|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13
Agnese69 i Aleksandra_M dziękuję za miłe słowa i przywitanie
![]() Aleksandra_M Tobie szczególnie -za życzenia dla Matiego pozdrawiam! P.S też zastanawiałam się co oznacza TŻ A ja mogę się pochwalić małym sukcesem2kg mniej-i to tylko dzięki odstawieniu chleba -już chcę więcej
|
|
|
|
#2462 |
|
Raczkowanie
|
Czy spożywacie alkohol na tej diecie? Ja jestem już prawie 4 tyg na Dukanie i w sumie często mam jakieś imprezy i piję dużo piwa :P mimo wszystko waga spadała, od kilku dni za to mam zastój, bo spadają mi gramy, może to przez alkohol?
mam jakieś 5,7 kg w dól...
|
#2463 |
|
Raczkowanie
|
Ale powiem wam że odebrało mi to całą motywacje. Normalnie poryczałam się na tej wadze. Dziś już mam lepszy humorek i zdecydowałam się nieco zaostrzyć moją dietę. Najwyżej padnę ... ale chuda
|
|
|
|
#2464 | |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
Cytat:
Spożywanie organizmu przy diecie z tak dużą ilością białka może być dla niektórych nawet groźne. Poza tym powoduje wzrosty, więc raczej powinnaś z niego zrezygnować --- U mnie dzisiaj wzrost o 0.7 To przez warzywka, ale i tak humor psuje. No nic. pora na śniadanko
|
|
|
|
|
#2465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My nie pijemy - nie pij i Ty
|
|
|
|
|
#2466 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2467 | |
|
BAN stały
|
Dzien dobry dziewczynki!
![]() Wszytskim mega gartulacje za spadki! ![]() To wszytsko zaczyna mi sie coraz bardziej podobac! U mnie dzisiaj tez spadeczek o -0.4kg! Radosc w sercu ogromna! Ostatnio ktos tutaj wspominal o fotkach, tez z wielka checia ujrzalabym wasze buzki, jestem z wami od niecałych dwoch tygodni a zzylam sie z Wami i z tym forum jakbym Was znala od zawsze ![]() Cytat:
Matko jedyna 5h treningu to jest cos naprawde. Ja tanczylam balet przez 6 lat i przyznam ze zostala mi po tym tylko jedna rzecz na cale zycie a mianowicie gibkosc i rozciagniecie. Jestem bardzo rozciagnieta wiele rzeczy nie sprawia mi trudu o szpagacie to ja juz moge zapomniec, ale kiedys wystraczylo 10 minut rozgrzewki i siadałam na damski, meski i z wyskoku a teraz to az sieboje zobaczyc ile mi brakuje. Nie cwicze nic a nic, osiadlam na laurach ![]() Nalezałoby chyba cos z tym zrobic od sierpnia! |
|
|
|
|
#2468 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przynajmniej ja tak miałam ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
dość niefortunne sformułowanie![]()
|
||
|
|
|
#2469 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2470 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gwarancji nie... bo wiadomo że każda z nas inaczej reaguje na dietkę...przykładem jest Lesia ktora zaczynała diete razem ze mna, 3dni wcześniej.... i ona juz ma 5 z przodu a mnie do tej 5 trochę brakuje... każda inaczej chudnie, wszystko uwarunkowane jest też genami, tym czy już ktoras ma dzieci czy nie... ja wiem, że nie ma mowy zebym wazyla 53kg tak jak kiedyc....choć po pierwszym dziecku tyle było... teraz będzie mi ciężko dlatego zadowolę się 58 ![]() Cytat:
gratulacje ![]() to jest szansa, że i moje 58 może się zmienić w 56 które wyliczył Dukan tylko ja już nie zwlekam z III i przechodze na nią od 14 sierpnia...definitywnie ![]() noooo pogadałam
|
|
#2471 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja od sierpnia też wracam na właściwe tory Póki co czuję, że ta przerwa mi bardzo potrzebna ale od 2 (a może 1 ? ) pełna mobilizacja ![]() A o byciu baletnicą to marzyłam od małego ![]() Teraz muszę chyba zacząć jakoś z gimnastyką artystyczną bo poważnie myślę o Łódzkiej Filmówce... Może się uda?
