Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-30, 20:18   #2671
kochak
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13

Cytat:
Napisane przez avataris Pokaż wiadomość
kochak zupełnie nie wiem czemu, ale jak pisałaś, że kupilaś tą rybę w Biedronie, to pomyślałam, że pewnie będzie bleee:hah aha:. Dobrze, że nie zjadłaś tego szlamu.

zjadlam glodna byłam jak wilk:/
dowaliłam pietruszki i jogurtu i taka zupa rybna wyszła szkoda gadac,,,
po dwóch dunkanowych papierosach nie czułam juz smaku:hah aha:
kochak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 20:19   #2672
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Megi428 Pokaż wiadomość
zwykłe - 1 jajko + łyżka mąki pszennej - wybełtać i lać na wrzątek - tam gdzie bąbelki i mieszać widelcem najlepiej

dukanowskie - 1-2 jajka - wybełtać i postępować jak ze zwykłymi - są bardziej poszarpane coś jak farfocle z jajka ale całkiem dobre i do rosołku również pasują
Ale 1-2 jajka wybełtać z czym? Z otrębami?
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 20:31   #2673
Aleksandra_M
Zadomowienie

zimnoooooooooo miiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! !!!
ale sobie SPA zafundowalam....
do kazdej kobiety, ktora jeszcze nie probowala:
polecam peeling z kawy!!! ja pie....e..... nigdy nie mialam tak gladkiej pupy!! nawet po gotowych peelingach ze sklepu!!
a na to mrozacy zel
ale mnie rece bola tak sie wychechlalam!!
no przy takich zabiegach to ta lupina pomaranczowa nie ma szans!!

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

dukaneczko kochana, ktora polecilas to cudo. odezwij sie... musze ci wyslac buziaka

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

a to jeszcze Wam powiem smieszna historyjke na dobranoc

jak wcieralam ta kawe i bylam nasmarowana od talii po kolana to przylecial TŻ i zaczal mi robic zdjecia!!! powiedzial ze jak kiedys bedzie chcial sie ze mna rozwiesc to pokaze te foty i powie ze sie gownem regularnie smaruje i kazdy sad da mu rozwod
haha zwlaszcza ze nie mamy slubu
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 20:34   #2674
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez Megi428 Pokaż wiadomość
zwykłe - 1 jajko + łyżka mąki pszennej - wybełtać i lać na wrzątek - tam gdzie bąbelki i mieszać widelcem najlepiej

dukanowskie - 1-2 jajka - wybełtać i postępować jak ze zwykłymi - są bardziej poszarpane coś jak farfocle z jajka ale całkiem dobre i do rosołku również pasują
mysle, ze mozna dac do tych jaj lyzke maki kuku czy skrobii i tez bedzie gites
Stary 2010-07-30, 20:34   #2675
Peanut 1
Raczkowanie

Czesc moje mile
Ale sie napchalam pampuchami serowymi Missines , az mam wyrzuty sumienia.
I tak mysle , czy Wy takie slodkosci jecie na deser w ciagu dnia , czy zdarza sie Wam wsunac je przed snem ?

Dzis w niemieckim ALDI znalazlam budynie z serii BackFamily : waniliowy i czekoladowy ( z odtluszczonym kakao)
Aldi jest i w Polsce , wiec moze maja te budynie, bo to jedna filia.

Budynie sa w pudelkach , maja po 3 (czekoladowe) i 5 (waniliowe) saszetek.
Sklad wydaje mi sie dozwolony : Skrobia , sol, Aromat i barwniki :ryboflawina i norbixin.
Chemiczny troche ale na kryzys natychmiastowego spozycia budyniu chyba sie nada .

http://www.supermarktcheck.de/img/pr...aa75218e01.jpg

Do tego maja ketchupy bezcukrowe , na slodziku.
Peanut 1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 20:35   #2676
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość

jak wcieralam ta kawe i bylam nasmarowana od talii po kolana to przylecial TŻ i zaczal mi robic zdjecia!!! powiedzial ze jak kiedys bedzie chcial sie ze mna rozwiesc to pokaze te foty i powie ze sie gownem regularnie smaruje i kazdy sad da mu rozwod
Stary 2010-07-30, 20:36   #2677
missines
Raczkowanie

Cytat:
polecam peeling z kawy!!! ja pie....e..... nigdy nie mialam tak gladkiej pupy!! nawet po gotowych peelingach ze sklepu!!
a na to mrozacy zel
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------
jak wcieralam ta kawe i bylam nasmarowana od talii po kolana to przylecial TŻ i zaczal mi robic zdjecia!!! powiedzial ze jak kiedys bedzie chcial sie ze mna rozwiesc to pokaze te foty i powie ze sie gownem regularnie smaruje i kazdy sad da mu rozwod haha zwlaszcza ze nie mamy slubu
Ja pier.....lę!!! Jak czytałam o tym gównie to prawie padłam buhahahaha Ja też chcę trochę te G ..nie nie mogę!!!

Jak się robi ten peeling kawowy! Nie piję kawy, mam tylko jakąś dla gości, rozpuszczalna jakaś ..chyba! Taka może być????......kurcze ja tez chcę, napisz szybko co i jak

......................... .......

Cytat:
Napisane przez Peanut 1 Pokaż wiadomość
Czesc moje mile
I tak mysle , czy Wy takie slodkosci jecie na deser w ciagu dnia , czy zdarza sie Wam wsunac je przed snem ?
Ja jadłam na kolację o 22h

Edytowane przez missines
Czas edycji: 2010-07-30 o 20:38
missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 20:43   #2678
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Czesc moje mile

Dzis w niemieckim ALDI znalazlam budynie z serii BackFamily : waniliowy i czekoladowy ( z odtluszczonym kakao)
Aldi jest i w Polsce , wiec moze maja te budynie, bo to jedna filia.

Budynie sa w pudelkach , maja po 3 (czekoladowe) i 5 (waniliowe) saszetek.
Sklad wydaje mi sie dozwolony : Skrobia , sol, Aromat i barwniki :ryboflawina i norbixin.
Chemiczny troche ale na kryzys natychmiastowego spozycia budyniu chyba sie nada .

http://www.supermarktcheck.de/img/pr...aa75218e01.jpg

Do tego maja ketchupy bezcukrowe , na slodziku.
uuuu a jaka jest ta skrobia? bo jak ziemniaczana to nie wolno...
ale za tym keczupem to zobacze, u mnie Aldi jest. a co do deserkow. czesto zjadam sernik (bez skrobi i otrebow) na kolacje jak juz nic innego nie jestem w stanie zjesc

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość
Ja pier.....lę!!! Jak czytałam o tym gównie to prawie padłam buhahahaha Ja też chcę trochę te G ..nie nie mogę!!!

Jak się robi ten peeling kawowy! Nie piję kawy, mam tylko jakąś dla gości, rozpuszczalna jakaś ..chyba! Taka może być????......kurcze ja tez chcę, napisz szybko co i jak

napisze swoja wersje: kawe mielona (kupilam kawe "MOJA CZARNA" w biedronce 500g za 6,69zl-bo byla najtansza) zalalam odrobina wrzatku (byla papka) po chwili dolalam troche oleju, jak przestyglo wlalam jeszcze troche mydla w plynie i wcieralam
wiem ze ktoras z dziewczyn polecala dodac cynamonu dla zapachu czy miodu, ja sie zadowolilam najprostsza wersja i bylo bosko

Edytowane przez Aleksandra_M
Czas edycji: 2010-07-30 o 21:45
Stary 2010-07-30, 20:44   #2679
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
Ale 1-2 jajka wybełtać z czym? Z otrębami?
same jajka bełtam ale jak pisze czarownica mozna ze skrobią czy maką kuku ale same też dobre
Stary 2010-07-30, 20:51   #2680
missines
Raczkowanie

Cytat:
napisze swoja wersje: kawe mielona (kupilam kawe "MOJA CZARNA" w biedronce 500g za 6,69zl-bo byla najtansza) zalalam odrobina wrzatku (byla papka) po chwili dolalam troche oleju, jak przestyglo wlalam jeszcze troche mydla w plynie i wcieralam
No to na noc zrobię sobie jazdę, po 22h wróci mój TŻ, dziecko pójdzie spać, a ja się najpierw ucioram kawą a potem zamrożę tyłek

Stary 2010-07-30, 20:55   #2681
Sparta
Wtajemniczenie

Pozdrawiam TŻ kt`ory robi zdjęcia rozwodowe

Ja dziś mało zjadłam:
rano: kawa plus placek z otrąb
popołudnie: wieśniak plus warkocz z łososia
wieczór: pół kostki twarogu chudego i 2 jajka sadzone plus jogurt 0%

Ehhh i szklanka coli zero

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 21:13   #2682
Peanut 1
Raczkowanie

Cytat:
uuuu a jaka jest ta skrobia?

Pisze w skladzie budyniu : skrobia kukurydziana ( Maisstärke) .

Edytowane przez Peanut 1
Czas edycji: 2010-07-30 o 21:14
Peanut 1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 21:27   #2683
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
jezuuuuuuuuu
jak nauczyc dwuletnie dziecko ze sika sie do nocnika a nie na podloge??
Ja swoją wzięłam na nocnik z melodyjką. Wprawdzie pierwsze próby czyniliśmy już jak miała 8-9 mies., ale generalnie melodyjka jest tu wabikiem. ALE!!! Zanim posadzisz dziecko na taki nocniczek to najpierw pokaż jej go, jaki śliczny kolorek, jaki piękny wzorek itp., potem pośliń palec i przyłóż go do tych diodek od melodyjki, niech dziecko zobaczy, że to super niespodzianka, że nocniczek fajnie gra i jest w ogóle super cudowny
Potem opowiedz jej, że to był tylko jednorazowy pokaz - dwulatka już czai, co się do niej mówi - i że od tej pory nocniczek gra melodyjkę tylko w nagrodę jak dostanie siusiu. Pierwszą próbę przeprowadź tuż po obudzeniu się małej - wtedy one ZAWSZE sikają. Posadź ją i powiedz, że nocniczek prosi o siusiu, bo chciałby jej zagrać melodyjkę. Powinno pójść siku, bo przecież jej się na pewno chce, no na Boga! Jeśli pójdzie to należy wraz z TŻtem odstawić taniec plemienny bijąc brawo, z pieśnią triumfalną na ustach pokazując dziecinie, że sprawiła swoim ukochanym rodzicom nieziemską wręcz radość. Trzeba z siebie debili zrobić, ale cóż jest bardziej tego warte niż suche dywany I tak jeszcze raz i następny, i znowu. Aż załapie, że sikanie do nocnika to najbardziej ekscytująca sprawa dla całej rodziny
Przysięgam, że nie robię sobie jaj - ja z moim małżem tak właśnie manifestowaliśmy radość z różnych zawartości nocnika naszej córki, a ona była przeszczęśliwa jak mogła nas w ten stan euforii wprawić. Była mniejsza, ale szybko skojarzyła swoje siku w nocnik z naszą radością. Życzę cierpliwości i powodzenia.

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
dziekuje Ci

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

ma taki... i lubi na nim siedziec... nawet golym dupskiem...
ale jak chce siku to staje na srodku pokoju, sciaga gacie i sika!!!
No to sobie popisałam i poudzielałam dobrych rad
Wobec tego nie wiem, może kupić nowy, zupełnie inny, z nowym rysuneczkiem, z inną melodyjką i powiedzieć, że ten to służy TYLKO do siusiania, a nie do zabawy i będzie baaaardzo cierpiał jeśli nie będzie dostawał swojej porcji siusiu codziennie....? Weź ją na uczucia
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 21:27   #2684
!!&*Monia*&!!
Rozeznanie

ja się za to nażarłam dzisiaj jak świnka hehe (wszystko dozwolone) czuje ze jutro wzrost jak nic no ale trzeba było najeść się warzywek bo jutro znowu PP jedynym minusem systemu 2/1 jest to że jest tylko jeden dzień PW haha

"Nie trać swojego czasu na kogoś, kto nie ma go, aby spędzać go razem z Tobą"

" świata nie podbijesz"
!!&*Monia*&!! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 21:42   #2685
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
No to na noc zrobię sobie jazdę, po 22h wróci mój TŻ, dziecko pójdzie spać, a ja się najpierw ucioram kawą a potem zamrożę tyłek
trzymam kciuki za pozytywne wrazenia i gladka pupe

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Pozdrawiam TŻ kt`ory robi zdjęcia rozwodowe

Ja dziś mało zjadłam:
rano: kawa plus placek z otrąb
popołudnie: wieśniak plus warkocz z łososia
wieczór: pół kostki twarogu chudego i 2 jajka sadzone plus jogurt 0%

Ehhh i szklanka coli zero
dziekuje, przekaze.
i za tak malo jedzenia!

