mamy nic zarezerwowane, mam pare poropozycji, ale troche sie boimy wiec chyba i tak pojedziemy w ciemno, bo jest bardzo duzo wolnych miejsc
Stary 2010-07-29, 13:59   #1397
gold-fish
Zakorzenienie

Julia ładne, takie ponadczasowe i dziewczęce imię ale jak ktoś mówi Julka to mi sie nie podoba julka kulka
trzymam kciuki żeby Wasze problemy szybko sie skończyły

Wiecie co... coraz bardziej przekonuje się do Ikei. Wczoraj jeszcze raz zrobiłam przeliczenie i mebelki wyszły za 7050 Żadna firma na razie nie dała takiej ceny
Do tego zbieramy oferty cenowe za instalację wodną i gazową. Dziaj dostałam kolejną za 2600 za robociznę i 2300 za materiały 5 kafli buuuuuu Do tego elektryczna 2 kafle za robocizne po znajomości i pewnie suma sumarum wyjdzie 10 tyś za samą wymianę instalacji... + meble kuchenne i sprzęty też 10 tyś. + kafle, podłogi licze około 5 tyś, sprzęty do łazienki około 3 tyś. Dobrze liczę?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2010-07-29, 14:02   #1398
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Julia ładne, takie ponadczasowe i dziewczęce imię ale jak ktoś mówi Julka to mi sie nie podoba julka kulka
trzymam kciuki żeby Wasze problemy szybko sie skończyły

Wiecie co... coraz bardziej przekonuje się do Ikei. Wczoraj jeszcze raz zrobiłam przeliczenie i mebelki wyszły za 7050 Żadna firma na razie nie dała takiej ceny
Do tego zbieramy oferty cenowe za instalację wodną i gazową. Dziaj dostałam kolejną za 2600 za robociznę i 2300 za materiały 5 kafli buuuuuu Do tego elektryczna 2 kafle za robocizne po znajomości i pewnie suma sumarum wyjdzie 10 tyś za samą wymianę instalacji... + meble kuchenne i sprzęty też 10 tyś. + kafle, podłogi licze około 5 tyś, sprzęty do łazienki około 3 tyś. Dobrze liczę?

u nas maz dzis odebral kosztorysy budowy i projekty wykonawcze
i wg kosztorysu
580 hala +380 socjalne/biura/mieszkanie + 200 przyłącza...

siadłam se...

Stary 2010-07-29, 14:08   #1399
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Anika jak z tym dofinansowaniem z Unii dla Twojego męża??

Stary 2010-07-29, 15:13   #1400
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Anika jak z tym dofinansowaniem z Unii dla Twojego męża??
składamy wniosek na styczen na dofinansowanie teraz sie nie zalapalismy

Stary 2010-07-29, 15:16   #1401
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
a może teraz
śliczny masz brzuszek, taka fajna piłeczka, ładnie wygladasz

a co do pracy twojego męża to aż przykro się czyta, oby znalazł szybko coś nowego

Łukaszek
Stary 2010-07-29, 15:29   #1402
ania20m
Wtajemniczenie

Wziełabym sobie udział w jakimś konkursie, nie słyszałyście o jakimś?

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 15:34   #1403
mona_ja
Wtajemniczenie

Misqa wyglądasz kwitnąco, a termin masz podobny jak moja szwagierka, ma bodajze na 14.10.

Madzia razem w senie że z tżem ale jak przeczytałam swojego posta to faktycznie wyglada jakbym chciała jechać z tobą oczywiście nie mam nic przeciwko

A ja dziś zrobie leczo z cukinii,przepis mam z neta, mam nadzieje że mi wyjdzie bo nigdy jeszcze nie robiłam.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 15:38   #1404
stokrotka24
Zakorzenienie

ma któraś z was gdzieś pozapisywane linki do wszystkich części naszych losów? potrzebuje linka do części w której każda z nas wychodziła za mąż, czyli do ostatniej panny młode, a w pracy nie mam za bardzo czasu na szukanie. jak któras będzie miała to bedę bardzo wdzieczna

mona_ja wklej ten przepis jak mozesz, ja wczoraj z kabaczka robiłam i tez pierwszy raz, chcę porównać przepisy czy tak to miałam zrobić

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2010-07-29 o 15:40
Stary 2010-07-29, 15:49   #1405
mona_ja
Wtajemniczenie

stokrotka ja będę robiła z tego przepisu http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=6801
komentarze są obiecujące więc myślę że będzie dobre

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 15:49   #1406
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
ma któraś z was gdzieś pozapisywane linki do wszystkich części naszych losów? potrzebuje linka do części w której każda z nas wychodziła za mąż, czyli do ostatniej panny młode, a w pracy nie mam za bardzo czasu na szukanie. jak któras będzie miała to bedę bardzo wdzieczna
to chyba tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=331064

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 15:52   #1407
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
a może teraz
pieknie wygladasz

zrezerwowalam pookoje
40 od lebka
600 m od plazy
lazienka wspolna na 2 pokoje
parking, kuchnia, grill
wsio ryba
w samym centrum
przede mna babka zrezygnowala, ale mi sie udalo
uffff
jeeeeeee

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-29, 16:42   #1408
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
a może teraz
śliczne mieszkanko ma Julia

Cytat:
d
a z TZ dobrze... tylko teraz sporo problemow mamy i bywają spięcia itd.... TZ został bez pracy... bez wypłaty.... ja nie wiem kiedy dostane kase za zwolnienie... a jeszcze samochod sie zepsuł i ok 2 tys będzie naprawa kosztowac....
oboje denerwujemy się jak to bedzie dalej i wtedy róznie bywa.... ja to czasem potrafię cały dzień płakać, jak jego nie ma, tak mi źle z tym wszystkim....
ale najbardziej to TZ-ta mi szkoda, bo kurcze tyle miechów pracował jak wół... jeździł tysiace kilometrów i nic z tego nie ma, od października kupił sobie tylko koszulke i spodenki ostatnio... reszta wszystko szło na rachunki lub samochód, bo jednak przy tylu km ciagle coś sie zużywa... a jeszcze teraz szef w ch*** go zrobił .... ajjj szkoda gadać....

ale otwieram dziś cukierka a tam napis - Nie poddawaj się !
jakoś to będzie, napis z cukierka to znakułoży się, trzymam za was kciuki
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 16:54   #1409
martucha84
Zakorzenienie

anika podziekowalam bym szwagrowi za zaproszenie ale bym nie poszla.. nawet na chwile... szczegolnie ze ja ponacinali i niebardzo sie czuje.. tata na pewno jest dumny i chcialby sie dzieckiem wszytkim chwalic ale nie on jest wazny a to jak sie kobiecina czuje (ciekawe tak na marginesie czy zonka wie ze maz zaprasza gosci ehsss faceci... jego nic nie rwie i nie ciagnie wiec jemu to wsio ryba... ) ja bym powiedziala ze dziekuje za zaproszenie ale zeby dali znac jak ona bedzie w dobrej formie to wtedy chetnie ich odwiedzicie no chyba ze to ich wspolny pomysl no i mysle ze tak jak ktoras juz pisala lepszym pomyslem beda pampersy bo na poaczatku ida jak woda wiec sie przydadza

MisQa slicznie wygladasz piekny brzuszek, zgrabna mamusia

agus87 ciesze sie ze udalo sie wam zarezerwowac

gold o kurdeeeeeeeee za sama kuchnie.... porazka..

ania20m niestety.. o zadnym nie wiem..

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-07-29 o 16:55
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 16:57   #1410
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
stokrotka ja będę robiła z tego przepisu http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=6801
komentarze są obiecujące więc myślę że będzie dobre
ja robiłam podobnie tylko, ze z kabaczka i zamiast koncentratu dałam pomidory bez skórki

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
dzięki o tom stronę własnie mi chodziło, tylko nie da rady poprzegladać dzisiaj bo wuizaz muli się cały czas i wywala mnie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
pieknie wygladasz

zrezerwowalam pookoje
40 od lebka
600 m od plazy
lazienka wspolna na 2 pokoje
parking, kuchnia, grill
wsio ryba
w samym centrum
przede mna babka zrezygnowala, ale mi sie udalo
uffff
jeeeeeee
gratulacje, cena fajna, do moża też blisko, a z łazienką to dacie radę my tak ostatnio mieliśmy, ze łazienka była nawet na 3 pokoje czyli w sumie na 9 osób i jakoś daliśmy radę, wyczuliśmy po 2 dniach kiedy oni się kompią i staraliśmy sie w miedzyczasie kompać. Niektórym oczywiście przeszkadza, zę na tyle osób ale nam było wsio jedno

Łukaszek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości