Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-29, 20:50   #2341
sweetpinky
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13

witam wieczorowo
ja właśnie zrobiłam sernik dukanowy genialny

i ja również potwierdzam tezę o śmierdzeniu z pyska ja dziś jestem 4 dzień na diecie a już sama czuję i mam dziwny posmak

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 20:54   #2342
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Wiecie co? Od wczoraj spadło mi 0,7 kg. Jestem pozytywnie zaskoczona.
Nastąpiła uroczysta zmiana podpisu.
Gratuluje! 20 kg w 6 miesiecy to super wynik Oby tak dalej do celu Ja mam jeszcze 25 - 28 wiec troche tu pobede

Cytat:
Napisane przez lesia27 Pokaż wiadomość
witam wszystkich
od rana mam swietny humorek bo na wadze zobaczylam 59,5kg jupijeeeeeeeee poza tym bylam u fryzjera i super mi włoski obcięła.... jak nigdy i zaplacilam z modelowaniem .... 22zł TYLKO!!!!
Jutro Kochanieńkie Koncze 27 lat!!!!!!! i w swoje urodziny z ranca wyruszam nad morze na.... urodzinowy weekend Dębki - Gdańskmam nadzieje ze nie bedzie padac bo zimno to moze byc
Gratki sa spadki wszystkim
Gratuluje 5 z przodu! I wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, udanego wypoczynku

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
i wlasnie dlatego wyjechalismy z Polski , zawsze tylko biedni po dupie dostaja, a oni (mowie o tych w rzadzie) tyle kasuja za te swoja mierna polityke ze za glowe sie tylko zlapac. Prosty przyklad: ile odszkodowania dostali powodziane, a ile bliscy ofiar katastrofy pod Smolenskiem?
W Anglii tez nie jest idealnie pod tym wzgledem.. 200 000 rocznie jako Head Teacher a nam beda VAT podnosic ? Cos im sie chyba poprzestawialo gdzieniegdzie

Cytat:
Napisane przez jolkah Pokaż wiadomość
oh dziewczyno, jak jutro zrobie to się podzielę

A co do palenia. Nawet nei wiesz jak ja sobie zazdroszcze, wystarczyło rzucić wszystko na raz. Byłam tak okropnie zmotywowana, a teraz tak bardzo mi się nie chce palić. Nawet nie mam ochoty stojąc przy innych palących... A 6 lat to jednak długo. Poprzednie próby rzucania kończył sie fiaskiem.
To chyba jakis przełomowy miesiąc w moim życiu A wiele zawdzięczam Wam
Moj Tata rzucil palenie po ponad 30 latach wiec wierze, ze i Tobie sie uda juz tak dlugotrwale

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY!!!! przepraszam, ze sie tu tak chwale ale musze Wam cos pokazac!!!!!! wlasnie przymierzylam sukienke, ktora kupilam sobie rok temu i ledwo sie dopinalam, byla ciasna i baaardzo opieta. chcialam sprawdzic ile mi do niej brakuje, zalozylam i.......
My God! Super wygladasz! A sukienka to luzna na Tobie! Gratuluje serdecznie, az strach pomyslec co bedzie za 10 kg!

Pamietam, ze co kilka stron przewija sie temat wypadania wlosow. Czy te z Was ktore maja z tym problem pija regularnie pokrzywe? Bo ona nie tylko pomaga na pozbycie sie wody z organizmu, ale rowniez na wzmocnienie i porost wlosow

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
laseczki wpadam tylko powiedzieć dobry wieczór ...
Bry
Stary 2010-07-29, 20:57   #2343
missines
Raczkowanie

Cytat:
DZIEWCZYNY!!!! przepraszam, ze sie tu tak chwale ale musze Wam cos pokazac!!!!!! wlasnie przymierzylam sukienke, ktora kupilam sobie rok temu i ledwo sie dopinalam, byla ciasna i baaardzo opieta. chcialam sprawdzic ile mi do niej brakuje, zalozylam i.......
WOW! No laska z Ciebie, co tu dużo gadać
Fajne uczucie zakładać "stare" obcisłe ciuchy, które nagle robią się luźne.

Kochana za kolejne 10kg ta sukienusia będzie na Tobie wisieć.
......................... ...

Dobry wieczór Konczita Jak dziś samopoczucie???

