|
|
#2911 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Cytat:
Cytat:
więcej! częściej! ![]() Cytat:
ja nie jestem potrzebna temu wątkowi tak jak ty! aa te wyżej. CUDO! ** 'I gdzie sens jest tu? wiesz, w tym nie ma sensu. ich serca uwięzione w folii. Nie musisz mówić mi że pamiętasz.. Ja również pamiętam! Słyszysz to "bum!bum!"?
to moje serce bije.'
Edytowane przez RobCoChcesz Czas edycji: 2010-07-31 o 01:16 |
|||
|
|
|
#2912 |
|
Raczkowanie
|
deuce , DorotaComa , kamisha , Paralogiczna , daciaaaaaa . - okradłam was, jesteście AMAZING GIRLS! Zmierzch kojarzył się jej z oczekiwaniem na jego powrót. Jestem bardziej obserwatorem życia , niż jego uczestnikiem. Już dawno przestała przewidywac przyszłośc. Nie przejmowała się tym, zdawała sobie sprawę że wszelkie przewidywania są bezcelowe , zresztą ledwo potrafiła zrozumiec przeszłośc. Ostatnio wiedziała na pewno jedynie to , że jest całkiem zwykłym człowiekiem w świecie, który uwielbia niezwykłosc i ta świadomośc budziła w niej lekkie rozczarowanie życiem które dotąd prowadziła. Miłośc - tak na prawdę tylko ona się liczy. Człowiek tak bardzo dąży do miłości , nie wiem po co , a może po to by byc zranionym ?
|
#2913 |
|
Raczkowanie
|
Is anybody out there?
It feels like I'm talkin to myself/ Czy ktokolwiek tu jest? Czuję się, jakbym mówiła sama do siebie. No one seems to know my struggle And everything I come from/ Wydaje się, że nikt nie wie, o co walczę I skąd przychodzę. Am I the one whose crazy?/ Czy ja jestem nienormalna? So why in the world do I feel so alone Nobody but me, I'm on my own/ Dlaczego czuję się taki samotny Nie ma tu nikogo oprócz mnie, zdany tylko na siebie. I know that I'm not the only one/ Chcę wiedzieć, że nie jestem sama. I went away I guess to open up some lanes But there was no one who even knew what I was going through- growing pains Hatred was flowing through my veins On the verge of going insane/ Chyba odeszłam po to, by odkryć nowe drogi Ale nie było nikogo, kto zdawałby sobie sprawę, przez co przechodziłam - ból Nienawiść płynęła w moich żyłach Byłem na krawędzi szaleństwa. So I pick up myself off the ground and fuckin slam before I drown Hit my bottom so hard I bounce twice suffice this time around/ Więc podniosłem się z ziemi i walnąłem w twarz zanim zdążyłem utonąć Dwa razy uderzyłem o dno tak mocno, że się odbiłem, już wystarczy - Eminem
|
|
#2914 |
|
Raczkowanie
|
jaa? Dziewczyno żartujesz? Ja Ciebie ubóstwiam
Ale miło ![]() ___________ Trwaj przy mnie, Bądź ze mną. Kochaj mnie. Na zawsze. Nie zawsze chce się żyć, Nie zawsze jest siła na kolejny oddech. Nie szkodzi. Kocham Cię z nią i bez niej. Tylko z nią bardziej boli. Wciąż nie gotowa na kolejną porcje bólu. Złap mnie i trzymaj jak najmocniej potrafisz. Nie puszczaj, bo w tedy będzie koniec.
|
|
#2915 |
|
Wtajemniczenie
|
mój Szatan w końcu wrócił <3 kocham cię. <3 " Usiedli razem, a ona zaczęła opowiadać mu o wszystkim, o tym jaka jest zdołowana, o tym wszystkim co ją męczy, co nie daje jej zasnąć i wyrywa ją z najgłębszego i najpiękniejszego snu, otworzyła sie po raz pierwszy.. a potem wstała i znów zaczęła udawać że jest dobrze. Najbardziej boimy się własnego strachu. Życie bez szaleństwa to jak potrawa bez przypraw. Czasami boimy się prawdy. Dlaczego? Może boli, ale to chyba lepiej kiedy powie ci ją ktoś komu ufasz ? Czy przyjaźń polega na wzajemnym okłamywaniu się ? Jeżeli niektórzy nie mogą znieść prawdy o samej sobie, to znaczy że wolą żyć kłamstwem. Wyimaginowane szczęście które było tylko grą. Pobawiłyście się w iluzjonistów ? To teraz schowajcie kostkę wraz z pionkami i nie zaczynajcie tej gry już do końca życia. Tu każdy przegrywa. Zazdrościłam jej tego imprezowego życia, znania połowy miasta, bycia lubianą. Ale nienawidziłam o wiele więcej. Palenia, nadmiaru alkoholu, przekleństw, wracania następnego dnia, braku wiedzy. I teraz już nie wiem co jest lepsze. Inwestowanie w przyszłość, czy w teraźniejszość. "
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
deuce - okradam
![]() ouu - jasne, że pamiętam! <3 caroline2324 - miło Czarny_Aniolek - w końcu ![]() We włosach wiatr, w oczach smutek ma.
A Ty wciąż między moimi rękoma się przelewasz. Wchodzę w ciemność, by uciec przed spojrzeniami. Słońce w oczach. |
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
"nie widzę tej różnicy pomiędzy jawą a snem."
"życie trujące jesteś jak rtęć." "prawda leży po środku a jakoś nie mogę jej znaleźć." "mimo tego ze się staram znów nie trafiam w tarcze." "czemu ona znowu psuje a ja to znów to naprawiam." "musiałam udawać zakładać maskę kochanie bałam się bardzo ze kochać mnie przestaniesz"
|
#2918 | ||
|
Rozeznanie
|
dziękuję
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Każdego dnia pytasz mnie dlaczego właśnie Ty. Bo masz brązowe oczy, cudowny uśmiech. Bo jesteś obok.
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
Borowiczanka, ensename, rebellious, 3martyna3, poprostuAsiss, Twojakokaina, Kontrastowa0, Patrycjaxpp, Bananowadelma, CaMa, Blondii69, Caroline2324 - się nakradłam.
Zapalmy znicz naszej 'miłości' ''-Normalnie z Tobą się dogadać to jak z pingwinem . -Czemu pingwinem? -No nie wiem, jesteś takim moim pingwinkiem. -ta..może bałwankiem odrazu ? -właściwie to czemu nie. -no dobra, Twoim to mogę być wszystkim'' (rozmowa z nim)
ważna nieustanna dobra wiara. pojawiłaś się w moim życiu jak bajka, chcę tej bajce dopisać szczęśliwe zakończenie. chcę, byśmy je dopisali razem. B Edytowane przez cuteladyx3 Czas edycji: 2010-07-31 o 10:39 |
|
|
|
#2920 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ukradłaś mi serducho tym opisem! ![]() Namaluj mi uśmiech na twarzy i pokarz jak idealnie przeskakiwać kałuże w parku.!
TO, że mnie kochasz nie wystarczy bym zapomniała jak mnie skrzywdziłeś.! Pozbierałam swoje połamane serce w pudełko po butach i teraz czekam aż ktoś przyniesie mi klej..
|
|
|
#2921 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przytłoczyły mnie nasze wspólne zdjęcia. proszę, nie patrz tak na mnie... tak, wiem. ty masz tego przysłowiowego asa w rękawie. po co robić coś, a później żałować? lepiej nie robić nic i też żałować. przynajmniej się nie narobisz.
|
|
#2922 |
|
BAN stały
|
wróciłam
![]() karmelowomi chcialam byc matematyczka00 dziękuje.dziękuje.dziękuj e.dziękuje. ...
i w tych chwilach zatruwających jej serce, w chwilach zwątpienia, smutku i łez, myślała o nim, mimowolnie uśmiechając się. on nadal sprawiał, że na jej twarzy pojawia się uśmiech, a przecież tak mocno zranił ją . wypełniasz mój umysł po brzegi, nie dajesz o sobie zapomnieć . i naiwnie czekała na moście pomiędzy miłością, a przyjaźnią. stała tam i modliła się o to by zobaczyć jego dłoń wyciągającą ją z świata przyjaźni i wciągającą do świata miłości . naprawdę tak trudno jest nie kochać Ciebie, naprawdę tak trudno jest Cie nienawidzić. lecz jednak nie dajesz żadnych powodów by było inaczej ... mała dziewczynka ze złamanym sercem w ręce, naiwnie szukająca po kieszeniach szczęścia . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-07-31 o 11:17 |
|
|
|
#2923 |
|
Raczkowanie
|
` Nagle coś drobiażdzek wręcz
Na manowce złości wywiódł mnie` `Jeśli zwątpisz choć raz To choćbyś z pistoletem zaszedł mi drogę Powrotów nie będzie ` ` Nim przyjdzie sen Zrobię kawy dwie Oszukam mą Samotność wiem`
|
#2924 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję.! ![]() ![]() :dzie kuje:![]() ____________________ *Moje niebo aż pękło z nadmiaru nienawisci. *drzazga w sercu.. *Nowa twarz, nowa rola.. *kontynuuję nieskonczony bieg do smierci * moje Impulsy i marzenia biegną * bede Cie kochac dopóki połamane serce się nie sprzeciwi. *Dzis towarzyszy mi szum w uszach i ultradźwięk halucynacji. *Ryzykowny taniec pogo.
|
|
#2925 |
|
Raczkowanie
|
jak wieżowiec potrzebuje windy, jak prawo powinno karać winnych. <3
siebie mi daj na własność, bo ma dusza bez Ciebie traci swą wartość.
|
|
#2926 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no jak o tobie zapomnieć? słoneczko <3 a te biorę ![]() Kocham cię.
Ale nie martw się: tylko myślami. Inne dzisiaj, nowy on. Uśmiechem zgarniasz każdą moją myśl. Podziwiaj serce na moich dłoniach. Ale go nie zjadaj. Pozwalam ci go tylko spróbować.
|
|
#2927 |
|
Raczkowanie
|
`nie czuje sie dobrze w moim świecie ,
nie czuje sie dobrze robiąc to co robię , nie czuję sie dobrze bo może to nie mój świat. <3 ` w środku jestem nadal tą małą dziewczynką która potrafi , usiąść na ulicy i powiedzieć. ; "chce buzi .!" `kocham , kochasz. kochamy oboje , xd ` oj użyj czasem serca, a nie tylko głowy , nie wszystko jest matematyką. <3 `-czy ty musisz ciągle grać przy mnie.? -ja wcale nie gram.! -to czemu dajesz mi nadzieję. ? -bo ja sie wstydzę zrobić pierwszy krok .! ![]() `Jesteeem , nowa, .. i proszę. tak na pierwszy rzut bez krytyki ; D ![]() |
|
|
|
#2928 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pozwól iż panią okradnę i już nie oddam. ;-*' nadzieją jesteś, znalazłam Cię we śnie. wypełniasz moją przestrzeń ' <3 ' zatrzymał się nagle świat. ja szukam Ciebie pośród gwiazd ' byłeś, jesteś i będziesz tym najważniejszym. uratuj mnie. w świecie gdzie wspomnienia nic nie znaczą. ![]() ' obiecał: ja Cię nie skrzywdzę. odpowiedziała: to tylko kwestia czasu... '
|
|
#2929 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
_________________ 'Another love before my time made Your heart sad and blue. And so my heart is payin' for things I didn't do.' Inna miłość, zanim nadszedł mój czas, uczyniła Twoje serce smutnym. I tak oto moje serce płaci za rzeczy, którym nie jestem winna.
|
|
|
#2930 |
|
Raczkowanie
|
z innej bajki- proszę ; *
Cholerny kombinator. Weź przestań myśleć co by tu zrobić, żeby się nie narobić. Zakochaj się kurde! Nie ma nic ważniejszego od niego.
Edytowane przez desiree01 Czas edycji: 2010-07-31 o 12:35 |
|
|
|
#2931 |
|
Zadomowienie
|
miło że komuś się podoba to co tworzę.
ouu - ja pamiętam ![]() desiree01 - jesteś ode mnie o niebo lepsza _________ Dziś chcę przebić się przez lodową powłokę Twojego serca. 'Moje wątpliwości nabyłam z trudem, rozczarowania przyszły same' 'Poczucie bycia wszystkim i oczywistość bycia niczym' ''
|
|
#2932 |
|
Wtajemniczenie
|
niepewność ogarnęła moje myśli.
jedno życie, jedno serce. |
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
z innej bajki
Czarny_Aniołek - nareszcie!! ___ bo nie chce mi się chcieć.. !
...ja wiem mój drogi, że w twoich myślach już rozkładam nogi...
|
#2934 |
|
Wtajemniczenie
|
na zdrówko
![]() dreamsx33, z innej bajki, Malinowa Girl- okradzione. " Szczęście to tylko moment, ulotna chwila, która w powietrzu jak mgła się rozmywaCzasem i rozum głupieje, a ponoć z nim głupim być nie można. Ponoć wiesz już o mnie wszystko, Nie znasz mnie wcale. Masz tak jak ja w tylu miejscach poklejone serce W zwyczajnym bajkowym świecie jest obietnica perfekcyjnego zakończenia. ratowała ślimaki przenosząc je z drogi na trawę - nie chciała wyrosnąć z własnych dziwactw, które już dawno stały się częścią niej samej Napiszę pamiętnik,na każdej stronie opisując to jak bardzo Cię kocham. Sekunda - czasami trwa krócej niż zwykle. "
|
#2935 |
|
Rozeznanie
|
- To nie jest zakochanie ..
- Jasne, a czekolada nie ma kalorii.
|
#2936 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: <3
Cytat:
![]() deuce - 'Znasz to uczucie gdy wstajesz i nie wiesz po co tak naprawdę się obudziłeś?' - kradnę, chowam i nikomu nie oddam! ![]() (nie działa c+alt) 'Jeżeli wszystko jest absurdem, trzeba jakoś temu zaradzic, postarac się coś zmienic.'
|
|
#2937 |
|
Rozeznanie
|
< kontrastowa0 BananowaDelma PaniJana 3
dziękuję wam. 'tamtej nocy wódka była jak tlen, znów można było oddychać . 'daj mi noce gorące, za te kwiaty pachnące. rozpalone,kochane daj sny. namiętne słodkie trunki, Twoje pocałunki. niech mnie nęcą i kręcą w głowie mi. dam Tobie szczęście za to, powiedz co Ty na to?'
|
|
#2938 |
|
Zadomowienie
|
1. banalnie kończy się ten dzień .
2. mogłabym właśnie teraz naprawdę skorzystać z życzenia . .
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
hm a gdzie jest hoe ?
a without_demur jak zwykle stanowczo za mało. ![]() ja wiem, Ty wiesz, my wiemy. ' noc ma swój koniec i trzeba znów radzić sobie z myślami ' walcz o uśmiech.
Edytowane przez cornflower_ Czas edycji: 2010-07-31 o 13:41 |
|
|
|
#2940 |
|
Zadomowienie
|
cuteladyx3
i tęsknie, że aż tchu brak. zaufałbyś mi, byłoby prościej, o całe bezchmurne niebo prościej.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.