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:
Pisze w skladzie budyniu : skrobia kukurydziana ( Maisstärke) .
a to git moze byc

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Agnese69
bardzo Ci dziekuje. widzisz. najgorszy problem to to ze ona chce... siada na nocnik i mowi "maja siusiu tu, mama " i klaszcze ... i ona bardzo chce mi sprawic ta przyjemnosc. tylko ze nie wiem co....
nie kontroluje tego czy jak?
wogole siada na niego od miesiaca, bo wczesniej to sie darla jak oparzona jak probowalam ja golym tylkiem posadzic
a jeszcze pol biedy jakby chodzila w tym pampersie... przyjdzie czas, zacznie sikac w nocnik. ale ona sciaga rajstopy, pampersa i lata z golym dupskiem po mieszkaniu i nie da sie ubrac... wiec musze jej caly czas pilnowac zeby nie zsikala sie na kanape, bo na podloge to pol biedy, wszedzie panele/kafelki....
jeszcze raz dzieki

i zeby nie bylo ze nie na temat....
zycze wszystkim dukaneczkom slodkich snow i ogromnych spadkow
Stary 2010-07-30, 21:45   #2686
kochak
Rozeznanie

Cytat:
a na to mrozacy zel

dukaneczko kochana, ktora polecilas to cudo. odezwij sie... musze ci wyslac buziaka

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

POPROSZE BUZIAKA TEZ DZIS ROBILAM CUDO NORMALNIE I KAWA MA KOFEINE ktora jest w tych wyszczuplajacych itp... dobry ten Twoj tż...
a dodalaś cynamon... wtedy jeszcze pięknie pachnie ja dorzucam czasem miód jeszcze
Stary 2010-07-30, 21:46   #2687
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
Tak, MAŁŻ jest boski. Mam kolegę w pracy, który o swojej zonie mówi też "moja małża". Pękłam ze śiechu jak to ierwszy raz usłyszałam
Małż jest równie piękny i ja to kupuję
Od dziś mój D będzie MAŁŻ.
Moj Tato mowi na Mame kolezanka malzonka

Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość
Dzięki za wszystkie rady odnośnie komputera

Ja dziś zaszalałam i kupiłam 1,5 kg mielonego z indyka (znalazłam super chude :) i o,5 kg wątróbki
Idę wykombinować z tego jakaś pieczeń
Zapomniałam kupić jogurt, żeby zrobić sos czosnkowy , a pada deszcz i nie chce mi sie iść. Czy to będzie szczyt lenistwa jak wsiądę w samochód i pojadę 300 metrów do sklepu ??

Musze wybrać się do dermatologa od kilku dni w różnych miejscach wyskakują mi takie wielkie podskórne bolesne krosty Nie mam pojęcia co to jest i skąd sie wzięło. Mam nadzieje, że to nie ma nic wspólnego z dietą
Moze to byc skaza bialkowa, ale raczej objawilaby sie duzo wczesniej. Ja choruje na egzeme, ale dieta nie wplynela na stan mojej skory w zaden sposob

U mnie dzis spadek o 0.6 kg! Czyli w 2 dni kilogram! Majtki musialam dzis rozmiar mniejsze kupic bo wiekszosc moich spada z tylka

Tyle sie nachodzilam wczoraj i dzisiaj (po galeriach handlowych ) ze nogi bola mnie jak po 3 h na stepperze

Sernik rozowy wyszedl cudny, ale dodalam za malo zelatyny i wyszedl bardziej krem niz sernik ale i tak jest pyszny. Niestety nie mialam szansy na przetestowanie sera zoltego dzisiaj, ale rano bedzie premiera i zrobie tosty (placki otrebowe w opiekaczu do tostow) zeby sie ciaaaagnaaal A rano pieke pieczen rzymska bo u mnie weekendy sa pod znakiem PP

PS. Dziewczyny w UK - Starbucks ma syropy bezcukrowe! Waniliowy i orzechowy Sprawdzilam wartosci online i wszedzie zera Wiec mozna kawke na miescie ze skimmed milk urozmaicic syropkiem

Dziwnie sie na mnie w pubie patrzyli jak wcinalam pol pieczonego kurczaka i do tego 3 jajka sadzone No ale co zrobic jak na PP jestem

Edytowane przez SimplyDivine
Czas edycji: 2010-07-30 o 21:47
SimplyDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 21:48   #2688
kochak
Rozeznanie

Cytat:

sypana kawa, kupisz najtansza za jakies 2 zl
wsyp tak na oko zeby starczyło zalej wrzatkiem zeby zakryc tylko zeby geste było dodaj oliwe z oliwek albo oliwke, mozesz cynamon, miod co tam chcesz mleko no i jakis gel do kąpieli zeby sie kleiło jak ostygnie gotowe tylko sprzatanie potem wanny czy prysznica masz polecam!!!
Stary 2010-07-30, 21:51   #2689
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
bardzo Ci dziekuje. widzisz. najgorszy problem to to ze ona chce... siada na nocnik i mowi "maja siusiu tu, mama " i klaszcze ... i ona bardzo chce mi sprawic ta przyjemnosc. tylko ze nie wiem co....
nie kontroluje tego czy jak?
wogole siada na niego od miesiaca, bo wczesniej to sie darla jak oparzona jak probowalam ja golym tylkiem posadzic
a jeszcze pol biedy jakby chodzila w tym pampersie... przyjdzie czas, zacznie sikac w nocnik. ale ona sciaga rajstopy, pampersa i lata z golym dupskiem po mieszkaniu i nie da sie ubrac... wiec musze jej caly czas pilnowac zeby nie zsikala sie na kanape, bo na podloge to pol biedy, wszedzie panele/kafelki....
jeszcze raz dzieki

i zeby nie bylo ze nie na temat....
zycze wszystkim dukaneczkom slodkich snow i ogromnych spadkow
mój bąbel też miał awersję do nocnika, więc kupiłam mu nakładkę na kibelek tam siadał bez problemu
na nocnik nauczył się siadac i robić w żłobku razem z innymi dziećmi w kupie raźniej

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 21:54   #2690
kochak
Rozeznanie

bylam w tesco i kupiłam te promocyjne jaja tyle ze przez slepote ze zła data tylko do 3 sierpnia ehhh... no to mam jajkowa diete jak nie chce wyrzucać.... a co tam 20 jaj żaden problem hihihi... spadam jednak na weeknd żeby nie zasmucać się za bardzo w samotności do mamy będe bez netu mam nadzieje ze nie nagrzesze no i dzis mi sie udalo zrobic wkońcu białkowy dzień- hurra!!!! chyba z 2 tyg juz jem lody na dunkanie i czasem dżemy hehehe .... koszmar... na pociesznie upijam sie tescową colą zero
Stary 2010-07-30, 22:00   #2691
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kochak Pokaż wiadomość
POPROSZE BUZIAKA TEZ DZIS ROBILAM CUDO NORMALNIE I KAWA MA KOFEINE ktora jest w tych wyszczuplajacych itp... dobry ten Twoj tż...
a dodalaś cynamon... wtedy jeszcze pięknie pachnie ja dorzucam czasem miód jeszcze
prosze
no wlasnie ta kofeina najlepsza w kazdym zelu na celulit jest
a sprzatanie=splukanie scian i drzwi prysznica, nie bylo tak zle
cynamonu mi szkoda, wole go zjesc z wiesniakiem
ja kupilam opakowanie 500g co by mi na wieeeeele razy starczylo

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
mój bąbel też miał awersję do nocnika, więc kupiłam mu nakładkę na kibelek tam siadał bez problemu
na nocnik nauczył się siadac i robić w żłobku razem z innymi dziećmi w kupie raźniej
tez mysle wlasnie o nakladce. moze lepiej bedzie "jak dorosla" sikac...
na nastepnych zakupach sie zaopatrze. dzieki

i juz serio dobranoc. bo dziecko mi odpadlo o 17, wiec napewno o 5 rano mnie obudzi
papsik klapsik
Stary 2010-07-30, 22:06   #2692
blackhardcore
Raczkowanie

Cytat:
a na to mrozacy zel

heheheehehehehe jak tu sie nei smiac, czekalam na taki post na dobranoc ciekawe czy moj TZ na to wpadnie jutro hehe
dobrze ze przyszly i niedoszly TZ Ci jeszcze na youtuba nie poslal hehe ale by mial frajde dopiero... o jaaa : hahaha:
ale sie nasmialam, probowalam seobie wyobrazic czlowieka od pasa w dol wysmarowanego G...

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
bylam w tesco i kupiłam te promocyjne jaja tyle ze przez slepote ze zła data tylko do 3 sierpnia ehhh... no to mam jajkowa diete jak nie chce wyrzucać.... a co tam 20 jaj żaden problem hihihi... spadam jednak na weeknd żeby nie zasmucać się za bardzo w samotności do mamy będe bez netu mam nadzieje ze nie nagrzesze no i dzis mi sie udalo zrobic wkońcu białkowy dzień- hurra!!!! chyba z 2 tyg juz jem lody na dunkanie i czasem dżemy hehehe .... koszmar... na pociesznie upijam sie tescową colą zero
tu mi umknelo..kto ostatnio pisal o bieganiu... a to Pani od dżemów juz kojarzę

tez kupial te jajca, ale 4 palety czyli 80 szt. a babka przy kasie mowi mi na to " ale one sa do 16 sierpnia" a ja jej na to wiem... ale to starczy mi tylko na tydzien,
ale jej szczęka opadła hehe po co gada glupio jak nie wie ze ja dukam
Stary 2010-07-30, 22:15   #2693
kochak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blackhardcore Pokaż wiadomość
heheheehehehehe jak tu sie nei smiac, czekalam na taki post na dobranoc ciekawe czy moj TZ na to wpadnie jutro hehe
dobrze ze przyszly i niedoszly TZ Ci jeszcze na youtuba nie poslal hehe ale by mial frajde dopiero... o jaaa : hahaha:
ale sie nasmialam, probowalam seobie wyobrazic czlowieka od pasa w dol wysmarowanego G...

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

tu mi umknelo..kto ostatnio pisal o bieganiu... a to Pani od dżemów juz kojarzę

tez kupial te jajca, ale 4 palety czyli 80 szt. a babka przy kasie mowi mi na to " ale one sa do 16 sierpnia" a ja jej na to wiem... ale to starczy mi tylko na tydzien,
ale jej szczęka opadła hehe po co gada glupio jak nie wie ze ja dukam
: hahaha::h ahaha::ha haha:dobre... tak to ja jestem od dżemów hehe i litrowych lodów przez dwa ostatnie dni
powinna jutro być @ tak sobie tłumaczylam a tym czasm mam wkrętke że w ciąży jestem!!!!!!!!!
nie nawidze tych chwil grozy ehhhhhhhhh ... fakt sie jakoś tak napompowałam nie mam wagi więc nie wiem jak masa ale może to po lodach:/?

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

była dziś powtórka rozmów w toku o kulturystkach i wlasnie dziewczyna opowiadala ile jaj kupuje i mięcha i że je tylko tunczyka z wody, filet z kury, białka jajek, owsianke ... prawie jak dunkanka, żebyśmy się kulturystki nie zrobiły hehe ... oczywiście żartuje żeby ktoś sobie nie na wkręcal chociaż powiem że moja muskulatura zaczyna być widoczna heheheheh więc...
Stary 2010-07-30, 22:17   #2694
blackhardcore
Raczkowanie

Cytat:
: hahaha::h ahaha::ha haha:dobre... tak to ja jestem od dżemów hehe i litrowych lodów przez dwa ostatnie dni
powinna jutro być @ tak sobie tłumaczylam a tym czasm mam wkrętke że w ciąży jestem!!!!!!!!!
nie nawidze tych chwil grozy ehhhhhhhhh ... fakt sie jakoś tak napompowałam nie mam wagi więc nie wiem jak masa ale może to po lodach:/?
no ja tez ostatnio przez to przechodzilam, ale odstawilam tabsy i organizm wariuje. a teraz jak bezzzzz.... to wkretka bedzie co miesiac hehe i testy co miesiac.. ehh my to mamy przełatwione a facet co?ani testow, ani @, totalnie nic...oprocz noszenia stale przy sobie 2 malych zapasów
spoko, ja przybralam na wadze ze 4 kg, ale po @ byl ladny spadek nawet i tez wszamalam pare nie dukanowych rzeczy wtedy
Stary 2010-07-30, 22:22   #2695
kochak
Rozeznanie