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 21:01   #2344
Pachola_s
Przyczajenie

OK, a więc od jutra zaczynam<jupi> Mam do Was prośbę, drogie Dukanki Macie może jakiś link do strony z fajnymi przepisami na każdą fazę?
Pachola_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 21:03   #2345
suushi89
Raczkowanie

Jeszcze jedno pytanie. Kupiłam krewetki koktajlowe i nie wiem jak je zrobić na PP. Macie jakieś pomysły? ;> Myślałam o pizzy z krewetkami, ale nie wiem czy to dobre będzie. Pomocy
Stary 2010-07-29, 21:05   #2346
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

a ja laseczki wpadlam powiedzieć dobranoc

ciekawe jak jutro waga

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 21:14   #2347
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Dzięki Kochane Ale zapewniam, ze mam jeszcze conajmniej polowe szafy ciuchow, które sa na mnie duuuzo za male wiec spoko, nie jest wcale tak dobrze jakby sie moglo wydawac
chetnie zobaczylabym Wasze buzki i wasze osiągnięcia hmmm?

a tak pozatym to dzisiaj pieknie sobie dukałam, dzień PP:
serek wiejski
placki otrebowe+2 jajka+ plaster szynki
2 nalesniki z kostką twarogu
serek wiejski z polową puszki tunczyka
2-3 kawy z mlekiem
pepsi
woooda dużo wooody
no i oczywiscie filizanka nutelki

jak dla mnie to piekny proteinkowy dzien
Stary 2010-07-29, 21:15   #2348
Konczita
Zakorzenienie

Kobitki dzisiaj to ja Was nie nadrobię ... niedawno wróciłam z pracy ... mam taki zapierdziel że nie wiadomo w co ręce włożyć ... koszmar ... ledwo żyję ... wypiję tylko herbatkę i idę spać ...
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 21:18   #2349
saab_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez suushi89 Pokaż wiadomość
Jeszcze jedno pytanie. Kupiłam krewetki koktajlowe i nie wiem jak je zrobić na PP. Macie jakieś pomysły? ;> Myślałam o pizzy z krewetkami, ale nie wiem czy to dobre będzie. Pomocy
Pizza z szynką i krewetkami to moja ulubiona, ale jeśli masz ich dosyć dużo, to może po prostu poddusić z sokiem z cytryny tudzież zgrillować na patelni i do tego jakiś sosik typu tzatziki? Za mną chodzą kalmary tak robione)
saab_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 21:20   #2350
jolkah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mirkaaa Pokaż wiadomość
nie wyostrzyly Ci sie smaki?Głownie tego sie boje. Albo np typowa sytuacja ze na nerwa zawsze zapalam papierosa, moze masz jakis przepis na sytuacje stresowe?
A jak z sampoczuciem, widzisz roznice?
Nie pytam o cere i reszte rzeczy bo tutaj rezultaty moze nie szybko ale po dluzszym czasie napewno beda widoczne. Tylko pozazdroscic zdrowej cery... ajj
Sory za ta lawine pytan ale ciekawosc wziela gore
nie wiem czy doczytasz ta wiadomosc. Zaczne od tego że brałam tabletki Tabex. Pierwsze trzy dni [równocześnie z dukaniem, faza uderzeniowa] były straszne. Chodziłam ospała, głowa mnie bolała, ogólnie strasznie źćle sie czułam. Ale po 4 dniu przeszło. Tam na początku duża dawka tych tabletek była.
Z cerą przestałam mieć problemy już po 2 tyg. kuracji. Naprawdę, moja twarz strasznie reagowała na tytoń...
Co do smaków, ciężko mi stwierdzić jakby to wpłynęło na normalną osobę [w sensie bez diety białkowej z takimi ograniczeniami] ale ja miałam ciągle ochote czymś drażnić kubki smakowe, ale nie czułam głodu. Wiem, że niektórzy rzucając papierosy musieli to zajadać czyms innym. nie miałam z tym rpoblemu..
Jeśli chodzi o stres. To prędzej - wystarczyło, że próbowałam się zajmować wtedy czymś innym, starałam się wykluczać sytuacje stresowe. Co prawda pracowałam pod presją czasu, ale jak przychodziła chęć na papierosa to jadłam wieśniaka i dużo piłam. Generalnie motywacja i silna wola wygrały...

Polecam

Nie piję:
20 dni [sic!]

