![]() |
#4681 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ciaza i porod w UK
Witam Dziewczeta
![]() Ja po ciezkiej nocy ![]() ![]() ![]() ![]() Dzis konczymy 2 miesiace ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A wracajac do lozeczek ja mam takie http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us...Finish(0069223) ale i tak w nim nie spi :P tylko narazie w kolysce na dole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sto lat dla jubilatki a lozeczko pokazuje ze not found ![]()
![]() |
#4683 |
Zadomowienie
|
bo na koncu ma byc jesio ten nawias
![]() ![]() Ja sie moze ujawnie tak bardziej :P moze ktoras jest z moich okolic w PL ![]() http://nk.pl/profile/6327038 No to ja ide robic golabki ![]() ![]() Edytowane przez kasia_don Czas edycji: 2010-07-29 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Wtajemniczenie
|
sliczne to lozeczko kasia!
uwielbiam ten kolor! wyslalam ci zaproszenie z nk ![]() ja moze nie mieszkam 10km od ciebie ale nie az tak daleko golabki mam pomrozone jeszcze a na obiad jest ten ryz zapiekany z kurczakiem i pomidorowka - musze tylko kluski zrobic ![]() i mam w planie wyszorowac dywan w salonie, ale uprosic mojego chlopa zeby mi odkurzacz na dol zniosl to zadanie niewykonalne... tlumaczy sie ze to dla mojego dobra ![]() ![]()
#4685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiu-ja też Śląsk, ale Dolny ![]() Też mam ochotę na gołąbki, ale jeszcze boję się jeść kapustę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4686 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Kasia fajne łózeczko ![]() ![]() Naszczescie mały od samego poczatku spi w łozeczku wiec nie ma problemu ![]() ![]() ![]() Ogladalam Twoje zdjecia i wiesz co? Bardziej mi sie podobasz w jasnych włosach, zdaje mi sie, ze bardziej Ci do twarzy ![]() Ja niestety bardziej z północy Pl ![]() I tak ładnie spi Twoje dziecko ![]() ![]() ![]() Tak ponuro u mnie dzisiaj...dzisiaj mam krupnik na obiad ![]() Potty jak sie czujesz? ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- To juz jak sie tak ujawniacie to nie bede gorsza ![]() http://nk.pl/profile/1892345
![]() |
#4687 |
Zakorzenienie
|
U nas słoneczko
![]() Na drugie śniadanie zrobię sobie placki jogurtowe. A na obiad planuję dziś naleśniki na ostro. Gołąbki pewnie zrobi teściowa jak będziemy w Pl, a wtedy się nie oprę, tylko bez kapusty oczywiście. Kurcze, u mnie zdjęć nie obejrzycie, bo mam zablokowana galerię... ale zaproszenia mile widziane ![]() Edytowane przez hanjah Czas edycji: 2010-07-29 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4688 |
Wtajemniczenie
|
mam ochote sobie zmienic wlosy jeszcze przed porodem i znalazlam takie
http://fryzury.info/fryzury/fryzury-krotkie-101.jpg tylko ze kolor zosatwie taki jaki mam - brozoworudawy Anno, wyslalam ci zaproszenie na nk oto moj profil http://nk.pl/profile/4244492 czuje sie dobrze - dziekuje... juz nie chce rodzic z Vedma po wczorajszej wizycie ![]() niech sobie to malenstwo jeszcze porosnie troche tylko ze juz sie tak nudze strasznie... ilez mozna te same polki z kurzu wycierac? Hania tobie tez wyslalam, bo jakos przegapilam...
8.08.2010 - 2+1 Dziecko poniżej pięciu lat to istota całkowicie szalona. Edytowane przez potty Czas edycji: 2010-07-29 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4690 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za zaproszenia-już zaakceptowałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4691 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U nas dzis slonko ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4692 |
Wtajemniczenie
|
matko dwa tygodnie nie chodze do pracy i juz jezyka w gebie zapomnialam
aaa!!!! byl ojciec wlasciciela domu - jest ogrodnikiem z zamilowania wiec nam ogrod robi bardzo sympatyczny pan ale sie nie moglam wyslowic pare razy... uuughhhh... kasia a nie ma u was polskiego sklepu??? jak jestes bardzo zdesperowana na ten krupnik to ja ci moge wyslac paczke kaszy ![]()
#4693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strzegom to niedaleko od naszego rodzinnego miasta ![]() W Edynburgu za to jest sporo polskich sklepów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki !
Ja juz po wizycie u lekarza.Oczywiscie nic sie nie dowiedzielam oprocz tego ze za jakies 3 tyg ide na usg do szpitala i ze mam sobie wybrac szpital.I tu sie pojawia problem,bo jak pewnie wiecie ciezko jest wybrac szpital w ktorym opieka bedzie sprawna i nie bedzie trzeba sie o nic prosic.Moje pytanie do Was czy ktoras z Was korzystala ze szpitala w Welwyn Garden City ( szpital Krolowej Elzbiety)? Moj lekarz stwierdzil ze jest jednym z lepszych i ze wiekszosc pacjentek zapisuje sie wlasnie tam.Nie wiem co mam myslec.Prosilabym Was o pomoc jesli ktoras tam byla.Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Zadomowienie
|
Madzik ja nie moge Ci niestety pomoc
Potty jest u nas duzo polskich sklepow ale nie widzialam tam tej kaszy ![]() ![]() ![]() Hanjah ja jak ogladam zdjecia to tez zaluje ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() My juz po spacerku i zakupach...obkupilismy sie w bootsie w pampersy a teraz zupka sie juz gotuje ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Potty tak to jest jak sie siedzi w domu...ja tez niestety sie cofam z jezykiem siedzac w domu...juz prawie rok bez pracy, a za tydz czeka mnie powrot...niewiem jak dam rade ![]() ![]()
![]() |
#4697 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Hmm, ciezka sprawa, mysle, ze powinnas popytac lokalnie - kolezanek i znajomych, ktore niedawno rodzily. Moze szpital ma swoja strone internetowa na ktorej sa jakies opinie?
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Wtajemniczenie
|
hahahaha Vedma taaa pralke i lodowke i kuchenke mam juz wyszorowana :0
wymylam tez wszystkie szafki i kazda szklaneczke i talerzyk i inne durne naczynka musze jeszcze tylko okap odtluscic ![]() blonde ja sie mialam wlasnie pytac jak tam nastroje przed powrotem do pracy? a kasze tez mi sie wydaje ze gdzies widzialam tylko nie wiedzialam jak to sie po angielsku zwie ![]() hanjah ja wlosy scinam srednio co pol roku i potem sobie rosna - bo zapuszczam, ale po pol roku stwierdzam ze wole miec krotkie i znowu scinam i tak w kolko... wolke moim marzeniem jest taka krwiscie rudo czerwona zapalka, ale chyba nie jestem az tak odwazna madzik ja tez nie pomoge - nie te rejony u nas na wsi na szczescie jest tylko jeden szpital i wszyscy sobie chwala wiec nie mialam podobnego problemu, ale rozumiem ze ciezko wybrac sposrod czegos czego nie nie zna...
#4699 |
Zadomowienie
|
My wlasnie wrocilysmy ze szczepienia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4700 |
Zakorzenienie
|
No nic moze faktycznie poczytam na stronie szpitala o ile cos takiego jest,bo szukalam na forach ale nikt nic nie pisze na ten temat.Co do kolezanek ciezko bedzie bo wiekszosc ktore rodzily to tez mieszkaja kawalek ode mnie i korzystaly z innych szpitali.Takze chyba jestem zdana na wlasne przetestowanie.Z jednym juz mialam do czynienia i milych wspomnien nie mam,zwlaszcza ze tam sami ciapaci nie wiedzacy o co chodzi.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Zakorzenienie
|
Potty wez mi nic nie mów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz sie boje, ze sobie nie poradze...ciezko bedzie...wracam ztyrana a tu jeszcze z małym cały dzien...a mały coraz bardziej ruchliwy...eh zycie ![]() ![]() Tylko ciezko bedzie sie wdrozyc na nowo... Kasia ![]() Vedma alez sie wzieła za sprzatanie...tez czasami szczoteczka szoruje ![]() Ja juz po obiedzie...maly spi..oby jak najdluzej, ale pewnie niedługo koniec...jakas przybita jestem..pogoda pochmurna ![]()
#4702 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4703 |
Wtajemniczenie
|
sysunia tys sie nic nie chwalila zes z krakowa! cicha woda
![]() i nawet mamy 1 wspolna znajoma!
![]() |
#4704 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Zadomowienie
|
hehe nie wiem czy moge tak jego dane upubliczniac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4707 |
Zadomowienie
|
moj to wogole nie lubi obiadow na slodko.. i makaronow
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 | |
Zakorzenienie
|
Coś mi wizaż dziś szfankuje.
Cytat:
Ja z Sosnowca. Obejrzalam Was wszystkie wiec bedziecie miały mój profil tak samo. ![]() Dziś byliśmy na wizycie 6tygodniowej u GP.Bardzo konkretny lekarz ale niezbyt miły.Ustalilismy szczepienie na 2 wrzesnia. Przez tą wyprawe przetrzymaliśmy Olę z jedzeniem przez 4 godziny.Jeszcze Matalana odwiedziłam po kostium kąpielowy na te moje balony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Rozeznanie
|
Wysłałam wam zaproszenia na nk dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Zakorzenienie
|
Kasia zaakceptowaąłm.
Ja tusiedze i myśle co by tu jeszcze zapakowac.Torba Oli już pęka w szwach a naszej jeszcze nie zapinałam.Jeszcze zostają reklamówki jakby cos ![]() Zaraz ide robić placuszki jogurtowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.