|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
BAN stały
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
gabisun fajne fotki
![]() Ineczko ja od dawna stosuję MM, (z przerwami) bardzo trudno jest po jakimś czasie, najbardziej męczą godziny posiłków i fakt niełączenia, bo ja jestem raczej chlebowa, a obkład cieniutko ![]() Ale bardzo sobie chwalę, mój mąż też. To jest dieta zdrowotna, a jej "efektem ubocznym" jest chudnięcie i wyregulowanie pracy trzustki. Jak już zapewne doczytałaś- to nie dieta, ale metoda odżywiania optymalnego, która ma dwie fazy i na pewno po porodzie na nią przejdziemy. Ja już nie stosuję diety cukrzycowej, tzn trochę tylko ją trzymam. Ale od długiego czasu kupujemy z mężem fruktozę zamiast cukru i jeśli już coś słodzimy, to fruktozą. Jednym z jej plusów jest fakt, iż szybciej wypłukuje się z organizmu, ale to zawsze cukier i jeśli po owocach podnosi Ci się poziom cukru we krwi, to po fruktozie powinno być tak samo. ania13.03 super buziaka widać ![]() Ja się właśnie opycham śliwkami, jakie pyszne Byłam w tesco, kupiłam pieknego bodziaka z myszką Minnie dla siostrzenicy Disneya- z 23 na 6,90 jeszcze jeden staniol do karmienia po 10zł i mamie dwa staniczki za 23zł i bluzkę za 12 ![]() To poszalałam znowu ![]() Ewcia811211 to może się spotkamy na porodówie ![]() Moje kondolencje z powodu Babci... |
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
no to dorzuciłam z twarzą do albumu ( tylko się nie wystraszcie, bo wyglądam jakbym po imprezie świeżo z wyrka wyszła i są bez make-upu
) jeszcze moim piesiem i w ubraniu takie trochę starsze
Edytowane przez gabisun Czas edycji: 2010-07-29 o 21:44 |
|
|
|
#843 |
|
Wtajemniczenie
|
gabisun aleś Ty zgrabna
ania13.03 wspaniałe zdjęcie marzę o takim portreciku mojego urwisa
|
#844 |
|
Rozeznanie
|
helołek
u mnie już trochę lepiej, chyba się trochę przeforsowałam ostatnio i dlatego tak się czułam, wczoraj poleżałam i dziś do południa też no i na razie czuję się oki .Lenka - trzymamy za was dziewczyny, oby Mała jak najdłużej w brzusiu posiedziała. Bordowa - trzymaj się i wracaj do nas szybciutko Gabisun - fajny masz brzusio, taki w sam raz Ania - śliczna fotka, buziak taki słodziutki Ycnan - ja też złapałam stracha przez to moje samopoczucie, że się w końcu ze wszystkim nie wyrobię i jak nie daj boże trafię do szpitala (tfu, tfu) wcześniej to nie wszystko jeszcze mam dla niunia i meblowanie w toku.... i spadłoby to wszystko na tż-ta i pewnie dałby radę sobie z tym ale jak dla mnie to przyjemna robota - dokończenie zakupów dla Małego i umeblowanie do końca naszego gniazdka, poukładanie wszystkiego po swojemu itd.... No i wiadomo że razem to się przyjemniej robi Aneczka - mam nadzieję, że z Mamą to nic poważnego Ray - przypominam się o ten link do zdjęć Mi się też wydaje, że nie trzeba nic pod body zakładać, no ale każdy robi tak jak lubi a tak w ogóle to idziemy na wesele w sobotę no i oczywiście pewna byłam wcześniej, że na pewno któraś z moich sukienek będzie pasować (bo niektóre mam odcinane pod biustem) i owszem wejdę w kilka ale wyglądam mniej więcej tak - . Normalnie czuję się jak wieloryb![]() i jak nic innego nie wymyslę to w niej pójdę i już . buziaki Edytowane przez martynka81 Czas edycji: 2010-07-30 o 09:17 |
|
|
|
#845 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Uważaj na siebie i nie przemęczaj sięCytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#846 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No tak mi rozumek podpowiada. --------------------------- Wróciłam żywa z tej Ikei jakimś cudem, tż skręcił półki i koszyki do szafy i wkrótce mogę rozpocząć pranie i prasowanie oraz składanie ubranek No i zaskoczona byłam bo w sklepie jakiś pan zawołał mnie, pokazał gdzie jest kasa uprzywilejowana, kazał ludziom zrobić mi miejsce i jeszcze mi te moje zakupy wyjął na taśmę - normalnie kopara mi opadła, bo to normalny klient był, nie ktoś z obsługi Przywrócił mi wiarę w ludzi
|
|
#847 |
|
Zadomowienie
|
gabisun....