Waga: 78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64!!! ... 60!!
jolkah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 21:21   #2351
kochak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
Kobitki dzisiaj to ja Was nie nadrobię ... niedawno wróciłam z pracy ... mam taki zapierdziel że nie wiadomo w co ręce włożyć ... koszmar ... ledwo żyję ... wypiję tylko herbatkę i idę spać ...
spokojnej nocki
kochak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 21:23   #2352
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

wiecie co... co do smierdzenia z buzi... to tak, smierdzi jajami no ale gumy pomagają
ale zauwazylam tez, ze jak nie pocilam sie nigdy mocno, prawie wcale.. tak teraz juz mam na półce z 7 antyperspirantów w tym 2 takie specjalistyczne bo ciagle czuje, ze po polowie dnia juz jest mi nieswiezo:/
i nie kojarzylam tego z dukanem.. dopiero dzis do mnie dotarło, ze to wlasnie od kiedy zaczęłam dietę... buuu...

Edytowane przez czarownica3006
Czas edycji: 2010-07-29 o 21:26
czarownica3006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 21:24   #2353
vascodagama
Przyczajenie

Dobry wieczór panienki i mężatki dunkanki Postanowiłam do Was dołączyć bo czytam i czytam i nadziwić się nie mogę jakie Wy fajne jesteście a czasem to padam ze śmiechu i ronię łzy hyhy. Na diecie jestem od prawie dwóch tygodni-na liczniku mniej o 3,4 kg .Waga wyjściowa 85 ,docelowa 72. Mam nadzieję wytrwać bo mi się ta dieta podobuje bardzo i żarełko smakowite i głodu nie odczuwam. Trzymajcie kciuki jak i ja trzymam!
vascodagama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 21:32   #2354
LT28
Przyczajenie

Witaj my tez trzymamy kciuki za Wszystkie pokolei i zyczymy im wytrwalosci, choc sama jestem dopiero dwa dni na diecie kibicuje innym

Czarownico chetnie pokazemy swoje zdjecia tylko musze cos poszukac bo robilam format w lapku, system mi padl ostatnio i nie mam zadnych zdjec ale napewno wiele z nas sa na innych stronach jak NK i inne... wiec tam jestem a na razie nie posiadam zdjec
LT28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 21:42   #2355
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vascodagama Pokaż wiadomość
Dobry wieczór panienki i mężatki dunkanki Postanowiłam do Was dołączyć bo czytam i czytam i nadziwić się nie mogę jakie Wy fajne jesteście a czasem to padam ze śmiechu i ronię łzy hyhy. Na diecie jestem od prawie dwóch tygodni-na liczniku mniej o 3,4 kg .Waga wyjściowa 85 ,docelowa 72. Mam nadzieję wytrwać bo mi się ta dieta podobuje bardzo i żarełko smakowite i głodu nie odczuwam. Trzymajcie kciuki jak i ja trzymam!
No cześć. To chodź do nas i będzie Ci raźniej. I tak już masz swój mały sukcesik, a jak się znami skumplujesz to jeszcze lepiej CI będzie szło
Tylko wiesz, uważaj, bo w niektórych kręgach uważane jesteśmy tu za sektę dukanistyczną
Nie boisz się nas ani trochę?
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 21:45   #2356
brownsugar_
Przyczajenie

Kochane Dukanki!
Od dziś, pięknieje razem z Wami!!
Macie może jakieś dobre rady na początek?
Na pewno się przydadzą, planuję duuuuużo zrzucić!! ;D
Stary 2010-07-29, 21:47   #2357
Ija
Rozeznanie

Wybaczcie, ja dzisiaj tak z 'doskoku' i nie nadążam za wami, ale obiecuję, że nadrobię jutro

Cytat:
Napisane przez lesia27 Pokaż wiadomość
witam wszystkich
od rana mam swietny humorek bo na wadze zobaczylam 59,5kg jupijeeeeeeeee poza tym bylam u fryzjera i super mi włoski obcięła.... jak nigdy i zaplacilam z modelowaniem .... 22zł TYLKO!!!!
Jutro Kochanieńkie Koncze 27 lat!!!!!!! i w swoje urodziny z ranca wyruszam nad morze na.... urodzinowy weekend Dębki - Gdańskmam nadzieje ze nie bedzie padac bo zimno to moze byc
Gratki sa spadki wszystkim
Wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszego święta i miłego wyjazdu

Cytat:
Napisane przez JulietteCapulette Pokaż wiadomość
Ratujcie...
Dziewczyny pomóżcie jakoś bo jest coraz gorzej...
Jestem przed @ i jestem ciągle zmęczona, a najbardziej tą dietą... mam ochotę ją rzucić chociaż wiem, że teraz jestem w kropce bo inaczej przytyję... dzisiaj zjadłam pół wazówki kapuśniaku (bez ziemniakó samej wody z kapustą...) i 2 plasterki salami. Nie wiem czy ten kryzys jest normalny czy nie ale widzę efekty i mnie jakoś nie zadowalają (chociaż ponoć są spore ) Jak pomyślę, że jeszcze 1,5-2 miesiące 2 fazy przede mną to
Też miałyście taki kryzys?
też tak mam... czasami myślę sobie 'po jaką cholerę się w to pakowałam?', mam wtedy ochotę wpaść do najbliższego warzywniaka i kupić 921867547kg owoców i je wszystkie pochłonąć... ale biorę się w garść, powtarzam sobie, że 'już tylko trochę, WYTRZYMAJ!' i wciskam w siebie kolejną porcję tuńczyka z twarogiem, jakoś idzie

Cytat:
wiecie co... co do smierdzenia z buzi... to tak, smierdzi jajami no ale gumy pomagają
ale zauwazylam tez, ze jak nie pocilam sie nigdy mocno, prawie wcale.. tak teraz juz mam na półce z 7 antyperspirantów w tym 2 takie specjalistyczne bo ciagle czuje, ze po polowie dnia juz jest mi nieswiezo:/
i nie kojarzylam tego z dukanem.. dopiero dzis do mnie dotarło, ze to wlasnie od kiedy zaczęłam dietę... buuu...
No i problem pocenia już rozwiązany też to zauważyłam, ale myślałam, że sobie ubzdurałam

Resztę nadrobię jutro Słodkich snów kochane Dukaneczki
Ija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 21:50   #2358
barbra66
Wtajemniczenie

GG do barbra66

Cytat:
Napisane przez LT28 Pokaż wiadomość
Jak Wam obiecalam dziewczynki zdaje relacje, otorz dostalam w sklepie otreby pszenne i owsiane byly tylko BIO oraz make kukurydziana tez BIO tylko jeszcze nie wiem gdzie dostac proteiny w proszku, pytalam ale nie bylo.Drugi dzien prawie za mna....
No mąka kuk.na uderzeniówkę i 2 fazę,to jeszcze się nie nadaje(jak już to skrobia kuk.na 2-ej fazie),a mleko odtłuszczone to w sklepikach osiedlowych kupuję.
Stary 2010-07-29, 21:52   #2359
lulka44
Raczkowanie

Oj ja dziś jajeczniczka na szyneczce z rana a potem pół murzynka masakra noi jogurt załamka jak się najadłam no ale wieczorkiem 15 minut na rowerku stacjonarnym i brzuszki wiec moze nie bedzie tak źle
Dobranoc Dziewuszki
Cel: 58 kg
lulka44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 21:55   #2360
vascodagama
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
No cześć. To chodź do nas i będzie Ci raźniej. I tak już masz swój mały sukcesik, a jak się znami skumplujesz to jeszcze lepiej CI będzie szło
Tylko wiesz, uważaj, bo w niektórych kręgach uważane jesteśmy tu za sektę dukanistyczną
Nie boisz się nas ani trochę?
O sekcie to juz się naczytałam i wiem ,ze tylko jedna jest prawda i,ze moja i Wasza jest mojsza i wojsza niz ichsza
vascodagama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 21:57   #2361
RAGA16
Przyczajenie

Witam!
Czytam Was i czytam i postanowiłam sie przywitać Już w części 7 chciałam dukać,ale okrzyczano mnie że nie mogę jak karmię więc grzecznie odpuściłam, obecnie nadal karmię więc dalej nie mogę dukać,ale pomyślałam że przeciez powoli pewne zasady mogę zacząć stosować-choćby odstawienie mącznych rzeczy i słodyczy. Czytałam w 7 części dużo ale zaprzestałam-teraz znowu Was czytam bo dużo na przyszłość się dowiaduję,ale książki nie czytałam bo wiem że podświadomie zaczęłabym się do niej stosować,a na tym mały by mógł ucierpieć.Choć już bym chciała przestać karmić ale Mati jest przed operacją i wszyscy lekarze namawiają mnie żebym karmiła jak najdłużej-szybciej będzie się jego organizm regenerował..... Po ciąży mi zostało masakra! prawie 20kg! i nie umiem z tym nic zrobić-co prawdą nie zajadałam się słodyczami-ale ogólnie lubię jeść no i z ruchem u mnie ciężko-musiałabym mieć nad sobą kata który by codziennie pytał-ćwiczenia zaliczone? Ech nagadałam się.... Przepraszam ze Wam się tutaj tak wtryniam ,ale uznałam że kultura nakazuje przyznać się że Was czytam, no i przywitać się Nie będę Wam tu zawracać głowy swoimi problemami,ale może czasem pozwolicie się odezwać No i życzę Wam żebyście dawno były na IIIfazie,jak ja będę zaczynać na poważnie romans z Dukanem klask i:POWODZENIA!!!!! I samych dobrych dnikl aski:
RAGA16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 21:58   #2362
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Gratuluje! 20 kg w 6 miesiecy to super wynik Oby tak dalej do celu Ja mam jeszcze 25 - 28 wiec troche tu pobede
Dziękuję.
Stary 2010-07-29, 22:00   #2363
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vascodagama Pokaż wiadomość
O sekcie to juz się naczytałam i wiem ,ze tylko jedna jest prawda i,ze moja i Wasza jest mojsza i wojsza niz ichsza
No widzisz, Siostro. I teraz dopiero przemówiłaś jasną, czystą, zrozumiałą polszczyzną. Tak to my dopiero możemy rozmawiać...
Witaj w klubie. I powodzenia życzę. I nie grzeszyć, bo...
Stary 2010-07-29, 22:05   #2364
LT28
Przyczajenie

Oj to nie wiedzialam i kupilam make kukurydziana ale dziekuje za odpowiedz przynajmniej wiem ze nie nalezy uzywac, zreszta nawet nie wiem jak tu sie skrobia nazywaja
LT28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 22:08   #2365
jolkah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez barbra66 Pokaż wiadomość
No mąka kuk.na uderzeniówkę i 2 fazę,to jeszcze się nie nadaje(jak już to skrobia kuk.na 2-ej fazie),a mleko odtłuszczone to w sklepikach osiedlowych kupuję.
ale że niby mąka kukurydziana i skrobia kukurydziana to nie jest to samo? wiedziałam, że ktoś mi nakłamał. nigdzie skorbi nie mogłam znaleźć więc zaczęłam używac mąki kukurydzianej.
Naprawde nie wiedzialam ze to co innego O_o

Nie piję:
20 dni [sic!]

Waga: 78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64!!! ... 60!!
jolkah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 22:10   #2366
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez RAGA16 Pokaż wiadomość
Witam!
Czytam Was i czytam i postanowiłam sie przywitać Już w części 7 chciałam dukać,ale okrzyczano mnie że nie mogę jak karmię więc grzecznie odpuściłam, obecnie nadal karmię więc dalej nie mogę dukać,ale pomyślałam że przeciez powoli pewne zasady mogę zacząć stosować-choćby odstawienie mącznych rzeczy i słodyczy. Czytałam w 7 części dużo ale zaprzestałam-teraz znowu Was czytam bo dużo na przyszłość się dowiaduję,ale książki nie czytałam bo wiem że podświadomie zaczęłabym się do niej stosować,a na tym mały by mógł ucierpieć.Choć już bym chciała przestać karmić ale Mati jest przed operacją i wszyscy lekarze namawiają mnie żebym karmiła jak najdłużej-szybciej będzie się jego organizm regenerował..... Po ciąży mi zostało masakra! prawie 20kg! i nie umiem z tym nic zrobić-co prawdą nie zajadałam się słodyczami-ale ogólnie lubię jeść no i z ruchem u mnie ciężko-musiałabym mieć nad sobą kata który by codziennie pytał-ćwiczenia zaliczone? Ech nagadałam się.... Przepraszam ze Wam się tutaj tak wtryniam ,ale uznałam że kultura nakazuje przyznać się że Was czytam, no i przywitać się Nie będę Wam tu zawracać głowy swoimi problemami,ale może czasem pozwolicie się odezwać No i życzę Wam żebyście dawno były na IIIfazie,jak ja będę zaczynać na poważnie romans z Dukanem klask i:POWODZENIA!!!!! I samych dobrych dnikl aski:
Podczytuj i podpytuj, jeśli będziesz miała taką potrzebę. My nie kąśliwe (przeważnie ) i odpowiemy, jeśli wiemy, a jak nie my to nasze "starsze" dukanki więcejwiedzące. Fajny pomysł, uważam, zdobyć wiedzę szerszą zanim przystąpisz do diety - zawsze to mniej wątpliwości potem, więcej pomysłów na jedzonko zasłyszanych, podpatrzonych... Dobra myśl.
Stary 2010-07-29, 22:12   #2367
blackhardcore
Raczkowanie

kurcze to ja juz wiem dlaczego ja sie ciagle kleje.

co to za skrzyp, jakas herbata?? od jakiegos czasu znow leca mi wlosy. niby biore witaminy, moze skrzypowite brac? ona bedzie miala wieksze stężenie chyba??!!
Stary 2010-07-29, 22:13   #2368
Aleksandra_M
Zadomowienie

jezu.... ledwo zyje...
jednak dwa markety na raz z marudnym spiacym dzieckiem i jeszcze bardziej marudnym TŻem to ponad moje sily. ale mam te twarogi, wiesniaki, wiaderka sernikowe, lososie, tilapie, makrele, kuraki i inne dziwne rzeczy potrzebne mi na nastepny tydzien do zycia i spalania smalcu
jakie to fajne uczucie jak sie czlowiek schyla zeby cos wziac z dolnej polki a potem wstaje i musi podciagnac spodnie bo zjechaly :P hehe
w Tesco jest extra promocja jajcow 5,99zl za 20 szt rozmiar L... nie wiem jak w Waszych miastach, ale u mnie to extra okazja, bo np w Biedronce jaja L kosztuja 4,49.....
a i beda te jaja caly miesiac bo to hit sierpnia
wiedzialam kiedy wybrac dobry moment na diete :P wzielam 4paczki (80jaj!!) a TŻ patrzyl sie na mnie jak na debila do kwadratu
to mu powiedzialam zeby sie nie martwil i w tydzien je zjem.... hahahahhahaha i ze znowu bedziemy mogli przyjechac do jego ulubionego sklepu
bosh... jak kobieta glupia i nie umie jezdzic to musi czekac az facet zawiezie i potem mu w akcie wdziecznosci kanapki do pracy robic...
kurde... ide rozpakowac te wszystkie rzeczy, upchac kolanem do lodowki, papierosek, kapanie i spac...
także dobranoc, pchly na noc
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 22:17   #2369
blackhardcore
Raczkowanie

czy Wam drogie dukanki tez tak burczy w brzusiu?? mi sie nei chce jesc, ale ciagle slysze jak zołądek do mnie przemawia, on cos ewidentnie ode mnei chce

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
jezu.... ledwo zyje...
jednak dwa markety na raz z marudnym spiacym dzieckiem i jeszcze bardziej marudnym TŻem to ponad moje sily. ale mam te twarogi, wiesniaki, wiaderka sernikowe, lososie, tilapie, makrele, kuraki i inne dziwne rzeczy potrzebne mi na nastepny tydzien do zycia i spalania smalcu
jakie to fajne uczucie jak sie czlowiek schyla zeby cos wziac z dolnej polki a potem wstaje i musi podciagnac spodnie bo zjechaly :P hehe
w Tesco jest extra promocja jajcow 5,99zl za 20 szt rozmiar L... nie wiem jak w Waszych miastach, ale u mnie to extra okazja, bo np w Biedronce jaja L kosztuja 4,49.....
a i beda te jaja caly miesiac bo to hit sierpnia
wiedzialam kiedy wybrac dobry moment na diete :P wzielam 4paczki (80jaj!!) a TŻ patrzyl sie na mnie jak na debila do kwadratu
to mu powiedzialam zeby sie nie martwil i w tydzien je zjem.... hahahahhahaha i ze znowu bedziemy mogli przyjechac do jego ulubionego sklepu
bosh... jak kobieta glupia i nie umie jezdzic to musi czekac az facet zawiezie i potem mu w akcie wdziecznosci kanapki do pracy robic...
kurde... ide rozpakowac te wszystkie rzeczy, upchac kolanem do lodowki, papierosek, kapanie i spac...
także dobranoc, pchly na noc
jak ja lubie Cie czytać!! normalnie zawsze jakos mi weselej
Stary 2010-07-29, 22:19   #2370
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blackhardcore Pokaż wiadomość
kurcze to ja juz wiem dlaczego ja sie ciagle kleje.

co to za skrzyp, jakas herbata?? od jakiegos czasu znow leca mi wlosy. niby biore witaminy, moze skrzypowite brac? ona bedzie miala wieksze stężenie chyba??!!
STOP! Czekaj, zanim kupisz i zaczniesz pić czy łykać, dowiedz się w aptece czy przypadkiem ziele skrzypu nie jest niewskazane latem. Coś mi się obiło o uszy kiedyś, że picie skrzypu w połączeniu ze słońcem powoduje występowanie plam na skórze. Nie jestem tego pewna, ale może lepiej się uświadom na 100% zanim zaczniesz brać niż potem miałaby Cię spotkać jakaś niemiła niespodzianka.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości