|
|
#2851 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Deszcz znów pada, a ja nadal Cię kocham.
Kupię Ci łańcuszek z serduszkiem na pół, to Ty właśnie dostaniesz drugą jego połowę, ale chcę żebyś niezależnie od tego co się dzieje miał go zawsze na szyi. Chcę żebym widziała, że mnie pragniesz. _________________________ " Łatwo powiedzieć " Witaj " nieznajomemu, niż " Żegnaj " komuś bardzo kochanemu. "
|
|
|
|
#2852 |
|
Rozeznanie
|
wiem, wiem, nie było mnie kilkanaście stron...poprawiam się
![]() grise - również uwielbiam! Naughty_ - kolejnych 200 życzę i dziękuję za wyróżnienie! RobCoChcesz - Ciebie także chcę tu więcej! ruda wiewiora - miło mi mało Cię tu ![]() dontgivemenames - wyróżnienie od mojej bogini! o jaaa! nydee - mało się poprawiłaś i mało Cię tu wciąż meniusia4 - dziękuję za uznanie, Talenciaro! without_demur - Ty również zawsze trafiasz w mój gust! ![]() panna_miodowa - mrr, moja wróciła! cieszę się, że się podoba! ![]() Czerwoną szminkę zmywam winem. Pruderia już nie pomaga. Jestem zaje.biście odtrącona i tak skończę. Nie chcę pocieszenia. jesteś taki wiecznie zajęty! nie spadnę na cztery łapy bo i po co. jest ku.rewsko źle. i nie piep.rz że rozumiesz. ja mam tyle pustych wieczorów - wtorków, piątków i niedziel - więc chciałabym cię kiedyś zobaczyć, chciałabym ci w końcu powiedzieć, że. nie wiesz jak to jest. budzisz się rano i wiesz, że nie zachowasz się jak powinnaś, ale jak jakaś głupia, zakochana kobieta. po prostu to wiesz. i choćbyś zapierała się rękami, nogami i sercem to i tak to zrobisz.
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
KaMa2704 gratulacje!! ![]() --- opowiem Ci historię pewnej miłości. - co u Ciebie? - czuje puls w żyłach, uśmiecham się mechanicznie, więc myślę że dobrze. nie przyznam się jak bardzo cierpię. był królem plaży. - co robisz? - od Jego odejścia budzę się wcześniej niż zwykle, rzadko się uśmiecham i nie mam ochoty na jedzenie, nic mnie nie interesuje ale żyję. tak pragnęła czułości... kiedyś miała wiele marzeń, dziś ma tylko jedno najbardziej niemożliwe do spełnienia takie: by On wrócił. zatrzasnęła sobie palce drzwiami by czuć inny ból nie ten w sercu... wierzyła że to się tak nie skonczy,że ich miłość jest silna. zamknęła swoje marzenia w szufladzie. |
|
|
|
#2854 |
|
Raczkowanie
|
uwodzicielsko zaciągała się papierosem, a wydychany dym przesiąknięty był tęsknotą do mężczyzny jej życia.
zadziwiający jest fakt, że moje usta znów dostają gwałtownego paraliżu, gdy mam odpowiedzieć na jedno z Twoich pytań. pomimo, że już mi nie zależy. a ja już dawno zapomniałam o tym, że byłeś dla mnie więcej niż wszystkim. budzisz się w środku nocy spoglądając na telefon. nie sprawdzasz godziny. patrzysz, czy przypadkiem nie napisał smsa. potem przez następne miesiące wydawało mi się , że żyję za karę . nienawidziłam poranków . przypominały mi , że noc ma swój koniec i trzeba znowu radzić sobie z myślami. opadałam z sił. coś się psuję
![]() twierdzi, że nie jest mi potrzebny... potrzebuję jakiegoś tekstu żeby to zrozumiał, że tak nie jest..
04.09.2009-nasz początek ;* ![]() " <K3" ♥.Kocham Cię każdego dnia. Każdego dnia coraz mocniej. Coraz mocniej i mocniej.♥ Edytowane przez agatka944 Czas edycji: 2010-07-30 o 16:28 |
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
< 3
boundlessly <3 ;* ' odszedł z każdym Jego krokiem sypał się coraz to większy kawałek mojego świata teraz siedzę na jego małym skrawku, który nazywam nadzieją ' moje oczy nigdy nie ujrzą tego, co widzą Twoje już tylko się znamy nic więcej ' skłamałabym twierdząc, że o Nim nie myślę
myślę czasami są takie dni, gdy jest w każdej godzinie i takie godziny, gdy jest w każdej minucie wciąż jeszcze zdarza mi się zasypiać i budzić z Jego imieniem na ustach '
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paralogiczna - nie wolno inaczej również tęskniłam ![]() patrysiowa_ - proszę bardzo, zabieraj ![]() __
'nie płacz, że coś się skończyło, ciesz się, że w ogóle ci się to przytrafiło.' po niebie szła, po niebie szukając szczęścia między chmurkami, deptając gwiazdy po drodze, szła po niebie. dni zaczęły być coraz bardziej puste, noce monotonne. tęsknota stawała się nieograniczona, butelki wina bezdenne. życie jest okrutne, a przynajmniej dla mnie, a jeśli nie tylko dla mnie, to jest w ogóle okrutne. wciąż myślałam, że może miłość stoi za mną i miałam racje - stała ale ilekroć odwróciłam się, myśląc - w jej stronę ona znów uciekł za mnie. pójdę drogą, potknę się o kamień, wstanę i otrzepię spodnie, dalej powędruję z uśmiechem na twarzy. choć z moją pamięcią jest kiepsko, ciebie nie zapomnę nigdy. '' Jak teraz czujesz się? No powiedz, jak to jest poczuć porażki smak? Może następnym razem więcej z siebie dasz? '' Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-07-30 o 14:45 |
|
|
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
CaMa
'Jasne, że jesteś dobry w rozwiązywaniu problemów. We wszystkim jesteś dobry. Szczerze mówiąc jesteś diabelnie bliski ideału' - fragment z książki . Tak bardzo nienawidzi, tak bardzo kocha .. Wiem - moja zazdrość jest dziwna, ale Twoja dziwność jest dziwniejsza . -Kochaj mnie, no. -jasne, i jeszcze czego ? -hm, nie rozumiem, to czego jeszcze Ci brakuje do szczęścia ? -Ciebie.
|
|
#2858 | |
|
Raczkowanie
|
TwojaKokaina - wymieniona w takim gronie? prawdziwy zaszczyt. dziękuję.
3martyna3 - pochwała od takiego Talentu? jeej. dziękuję. < 3 dobrze, że już jesteś. kontrastowa0 - wzajemnie, miśku. < 3 nieliczylamwcalesie - nawet nie wiesz, jak mnie to motywuje i cieszy. dziękuję, dziękuję. AnanaSek 07 - cieszę się, że Ci się spodobały. ![]() xxgroszek07xx- cieszę się cholernie. Paralogiczna - wróciła Perła. więcej takich. Cytat:
CaMuś, wszystkie Twoje? ![]() . . . . . . . . . . . . . . . . . mam ochotę przejrzeć się w jego oczach. tam, gdzie widzę, że jestem ładna. < 3 nie znoszę kolesi typu 'uwaga-ja-tu-jestem-więc-tu-jest-świat'. kiedy kształtował mu się język, chromosomy były chyba pijane. 'miłość uśmiecha się bez powodu'. 'pan Rozum na lewo, pani Serce na prawo. i milczeć!'
|
|
#2859 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam kotku tak bardzo chciałam cię kochać, że zapomniałam o twoich uczuciach.!
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
ZakreconaNaMaxa -
życie mi przez Ciebie ucieka. lubię to w Tobie,że każda nasz kłótnia kończy się pocałunkiem. uwielbiam kiedy jesteś tak zapatrzony we mnie kiedy taniec ofiaruję innemu.. teoretycznie nadal mnie kochasz, praktyka się nie liczy. jak jest mi przykro to pije, proste.
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
cuteladyx3 miło mi
snowball xxgroszek07xx latin BananowaDelma zachwycacie <3 3 godziny później... - nadal Cię kocham.
Gdy odchodziłeś - milczałam, choć serce pękało. Czasami trzeba iść, mimo tego, że się wie, że to niebezpieczne. Nie myl miłości z Miłością. |
|
|
|
#2862 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: <3
Meeggaa Właściwie wolałabym z Tobą nie być, Bo po jakiego mi miesięczne szczęście, I kilka lat łez. Naprawdę chciałam być Twoją jedyną, Lecz jednak chcieć to nie móc. ` nie tak miała wyglądać miłość którą obiecywałeś mi` - Czemu się tak dziwnie na mnie patrzysz? -Ponieważ po raz pierwszy widzę w spojrzeniu mojego mężczyzny, miłość a nie pożądanie, kiedy leżę przed nim nago. On jest moim mężczyzną. Nie żadnym facetem, ciachem, dupą, chłopakiem. Te określenia nie pasują jakoś do miłości mojego życia.
|
#2863 |
|
Raczkowanie
|
nieliczylamwcalesie miło mi przeogromnie
AnanaSek 07 dziękuję Paralogiczna dobrze że już jesteś okradam ![]() Potrzebuję odizolowania od świata, w którym nie ma Ciebie.
|
#2864 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję
_________________________ 'teraz należę do innego, ale każdego dnia o zachodzie słońca wspomnę Ciebie. zawsze będę Cię kochać' -dlaczego nie zadzwoniłeś? -nie mogłem. -ale dlaczego? -na sam dźwięk twojego głosu zmieniłbym zdanie
|
#2865 |
|
Raczkowanie
|
`...A gdy czuła jego oddech na szyi znowu dochodziła do wniosku, że bez niego nie może żyć.
i nie pomoże przekręcenie się na drugi bok, czy poprawienie poduszki. tutaj potrzebne jest Twoje ' dobranoc. ' < 3 `Bądź moim pieprzonym Romeem, nawet Shrekiem, ale bądź ! tęsknie za tym Twoim artystycznym nieładem na głowie ; * |
|
|
|
#2866 |
|
Raczkowanie
|
' mamy siebie ale nie wiem czy mamy coś więcej. '
' czuję zwątpienie, tylko to czuję dzisiaj. ' jedno wielkie rozczarowanie. ' nie ważne tam czy tu, ważne, że z Tobą ' <3 rozumiem Cię bez słów.
|
#2867 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję.
![]() without_demur-nie wszystkie, zaraz dodam cudzysłowy. ![]() Marzenia są owocami naszej wyobraźni.
|
#2868 |
|
Rozeznanie
|
Kofeina w RedBullach - kradnij, kradnij to miód na serduszko <3
without_demur - perła ? To chyba zbyt piękne słowo jak na ocenienie mnie ;* agatka944 - nie ładnie podawać czyjeś opisy za swoje, proszę pierwszy opis wziąć w cudzysłów, bo jest mojego autorstwa. ![]() + BananowaDelma, xxgroszek07xx - okradłam <3 ![]() Stale ją opuszczają, a potem wracają po dobrą radę, płaczą w rękaw, który potem ona musi prać, chcą być słuchani by potem odejść i żyć dalej wybijając z pamięci, że mieli chwilę słabości, że właśnie Ona z nimi była ... Traktował ją jak przerwę 15 minutową. Była świetna, ale potem wrócił do 45 minutowej lekcji. Zapomniał o poprzedniej przerwie, bo przecież przed sobą miał kolejną i kolejną, kolejną ... Plan na przyszłość : żyć. Upadła dosyć nisko, ale z klasą. Lepsze to niż wyskok na pierwsze miejsce w stylu dziw^*ki. Przeterminowane wspomnienia. Gdy jest się mną nawet na dyskotece w najlepszym clubie miasta można być smutnym i płakać nad drinkiem, w rytm techno muzyki. Trzeba być nim, albo z nim by się bez powodu uśmiechać. Mi pisane jest tylko wyklinanie jego, a to nie daje uśmiechu. Palenie zabija marzenia, wiesz? Nałóg pozbawia szans, wiesz? Brak silnej woli ucina skrzydła, wiesz? Straciłam Cię... wiem. Ciało obok ciała, cichy śpiew, mały ruch i na ustach już dziwny uśmiech jak 5 letniej dziewczynki. Staramy się na zmianę, nigdy razem. 14:14 ktoś mnie w ch*^ja robi, może to Ty ?
|
#2869 |
|
Raczkowanie
|
widzisz ? nie potrafie wytrzymać bez Ciebie dłużej niż 5 h . I piszę do Ciebie , choć tak bardzo mnie ranisz . a Ty tak świetnie potrafisz udawać , że mnie nie ma na gg . Gdybym była chłopakiem i widziała żółte słoneczko przy moim imieniu od razu bym napisała . Bez wahania , automatycznie . I nawet , gdy się nie odzywasz zaczynam już pisać wiadomość , ale w połowie wszystko usuwam...dlaczego ? bo w tym momencie uświadamiam sobie , że gdyby Ci choć trochę zależało to byś się odezwał . Nawet nie wiesz jak boli to , kiedy w połowie rozmowy po prostu masz mnie gdzieś , nie odzywasz się . Tak jak byśmy jej wcale nie zaczęli , tak jak bym wcale dla Ciebie nie istniała . mówił do mnie "słonko"...wiesz ile bym dała żebyś Ty tak do mnie powiedział ? _________________________ __________ brak weny i chęci na cokolwiek
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
#2870 |
|
Zadomowienie
|
KaMa2704 GRATULUJĘ!!!
cuteladyx3 jest za późno na to, byś okazał skruchę. już możesz zmienić status na facebook'u. nie łudź się. nie wróci.
|
|
#2871 |
|
Zadomowienie
|
nie wróciłam jeszcze z wczasów,
ale padał deszcz, rozleniwiłam się z tego powodu, nuda kompletna więc korzystam z okazji na kilka kradzieży, "trochę" mam do nadrobienia. poza tym nie pozwolę Wam zapomnieć o Asiss ![]() + dziękuję za uznanie moje motywujące słoneczka : a wszystkie niedowiarki, nie bądźcie takie skromne, nie bez powodu (nie tylko ja) Was chwalę.marikab ZakreconaNaMaxa Naughty_ Malinowa Girl karmelowomi CaMa chcialam byc RozowaSkeyterka matematyczka00 panna_miodowa kontrastowa0 <3 *
taka wczasowo-świnoujska wena: głębokie oddechy na przemian z głośnym łkaniem. tyle mi zostało po Tobie w konkursie na naiwność pobiję wszystkich na głowę. pierwsze miejsce to mało, należy mi się specjalne wyróżnienie, order najszybciej angażującej się idiotki. a kiedy z oczu popłyną mi łzy, jedna po drugiej, będziesz wiedział, co robić, zamiast wciąż powtarzać typowe "nie płacz"? (może też być w wersji twierdzącej ;P) chcę leżeć obok kogoś, i czuć się jego wszystkim. a kiedy budzę się nad ranem chcę czuć, że sen się nie skończył banalna trójka poprzedzona jeszcze bardziej banalnym znakiem mniejszości opisująca najmniej banalne uczucie na świecie. jeden z tych dni, w których im bardziej staram się o Tobie nie myśleć, tym bardziej się upewniam, że Ty jesteś powodem dzisiejszych łez
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-07-30 o 16:29 |
|
|
|
#2872 |
|
Zadomowienie
|
potem, które uzasadni to, że wytrzymaliśmy wbrew i na przekór wszystkiemu
zapomnienie. amnezja. radość z tego co nowe. jesteś moim słońcem. przy Tobie kwitnę. słyszę głos Twego serca
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
"kiedy wchodzimy drugi raz do tej samej rzeki z pewnością że ją doskonale znamy, prąd wydaje się być silniejszy, woda zimniejsza, a kamienie bardziej śliskie..."
|
#2874 |
|
Raczkowanie
|
Ty mnie, zgłaszam pomyłkę.?? Zabieram Ci ten Uwielbiała jego truskawkowe pocałunki...Był wyjątkowy, robił wszystko najlepiej..Właśnie."wszys tko" ! Potrafił zranić bardziej niż kto inny.
|
|
#2875 |
|
Raczkowanie
|
`Ey księżniczka! Książe Cię kocha < 33
`metr sześćdziesiąt dwa czystej złośliwości ; d ` tęsknotę odczuwasz wtedy, kiedy bez żadnego ważnego powodu pozwalasz sobie myśleć o nim jeszcze częściej niż zwykle .; * |
|
|
|
#2876 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Uwielbiam cię skarbeńku.!! Sory, że tak jeden post po drugim.!
|
|
|
#2877 |
|
Raczkowanie
|
` . opowiedziałabym Ci o nim wszystko , ale wtedy Ty także byś się w nim zakochała . < . 333 . `
`, klucz do mojego serca w kieszeni jego ulubionych spodni. < 33 ` . eej serce. ! masz mnie słuchać .! temu Panu już podziękujemy... |
|
|
|
#2878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uznanie ![]() dziękuję
![]() a gdzie jest Martusssia & uwielbiaj? ![]() __________ chcę byś mnie kochał. ' Łzy nie są oznaką słabości, są dowodem na to, że nasze serce jeszcze nie wyschło. ' - Nie płacz. - To nie ja płaczę, to moje serce. Bóg mi dał serce, ale to dzięki Tobie ono jeszcze bije. ps. nadrabiam.
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-07-30 o 16:47 |
|
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
bez jego miłości, muszę teraz poznawac świat.
nie umiem sprecyzować czego od Ciebie oczekuję. i tak znajdę kolejny powód, żeby do Ciebie wrócić.
|
|
#2880 |
|
Rozeznanie
|
boundlessly ciiri xxgroszek07xx - kocham ♥ Twój głos przedziera się przez powietrze Nie jestem zbyt delikatna by kochaćSiedzę na zewnątrz i obserwuję wschód słońca patrzę najdalej jak potrafię i siedzę tak sama całą noc a moja miłość tęskni... Nie jestem sobą, nie jestem nim ani nią; oni nie są nimi.
Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-07-30 o 16:59 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.

mało Cię tu