|
|
#2821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
pamiętasz jak staliśmy parę metrów od siebie i zanosząc się płaczem, wrzeszczałam żebyś nie odchodził? milczmy. sama twoja cisza jest wymowna. a najbardziej brakuje mi ciebie, o 4 w nocy u mnie. przy tobie słowo walka, nabrało nowego znaczenia. najbardziej dlatego, że stawką było ludzkie życie. Cytat:
![]() dziękuję za umieszczenie w tak zacnym gronie. Cytat:
oszalałaś kobieto, oszalałaś. a ja szaleje na twoim punkcie.
|
||
|
|
|
#2822 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
omg znowu mnie zbierajcie. nie wierzę normalnie. <3 dziekuję Wam. ;**** i jeszcze pozostałym pochwałom, bo mi się nie zacytowało kilka, od _mandarynka, i kogos jeszcze. ;p kocham Was, i dziekuje dziekuje dziekuje skarby < 3 Cytat:
Cytat:
. . . najpiękniejsze chwile, mijają najszybciej. jedno spotkanie na rok, mi nie wystarcza. ciepło twojego policzka jest oszołamiające. [rozmowa z kilkoma kolegami] - zdejmij te okulary! - no własnie zdejmij Patka! - nie zdejmę. - no zdejmij. [zdjęłam] - ale masz ładne oczy. - no, ładne. - ale masz oczy fajne. [Patka burak] ![]() Uwierz w plan, i we własne możliwości. Pokonasz przeszkody i będziesz u celu. Za dużo piję, palę, przeklinam, mówię, jem, śpię. w ogóle za dużo rzeczy robię. Wiesz co? Całkiem dobrze mi bez Ciebie. 'Właśnie przyszedł czas aby z prawdą się pogodzić' Przyjaźń to nie teatr, i nie spektakl wystawiany pod tytułem 'Kto jest lepszy' ! 'Naszych problemów, nie rozwiąże już telefon' Spotkajmy się jeszcze raz, chociaż na chwilę. nim odjedziesz, i będzie nas dzielić 700 km. chodź tu... papierek po batoniku od Ciebie wisi na tablicy korkowej
|
|
|
#2823 |
|
Zadomowienie
|
pamiętam Cię tak dokładnie.
nie spodziewałam się, że to będzie trwać we mnie tak długo.. zabolałeś. jak głębokie skaleczenie.
|
|
#2824 |
|
Raczkowanie
|
Nie krzycz! To boli.
Wyżera mi serce. Kawałek po kawałku. Wysysa całą radość. Ciężko z nią żyć. Na imię jej miłość. Dotykał ją coraz więcej, coraz częściej. Jego dłonie nie mogły się oprzeć jej ciału. Nie przeszkadzały mu pocięte ręce, wyryte na nich serce. Tak właśnie ją kochał.
|
|
#2825 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję.
![]() spotkaliśmy sie, pogadaliśmy, było pięknie, ale wzeszło słońce i wróciła codzienność
Biały pył spadł na czerwone serce młodzieńca wznosząc go wysoko ponad jego Nibylandię Są tacy ludzie dzięki którym jesteśmy dobrzy i staramy się dostać do nieba, by nie musieć oglądać ich cholernych pysków w piekle. szukam miłość lecz zapominam, że nie powinno się jej szukać... szukam wiec Ciebie lecz zapomniałem, że nie odnalazłem jeszcze nawet siebie... szukam wiec siebie lecz i tu zapomniałem, że ja bez miłości do Ciebie nie istnieje Jeżeli uważasz, że nie możesz być z kimś już nigdy więcej to nie masz nawet powodu o nim myśleć. Niektóre chwile są tak piękne, że człowiek chce by trwały całą wieczność. Czasami trzeba pozwolić dać się połknąć, by potem stanąć w gardle.
|
#2826 |
|
Rozeznanie
|
już wracam dziękuje za miłe słowa ![]() Bo przecież trudno robić
cokolwiek bez nadziei Marzenia wymagają sporo pracy. Położymy się, zapomnimy się wśród słonecznych złotych pól |
|
|
|
#2827 |
|
Zadomowienie
|
1. zdałam prawko . ![]() .
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
<3
rebellious kontrastowa0 3martyna3 kamisha nieliczylamwcalesie dzięki dzięki dzięki, kocham Was <3 ensename lall caroline2324 *DREAMS* nareszcie jesteście! ;* rozszarpane marzenia gnijące w niepamięci ludzkiej zbesztane, zdeptane, bez żadnej szansy na ponowne wyjście chyba ziemia zaczęła się obracać w przeciwnym kierunku ' pamiętam każdą spędzoną wspólnie chwilę w każdej było coś niesamowitego nie potrafię wybrać żadnej z nich i powiedzieć: ta znaczyła więcej, niż pozostałe ' a teraz idę jeść czekoladę, bo nie mam dla kogo być szczupła ![]() cześć, co u Ciebie? kochałeś mnie, pamiętasz? wiedz, że masz mnie.. zawsze oddana, odżegnana, samotna cichsza niż myśl niebo płonie w ogrodzie Twoich rzęs Ty wypełniona całym Nim
a On tak smutno pusty
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję,
jesteście wspaniałe Zwodzi bezmyślnie,
rozczarowuje umyślnie. Cały On. Dlaczego uwierzyłeś w kłamstwa, a nie wierzysz w prawdę? Nie potrafiłam powstrzymać łez. Nie miałam sił, by je ukrywać. Nie miałam sił, by się tym przejmować. W tej chwili - po godzinie obcowania z Tobą - wszystko wydaje mi się niepoważne. |
|
|
|
#2830 |
|
Raczkowanie
|
` Północ, gdy ona płacze w samotności, a wszystkie marzenia już umarły… ` Spytaj ją co czuje gdy szminkę zmywa kropla łzy. ` Słodkie oblicze szatana.
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry talenciary
postanowiłam wrócić, może dacie mi jeszcze jedną szanse ? nawet jeżeli chciałabym już nie kochać, to się nie uda. nie ważne czy krzyszycz, czy mówisz podniesionym głosem, czy szeptem - ważne, że do mnie . mimo Twoich wad, dla mnie jesteś ideałem! i żegnam się z Tobą, chociaż nigdzie się nie wybieram, tak bardzo bym chciała, żebyś mnie zatrzymał . Gdyby nakręcono film o moim szczęsciu trwałby 3 minuty. I wszystko wraca gdy czytam skrzynkę odbiorczą w telefonie, wracają wszystkie wspomniania, mam przed oczami obraz - takich szczęśliwych nas.
|
#2832 |
|
Raczkowanie
|
nie wiedziałam, że tracąc ciebie, stracę cząstkę siebie. pachnie jeszcze tamtą miłością. gdzieś w głębi serca jeszcze wierzę w nas. my? to już tylko plotka.
|
#2833 |
|
Zadomowienie
|
♥ Miała ochotę na dziki taniec w deszczu, na włosy przyklejone do twarzy, na wolność, tę w najpełniejszym i najbardziej niebezpiecznym wymiarze.. Minął dokładnie rok od czasu, kiedy wsiadła do autobusu i zobaczyła jego jasną twarz. Powiedziała sobie wtedy, że musi być jej. Wzruszała się, kiedy przypominała sobie połączenie się ich spojrzeń po raz pierwszy, kiedy wspominała jego oczy, przez które zachorowała psychicznie. Jeśli miłość można nazwać chorobą, to śmiało mogła wtedy powiedzieć, że jest nieuleczalnie chora.. Dla nas czas nie istnieje. Są tylko rozbiegane po ciele palce i uśmiechy.. Te najpiękniejsze z pięknych. Lubiła na nowo zakochiwać się w deszczu, w spacerach z parasolkami.. Deszcz rozbijał się o parapet jej serca, a ona tylko wsłuchiwała się w to miarowe postukiwanie i była szczęśliwa, tak po prostu.. Pozwól mi wprowadzić Cię do mojego świata. Będę kierować tam każdym Twoim krokiem, nauczę się Twoich przebudzeń, wymyślę Twoje noce.. Będę przy Tobie. Pozacieram wszystkie wytyczone losy, zaszyję wszystkie rany. Kiedy będziesz wściekły, zwiążę Ci ręce na plecach, żebyś nie mógł wyrządzać zła, zbliżę moje usta do Twoich, by zagłuszyć Twe krzyki.. I nigdy już nic nie będzie takie samo.. A jeśli teraz jesteś sam, to odtąd będziemy sami we dwoje.. ♥
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2010-07-30 o 12:01 |
|
|
|
#2834 |
|
Raczkowanie
|
Daj mi szansę..poprawię się. Obiecuję.!
Pokolorujemy chmury?? Pokochaj taką brzydulę jak ja..Zobacz co to znaczy raj!
|
|
#2835 |
|
Rozeznanie
|
KaMa2704 - no to gratulacje ; D
miałeś być tylko kolegą
nic nie znaczącym - jednak wyszło jak zawsze. kocham Cię .
|
#2836 |
|
Rozeznanie
|
Ta twardzielka którą widzisz na co dzień płacze częściej niż myślisz.
Właśnie wtedy gdy próbowała zapomnieć spotykała go częściej niż zwykle. Miała być wierna kolejny rok gdy on miał ją w nosie? Miała kolejny rok marnować sobie życie? Skoro we wszystkim bóg ma jakiś plan to jaki sens miało twoje odejście? Już przestała liczyć dni,miesiące,lata... Chyba wreszcie zrozumiała. |
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
KaMa2704 gratulejszyns
![]() udławiłam się miłością, w którą ślepo wierzyłam. ciągnę za sobą moje szpilki wraz z suką zwaną nadzieją. możesz stać przede mną w bokserkach i różą w ustach. i tak nie podziała. dlaczego wziąłeś moja miłość, skoro nie wiedziałeś co masz z nią zrobić ?
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2010-07-30 o 12:17 |
|
|
|
#2838 |
|
Raczkowanie
|
Miała 18 lat i wspominała lato podczas którego ją zdradzono, lato podczas którego pierwszy raz prawdziwie się zakochała. To nie było tak dawno temu , a jednak czasami odnosiła wrażenie , że jest już zupełnie kimś innym.
Właśnie teraz Cię potrzebuję , właśnie teraz gdy Ciebie już nie ma.. Nie pogodziła się z tą stratą , straciła jego , już na zawsze , za to , że to spieprzyła co dziennie waliła nogą w ścianę . Dopiero gdy umrę , ty zrozumiesz , że jestem ci potrzebna?
|
#2839 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
________________ '- Wiesz, co jest z Tobą nie tak, Panno Niczyja?
Jesteś tchórzem, boisz się przyznać, że życie jest warte i że ludzie są zdolni do miłości. Chcemy należeć do innych, bo to jedyna szansa na prawdziwe szczęście. Nazywasz siebie wolnym duchem i dziką istotą. Przeraża Cię myśl, że ktoś zamknie Cię w klatce. Skarbie, Ty już w niej jesteś. Sama ją sobie zbudowałaś. Wszędzie czujesz się jak w klatce. Nie ważne dokąd uciekasz, zawsze wpadasz na siebie.'
|
|
|
#2840 |
|
Rozeznanie
|
Namiętności Jego pocałunku nie da się ubrać w słowa. Za każdym razem jest coraz bardziej niesamowity. - Tak samo się odżywiam. Tak samo się ubieram. Używam tych samych perfum. Nie wiem o co Mu chodzi .. - Przestał Cię potrzebować. 'Miałeś być przy niej, pilnować czy nie gubi się. Silnym ramieniem, siłą miałeś być.' 'Każdym oddechem woła o Ciebie.'
|
#2841 |
|
Raczkowanie
|
'Udajmy, że Cię nie kocham, że nie potrzebuję, że nie tęsknie i że nie płaczę. Bo tak będzie lepiej. Uzależnienia są złe, a Ty mnie uzależniasz.' 'Ale Ty... Ty jesteś dla mnie jak narkotyk. Jak najlepszy gatunek heroiny .'
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
KaMa2740 - jest czego gratulować, zwłaszcza, że ja też kilka dni temu zdałam
![]() jak dzień przechodzi w noc, tak miłość zmienia się w nienawiść. ' mamy coś czego nie zabiorą nam ' gdyby ludzie znali przyszłość, mieliby jeszcze więcej problemów niż dotychczas, ich jedynym celem byłoby zawrócenie tego co złe, tego co bezpośrednio ich dotyczy.
|
|
#2843 |
|
Przyczajenie
|
nie mów mi teraz dobranoc.
cztery wiatry, jeden świat w piruecie zakręcony. uśmiech skrada się przez twarz. Widziałam diabła w moich snach.
|
|
#2844 |
|
Rozeznanie
|
Miłość jest dla tych, którzy jej nie szukają..
I można udawać, że można na spacer pójść.. A myślenie o tym, co boli jest wewnętrznym masochizmem.. A ból i cierpienie stają się dowodem tego, co powinno przynosić wyłącznie radość: miłości.. Raczej inaczej.. Tylko kot ma 9 żyć.. dziękuję za słowa uznania |
|
|
|
#2845 |
|
Rozeznanie
|
.
KaMa2740- gratulacje ![]() życie jest okrutne jak tania dziwka.
zedrze z człowieka wszystko. choćby był już nagi, to chce jeszcze więcej niż tylko marne, chwilowe zadowolenie. każdy musi w coś wierzyć!
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2010-07-30 o 14:06 |
|
|
|
#2846 |
|
Raczkowanie
|
Odkochać się w nim chciała tak szybko jak się zakochała...
______________________ naiwnie wierząc w miłość... ![]() |
|
|
|
#2847 |
|
Rozeznanie
|
- no i dla kogo ja mam teraz żyć? - żyj dla mnie! - ale ja chcę żyć dla niego! [ rozmowa z przyjaciółką ]
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
*DREAMS** & caroline2324 & snowball bywajcie częściej ! <3
siatkarka18 zachwycasz ! <3 panna_miodowa - talencie mój, z chęcią napełnię się cała Twoją miłością rudości moje <3 CookieCrisp grzech Ciebie nie pamietać ;-) absurdalnie & grise Wy moimi perłami ;* poprostuAsiss na liście brakuje Ciebie! już tęsknię za Twoimi opisami <3 _ZaagubiOna_ prinzessin latain TajemniczaPanna _Panna_Migotka_ - okradłam ![]() Jestem zakochana w tobie I to kruszy moje serce Będę kolcem w każdej róży Tę twierdzę łez Zbudowałam z moich lęków Dla Ciebie Ta twierdza nie runie Zbudowałam ją solidnie Dla Ciebie
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2850 |
|
Zadomowienie
|
do usług kochana
desiree01 - wspaniała ![]() ______________ pastelowy uśmiech we wszystkich kolorach tęczy. chłonę wspomnienia jak gąbka wodę. ''Przeszłość widziana w krzywym zwierciadle.'' GRAMMATIK - KAŻDY MA CHWILĘ. ''Nawet najtwardsi mają chwile, kiedy potrzebują klęknąć.'' GRAMMATIK - KAŻDY MA CHWILĘ. ''Smutna twarz w dłoniach dziś ukryta.'' GRAMMATIK - KAŻDY MA CHWILĘ. ps. nadrabiam.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

(i tak znając mnie, o którejś zapomniałam
)

znowu mnie zbierajcie.