Cytat:
no ja tez ostatnio przez to przechodzilam, ale odstawilam tabsy i organizm wariuje. a teraz jak bezzzzz.... to wkretka bedzie co miesiac hehe i testy co miesiac.. ehh my to mamy przełatwione a facet co?ani testow, ani @, totalnie nic...oprocz noszenia stale przy sobie 2 malych zapasów
spoko, ja przybralam na wadze ze 4 kg, ale po @ byl ladny spadek nawet i tez wszamalam pare nie dukanowych rzeczy wtedy
ja nie biore juz z rok bo nie miałam po co wlaściwie hehe ... a co do mięsni to chyba tłusz a nie mięsnie :/ trzeba sie pozbyć łapa mi wisi hehehe
Stary 2010-07-30, 22:24   #2696
blackhardcore
Raczkowanie

pamietam ten odcinek, a najladniejsza byla ta co po podlodze skakala jak delfin czy cos tam.. a pani co mowila ze jada te ryby jajca i cycki, to jadala same bialka ze nawet jej rodzina zoltek nie przejadala. a slyszalas ile wody one pija podczas zawodów?? do 15 litrow by organizm nie zatrzymywal jej! ooo masakra!!! mi maks sie udalo wypic 9 w ciagu dnia, a co 15 minut siedzialam na siku hehe
kiedys chcialam tak trenowac i miec kaloryfer, ale widze ze facetom sie to nie widzi, taki babochlop hehe

jesli chodzi o ta mase, to napewno woda a nie tluszcz, zeby to byl tluszcz to wiesz ile tys. kalorii trzeba zesc zeby przytyc 1 kg czystego tluszczu?? chyba to bylo 7000kcal za duzo. to weglowodany zatrzymuja wode w organizmie, gdzies kiedys o tym wlasnie czytalam, bylo to tez w wadach diety dukana
Stary 2010-07-30, 22:26   #2697
kochak
Rozeznanie

Cytat:
pamietam ten odcinek, a najladniejsza byla ta co po podlodze skakala jak delfin czy cos tam.. a pani co mowila ze jada te ryby jajca i cycki, to jadala same bialka ze nawet jej rodzina zoltek nie przejadala. a slyszalas ile wody one pija podczas zawodów?? do 15 litrow by organizm nie zatrzymywal jej! ooo masakra!!! mi maks sie udalo wypic 9 w ciagu dnia, a co 15 minut siedzialam na siku hehe
kiedys chcialam tak trenowac i miec kaloryfer, ale widze ze facetom sie to nie widzi, taki babochlop hehe

jesli chodzi o ta mase, to napewno woda a nie tluszcz, zeby to byl tluszcz to wiesz ile tys. kalorii trzeba zesc zeby przytyc 1 kg czystego tluszczu?? chyba to bylo 7000kcal za duzo. to weglowodany zatrzymuja wode w organizmie, gdzies kiedys o tym wlasnie czytalam, bylo to tez w wadach diety dukana

oehhh masakra i dobrze ze nam nic nie grozi
Stary 2010-07-30, 22:30   #2698
blackhardcore
Raczkowanie

Cytat:
ja nie biore juz z rok bo nie miałam po co wlaściwie hehe ... a co do mięsni to chyba tłusz a nie mięsnie :/ trzeba sie pozbyć łapa mi wisi hehehe
no na te motylko pod pacha jak ja to mowie, to pompki sa ok. mi na bokach pozniej jak robie pompy to pojawia sie ladny zarys miesni, swego czasu bardzo widoczny, no ale wiadomo..opada wsko co zaniedbane. ja za to mam ladnie napompowane giry hehe silniejsze mam nogi od mojego TZ i wygrywam z nim w sparingach jak sie wyglupiamy na panelach heheh chociaz on jezdzi na rowerze , na rajdy itp. ale wystarczy ze ja go wezme schwyce i nie ma szans

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

po pompkach musze powiedziec ze nawet jest za jaki cyc mnie zlapac hehe bo jak nie sadlo na nich to chociaz cycaty miesien :P
Stary 2010-07-30, 22:48   #2699
Pogoda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez JulietteCapulette;
No ale czym miałabym sobie zaszkodzić?
Na stepperku wielkiego wysiłku nie ma, ćwiczę tylko nogi, tyłek itd. Co innego gdybym biegała po 3 h... (co u mnie niemożliwe ) Ćwiczę w swoim tempie i tak żebym sobie krzywdy nie zrobiła więc chyba nic się nie stanie?
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...80&postcount=1
Patrz punkt 4. Robiąc tak dalej spowolnisz przemianę materii, a to nie jest przecież porządane na diecie
Stary 2010-07-30, 22:54   #2700
missines
Raczkowanie

właśnie studzę kawkę na peeling

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości