Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz. V - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-29, 19:09   #811
Szczęśliwa
Zadomowienie

Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Cytat:
Napisane przez calabria Pokaż wiadomość
hej,mam pytanko dlaczego zostałam usunięta z listy mamuś wrześniowych??
pisałam wczesniej ze sie przeprowadzam i nie bede miala neta ,ale bede zaglądać kiedy tylko bede mogla...a tu taka niespodzianka
Takie przyjęte zostały zasady kilka miesięcy temu, że jeśli ktoś nie napisał nic przez miesiąc i nie uprzedził wcześniej to jest skreślony.
Ale jeśli chcesz wrócić to nic prostszego- napisz wiadomość na priv do Pomidorki i Ona Cię dopisze do listy.
I pisz częściej. Co u Was?

Nasza córcia jest już z nami. Dagusia- 23.09.2010r.

Edytowane przez Szczęśliwa
Czas edycji: 2010-07-29 o 19:13
Szczęśliwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 19:09   #812
Ineczka33
Wtajemniczenie

Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Hej Dziewczęta
Mam pytanie do 'słodkich' Mamusiek, które tak jak ja walczą (lub walczyły) z podwyższonym cukrem we krwi.
Czy w związku z tym wahaniem cukru pozwalacie sobie na jakieś słodkie przekąski z fruktozą - wafle i inne 'słodycze'? Nie dopytałam diabetologa, a bardzo mi się chce słodkiego
Wiecie coś nt fruktozy?

Ja wprowadzam w życie przepisy Montignaca i chyba po ciąży zostanę przy tym sposobie żywienia. Dziś pierwszy raz zrobiłam kotlety mielone w piekarniku, bez smażenia i grama tłuszczu i bułki tartej. Wyszły pysznie, do tego surowka choć jeszcze nie wiem jaki będzie wynik na glukometrze
Pozdrowienia!
Stary 2010-07-29, 19:11   #813
mszu
Zadomowienie

GG do mszu

Cytat:
Napisane przez kasienka1701 Pokaż wiadomość

Z przyjemniejszych rzeczy zrobiłam dziś na obiad czadowe zrazy wołowe,zawijane-pyyycha
zostało Ci cos jeszcze? jesli tak to wbijam na obiad, bo ja dzis weny nie mialam i byl tylko ser smazony z KOWALEWA... dziewczyny z ex-poznańskiego powinny wiedziec o czym mowie

ja z kosmetykow nie mam nic, czekam na pierwszego i wypłate pensji, bo lipcu sie troche spłukałam...

Ineczka33, Ray, inne nieujawione Warszawianki, w kotrym szpitalu bedziecie rodzic?

Jestem, bo fotografuję....
http://martalipinska.blogspot.com/

Edytowane przez mszu
Czas edycji: 2010-07-29 o 19:24
mszu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 19:15   #814
fem
Raczkowanie

kochana bordowa... nie zamartwiaj się za bardzo... trzymamy kciukasy za ciebie i maluszka

Lenka... bidulko... trzymajcie się i zaciskaj nogi jeszcze z tydzień....

u mnie co prawda wszystko pozamykane, ale muszę się oszczędzać ze względu na kręgosłup i spojenie łonowe... no i napięcia brzuszka...
mąż zaczyna remoncik juz w sobotę... i bardzo fajnie... może wczesniej skończy...
a ja pojadę sobie do mojej siostry na tydzień, bo i tak się nie przydam mężowi, a przynajmniej sobie odpocznę...

KUBUŚ 5.09.10
już prawie 4 latka...
http://www.suwaczki.com/tickers/17u9j44jq7vw38gx.png

MILENKA 12.08.14
już tydzień za nami...
http://www.suwaczki.com/tickers/qdkktv7372ulrj0c.png
fem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 19:19   #815
naked21
Wtajemniczenie

GG do naked21

Cytat:
Napisane przez Astorianka Pokaż wiadomość
Dziewczyny pytanie "zielonej mamy" o ubieranie niemowlaka. Moja mama twierdzi, że pod wszelkie body, pajace itd ubiera się jeszcze koszulki, takie cienkie, bawełniane albo batystowe. Tymczasem w sklepie kobieta zrobiła wielkie oczy kiedy zapytałam o coś takiego. Jak to jest??? Pouczcie zieloną
pod body nic już się nie zakłada a od pajacyk zamierzam zakładać właśnie body

