|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13
Cytat:
zjadlam glodna byłam jak wilk:/ dowaliłam pietruszki i jogurtu i taka zupa rybna wyszła szkoda gadac,,, po dwóch dunkanowych papierosach nie czułam juz smaku |
|
|
|
|
#2672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2673 |
|
Zadomowienie
|
zimnoooooooooo miiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! !!!
ale sobie SPA zafundowalam.... do kazdej kobiety, ktora jeszcze nie probowala: polecam peeling z kawy!!! ja pie....e..... nigdy nie mialam tak gladkiej pupy!! nawet po gotowych peelingach ze sklepu!! a na to mrozacy zel ![]() ale mnie rece bola tak sie wychechlalam!! no przy takich zabiegach to ta lupina pomaranczowa nie ma szans!! ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- dukaneczko kochana, ktora polecilas to cudo. odezwij sie... musze ci wyslac buziaka ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- a to jeszcze Wam powiem smieszna historyjke na dobranoc ![]() jak wcieralam ta kawe i bylam nasmarowana od talii po kolana to przylecial TŻ i zaczal mi robic zdjecia!!! powiedzial ze jak kiedys bedzie chcial sie ze mna rozwiesc to pokaze te foty i powie ze sie gownem regularnie smaruje i kazdy sad da mu rozwod haha zwlaszcza ze nie mamy slubu
|
#2674 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2675 |
|
Raczkowanie
|
Czesc moje mile
![]() Ale sie napchalam pampuchami serowymi Missines , az mam wyrzuty sumienia. I tak mysle , czy Wy takie slodkosci jecie na deser w ciagu dnia , czy zdarza sie Wam wsunac je przed snem ? Dzis w niemieckim ALDI znalazlam budynie z serii BackFamily : waniliowy i czekoladowy ( z odtluszczonym kakao) Aldi jest i w Polsce , wiec moze maja te budynie, bo to jedna filia. Budynie sa w pudelkach , maja po 3 (czekoladowe) i 5 (waniliowe) saszetek. Sklad wydaje mi sie dozwolony : Skrobia , sol, Aromat i barwniki :ryboflawina i norbixin. Chemiczny troche ale na kryzys natychmiastowego spozycia budyniu chyba sie nada . http://www.supermarktcheck.de/img/pr...aa75218e01.jpg Do tego maja ketchupy bezcukrowe , na slodziku. |
|
|
|
#2676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2677 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak się robi ten peeling kawowy! Nie piję kawy, mam tylko jakąś dla gości, rozpuszczalna jakaś ..chyba! Taka może być????......kurcze ja tez chcę, napisz szybko co i jak ......................... ....... Cytat:
Edytowane przez missines Czas edycji: 2010-07-30 o 20:38 |
||
|
|
|
#2678 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale za tym keczupem to zobacze, u mnie Aldi jest. a co do deserkow. czesto zjadam sernik (bez skrobi i otrebow) na kolacje jak juz nic innego nie jestem w stanie zjesc ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() wiem ze ktoras z dziewczyn polecala dodac cynamonu dla zapachu czy miodu, ja sie zadowolilam najprostsza wersja i bylo bosko
http://bajecznemieszkanie.blogspot.com/ Edytowane przez Aleksandra_M Czas edycji: 2010-07-30 o 21:45 |
||
|
|
|
#2679 |
|
Wtajemniczenie
|
same jajka bełtam ale jak pisze czarownica mozna ze skrobią czy maką kuku ale same też dobre
|
#2680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2681 |
|
Wtajemniczenie
|
Pozdrawiam TŻ kt`ory robi zdjęcia rozwodowe
Ja dziś mało zjadłam: rano: kawa plus placek z otrąb popołudnie: wieśniak plus warkocz z łososia wieczór: pół kostki twarogu chudego i 2 jajka sadzone plus jogurt 0% Ehhh i szklanka coli zero
|
#2682 |
|
Raczkowanie
|
Pisze w skladzie budyniu : skrobia kukurydziana ( Maisstärke) .
Edytowane przez Peanut 1 Czas edycji: 2010-07-30 o 21:14 |
|
|
|
#2683 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Potem opowiedz jej, że to był tylko jednorazowy pokaz - dwulatka już czai, co się do niej mówi - i że od tej pory nocniczek gra melodyjkę tylko w nagrodę jak dostanie siusiu. Pierwszą próbę przeprowadź tuż po obudzeniu się małej - wtedy one ZAWSZE sikają. Posadź ją i powiedz, że nocniczek prosi o siusiu, bo chciałby jej zagrać melodyjkę. Powinno pójść siku, bo przecież jej się na pewno chce, no na Boga! Jeśli pójdzie to należy wraz z TŻtem odstawić taniec plemienny bijąc brawo, z pieśnią triumfalną na ustach pokazując dziecinie, że sprawiła swoim ukochanym rodzicom nieziemską wręcz radość. Trzeba z siebie debili zrobić, ale cóż jest bardziej tego warte niż suche dywany I tak jeszcze raz i następny, i znowu. Aż załapie, że sikanie do nocnika to najbardziej ekscytująca sprawa dla całej rodziny ![]() Przysięgam, że nie robię sobie jaj - ja z moim małżem tak właśnie manifestowaliśmy radość z różnych zawartości nocnika naszej córki, a ona była przeszczęśliwa jak mogła nas w ten stan euforii wprawić. Była mniejsza, ale szybko skojarzyła swoje siku w nocnik z naszą radością. Życzę cierpliwości i powodzenia. ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
Wobec tego nie wiem, może kupić nowy, zupełnie inny, z nowym rysuneczkiem, z inną melodyjką i powiedzieć, że ten to służy TYLKO do siusiania, a nie do zabawy i będzie baaaardzo cierpiał jeśli nie będzie dostawał swojej porcji siusiu codziennie....? Weź ją na uczucia
|
||
|
|
|
#2684 |
|
Rozeznanie
|
ja się za to nażarłam dzisiaj jak świnka hehe (wszystko dozwolone) czuje ze jutro wzrost jak nic
no ale trzeba było najeść się warzywek bo jutro znowu PP haha
|
#2685 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
i za tak malo jedzenia!---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- a to git moze byc ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Agnese69 bardzo Ci dziekuje. widzisz. najgorszy problem to to ze ona chce... siada na nocnik i mowi "maja siusiu tu, mama " i klaszcze ... i ona bardzo chce mi sprawic ta przyjemnosc. tylko ze nie wiem co.... nie kontroluje tego czy jak? wogole siada na niego od miesiaca, bo wczesniej to sie darla jak oparzona jak probowalam ja golym tylkiem posadzic ![]() a jeszcze pol biedy jakby chodzila w tym pampersie... przyjdzie czas, zacznie sikac w nocnik. ale ona sciaga rajstopy, pampersa i lata z golym dupskiem po mieszkaniu i nie da sie ubrac... wiec musze jej caly czas pilnowac zeby nie zsikala sie na kanape, bo na podloge to pol biedy, wszedzie panele/kafelki.... jeszcze raz dzieki i zeby nie bylo ze nie na temat.... zycze wszystkim dukaneczkom slodkich snow i ogromnych spadkow
|
|
#2686 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
POPROSZE BUZIAKA TEZ DZIS ROBILAM CUDO NORMALNIE I KAWA MA KOFEINE ktora jest w tych wyszczuplajacych itp... dobry ten Twoj tż...a dodalaś cynamon... wtedy jeszcze pięknie pachnie ja dorzucam czasem miód jeszcze
|
|
|
|
|
#2687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie dzis spadek o 0.6 kg! Czyli w 2 dni kilogram! Majtki musialam dzis rozmiar mniejsze kupic bo wiekszosc moich spada z tylka Tyle sie nachodzilam wczoraj i dzisiaj (po galeriach handlowych ) ze nogi bola mnie jak po 3 h na stepperze Sernik rozowy wyszedl cudny, ale dodalam za malo zelatyny i wyszedl bardziej krem niz sernik ale i tak jest pyszny. Niestety nie mialam szansy na przetestowanie sera zoltego dzisiaj, ale rano bedzie premiera i zrobie tosty (placki otrebowe w opiekaczu do tostow) zeby sie ciaaaagnaaal ![]() PS. Dziewczyny w UK - Starbucks ma syropy bezcukrowe! Waniliowy i orzechowy Sprawdzilam wartosci online i wszedzie zera Wiec mozna kawke na miescie ze skimmed milk urozmaicic syropkiem Dziwnie sie na mnie w pubie patrzyli jak wcinalam pol pieczonego kurczaka i do tego 3 jajka sadzone No ale co zrobic jak na PP jestem ![]()
Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2010-07-30 o 21:47 |
||
|
|
|
#2688 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wsyp tak na oko zeby starczyło zalej wrzatkiem zeby zakryc tylko zeby geste było dodaj oliwe z oliwek albo oliwke, mozesz cynamon, miod co tam chcesz mleko no i jakis gel do kąpieli zeby sie kleiło jak ostygnie gotowe tylko sprzatanie potem wanny czy prysznica masz polecam!!!
|
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam siadał bez problemu na nocnik nauczył się siadac i robić w żłobku razem z innymi dziećmi w kupie raźniej
|
|
#2690 |
|
Rozeznanie
|
bylam w tesco i kupiłam te promocyjne jaja tyle ze przez slepote ze zła data tylko do 3 sierpnia ehhh... no to mam jajkowa diete jak nie chce wyrzucać.... a co tam 20 jaj żaden problem hihihi... spadam jednak na weeknd żeby nie zasmucać się za bardzo w samotności do mamy
będe bez netu mam nadzieje ze nie nagrzesze no i dzis mi sie udalo zrobic wkońcu białkowy dzień- hurra!!!! chyba z 2 tyg juz jem lody na dunkanie i czasem dżemy hehehe .... koszmar... na pociesznie upijam sie tescową colą zero
|
|
|
|
#2691 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no wlasnie ta kofeina najlepsza w kazdym zelu na celulit jest a sprzatanie=splukanie scian i drzwi prysznica, nie bylo tak zle ![]() cynamonu mi szkoda, wole go zjesc z wiesniakiem ![]() ja kupilam opakowanie 500g co by mi na wieeeeele razy starczylo ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
na nastepnych zakupach sie zaopatrze. dzieki i juz serio dobranoc. bo dziecko mi odpadlo o 17, wiec napewno o 5 rano mnie obudzi papsik klapsik
|
|
#2692 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ciekawe czy moj TZ na to wpadnie jutro hehedobrze ze przyszly i niedoszly TZ Ci jeszcze na youtuba nie poslal hehe ale by mial frajde dopiero... o jaaa ale sie nasmialam, probowalam seobie wyobrazic czlowieka od pasa w dol wysmarowanego G... ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
juz kojarzę tez kupial te jajca, ale 4 palety czyli 80 szt. a babka przy kasie mowi mi na to " ale one sa do 16 sierpnia" a ja jej na to wiem... ale to starczy mi tylko na tydzien, ale jej szczęka opadła hehe po co gada glupio jak nie wie ze ja dukam
|
|
|
#2693 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
powinna jutro być @ tak sobie tłumaczylam a tym czasm mam wkrętke że w ciąży jestem!!!!!!!!! nie nawidze tych chwil grozy ehhhhhhhhh ... fakt sie jakoś tak napompowałam nie mam wagi więc nie wiem jak masa ale może to po lodach:/? ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- była dziś powtórka rozmów w toku o kulturystkach i wlasnie dziewczyna opowiadala ile jaj kupuje i mięcha i że je tylko tunczyka z wody, filet z kury, białka jajek, owsianke ... prawie jak dunkanka, żebyśmy się kulturystki nie zrobiły hehe ... oczywiście żartuje żeby ktoś sobie nie na wkręcal chociaż powiem że moja muskulatura zaczyna być widoczna heheheheh więc... |
|
|
|
|
#2694 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe i testy co miesiac.. ehh my to mamy przełatwione![]() spoko, ja przybralam na wadze ze 4 kg, ale po @ byl ladny spadek nawet i tez wszamalam pare nie dukanowych rzeczy wtedy
|
|
|
#2695 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2696 |
|
Raczkowanie
|
pamietam ten odcinek, a najladniejsza byla ta co po podlodze skakala jak delfin czy cos tam.. a pani co mowila ze jada te ryby jajca i cycki, to jadala same bialka ze nawet jej rodzina zoltek nie przejadala. a slyszalas ile wody one pija podczas zawodów?? do 15 litrow by organizm nie zatrzymywal jej! ooo masakra!!! mi maks sie udalo wypic 9 w ciagu dnia, a co 15 minut siedzialam na siku hehe
kiedys chcialam tak trenowac i miec kaloryfer, ale widze ze facetom sie to nie widzi, taki babochlop hehe jesli chodzi o ta mase, to napewno woda a nie tluszcz, zeby to byl tluszcz to wiesz ile tys. kalorii trzeba zesc zeby przytyc 1 kg czystego tluszczu?? chyba to bylo 7000kcal za duzo. to weglowodany zatrzymuja wode w organizmie, gdzies kiedys o tym wlasnie czytalam, bylo to tez w wadach diety dukana
|
|
#2697 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o ehhh masakra i dobrze ze nam nic nie grozi
|
|
|
|
|
#2698 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chociaz on jezdzi na rowerze , na rajdy itp. ale wystarczy ze ja go wezme schwyce i nie ma szans ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- po pompkach musze powiedziec ze nawet jest za jaki cyc mnie zlapac hehe bo jak nie sadlo na nich to chociaz cycaty miesien :P
|
|
|
#2699 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Patrz punkt 4. Robiąc tak dalej spowolnisz przemianę materii, a to nie jest przecież porządane na diecie
|
|
|
#2700 |
|
Raczkowanie
|
właśnie studzę kawkę na peeling
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

i mieszać widelcem najlepiej

za tak malo jedzenia!
" i klaszcze ... i ona bardzo chce mi sprawic ta przyjemnosc. tylko ze nie wiem co.... 

od kilku dni w różnych miejscach wyskakują mi takie wielkie podskórne bolesne krosty 
Sprawdzilam wartosci online i wszedzie zera 
ehhh masakra i dobrze ze nam nic nie grozi