Edytowane przez JulietteCapulette Czas edycji: 2010-07-30 o 11:28 |
|
|
|
|
#2472 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2473 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na stepperku wielkiego wysiłku nie ma, ćwiczę tylko nogi, tyłek itd. Co innego gdybym biegała po 3 h... (co u mnie niemożliwe ) Ćwiczę w swoim tempie i tak żebym sobie krzywdy nie zrobiła więc chyba nic się nie stanie?
|
|
|
|
|
#2474 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja tam wcale nie pije i nie mam z tym problemów hahaha znaczy piję czasem lubie wypić piwko ale ogólnie baaaaardzo sporadycznie
na imprezach potrafie sobie wkręcić że sok pomarańczowy jest alkoholowy i nie raz wyglądam na bardziej pijaną niz reszta osobników hahaha a oni piją a ja nie :p no cóż. Mój TŻ powiada że dobrze trafił, bo jestem śliczna i ekonomiczna hahahaha męczę jedno piwo 2 h :p
|
|
|
|
#2475 |
|
Raczkowanie
|
To mój ósmy dzień na diecie i schudłam w samej drugiej fazie już 1,3 kilo więc chyba nie jest tak źle... Tylko kłopot w tym, że jednego dnia objadam sie jak jakiś smok a drugiego praktycznie nie jem nic, nie jestem głodna... tez tak macie? Bywa, ze po prostu cały czas jestem głodna...;/
|
|
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba jakiś żart !!! Radzę poczytać książkę i pomyśleć dwa razy zanim się napijesz. Przy ketozie możesz nawet zapaść w śpiączkę pijąc alkohol. Powodzenia. Chociaż i tak zapewne u Ciebie nie dochodzi do ketozy skoro pijesz piwo...Brak słów... |
|
|
|
|
#2477 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Teraz juz wiem skad ta motywacja do tak ciezkich terningow silowych! Z calego serca trzymam za Ciebie kciuki |
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się pochwalić -0,6 kg w dół przy @
Superowo na liczniku 55kg
|
|
|
|
#2479 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
prosiłam o odpowiedź na pytanie a nie ocenę mojego zachowania ![]() Dzięki dziewczyny, chyba zastanowię się czy w sobotę wypić czy nie
|
|
#2480 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Świetny winik! ![]() ![]() Tak trzymac A tak odnosnie tego wypicia, to powiem wam ze na codziennien zyje z ta swiadomocia ze nie wolno. To oczywiste ide na impreze dla wlasnego nie czyjegos dobra nie pije. Wiem czym to grozi i wogole, ale mam wesele w sierpniu mojej bardzo dobrej kolezanki weselicho bedzie tak ze ho ho a ja bidulka bedesiedziec o suchym pysku? Chcialabym w to wierzyc ajjj... Edytowane przez mirkaaa Czas edycji: 2010-07-30 o 11:50 |
|
|
|
|
#2481 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a skąd wiesz, że według Dukana tyle schudniesz? Nigdzie nie mogę tego znaleźć a chciałabym sobie też obliczyć... podasz linka?
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty zaparz sobie meliskę i wypij zamiast pić piwo... odpowiedziałam na pytanie, ale powtórzę: ALKOHOL JEST ZAKAZANY, bo konsekwencje są tego ogromne. A Ty nie doczytałaś chyba książki "wszystko albo nic". Twój wybór. |
|
|
|
|
#2483 |
|
Raczkowanie
|
Co to jest @? Bo chyba w poradniku tego nie było?;p
|
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Muszę śpiewać przynajmniej po 1,5 h dziennie, pracować nad dykcją itd. ![]() No ale teatr muzyczny czeka
|
|
|
|
|
#2486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na 1. stronie jest link do testu Dukana. Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Heh to są "te dni" :P |
||
|
|
|
#2487 |
|
Przyczajenie
|
Witam i gratuluje sukcesów.Jak Wam to szybciutko leci w dół
|
|
#2488 |
|
Raczkowanie
|
jestemtutylkonachwile dzieki
|
#2489 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2490 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:49.

Spożywanie organizmu przy diecie z tak dużą ilością białka może być dla niektórych nawet groźne. Poza tym powoduje wzrosty, więc raczej powinnaś z niego zrezygnować
To przez warzywka, ale i tak humor psuje.

jak na razie bez wzrostów, ale spadku spektakularnego też nie zaliczyłam... zobaczymy jak to będzie po dzisiejszym PW 
AMEN.