Cytat:
Napisane przez calabria Pokaż wiadomość
hej,mam pytanko dlaczego zostałam usunięta z listy mamuś wrześniowych??
pisałam wczesniej ze sie przeprowadzam i nie bede miala neta ,ale bede zaglądać kiedy tylko bede mogla...a tu taka niespodzianka
napisz do Pomidorki i powrócisz na listę
Stary 2010-07-29, 19:23   #816
Ewcia811211
Raczkowanie

hejcia kobietki
pare dni mnie nie ma i znow tyle do nadganiania;ojioj\
Lenko-nie martw sie , trzymam kciuki !!!
Nika, Zuziczka- ja tez mam blisko na polna i sw.rodziny hehe. podjelam decyzje juz konkret i na pewno sw.rodzina.
nadal nie wiem jak zalatwic polozna i pielegniare srodowiskowa bo obie sa potrzebne mam racje?????
a ja dzis czekam na mojego tz , za 2 godzinki bedzie w koncu w domui razem do wtorku wczoraj zmarla nam jego babcia 92l i w sobote rano jedziemy na pogrzeb a popoludniu na slub. normalnie jakas masakra ostatnio, wrrrr
chodze ostatnio jak bomba zegarowa, jak mnie wszystko wkurza i denerwuje, tez tak macie?
to mowicie ze tej wanny z biedrony nie warto brac?

a tak dla zainteresowanych-dla pracownika wedlug k.p. na urodzenie dziecka 2 dni urlopu okolicznosciowego przysluguja
Ewcia811211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 19:37   #817
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mszu Pokaż wiadomość
Pakuj sie, sie pakuj Mamuśka, bo co prawda obstawiałam Ciebie jako pierwsza, ale jako druga tez masz szanse sie załapac!

a jak Twoj gigantyczny aparatament Kingowy

mozemy liczyc na jakies np. dzisiejsze fotki?

widzisz jakim jestes unikalnym przypadkiem, az sama sie domagam zdjec
mówisz i masz tylko zdjęcie jest trochę kiczowate bo mi baterie zdechły i tylko jedno podejście udało mi się zrobić taki jakiś kwadratowy ten brzuch mi się zrobił

A jeśli chodzi o body to one chyba właśnie zastępują właśnie podkoszulki i tak są traktowane: czyli pod śpiochy, pajace albo jak jest ciepło to tylko body i pampers

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 19:37   #818
Ineczka33
Wtajemniczenie

mszu, ja najprawdopodobniej na Inflanckiej. Rozważam jeszcze Karową, ale to tylko dlatego, że pracuje tam mój ginekolog.
Stary 2010-07-29, 19:42   #819
kasienka1701
Zadomowienie

Cytat:
ja z kosmetykow nie mam nic, czekam na pierwszego i wypłate pensji, bo lipcu sie troche spłukałam...
No ja tak samo nic jeszcze nie mam. Kupię może jutro,a resztę w przyszłym tygodniu.
Do tego muszę sobie jeszcze torbę kupić,bo nie mam żadnej,która by się zadawała,bo oczywiście te,które są Tż bierze na te swoje maratony kolarskie i połowa z nich jest oblepiona błotem,więc śpiochów to ja tam raczej nie schowam Ale przynajmniej torba będzie na koszt Tżta,a co

kasienka1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 19:44   #820
IlonaN2
Zadomowienie

GG do IlonaN2

Nie mogłam odpalić stronek albo serwer albo mój net

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, ja tylko na chwilę bo nie mam jak pisać, leżę plackiem Będę Was podczytywać, ale mało pisać bo nie mam jak, więc nie skreślajcie mnie z listy pliz...
Lenko nic się nie martw będzie dobrze a My tu trzymamy kciuksy żeby dzidzia posiedziała jeszcze troszkę w brzuszku

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
No może tak źle nie będzie, że się rozwalisz, ale awaryjny samochód to straszna lipa, szczególnie dla ciężarnej lub kobiety z małym dzieckiem. Dlatego może faktycznie pomyślicie o zmianie?

Leż dużo i nie męcz się, bo tych chyba lubisz latać to tu, to tam i może dlatego ci się brzuszek napina...
o Ikei wybieram po półki do szafy żeby je tż zamontował
Z autem stał się cud zeszłam tam z TZ do niego kręcę i kręcę ale on tylko charczy Tz walnął w jakieś kable trzepnął maską i wchodzimy na górę do domku a tu podjedzona znajomy który ma nas odholować do warsztatu i co auto odpaliło!!!!! To od razu do warsztatu z nim i czekamy bo chyba dopiero na poniedziałek zrobią. A z TZ sobie wyjaśniłam że się coraz bardziej boję jeździć tym autkiem i chyba zastanowimy się nad zmianą

Co dołażenia to troszkę mnie sytuacja zmusza bo TZ mi zakupów nie zrobi jeszcze Ale dziś starałam się leżeć i odpoczywać i jest lepiej
IlonaN2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 19:48   #821
cellaris
Rozeznanie

gabisun no śliczny brzusio, śliczny

Dziewczyny ja też myślę,ze pod body nic się nie zakłada, no ale moja mama też mi zaczęła wciskać te batystowe kaftaniki (jeszcze po mnie je trzyma ). Wogóle twierdzi,że takie maleństwo to przez miesiąc conajmniej powinno w czapeczce w domu być. No nie wiem,ja ostatnio często w różnych programach słyszę,ze najgorsze co robią matki to przegrzewanie dzieci. No moja mamcia na pewno ma do tego tendencje
Stary 2010-07-29, 19:48   #822
mszu
Zadomowienie

GG do mszu

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
mówisz i masz tylko zdjęcie jest trochę kiczowate bo mi baterie zdechły i tylko jedno podejście udało mi się zrobić taki jakiś kwadratowy ten brzuch mi się zrobił
Dziekuje, choc nie powiem zebym czuła sie w pełni usatysfakcjonowana Samowywlacz, to koleznaka w aparcie ma? Chciałam zobaczyc, propocjonalosc brzucha przynajmniej do klatki piersiowej o nog. Ładuj baterie i do dzieła. Poza tym jak to tak mozesz bez nałdowanych baterii w aparcie, a jak zaczniesz za chwile rodzic to czym małżonek uwieczni ten piękny moment?

Cytat:
Napisane przez Ineczka33 Pokaż wiadomość
mszu, ja najprawdopodobniej na Inflanckiej. Rozważam jeszcze Karową, ale to tylko dlatego, że pracuje tam mój ginekolog.
Ja teoretycznie przewiduje, na Wołoskiej w CSK MSWiA, mam tam gina i mąz tam pracuje, poza tym bylam tam, wyglada naprawde fajnie, po grutownym remoncie, ale porodówka wydaje mi sie taka mała... boje sie troche ze jesli we wrzesniu nastapi przewidywany wysyp ... to nie bedzie tam dla mnie miejsca....

Edytowane przez mszu
Czas edycji: 2010-07-29 o 19:54
mszu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 19:51   #823
fem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewcia811211
to mowicie ze tej wanny z biedrony nie warto brac?
ja kupiłam tą wanienkę i mnie się bardzo podoba, choc temu termometrowi nie dokońca zaufam, bo juz mam temometr i on jest dokładniejszy, bo pokazuje dokładną temp wody ... nie bardzo rozumiem dlaczego dziewczyny twierdzą, że nie warto jej kupować...

a co do przerywania netu, to chyba coś wizaż szwankuje, bo mnie też juz kilka razy się zawisił i nie pokazywał strony wizażu

KUBUŚ 5.09.10
już prawie 4 latka...
http://www.suwaczki.com/tickers/17u9j44jq7vw38gx.png

MILENKA 12.08.14
już tydzień za nami...
http://www.suwaczki.com/tickers/qdkktv7372ulrj0c.png

Edytowane przez fem
Czas edycji: 2010-07-29 o 19:58
fem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 20:01   #824
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mpik82 Pokaż wiadomość
byłam u gina, przepisał mi globułki -Pimafucin i maść Clotrimazolum- mam nadzieje ze wszystko będzie ok
Też brałam pimafucin na początku ciąży, jeszcze mam z zapasie 3 globulki

Cytat:
Napisane przez waniliaania2009 Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie- jak bedziecie pakowac sie do szpitala to w jaka torbe?
Ja w torbę podróżną, kupiłam niedawno w biedronce, jakaś ogromna nie jest, najwyżej ro co się nie zmieści wyląduje w reklamówce. Ale moja koleżanka kupiła sobie taką niedużą walizkę do szpitala.

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, ja tylko na chwilę bo nie mam jak pisać, leżę plackiem
Lenka to trzymam kciuki żebyś jeszcze trochę wytrzymała

Cytat:
Napisane przez Ewcia811211 Pokaż wiadomość
wczoraj zmarla nam jego babcia 92l i w sobote rano jedziemy na pogrzeb a popoludniu na slub. normalnie jakas masakra ostatnio, wrrrr
Ale dzień. pogrzeb i ślub jednego dnia

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 20:05   #825
Ineczka33
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja teoretycznie przewiduje, na Wołoskiej w CSK MSWiA, mam tam gina i mąz tam pracuje, poza tym bylam tam, wyglada naprawde fajnie, po grutownym remoncie, ale porodówka wydaje mi sie taka mała... boje sie troche ze jesli we wrzesniu nastapi przewidywany wysyp ... to nie bedzie tam dla mnie miejsca....
Mi wynikła ciężka sytuacja przy porodzie (okazało się dopiero w szpitalu) i nie zwlekali ani chwili z cc, na opiekę też nie narzekałam, więc prawdopodobnie zdecyduję się na tą Inflancką. Ja ma termin na początek października, ale w ogóle nie biorę pod uwagę sytuacji, że nie będzie dla mnie miejsca

Edytowane przez Ineczka33
Czas edycji: 2010-07-29 o 20:06
Ineczka33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 20:10   #826
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje, choc nie powiem zebym czuła sie w pełni usatysfakcjonowana Samowywlacz, to koleznaka w aparcie ma? Chciałam zobaczyc, propocjonalosc brzucha przynajmniej do klatki piersiowej o nog. Ładuj baterie i do dzieła. Poza tym jak to tak mozesz bez nałdowanych baterii w aparcie, a jak zaczniesz za chwile rodzic to czym małżonek uwieczni ten piękny moment?
ooo. .właśnie mnie uświadomiłaś, że muszę miec przecież baterie w razie "W" i to z 2 komplety bo tż będzie cykał pewnie cały czas
Muszę pogmerać w aparacie jak ten samowyzwalacz się uruchamia
No na tym zdjęciu to faktycznie tylko kawałek skóry widać fotograf ze mnie jak się patrzy

ogólnie to na tle mojej budowy brzuch wydaje mi się wieelki, ale też urosło mi się troche w okolicy udek

Edytowane przez gabisun
Czas edycji: 2010-07-29 o 20:19
Stary 2010-07-29, 20:11   #827
kasienka1701
Zadomowienie

Cytat:
Poza tym jak to tak mozesz bez nałdowanych baterii w aparcie, a jak zaczniesz za chwile rodzic to czym małżonek uwieczni ten piękny moment?
O widzisz.W moim aparacie wiecznie baterie rozładowane i jakby mi teraz przyszło na porodówkę jechać to nie miałabym czym zdjęcia zrobić No chyba,że w komórki,ale to beznadzieja,a i to nawet nie,bo komórka teraz sie ładuje

Cellaris no mamcia twoja chyba naprawdę ma tendencje do przegrzewania dziecka.Czapka to tylko przez pierwsze dni,a potem to tylko po kąpieli i na spacer. Dziecko trzeba hartować,już po około 2 tygodniach powinno się je werandować(no chyba,że sie urodzi w srodku zimy przy mrozie -20stopni),a tak to nie ma co,bo potem byle wiaterek zawieje i dziecko będzie chore.Musisz mamę uświadomic

Edytowane przez kasienka1701
Czas edycji: 2010-07-29 o 20:18
Stary 2010-07-29, 20:12   #828
ania13.03
Zadomowienie

Hej dziewczyny, my juz po usg Malutka zdrowa i wazy juz 1,4 kg Wklejam fotki i ide nadrabiac zaleglosci Buziaki

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 20:21   #829
kasienka1701
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, my juz po usg Malutka zdrowa i wazy juz 1,4 kg Wklejam fotki i ide nadrabiac zaleglosci Buziaki
O kurcze,ale super widać buźkę.Śliczne

Stary 2010-07-29, 20:21   #830
mszu
Zadomowienie

GG do mszu

gabisun, kasienka, nawet mi takich rzeczy nie opowiadajcie aparat foto to rzecz niezbedna w torbie szpitalnej kazdej cieżarówki!!!

a tak powaznie to zabije, mojego TZ jak mi bedzie probował zdjecia robic w czasie porodu

Stary 2010-07-29, 20:24   #831
ycnan
Zadomowienie

Piszecie, kochane, jak szalone, a ja tylko czytam z doskoku i nie mam mowy, żebym odpisała wszystkim. Tak więc tylko "bieżące" sprawy:

bordowa,
za Ciebie. Będzie dobrze. Może Was nawet przed weekendem wypuszczą do domu. A w razie czego, możesz się zawsze na własne żądanie wypisać, lub na przepustkę wyjść - żeby być na ślubie (chociaż na ceremonii)

Lenka*, trzymam kciuki, żeby mała została jak najdłużej w brzuszku Będzie dobrze. W końcu już 35 tydzień, widzę, Wam leci Także nie masz się czym martwić, kochana
Odpoczywaj i dbaj o Was dalej, a będzie dobrze
A z listy Cię nikt nie skreśli, nie bój żaby

gabisun, wstydziłabyś się takie zdjęcie wstawiać Gdzie tu brzuszek widać? Ucięłaś małą w połowie i zadowolona

Astorianka, pod body to już nic się nie zakłada Jest opcja body lub koszulka/kaftanik. A nie i jedno i drugie.

kasienka1701, ano dużo tego wszystkiego do kupienia jest i kasy w cholerę idzie.
A ja na obiad jadłam ryż z truskawkami - miałam zamrożone, ale przecież w trakcie karmienia nie zjem truskawków, to je dziś pochłonęłam

calabria, zapewne dlatego, że nie napisałaś do Pomi na priv A nie ma szans wyłapać wszystkiego z postów. Napisz do niej, to Cię wpisze ponownie

cellaris, mama ma rację z tą czapeczką, ale to głównie po kąpieli i jak w domu nie jest wystarczająco ciepło. Poza tym, chodzi o taką cieniutka bawełnianą (bieliźnianą) czapeczkę. Nią na pewno dzieciątka nie przegrzejesz

Babeczki, kurna, straszycie tymi skurczami, zbliżającymi się porodami i aż się przestraszyłam. Bo ja nie mam wieeelu rzeczy. Mąż cały czas powtarza, że mamy jeszcze czas, ale nie bierze pod uwagę, że mogę wcześniej urodzić.
BTW, jak szybko powinna działać nospa? Bo coś mi się ten brzuszek dalej napina... Aż się boje pomyśleć, co to będzie jak mnie zmiecie i będę musiała liczyć na męża w kwestii zakupów i przygotowania mieszkania dla Borysa
ycnan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 20:30   #832
gabisun
Zakorzenienie

Ania śliczne zdjęcie
Mszu no jakoś całkiem mi z głowy wyleciało
Ycnan nie wiem jak szybko nospa działa, ale myśle, że tak po pół godziny powinna być już poprawa. Niefajne to uczucie jak brzusio twardnieje
No zdjęcie to mi się niefortunnie cyknęło jestem z siebie dumna ma się ten fach w ręku

Stary 2010-07-29, 20:44   #833
aaneczka1984
Zadomowienie

Haj..ja dziś tylko na chwilkę..
Rano byłam z Dominisiem na szczepieniu..kłóto mije biedactwo trzy razy
strasznie płakał a ja razem z nim
Później do dentysty pojechałam i strasznie mnie teraz szczena boli..mam naruszone dziąsła i nic nie jadłam od południa bo boli......
Później do wieczora siedziałam z małym u teściów
a jak wróciła do domu to okazało się że mama jest w szpitalu..
jeszcze nie wiadomo co jej jest...

Tak więc dziś napisze tylko że trzymam kciukasy za Lenkę
żeby jakoś dali rade wytzrymac jeszcze tych kilka tygodni....

No i co mi się w oczy rzuciło to przecudne foteczki z Usg Ani

Dobrej i przespanej nocki Wam zyczę
aaneczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 20:50   #834
gabisun
Zakorzenienie

Mszu gdyby nie ty to normalnie bym chyba miała o połowę mniej zdjęć ciążowych zawsze zmobilizujesz mój leniwy tyłek
Tżyka pogoniłam i cyknał mi fotę:
Tadam

Stary 2010-07-29, 20:54   #835
Ray
Zakorzenienie

mszu ja rowniez chce rodzic na inflanckiej, rodzilam pierwsza corke bylam zadowolona...
mam tez tam najblizej no i generalnie tam chyba zawsze miejsce jest..

rodzila tam tez moja kolezanka 2 razy i tez byla zadowolona

ineczka moze sie spotkamy na porodwce
Stary 2010-07-29, 20:59   #836
elenka1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aaneczka1984 Pokaż wiadomość
Haj..ja dziś tylko na chwilkę..
Rano byłam z Dominisiem na szczepieniu..kłóto mije biedactwo trzy razy
strasznie płakał a ja razem z nim
Później do dentysty pojechałam i strasznie mnie teraz szczena boli..mam naruszone dziąsła i nic nie jadłam od południa bo boli......
Później do wieczora siedziałam z małym u teściów
a jak wróciła do domu to okazało się że mama jest w szpitalu..
jeszcze nie wiadomo co jej jest...

Tak więc dziś napisze tylko że trzymam kciukasy za Lenkę
żeby jakoś dali rade wytzrymac jeszcze tych kilka tygodni....

No i co mi się w oczy rzuciło to przecudne foteczki z Usg Ani

Dobrej i przespanej nocki Wam zyczę
oby z mama nic powaznego!!!!

Ania fotki Twojej małej cudne, piękna buziulka

Bordowa zaciśnięte, szkoda tylko ze ślub siostry... w najgorszym przyadku zrozumie a jak nie to wypis na własne życzenie

Ycnan truskawki... ledwie się skończyły a mi znowu sie chce, szczęściara z Ciebie ze zamroziłaś, ja wyjatkowo w tym roku o tym pomyslalam jak juz truskawki sie skonczyły

Gabisun brzuch superowy, zresztą jak każdy na tym wątku

OLA 6.10.2010
elenka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 21:00   #837
Ineczka33
Wtajemniczenie

Ray, aż spojrzałam na kiedy masz termin 11.10 Ja nie zamierzam aż tak długo czekać Ale będę Cię wypatrywać
Stary 2010-07-29, 21:06   #838
martucha84
Zakorzenienie

Lenka* trzymam za was kciuki! dasz rade!

dash ja torbe mam taka podrozna w mniejsza sie nie zapakuje ale czego oni oczekuja same podklady podpachy pieluchy zajmuja pol torby nie mowiac o reszcie

gabisun super wygladasz

ania13.03 cudneeeee pieknie wyglada no i co najwazniejsze - super ze zdrowa

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
Ja bym dziecko ubrała tak: na upał body+skarpetki, na ciepły dzień body+śpioszki lub body+pajacyk+skarpetki, na chłodny dzień body z długim rękawem + pajacyk z długim rękawem + skarpetki + czapeczka
dokladnie tak samo chce ubierac swojego smyka
Stary 2010-07-29, 21:07   #839
mszu
Zadomowienie

GG do mszu

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Mszu gdyby nie ty to normalnie bym chyba miała o połowę mniej zdjęć ciążowych zawsze zmobilizujesz mój leniwy tyłek
Tżyka pogoniłam i cyknał mi fotę:
Tadam

Nieeee... no teraz w koncu widac ze nie oszukujesz! i Oficjalnie moge Ci przyznac - zaciążyłaś
Fotka bardzo ładna, no jakbym jeszcze do kompletu doszła na Twoja ładna buzia to bylabym wniebowzieta... licze ze opcje nieocezurowana (z głową) wrzucisz do albuminku

Stary 2010-07-29, 21:16   #840
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Nieeee... no teraz w koncu widac ze nie oszukujesz! i Oficjalnie moge Ci przyznac - zaciążyłaś
Fotka bardzo ładna, no jakbym jeszcze do kompletu doszła na Twoja ładna buzia to bylabym wniebowzieta... licze ze opcje nieocezurowana (z głową) wrzucisz do albuminku
nio jakieś porobię to wrzucę, tylko muszę się jakoś ogarnąć żebym nie wyglądała jakbym nie spała przez tydzień

Elenka, Cellaris, Martucha dzięki dziewczyny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości