|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13
Nie wiem czy macie już tą książeczkę Dukana,ale ja pobrałam
![]() "Nie potrafię schudnąć 350 Nowych Przepisów" http://************/redhotka?fid=244849707 ehh nie działa link W każdym razie na chomikuj znalazłam
Edytowane przez Kasika82 Czas edycji: 2010-07-30 o 12:24 |
|
|
|
#2492 |
|
Raczkowanie
|
[/COLOR]
Heh to są "te dni" :P[/QUOTE] hahaha dobre:P |
|
|
|
#2493 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym, najstarsi indianie i najczarniejsi murzyni w dzikiej afrykańskiej dżungli wiedzą, że alkohol tuczy po prostu. Więc jak się kompiluje dieta odchudzająca z piciem alkoholu? No nie wiem jak ![]() I również słuszna jest uwaga żebyś na ten temat doczytała w książce, bo temu też doktorek poświęcił parę linijeczek. Nikt tu na Ciebie nie napada tylko wyraża daleko idącą troskę o Twoje zdrowie, więc nie strzelaj fochów tylko czytaj, myśl i działaj. |
|
|
|
|
#2494 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2495 |
|
Zadomowienie
|
ja pierwszy raz alkohol wypiłam na diecie po ok 1,5 miesiąca. Teraz pije na imprezkach drinki. Nic mi sie nie dzieje. Ale to ja, prosze mną sie nie sugerowac
kazda ma swoj mozg
|
#2496 |
|
Zadomowienie
|
Mirkaaa, co Ty mi tu zmyły z avatarkiem wstawiasz? To Ty jesteś taka ładna dziewczynka?
|
|
|
|
#2497 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() na prawdę nie chcę się z nikim kłócić, dziękuję za rady, zastanowie się nad nimi ![]() pozdrawiam
|
|
#2498 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hihi tuczy jedzenie, ktore sie pożera po pijaku, sam alkohol nie ma takiej siły zeby nas utuczyc
|
|
#2499 |
|
Zadomowienie
|
Kassa, cieszę się, że nie tylko ja zadałam dziś pytanie z serii "a co to znaczy...."
![]() Miałam juz poważny kompleks, że nie wiem o czym one piszą - hi hi hi |
|
|
|
#2500 |
|
Raczkowanie
|
to samo pytanie zadałam swojemu TŻ, gdy chciałam mu zakomunikować, że jednak złamię zasadę i wypiję piwo
|
#2501 |
|
Zadomowienie
|
proponuję w pierwszym poście dopisać dla świeżynek:
@ - miesiączka TŻ - Towarzysz Życia wieśniak - serek wiejski i co tam jeszcze która wymysli?
|
#2502 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() to ja, troszke niewyraznie ale niech bedzie gdziez tam ladna, ladna to ja zamierzam 30 pazdziernika byc hehe ![]() Co do alkoholu, juz sie odnosilam kilka razy ale naprawde gdyby nie wy to bym sobie chyba nie zdawala sprawy z powagii sytuacji! |
|
|
|
|
#2503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale widuję ich sporo, niestety. Zarówno wielkich, tłustych z olbrzymimi sinymi kartoflanymi nochalami jak tez zasuszonych patyczaków miotanych powiewem wiatru. ![]() Z tym jedzeniem masz rację, oczywiście, ale umówmy się, że jak idziesz na imprezę to pijesz i jesz, prawda? Mało kto tylko pije przez całe wesele ![]() No a kaloryczność piwa jest powszechnie znana - jedno piwo 500 ml ma 500-600 kcal. Tyz piknie ![]() |
|
|
|
|
#2504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przynajmniej tak wynika z moich obserwacji ![]() u mnie to już tradycja, że jak jestem na grillu to muszę mieć za pazuchą kilka skrzydełek z kurczaka i ze 2 pomidory i nawet serce mi nie pęka, gdy moi znajomi zajadają się soczystą karkówką lub ociekającą serem i tłuszczem kiełbaską. pod tym względem jestem silna, tylko piwa nie umiem jeszcze odmówić
|
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to już sporadyczny przypadek
|
|
#2506 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym pijąc alkohol przerywamy ketozę. Kiedy w organizmie znajduje się alkohol to on w pierwszym rzędzie zamieniany jest na ketony a tłuszczyk musi poczekać na swoją kolej- pytanie tylko czy warto aż tak ryzykować po pierwsze zdrowie po drugie choćby w małych ilościach to spowolniamy proces chudnięcia i spalania tłuszczu. Dziękuję Agnese za wsparcie i gratulacje ![]() Pikaboom jesteś miesiąc niemalże na Dukanie, ten wątek jest często poruszany a w książce jest wyraźnie napisane, że nie pijemy. |
|
|
|
|
#2509 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do wszystkich niedoinformowanych jakbyscie preczytaly ksiazke to byscie wiedzialy! nie bierzcie sie za diete gdy ksiazka nieprzeczytana!!!
|
|
#2510 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ogłaszam wszem i wobec: mam świadomość, że jestem grzesznicą i postępuję niegodnie ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- dzięki za radę
|
|
#2511 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z rana, mam nadzieję, że u was piękne spadeczki
Już się nie mogę doczekać przyszłego tygodnia, wyjezdzam wypocząć cały tydzień byczenia się z przyjaciółką (oczywiście dukanowego byczenia się!), mrr....A na obiad będzie smażony łosoś. Mama zamroziła tak gigantyczną porcję, że chyba trzy dni będziemy ją jeść (swoją drogą moja Mamcia też jest na dukanie, ona to ma spadki! po pół roku odchudzania pożegnała 40kg nadwagi, także nie traćcie wiary dziewczyny, chcieć to móc ). Cytat:
)?Pytam, bo sama nie liczę codzień kalorii, sporadycznie i nie mam gwarancji, że gdy mam nawał pracy, zjadam powyżej 1500 (napewno powyżej 1200, ale czy dobijam? może czas się bardziej podliczać)
![]() Edytowane przez broadwaydream Czas edycji: 2010-07-30 o 12:43 |
|
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
pozdawiam wszystkie dukajace i melduje ze dukam dlaje grzecznie ostatni pomiar po 20dniach dietki -4,8kg
|
|
#2513 |
|
Raczkowanie
|
Witam was dziewczynki z deszczowej Irlandii
.No i jutro rano wazenie i chwila prawdy.Powiedzcie prosze Siostry ,ktory system(wedlug waszych doswiadczen)dziala najszybciej 5/5,czy moze 4/4,bo juz sama nie wiem co wybrac.2Osierpnia jade na wakacje i chcialabym zrzucic chociaz 8 kilo.Pomozcie.Slicznie dziekuje
Self confessed Pandora addict Edytowane przez rene9578 Czas edycji: 2010-07-30 o 12:45 |
|
|
|
#2514 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2515 |
|
Zadomowienie
|
Witam duk duk u mnie dzisiaj 83,9 mogloby byc lepiej ale najwazniejsze, ze leci w dol! caluje Was i wszystkim gratki za spadki
![]() CZAROWNICO oddaj mi swoje nogi!
|
#2516 |
|
BAN stały
|
dziewczyny co myslicie o takim sprzecie?
http://fitbay.pl/1800-twister-z-licz...mpaign=twister sprawilabym sobie jakies male urzadzonko, ale niebardzo sie na tym znam ![]() Moze ktos ma cos podobnego? Jakies opinnie doswiadczenia? Warto w ogole? Do tego cena smieszna Nie wiem co o tym myslec |
|
|
|
#2517 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mowisz? najbardziej przeraza mnie to, ze nie trwaja 2 lata jak uupelniajace tylko 3 ale dam rade troszke mam obawy, ze bedzie ciezko ale jak nie sprobuje to sie nie przekonam. dzieki za odpowiedz![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
ojej ja tez wczoraj pobieglam do rossmana po te foremki ! Sa super ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
|
|
#2518 |
|
Zadomowienie
|
Aaaaaaaaaa, zapomniałam się Wam pochwalić
![]() Mój MAŁŻ - hi hi hi - nabył droga kupna, cichaczem zresztą dla swojej małżusi ![]() normalnie robota kuchennego wypasionego co sam robi - łaaaaaaaaaaaaa ![]() I juz w nim "sam" się zrobił jeden chlebek i "sam" się zrobił różowy serniczek na zimno. Ale fajna zabawka ![]() O tak się chwalę, nie miałam nigdy to teraz mam i się cieszę jak norka
|
|
|
|
#2519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluje super ! i pamietam Cie z forum jak zaczynalam w czerwcu to czytalam co piszesz o3 ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- w almie na bank znajdziesz tam gdzie maka
|
|
#2520 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pozatym napewno by ci nie pasowały takie wielkie girzyska 111cm i rozmiar stopy 43 ciesz sie tym co masz moja droga
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.

W każdym razie na chomikuj znalazłam

kazda ma swoj mozg

)?
.No i jutro rano wazenie i chwila prawdy.Powiedzcie prosze Siostry ,ktory system(wedlug waszych doswiadczen)dziala najszybciej 5/5,czy moze 4/4,bo juz sama nie wiem co wybrac.2Osierpnia jade na wakacje i chcialabym zrzucic chociaz 8 kilo.Pomozcie.Slicznie dziekuje