|
|
#2881 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
bierz, bierz. Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę
![]() _____________________ I'm more than just an option/ Jestem czymś więcej niż jakąś możliwością. Refuse to be forgotten/ odmawiam być zapomnianą. I took a chance with my heart And I feel it taking over/ Zaryzykowałam swoim sercem i czuję, że ono przemuję kontrolę. I better find your love and I better find your heart/ Lepiej jak znajdę Twoją miłość i lepiej jak znajdę Twoje serce. I bet if I give all my love Then nothings gonna tear us apart/ Założę się, że jeśli oddam całą swoją miłość Wtedy nic nie będzie w stanie nas rodzielić. Every single summer I be the one that you remember/ Każdego samotnego lata, będę jedyną którą wspomnisz.
|
|
#2882 | |
|
Rozeznanie
|
"Strzeż mnie Boże żebym nie złamała piątego przykazania dekalogu,
'nie zabijaj' jak zobaczę tą szmatę na oczy." Cytat:
"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha." Tupac Amaru Shakur Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2010-07-30 o 17:44 |
|
|
|
|
#2883 |
|
Raczkowanie
|
absorbeed, grise, z innej bajki - uwielbiam Was z każdym postem coraz bardziej!
Czas tak łatwo nas pokonał. Bezsens chwili. Nigdy się nie dowiesz, że zabijasz mnie każdego dnia. 'Jestem jak latarka w nocy bez żarówki. Moje oczy widzą wszystko tak jak kot. Oprócz tego, co się tak naprawdę liczy, lecz niestety sam dziś kur...wa nie wiem co.' 'Magiczna moc szkła i smak Twoich ust. Niech pali się świat, ja zostanę tu...' chyba się tu nie nadaję...
![]()
|
#2884 |
|
Przyczajenie
|
kolejka do szczęścia.
awangardowy styl twojego obłędnego życia i mego jedynego rycerza w jednym. paranormalny życiorys. ________ 2.01 - 28.07.2010. - łukasz, dzięki za wszystko.
|
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
ZakreconaNaMaxa - tak właśnie Ciebie Słonko i nie ma się co dziwić
![]() dreams_x33 - dziękuję za uznanie zatańcz mi w sercu niech zwariuje jeszcze raz. 'otul twarzą swoją, moją twarz'
|
#2886 |
|
Raczkowanie
|
`Don't damn me
When I speak a piece of my mind 'Cause silence isn't golden When I'm holding it inside 'Cause I've been where I have been An I've seen what I have seen I put the pen to the paper 'Cause it's all a part of me` Nie potępiaj mnie kiedy przekazuję trochę swoich myśli bo milczenie nie jest złotem kiedy dusze to w środku bo byłam gdzie byłam i widziałam co widziałam i kładę długopis na papier bo to wszystko jest częścią mnie `a kiedy zaśniesz wiernie będzie przy twym łóżku stać` `Schizofreniczny taniec... Cisza płacz krzyk słów szaniec ` `Chciałoby się zacząć jeszcze raz, Chciałoby odnaleźć zmarnowany czas,` |
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() + dziękuję za pochwały! ![]() . . .
nie panuję już nad własnymi emocjami. jedna wielka niewiadoma. na pewno? nic nie jest na pewno, na 100 % już zapomniałam, twój czas już minął
|
|
|
#2888 |
|
Raczkowanie
|
;*
po co rozpamiętujesz tamten czas? to już przeszłość. miała niepohamowaną chęć dać mu w twarz. nie wiedziała gdzie się schować, co robić... myślę, że po prostu zemdleję, gdy cię zobaczę.
|
#2889 |
|
Raczkowanie
|
Wróciłam.
![]() ale sie stesknilam.. a za mną tęsknił ktos? ![]() full do nadrobienia.. ;/ ale dam rade ![]() _________________________ _ *Kochany, czy wiesz że będąc tutaj ze mną, przyniesiesz mi powietrze? *Powiedz co czujesz. *W ten tydzień nauczyłam się bardzo wiele. Nauczyłam się olewania Ciebie i Twoich głupich gierek. Nauczyłam się na 5 z plusem. Nareszcie. *Zamknij oczka i ustami otwórz swoje serce <3 *Kochaj, to faaaajne jest, chcesz sprawdzic? ;P
|
|
#2890 |
|
Raczkowanie
|
a najważniejsze swoją su**kowatość wykorzystywać do końca i jeszcze troszkę więcej .
|
#2891 |
|
Raczkowanie
|
latin - dziękuję kochanie, że pamiętałaś i wiesz.. jesteś cudowna..;**
___________________ teraz Twoja kolej. walcz o naszą miłość.. i jak czujesz się z myślą, że tyle przez Ciebie wycierpiałam..? myślałam, że ta miłość nigdy nie przeminie, że będziesz mnie zawsze kochał i traktował jak księżniczkę. to tylko głupia teoria. przez dziurkę od klucza podglądam jak bawi się szczęście..
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie wiecie, jak mi teraz ciepło na serduchu. dziękuję Wam
latin, patrysiowa_,BananowaDelma , CaMa, kontrastowa0, grise, dreams_x33 - w ciągu tych kilkunastu stron, które w końcu nadrobiłam, to Wy mnie zauroczyłyście najbardziej. ![]() boję się, że pewnego dnia dostrzeżesz, że jestem bez uczuć. przez ostatnie miesiące moje uczucia straciły dotychczasową stabilność. wystawione tyle razy na rozmaite próby, stały się chwiejne, chaotyczne, nieodgadnione.
|
#2893 |
|
Zadomowienie
|
♥ Bo czasem nie marzyła o niczym innym, jak o jego dotyku na dzień dobry.. Nauczył ją tańca, nauczył ją życia, nauczył ją świata. Czasem czuła się z tym wszystkim tak cholernie samotna i właśnie wtedy przychodził. Tej wdzięczności nie sposób było jej wyrazić słowami.. Serce wirowało w dzikim tangu.. Chyba zwariowała, ale kochała takie wariactwo. Ciemny pokój, muzyka i ona.. Z mokrymi policzkami, z posklejanymi, brudnymi od tuszu rzęsami, a jednak gdzieś tam w środku szczęśliwa tą chwilą.. Chwilą, która trwała tylko dla niej, chwilą, do której nikt poza nią nie miał wstępu, chwilą, której nikt nie rozumiał.. Chwilą sam na sam z muzyką, z ciszą, z drżącym sercem i milczącym wzruszeniem. Uwielbiała stukot przyśpieszonego tętna, w momencie kiedy krew zaczynała krążyć w żyłach szybciej. To ta chwila, kiedy ją dotykał.. Kochała pieszczotę jego dłoni, niczym delikatny powiew wiatru, niczym kruche skrzydło ptaka, którego można spłoszyć jednym, zbyt gwałtownym ruchem.. naucz mnie życia, proszę. ♥
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2010-07-30 o 20:28 |
|
|
|
#2894 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję z całego serca za wszystkie pochwały !
za długi ten dzień. bez ciebie. - boli mnie serce. - jak mnie bolał ząb, to wyrwałem.. Zdarzenia ostatnich dni uderzają mi do głowy i są lepsze niż wszystkie używki razem wzięte.
|
#2895 |
|
Zadomowienie
|
niewerbalna ekspresja uczuć
|
#2896 |
|
Raczkowanie
|
' Miłość - najpierw ręka w rękę, potem ręka gdzieś, później coś w ręce, a na koniec coś gdzieś. '
' cześć kochanie, masz u mnie branie ' ;D to co do Ciebie czuję z niczym się nie rymuje. ;p szukam szczęścia wśród chmur. <3
|
#2897 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kradę oczywiście. <3Cytat:
.-_-_-_-_-_-_-_-_ . I przyrzekła sobie, że nigdy więcej nie obrzydzi Mu życia.
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
Śmiejemy się, ale nie z tego, co pod nami.
Z tego, co nad nami i obok nas również nie. Śmiejemy się, a duszne powietrze niesie echo tego śmiechu. Życie to teatr, w którym grają błazny. I tak po cichu tęsknimy za marzeniami, które sami zabiliśmy. Nie patrzę w przeszłość, ale lubię się za nią oglądać. Słowo bez pokrycia. |
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
kontrastowa0 - dziękuję, słoneczko <3
Paralogiczna - aaa, szaleję bierz ile chcesz, ja też zabieram ![]() patrysiowa_ - więc zabieraj i zmykaj ![]() beautiful_lie - że ja? dziękuję <33martyna3 - zabieram wszystkie, bez wyjątku! ![]() __
sama spójrz na tęsknotę ze wczoraj, była dużo łagodniejsza niż dzisiaj. sprawy poszły za daleko, za bardzo cię pokochałam ty za bardzo zraniłeś później. połykam jedną łzę za drugą nie mogę przestać, to jak alkohol, od którego się uzależniamy. więc, zepsułeś nasz świat, użyłeś gumki do kolorowych kredek, pamiętaj, że jednak one nie zmywają się tak dokładnie jak ołówek. poświęciłam dla ciebie wszystko, cały mój cholerny świat i parasolkę kiedy padało jak z cebra, a ty nie miałeś swojej. otwórz drzwi do serca, możesz nawet wejść, ale pamiętaj, stamtąd już nie ma ucieczki. zawiązaliśmy się na pętel, nikt nie potrafił go rozwiązać, ty jeden przegryzłeś sznurek. jechaliśmy pociągiem przez życie, zapięci w pasy bezpieczeństwa, do torby spakowałam nadzieję, obok położyłam ciebie. zaraz pojawi się słoneczko, a ja nie chcę cię stracić, no k.u.r.w.a nie chcę się obudzić! Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-07-30 o 21:21 |
|
|
|
#2900 |
|
Rozeznanie
|
naughty_
Znasz to uczucie gdy wstajesz i nie wiesz po co tak naprawdę się obudziłeś? Teraz idź na scene i graj tą wesołą kobietę , przecież wiesz , że tak trzeba. Tak, wcale nie jesteś zazdrosny skarbie.. Żałuj że nie widziałeś swojej miny. Jesteś za dużym twardzielem do tego żeby móc przyznać , że po tych dwóch latach dalej jesteś zazdrosny i żałujesz tego jak postąpiłeś. |
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
`Łowię każdy dźwięk a to nie Ty.`
`bo dziś jest dziś a Ty jutro będziesz tu znów.` ` Nie wierzysz we mnie, to zamień się ze mną, wtedy zobaczysz jak czuję na pewno, a może spojrzysz mi w oczy i powiesz: "Nie chce Cię w sobie, bo już nie mogę . !"
|
#2902 |
|
Wtajemniczenie
|
jezuu ty mnie jeszcze pamiętasz? dziękuje bardzo bardzoo!aura nadmorska sprowadziła mnie znowu do tego wątku ![]() tak w ogóle pamięta mnie tu ktokolwiek oprócz najwspanialszej pani cytowanej tu u góry? ![]() a jutro znów ja, fajka i myśli "co by było gdyby"
wiem, że twoja sytuacja jest dokładnie taka sama nigdy więcej nie będę miała skrzydeł i nie polecę za tobą, no way! i'm so proud from myself! i did this and... i feel so free. it's amazing! i really thought about all these things, and you?! you just had it in the ass! gorgeous, beautiful, lovely.. how can i describe it? mogę powiedzieć tylko jedno: było warto! Edytowane przez ouu Czas edycji: 2010-07-30 o 22:36 |
|
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
latin - dziękuję za pamięć Kochana
3martyna3 - cieszę się, że wróciłaś Twoja Kokaina - ____ Ona. Zwyczajna siedemnastolatka z głową pełną nierealnych marzeń. Prześladuje ją chęć posiadania osób, których posiadać nie powinna. Boję się zakochać bo wiem, że jest to coś w rodzaju drogi, którą nigdzie się nie dojdzie i nigdy nie trafi się zamierzonego celu. Spotkaliśmy się pierwszy raz, drugi, trzeci, a ja byłam ciekawa na którym razie się skończy. Jestem ciekawa do dziś, choć minęło tyle czasu. Postawiłam na SIEBIE! Dotknęłam jego ust, zakręciło mi się w głowie, śniłam o tym przez rok, nie wierzyłam w to co się dzieje i chyba do końca nie uwierzyłam. Nagle coś jakby młotek, uderzyło mnie w głowę. Moje sumienie. Coraz mniej go czuję. Oddala się ode mnie niczym wiatr, który zaraz powraca, tyle, że ze słabszą siłą. Wolę być na tym świecie tylko z Tobą. Do not you have waited for Friday, as ever, do not write as ever, not talking as ever, do not kiss as ever, did not smile as ever .. Nie czekasz już na piątek, tak jak kiedyś, nie piszesz jak kiedyś, nie mówisz jak kiedyś, nie całujesz jak kiedyś, nie uśmiechasz się jak kiedyś.. Bezsilność, która przytłacza, wgniata umysł w ziemię, niszczy każdą optymistyczną iskrę nadziei. Jego wzrok, gdy odchodziłam. Serce płakało. Do dzisiaj płacze.
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
<3
cuteladyx3 dz ; * kontrastowa0 kto tu kogo zachwyca. ![]() naiwnie_ a dziękuję. miło ;-) viper19 "czas tak łatwo nas pokonał" dla mnie idealne. ensename mam nadzieję, ze Ty juz na dłużej? ;> i równiez dziękuję <3 beautiful_lie Ty wiesz, że na Ciebie zawsze czekam. dz.niezdolność kochania ... a jutro już Cię nie znam wszystkiego, czego nie mam
życzę Ci
|
|
#2905 | ||||
|
Rozeznanie
|
najleeepsza
Cytat:
Kochana, z wzajemnością <33 Cytat:
padłam! jejku.. dziękuję Słońce, że się tam znalazłam. zaszczyt Cytat:
oj Myszko, nie przesadzaj bo aż mi wstyd za to, ile razy Cię obrabowałam ![]() Cytat:
_________________ nie umiem ubrać w słowa tego, co chciałabym Ci powiedzieć. ale tak w skrócie to.. kocham Cię. ja mam miłość, Ty honor. szła zapłakana w strugach deszczu. a On.. On nie miał pojęcia jak bardzo ją skrzywdził. wróć, proszę. chce mieć znów przy sobie szczęście. powiedz mi coś, czego nikt o Tobie nie wie. 'wszyscy walczą o pokój, aż się leje krew' 'każdy potrzebuje zwierciadła, w którym mógłby się przejrzeć. pewnie dlatego jedna połowa świata rozgląda się za swoją drugą połową' - tęsknisz? - tylko gdy oddycham.'
|
|
#2906 |
|
Raczkowanie
|
♥♥
___________________ Pomilczmy przez chwilę. Może usłyszymy, jak w naszych sercach rośnie miłość.
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
wieki całe mnie nie było
![]() Zapachem miłości kusisz mnie. Wiem jestem zbyt silna, zeby mnie pokonać, lecz mimo to upadam kolejny raz. Tylko po to, żeby z triumfem wstać. Już nie pamietam przeszłości, przyszłością się nie niepokoję. A teraźniejszość razem ze mną tańczy. Szepty miłości i krzyki szczęścia w mojej głowie brzmią. Tańczyć na boso w świetle księżyca, oddać się beztrosce, kochać po kres sił.
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
ouu - pamiętam! <3
caroline2324 - cudowna. rebellious - to dobrze. w takim razie jesteśmy kwita. okradam Cię nałogowo. tylko bądź częściej! <3_________________________ ___ 'nie bój się o mnie. wiem, że słucham częściej serca, niż rozumu. i chcę żyć, jak najmocniej'. zabolało. czym dla Ciebie jest świat? chcę tylko zapomnieć. to tak dużo?! nie ma Cię od miesiąca..
|
#2909 |
|
Raczkowanie
|
bywa , że wchodząc do domu , zalewam sie łzami . siadam pod oknem i zastanawiam sie czemu tak naprawdę płaczę . ![]() `Codziennie rano ,wstaje i otwieram drzwi to mojego wielkiego świata pomysłów. `Upiłaaaam się herbatą {malinową} hahahha. <33 `A i miłością do Ciebie [!] ♥ hahahaha <33 Ha.! Mam gdzieś to co myślą inni , to ja mam sie bawić świetnie. Jeszcze zrobię im na złość, i pokaże, że ich obecność mam w dupie. . ;p Karuzela sie kręci , a ja mocno trzymam , więc ty wylecisz a ja zostanę . ha.! `, Czy on mnie lubi.?! Czy ja go lubię.?! To moja słodka tajemnica.! Rzecz jasna że słodka ;** `Mój cel jest w zasięgu mojej ręki , ale nie mojego serca <33 `Zawsze myślałam , że w życiu trzeba kierować sie sercem. Ale teraz w to wątpię bo widzę że inni go nie mają . `Słowa z ust ranią tak bardzo. że życie traci sens. Za to te same słowa z ust kogoś innego, nie mają znaczenia. . Tak decyduje serce . |
|
|
|
#2910 |
|
Zadomowienie
|
kłaniam się nisko moim muzom
dziękuję za gratulacje ![]() ![]() -------------------------------------------- 1. gdyby wszyscy zgadzali się ze mną, zawsze mieliby rację! ![]() 2. zaciągam się Tobą, choć nie palę wcale . .
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.

Kradę oczywiście. <3
dziękuje bardzo bardzoo!