|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
404 Not Found
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13
Cytat:
Ukończyłam ten ciekawy kierunek właśnie z niemieckiego.
|
|
|
|
|
#2282 |
|
Raczkowanie
|
aaa dziś mój pierwszy dzień i jak na złość wszyscy w domu się zabrali za gotowanie: a to frytki a to placki ziemniaczane... a w lodówce lody mnimmm narazie odmówiłam frytek, ale nie wiem, co będzie dalej
![]() |
|
|
|
#2283 |
|
Wtajemniczenie
|
BUKAPACZY no jak to jak będzie??
Ty się jeszcze pytasz?? No nie zniese ja ci powiem jak to będzie :p będziesz zagryzała wardzelki i mówiła NIE NIE NIE tym wstrętnym tłustym placuchom ziemniaczanym i frytom obtłuszczonym i tym lodom co na pewno są przesłodzone i by cie zemdliło jak je zjesz i będziesz sobie powolutku dukać i duuukać i duuukać yyy przepraszam za określenie brzydkie i ptanie jak na mnie przystało obleśne ale czy Wam też tak z paszczy buchało na uderzeniówce prawie jak robotnikowi z rozpora?? Edytowane przez lukrecja_25 Czas edycji: 2010-07-29 o 15:38 |
|
|
|
#2284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2285 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2287 |
|
Wtajemniczenie
|
ło matko jak ja 5 z przodu zobaczę to nie wiem no nie wiem co zrobię z tej radości
już tak z 5 lat nie widziałam tej 5 a najwięcej do 66 kg mi się udało schudnąc od kiedy waze 68....ALEKSANDRO_M znaczy co?? że będzie jeszcze gorzej???????????? Edytowane przez lukrecja_25 Czas edycji: 2010-07-29 o 15:45 |
|
|
|
#2288 |
|
Wtajemniczenie
|
Jest w sprzedaży mozarella light, zależnie od firmy od 7 do 10% tłuszczu. Niby dużo, jak na dukana, ale niektóre dziewczyny od swięta sobie na nią pozwalają (ja do nich nie należę, troche szkoda mi 6zł na kawałeczek sera
). Po zjedzonej proteinowej pizzy (wieśniak łosoś jajko i spód otrębowy z sosem czosnkowym) i kawowego sernika zaczynam "pyyychać" z najedzenia (leżę na łóżku i robie pych, pych
|
|
#2289 |
|
Zadomowienie
|
tak Emilko dokladnie ten kierunek i tez ide na sam niemiecki. Jak wrazenia? pracujesz w zawodzie?
|
#2290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2291 |
|
Rozeznanie
|
Ale się właśnie najadłam
Jeśli nie macie pomysłu na tuńczyka, to polecam zmielić go z przecierem pomidorowym, bazylią i serkiem, pyyyycha, będę sobie robiła na U taką pastę do makaronu ) I do tego buła z dukan.blox.pl i 2 plastry szynki z indyka, mniam![]() Jutro się ważę, po 4 dniach, w tym przez 2 dni miałam pizzę, mam wielką nadzieję, że ta skrobia nie "zaważy" na mojej wadze, od poniedziałku zaczynam pracę i bardzo by mi pasowało zabieranie takich bułeczek... ale jeśli jutro nie będzie efektu, to karnie zostanę przy wieśniakach
|
|
|
|
#2292 |
|
Zadomowienie
|
gratuluje imponujacego spadku i tez czekam na fotki
|
#2293 |
|
Wtajemniczenie
|
No to ja spaduję już do domciu
To ciao dziewczynki kochane czymajcie się cieplutko i bezgrzechowo a ja będę jutro z rańca jak do pracki dotrę
|
|
|
|
#2294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem, ze jest taka mozarella ale rzeczywiscie jest baaardzo droga. JA osobiscie wlasnie nia zgrzeszylam do pizzy ale moja wypowiedz miala lekki podtekst gdyz wizazanka od 4 dni usilujaca dukac uwazala ze wszystkie rozumy pozjadala i udzielala malo przyjemnych reprymend...pare stron wczesniej o tym bylo.
|
|
#2295 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() smacznych dukanowych posiłków wam życzę ! ![]()
|
|
|
|
|
#2296 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też przed @ i dziś wcinam jak opetana dolina dolina dolina |
|
|
|
|
#2297 |
|
Rozeznanie
|
kurcze. zrobiłam sobie jedna mała porcyjke nutelki i mam wyrzuty sumienia bo ulepilam te kuleczki rumowe i zjadlam cale od razu... :/
Nie chudne kurcze. od tygodnia zero spadku a nie grzeszylam. ciagle sie tlumacze ze to przez @ ktora mialam, ze moze jeszcze ta woda nie splynela. Albo zwalam na silownie, ze mi miesnie rosna, a tluszcz znika, wiec spadkow nie ma bo miesnie waza ![]() hah.
|
|
#2298 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2299 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja się przyznaje - zjadłam dziś kilka cukierków które miały po 4 g węgli, 5 orzeszków ziemnych solonych i nie wiem co będzie dalej ale nie mam siły walczyć z pokusami przy @ i tym cholernym samopoczuciu ![]() No ale tragedii chyba nie będzie ![]() A może odezwij się do niego pierwsza? hm?
|
|
|
|
|
#2300 |
|
Zadomowienie
|
Witam koleżanki!
Gratuluje spadków! ja też się ciesze, bo dziś zaczęłam II faze - właśnie rozkoszuje sie kurczakiem i pomidorkami ![]() a w I fazie straciłam 2 kg, a Dukan mówił, że niecały kilogram ;P
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
|
|
#2301 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do palenia. Nawet nei wiesz jak ja sobie zazdroszcze, wystarczyło rzucić wszystko na raz. Byłam tak okropnie zmotywowana, a teraz tak bardzo mi się nie chce palić. Nawet nie mam ochoty stojąc przy innych palących... A 6 lat to jednak długo. Poprzednie próby rzucania kończył sie fiaskiem. To chyba jakis przełomowy miesiąc w moim życiu A wiele zawdzięczam Wam
|
|
|
#2302 |
|
Raczkowanie
|
No nie... przyszła moja kuzynka (starsza 10 lat) i teraz ona, moja matka i babka trują mi jaka ta dieta jest niebezpieczna... no mnie zaraz coś strzeli...
|
|
|
|
#2303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe fajny tekst ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
Johambinko razem przejdziemy na III fazę ja tez 15 wyjezdzam i niewazne ile schudne to jednak ją zacznę, bo nie utrzymam dwojki na wyjezdzie ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Agnese jesli bedziesz chciala zastepowac to zastap pszenne zytnimi lub orkiszowymi- sa to tez otreby z blonnikiem nierozpuszczalnym. Odradzalabym dodawanie kolejnej porcji otrąb bo jednak moze dojsc do przerwania ketozy. ![]() Lesia wszystkiego NAAJ i udanego urodzinowego wypoczynku
Edytowane przez jestemtutylkonachwile Czas edycji: 2010-07-29 o 17:21 |
||
|
|
|
#2304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cos typu "obciaza nerki" "nie jest urozmaicona" itp ale najsmieszniejsze jest to ze mowia to osoby z nadwaga hehe
|
|
|
#2305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Życzę żebyś tym razem wytrwała do celu
|
|
|
|
|
#2306 |
|
BAN stały
|
Ktos tu wspominalo rzuceniu papierosow, oj jakby mi to sie przydalo!
![]() Tylko ja nie wiem nawet jak sie za to zabrac zaczelam diete, wolalbym niebrac tyle na glowe bo moge nie dac rady. Rzucanie z dietowaniem raczej nie idzie w parze. Wiec ogromne gratulacje za tak silna wole ![]() A ja co robie? Wlasnie siedze pale papieroska i popijam kawe,pieknie... |
|
|
|
#2307 |
|
Raczkowanie
|
Agnes na pewno wytrwam dzięki .....ale rano wazyłam sie nagusieńka a popołudniu w ubraniu i mniej , zobaczymy jutro i zdam relacje.
Ale zapewniam wszyskie rozpoczynające dietkę dukanki , że naprawde wart zabawić sie w dukana....wiem coś o tym bo już tyle diet stosowałam i widze dopiero na tej efekty, pewno gdybym troszke nie grzeszyła schudłabym więcej ale naprawde jestem przeszczęśliwa że i tak tyle schudłam i jeszcze schudnę.... |
|
|
|
#2308 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
avatarek sama robiłam hihi to ja i stich mój ukocahny... nie podjadamy---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, tak: albo tak: lub jeszcze tak: . I wtedy żadne ani nasz mistrz i patron jest bezlitosny i surowo każe przestrzegać swych zasad.Hi hi hi |
|
|
|
|
#2310 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Szczególnie przy @ która zbliża się wielkimi krokami... Wiem, że to późno ale od 1 sierpnia stawiam sobie cel 0 jakiegokolwiek grzeszku nawet najmniejszego! A co... ja w tą ketozę to raz wpadam a za chwilę znów z niej wychodzę... porażka... trzeba znaleźć przyczynę problemu i się zmobilizować ![]() No nic idę drzemnąć
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

Ty się jeszcze pytasz?? No nie zniese 

już tak z 5 lat nie widziałam tej 5 a najwięcej do 66 kg mi się udało schudnąc od kiedy waze 68....

).

... 60!!

albo tak:
lub jeszcze tak:
. I wtedy żadne
ani
nasz mistrz i patron jest bezlitosny i surowo każe przestrzegać swych zasad.