![]() Klarissa, brawo dla tego pana slyszalam, ze w IKEI zdarzaja sie takie przypadki, ja niestety bylam dwa razy i dwa razy czulam sie przezroczysta, bo wystaniu 10 min w kolejce po prostu z niej wychodzilam i zostawialam TZ samego...ania13.03... mimo tego ze nie przepadam z tego typu "fotografia", bo ginekolog to ginekolog a nie fotograf, to temu naprawde udalo sie uchwycic dobry obraz....
|
#848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gabisun Bardzo ladny brzuszek ![]() Aneczko ja rowniez mam nadzieje, ze z mama to nic powaznego i szybko dojdzie do siebie Klarissa az milo czytac o takich sytuacjach. Przywracaja wiare w ludzi ![]() naked21 jestem pewna, ze Filipek bedzie ladnie wspolpracowal. Moja Mala pod koniec miala caly czas twarzyczke zaslonieta raczka ![]() Dziewczyny dziekuje Wam pieknie za wszystkie komplementy odnosnie mojej Malej Dobrej nocki brzuchatki
|
|
#849 | |
|
Zadomowienie
|
ania13.03, no buźka cudna
Fajnie, że już główką w dół leży - wiem jaka to ulga gabisun, od razu lepiej Ale ta Twoja Kinga, to rozwalać się nie ma gdzie A te Twoje szczupłe ramiona... Chcesz może troszkę tłuszczyku? Chętnie odstąpię ![]() aaneczka1984, ![]() elenka1, ja też zapomniałam o zamrożeniu truskawek w tym roku - te były jeszcze z zeszłego roku I najlepsze, że jeszcze mam sporo ![]() martynka81, ja się już umówiłam z mamcią na zakupy w sobotę Ale takie, do których mi mąż nie jest potrzebny I na pewno nie wyglądasz aż tak źle Cytat:
i niech sprawdzają o co kaman.Klarissa, fajnie, że Ci się taki gentelman w sklepie trafił ![]() Tak jeszcze wracając do zakupów - Czy wybierając np łóżeczka i takie tam chodzicie do sklepu z TŻtami? Bo, kurna, mój się dowartościował, jaki to on boski i wspaniały , jak kupowaliśmy łóżeczko, bo w sklepie były w tym czasie jeszcze 3 ciężarne na dziale z łóżeczkami i wszystkie z mamami, siostrami czy kim tam jeszcze, ale bez facetów Nie interesuje ich to czy co?Aha! I 2 z nich kupiły łóżeczko, materacyk itp, więc nie przyszły tylko pooglądać... |
|
|
|
|
#850 |
|
BAN stały
|
Klari faktycznie sie Tobie jaki janioł trafił
![]() Ja w tesco tylko przechodziłam kolo kasy dla "uprzywilejowanych" i spotkały mnie takie złe oczy (wiele ich było), że grzecznie poszłam dalej ![]() A już jedna babka ciążowa w tej kolejce stała i to na szarym końcu. Słowów brak... Ineczka ja miałam przepisane w diecie cukrzycowej dwa razy dziennie owoc (na drugie śniadanie i podwieczorek) za każdym razem z kefirem (małym- 150g), bo wtedy kefirek obniża ten cukier zawarty w owocyku. Raz to nawet pół kilo czereśni zjadłam, odpadaja natomiast: banany, arbuz i winogrona (czyli jak na MM). Co do dżemu- kup sobie w Lidlu diat jest na nich napisane, w takich słoiczkach kanciatych, są na bazie fruktozy. Na chlebek kładłam sobie jogurt nat (masła w ogóle nie używam), a na to włlaśnie trochę tego dżemiku, pycha Są smaki: wiśniowy, truskawkowy, morelowy i czarna porzeczka. Odkąd znam MM, nie używam innych
|
|
|
|
#851 |
|
Rozeznanie
|
Lenka*, trzymaj się dzielnie kochana jeszcze tydzień, a najlepiej ze dwa... Uszy do góry, będzie dobrze!!
Astorianka, cellaris, nie będę się wcale powtarzać za dziewczynami, że moim zdaniem pod body to raczej się nic nie zakłada, bo jakby to rzec dziecku może być niewygodnie i wogóle nie wiem skąd taki pomysł ![]() A przegrzanie takiego bobaska może być gorsze w skutkach niż przeziębienie, także nie przesadzajcie - czapa na pierwsze dni, a później po kąpieli i w ciągu nocy zdjąć ![]() ania13.03, śliczna buziulka malutkiej, ale najważniejsze, że zdrowiutka aaneczka1984, mam nadzieję, że z mamą to nic poważnego, ale i tak życz jej szybciutkiego powrotu do zdrowia i do domu gabisun, no pierwsze zdjęcie to po prostu rewelacja - tylko pół dzidzi się załapało, a reszta gdzie?? już poza brzuchem?? :P No , ale drugą fotką podratowałaś swoją sytuację i widzę, że nie jest tak źle Tylko chyba strasznie Cię głodzą w domku, bo jakaś taka wychudzona jesteś w tej ciąży ![]() _______ A my jutro sobie wędrujemy na 8.30 na ktg to posłucham jak tam Małemu serduszko stuka, a to jego pora na pobudkę, więc może być ciekawie i może znów uciekać Dobrej nocki i czarno-białych snów, bo od kolorowych oczy bolą
|
#852 |
|
BAN stały
|
ycnan mój mąż ma na głowie budowę i prosił, żebym się sama zajęła wyborem akcesoriów dla Pawcia, ale doskonale wie, że sprawia mi to radość
![]() Oczywiście, jeśli tylko mam jakiś dylemat, nie mogę sie zdecydować, waham, razem podejmujemy decyzję ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- tifio ja jutro też mam ktg i usg ![]() Moje maleństwo jak mamy ktg podłączone, to robi fale meksykańską Nie lubi tego i o 8 już musimy tam być...
|
|
|
|
#853 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie chudzinki z samego rana i kłaniam się nisko po same kolana
![]() Spałam może ze 4h, a humor mi dopisuje jak nigdy. Tylko ciekawe jak długo... Hmm może przy piątku nikt mi go nie popsuje? Chociaż wszystko się może zdarzyć, bo wybieram się po ktg do mojego miejsca pracy, a tam są takie "milutkie" kobietki, że aż strach Ehś, stare a głupie...No i dowiem się może co tam w firmie nowego się dzieje, co prawda z żadnymi "szefami" się widzieć nie będę, więc się nie dowiem co i jak z moją umową, ale to mnie jakoś mało interesuje, no w każdym razie w dniu dzisiejszym. A później wybieram się na małe zakupki, ale takie naprawdę małe - upatrzyłam sobie fajne buciki i teraz tylko muszę je przymierzyć czy wogóle wejdą na te moje kopyto ![]() Oj, zanudzam Was jakimiś pierdołami, a później biedne dziewczynki co wpadają raz na jakiś czas muszą czytać te moje głupoty - pozwalam ominąć Milutkiego dnia dwupaki
|
#854 |
|
Wtajemniczenie
|
NIKaP-n, i Klarissa -dziękuję za wyczerpujące rady
Nasunęło mi się jeszcze jedno - czy picie wody przed pomiarem wpływa na poziom cukru? Czy pić ją tak jak każe MM, czyli po posilku, a jeśli chce mi się pić przed badaniem, to mam sobie odmówić? Pytam, bo czuję, że za mało piję, a nie chcę, żeby to miało wpływ na wynik w glukometrze.
|
#855 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ycnan... A niby czemu nie? Mojego meża na pocztaku troche to denerwowalo, bo twierdzil, ze to jeszcze za wczesnie i takie tam, a same wiecie, ze my kobiety to najchetniej kupilbysmy wszytsko po pokazaniu sie dwóch kresek na tescie ciązowym, u faceta wyglada to jednak zupelnie inaczej. Raz ze u niego nie ma wysypu tych wszytskich hormonow, to nie jemu rosnie brzuch (przynajmniej nie ciązowy ![]() No i najwazniejsze, wiekszosc Panów, ogolnie nie lubi zakupow. Moj zawsze mi mowi "Idz pogladac, wybrac, jak bedziesz miec 3 rzeczy do wyboru to pojde z Tobą na zakupy". Poza tym ja ostatnio mojego zaczełam straszyc, ze jeszcze jestem na chodzie, ale za miesiac to nigdy nie wiadomo i ze najwyzej bedzie sam kupowal... no i sie moj TŻ zreflektowal i przedwczoraj oświadczył "do niedzieli, masz wybrac wozek i mamy go kupic" ![]() ![]() pozdrowienia i powodzenia!
Jestem, bo fotografuję.... ![]() http://martalipinska.blogspot.com/ _________________ fotografia rodzinna, noworodkowa, niemowlęca, ciążowa i ślubna Edytowane przez mszu Czas edycji: 2010-07-30 o 08:00 |
|
|
|
|
#856 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Jeśli już to na wierzch jakąś bluzę dodatkowo- ale to jak będzie zimno. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Do dziewczyn, które kupiły Jumper X. Dokupowałyście może do nich śpiworki- takie w kolorze wózka? Kosztują ok 100 zł i zastanawiam się czy warto? TŻ jutro niestety jedzie do pracy, więc chyba zabiorę się jutro za przeglądanie rzeczy, które kupiłam dla siebie i malucha no i może popiorę ciuszki ![]() Zamówiłam wczoraj prawie wszystkie brakujące rzeczy. Został jeszcze wózek i łóżeczko (przyszły tydzień) no i jakieś porządne staniory do karmienia- muszę jeszcze poszperać na ebayu
|
|||||
|
|
|
#857 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mój tez chyba mysli ze do ostatniego dnia bede latała jak frusia tymbardziej ze mysli ze skoro zmotoryzowani jestesmy to zalatwimy chocby dzien przedtifio ja tez tak mam z zakupami odziezowymi i butami.... jak mi sie cos podoba i np nie ma mojego rozmiaru to potrafie zlapac nerwa
|
|
#858 |
|
Rozeznanie
|
elenka1, tym bardziej, że ja strasznie wybredna jestem i wogóle ciężko mi dogodzić, ale mój Tż to się ze mną ma... Wybierzemy się do centrum handlowego (super extra dużego), a ja wychodzę z niczym
Biedulek tylko się za mną na chodzi, kupi sobie tysiąc rzeczy, a ja jak zwykle mu płaczę, że nie mam w czym chodzić.ninaad, my mamy Tako Warrior i nie zamierzam kupować do niego śpiworka, kocyk wystarczy, a jest bardziej praktyczny, bo nie tylko do wozu
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
ycnan chodzi ze mna i oglada
ale wozek i lozeczko kupowalismy na allegro - z tym ze on tez sam z siebie przegladal neta hahahahaha jakie to prawdziwe ![]()
|
|
#860 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewuszki
I już Piątek ale ten czas leci a dopiero się budziłam w poniedziałek ![]() Dziś mam plan usiąść do pracy i popoprawiać cześć tych rozdziałów co kazała mi poprawić ale mi się nie chce a na 16-tego sierpnia się z nią umówiłam że poprawie Wieczorkiem przychodzą do nas znajomi gości i muszę pomyśleć o jakieś kolacji ale żeby się nie przemęczać to chyba zastosuje przepis Pomidorki czyli parówki w cieście francuskim i jakaś sałatkę Ale ja mam sny śni mi się Franek takie wielki tzn gruby że szok Żadne ubranka nawet te największe które mam na niego ni pasują aż się boję tego porodu W poniedziałek już będę wiedzieć co i jak bo ma wreszcie USG 3D |
|
|
|
#861 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję ninaad
|
#862 |
|
Raczkowanie
|
Heloł Kobitki
Lenka*- 3maj się kochana, wsio będzie w porządku zobaczysz jesteśmy z Tobą ![]() ania13.03 - cieszę się że badanie poszło pomyślnie i że wszystko ok. , zdjątka prześliczne, aż nie mogę doczekać się własnego usg ![]() gabisun - brzusio rewelka ![]() mszu - ja mam zamiar rodzić albo na Żelaznej albo na Madalińskiego(ten najbliżej domu jakby co ). Brałam pod uwagę Karową ale moje dwie koleżanki w tym roku tam rodziły więc szczerze odradzały i jedyne co mogą o tym szpitalu dobrze powiedzieć to że zzo jest tam chyba najtańsze
|
|
|
|
#863 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry
Mój Tż grzecznie o dziwo chodzi po sklepach i jak na razie nie marudzi ![]() Tifio i Nika - powodzenia na ktg, usg ja sobie chyba trochę dziś posprzątam, bez pośpiechu oczywiście, nie przemęczając się |
|
|
|
#864 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobra, widać, ze jesteś w ciąży ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dobre, nie słyszałam jeszcze tego tekstu ![]() Cytat:
Udanego dnia, oby ci nic humoru nie zepsuło.Co do zakupów z mężem to nawet wybraliśmy łóżeczko Mieliśmy mieć łóżeczko od siostry, ale ostatnio jak wspomniałam, ze muszę je wyciągnać i zobaczyć to ona widzę zwątpiła....więc nie dyskutując powiedziałam (a w zasadzie napisałam potem smsa), ze sami sobie kupimy. Bo przecież tak sie nie robi, coś obieca a potem sie wycofuje. (a zrobiła tak pewnie dlatego, ze za m-c rodzi a przygotowania daleko w polu, ma jedynie to co jej zostało po pierwszym dziecku, głównie ciuszki i teraz pewnie szok, ze by nie zdążyła kupić). No ale wracając do tematu to ja chciałam łóżeczko w kolorze olchy, bo takie mamy meble, a wybrane przez nas nie ma w ofercie takiego koloru :/ Mężowi to oczywiście nie przeszkadza a ja chciałam zeby pasowało do mebli....To jak znalazłam takie łóżeczko w kolorze olchy to cena mnie zabiła więc już zostaniemy przy jakimś jaśniejszym kolorze. I nawet w hurtowni, w której chcę kupować jest taniej niż na all Może już w przyszłym tygodniu pojedziemy na większe zakupy
|
|
#865 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobra, widać, ze jesteś w ciąży ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dobre, nie słyszałam jeszcze tego tekstu ![]() Cytat:
Udanego dnia, oby ci nic humoru nie zepsuło.Co do zakupów z mężem to nawet wybraliśmy łóżeczko Mieliśmy mieć łóżeczko od siostry, ale ostatnio jak wspomniałam, ze muszę je wyciągnać i zobaczyć to ona widzę zwątpiła....więc nie dyskutując powiedziałam (a w zasadzie napisałam potem smsa), ze sami sobie kupimy. Bo przecież tak sie nie robi, coś obieca a potem sie wycofuje. (a zrobiła tak pewnie dlatego, ze za m-c rodzi a przygotowania daleko w polu, ma jedynie to co jej zostało po pierwszym dziecku, głównie ciuszki i teraz pewnie szok, ze by nie zdążyła kupić). No ale wracając do tematu to ja chciałam łóżeczko w kolorze olchy, bo takie mamy meble, a wybrane przez nas nie ma w ofercie takiego koloru :/ Mężowi to oczywiście nie przeszkadza a ja chciałam zeby pasowało do mebli....To jak znalazłam takie łóżeczko w kolorze olchy to cena mnie zabiła więc już zostaniemy przy jakimś jaśniejszym kolorze. I nawet w hurtowni, w której chcę kupować jest taniej niż na all Może już w przyszłym tygodniu pojedziemy na większe zakupy ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- przepraszam, ze zdublowałam posta, ale jak kliknęłam wyślij to wyskoczył błąd i myślałam, ze się nie dodało...
|
|
#866 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wczoraj pan poprawił mi bardzo humor po tym jak ludzie z obsługi mnie wkurzyli, bo najpierw czekałam z 10 minut aż ktoś z obsługi raczy podejść na stanowisko, potem mi pan powiedział, że w ogóle nie ma takich półek jak ja chcę (chciał mnie spławić) potem się okazało, że jednak są, ale podał mi ich złe ułożenie w magazynie i dopiero tam jakaś kobitka się zlitowała i mi znalazła te półki co potrzebowałam... No i teraz będę się mogła brać za porządkowanie ubranek ![]() ![]() Cytat:
![]() Pan sam był z taką małą dziewczynką to może wiedział co żona przechodziła ale na prawdę pierwszy raz mnie taka miła sytuacja spotkała ![]() Cytat:
My wszystko oprócz ubrań i zakupów spożywczych kupujemy razem ![]() Szczególnie meble i inne rzeczy, które służą nam obojgu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#867 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Tylko się melduje że żyje ale dopadł mnie jakiś marazm nic mi się nie chce więc napiszę coś jak odzyskam wenę twórczą. Lenka trzymam kciuki za wytrwanie maluszka w brzuszku jeszcze przynajmniej 2 tygodnie
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#868 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny bym zapomniała, mam pytanko.
Temat czkawki u dzidziusia był już poruszany i to całkiem niedawno ale nie mogę tego odnaleźć. Moje maleństwo dość często miewa czkawkę, dochodzi nawet do 4- 5 razy dziennie, niby ten "stan" nie trwa długo ale czy tak częste występowanie czkawki może zaszkodzić dzieciaczkowi? |
|
|
|
#869 | |
|
Zadomowienie
|
Fajny brzusio.Przynajmniej nie musisz za wiele dźwigać.
Mi też wszyscy mówią,że mój brzuch w ogóle nie wygląda jak na 8 miesiąc,ale i tak jest większy od twojej kawalerki ![]() Cytat:
Dziś myślałam,że się nie obudzę,niedawno wstałam,jem śniadanie i czuję się jak tona gruzu Tz jeszcze mnie wieczorem wkurzył,ale już nawet mi sie nie chce wdawać z nim w jakieś dyskusje,bo tylko by mi się szczeka od gadania zmęczyła,a na koniec usłyszałabym dwa słowa odpowiedzi,albo i to nie. Ech ci faceci.Im to się musi chyba ciągle jakieś zwarcie w mózgu robić i stąd te ich potknięcia...Marcia u mnie to samo jest w czkawką,też tak często.Podobno to nic złego(przynajmniej dziecko płuca ćwiczy),ale moja Mała jak dostaję czkawkę to się mocno denerwuje,bo zaraz zaczyna wierzgać nóżkami i rączkami,ale mam nadzieje,że nic złego się jej przez to nie dzieje
Edytowane przez kasienka1701 Czas edycji: 2010-07-30 o 10:29 |
|
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śpiworek pasuje do spacerówki i np. do sanek (mają w ofercie takie fajne do pchania)... Stwierdziłam, że bez sensu kupowac teraz, bo przez pierwsze miesiące będziemy używać gondoli. Jeśli jakimś cudem przed zakończeniem zimy mała wyrośnie z gondoli, to wtedy rozważymy zakup śpiworka do spacerówki (jeśli rzeczywiście będzie zima, bo na pogodę wiosenną nie ma sensu kupować spiworka).
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

) jeszcze moim piesiem i w ubraniu
takie trochę starsze

marzę o takim portreciku mojego urwisa
za was dziewczyny, oby Mała jak najdłużej w brzusiu posiedziała. 
. 
do tego gardło, niestety musiałam sięgnąć po Bioparox (już 3 raz w tej ciąży

Nie interesuje ich to czy co?
Ehś, stare a głupie...