|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Youyou ja czesc ciuszkow i przewijak mialam od kuzynki,wiec jej oddalam
A reszte zostawiam dla 2,po co mam pozniej drugi raz kupowac to samo....
|
|
|
|
#362 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Dzięki dziewczyny - właśnie walczę z youtub'em. Chcę Wam wkleić filmik jak Adaś się leni. Może się uda.
Youyou - ja ciuszki przekazuję siostrze, bo też w ciąży i też chłopak będzie. Inne rzeczy, droższe sprzedaję np. nosidło, kołyskę, huśtawkę FP, wózek. Oni chcą sobie kupić nowe, inne itp. Poza tym trochę kasy się zwróci, bo trzeciego dziecka nie planuję. Po mojej pierworodnej Mai zatrzymałam łóżeczko i jakieś drobiazgi typu podgrzewacz, pałąk Tiny Love itp. Resztę sprzedałam z prostej przyczyny - wtedy nie mieliśmy gdzie tego przechować. Poza tym to taka frajda kupować nowe rzeczy dla nowego bobaska. Oczywiście jak jest kaska .Kurczę, ja rymuję!!!!
|
|
#363 |
|
BAN stały
|
Ja odkładam rzeczy może dla którejś kumpeli bo drugiego dzidziusia nie będzie
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Youyou ja wystawiam i spzredaje na ebay
Kupuje tez stamtad i jak dotychczas jestem zadowolona
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie widziałam zdjęcie na nk córeczki koleżanki w bodziaku po Piotrusiu i nie sądziłam, że tak mi będzie przyjemnie, że komuś sie przydały ubranka i że następna istotka tak cudnie w nim wygląda
|
|
|
|
#366 |
|
Rozeznanie
|
ja jak narazie odkladam-beda na drugie baby,wiele rzeczy dostalismy od kolezanki meza z pracy wanienke,zabawki, teraz mnostwo ubranek od 12-18 miesiecy.Tyle ze nie bardzo mamy gdzie to skladowac.Pewnie czesc rzeczy dam Rodzicom jak beda u nas i zabiora do PL.
|
|
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj też była kaszka na kolację... Chociaż próbowałam dać cysia...
Cytat:
Na razie z niewielu rzeczy Paulina nie korzysta już... Z ubranek też niewielu wyrosła...
|
|
#368 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy mi wyszło, ale wklejam link.
http://www.youtube.com/watch?v=Q8-SNQcAQ6Y Na razie nie dojrzałam intelektualnie, żeby było widać klatę z filmu na wizażu. Może następnym razem.
|
|
#369 |
|
Rozeznanie
|
karola
za filmik,dzieciaki masz CUDNE!!!!!Tak jak pisalam Adas jest bardzo podobny do Szymka a Maja sliczna dziewczynka-no Mamuska dzieciaki na 5!
|
|
|
|
#370 |
|
Rozeznanie
|
To jak myślisz, Tajgabajga, może produkować dalej?! Na export!
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Karola
|
|
|
|
#372 |
|
Rozeznanie
|
dzieciaki po czempionach widac ..... |
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Karola świetny filmik...ale juz za długo go meczyłas, bo na koniec juz sie zdenerwował
potwierdzam dzieciaczki masz sliczne córeczka prawdziwa modelka![]() kur...jakies parady u mnie pod oknami...wala bebnami...zaraz mi dziecko obudza
|
#374 |
|
Rozeznanie
|
Zebra - najwyraźniej nie, kładłam mu już samochody i inne męskie rzeczy i nic. Została mi już tylko rozkładówka z Playboya, może to go ruszy
![]() tajga - rozeznaj rynek w Liverpool'u - bedziem sprzedawać
|
|
#375 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
Piotruś w tv przyglada sie jak jest ładna babka jakaś więc może faktycznie musisz playboya rozłorzyć
|
|
|
|
#377 |
|
Wtajemniczenie
|
ale produkujecie
![]() ja właśnie skończyłam wcinać murzynka jako dobra żona postanowiłam zrobić dla tż, bo lubi ten mój łakomczuch i tak jak myślałam też się skusiłam ![]() Jutro jedziemy pojeździć na segway-ach , quadach i buggach- mam nadzieję, że wrócę cała ![]() Patrysia pojeździ sobie dorożką , wpadnę wieczorkiem jak będę miała siłę
... Edytowane przez bardotka_a Czas edycji: 2010-07-30 o 22:50 |
|
|
|
#378 |
|
Rozeznanie
|
Blonde - trzeba ćwiczyć charakter faceta, macho ma być, a nie beksa
![]() Za każdym razem mam nadzieję, że się mój Duduś ruszy, a on nic. Nawet siostra próbowała go uczyć.
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie tez taki leniuszek...troszke dupcie podnosi ale wciaz za mało
|
|
#380 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobitki!
Ale naskrobalyscie, nie probuje nawet nadrabiac, ale widzialam sliczne dzieciaczki To i ja sie melduje w nowym watku ![]() Weselicho sie udalo Ale jestem padnieta i raczej nie wypoczne w Pl. U mojej mamy jest trojka moich siostrzencow, 12, 8 i 2 latka, wiec mozna swira dostac, zwlaszcza z ta najmlodsza. Jest tak nieznosna, ze . Szymek malo spi, bo ona go budzi wrzaskiem! Mam tyle zalatwien, ze ohohoho! Ale protokol slubny juz spisany Na zapowiedzi dane, teraz musze podzwonic i poumawiac sie....Napisze moze jutro wiecej.... Aaaa chchialam sie pochwalic, ze mamy juz dwa zabki, tzn. kilka dni temu wyszed jeden i rosnie w zatraszajacym tempie,a dzis zobaczylam ze przebil sie drugi ![]() Dobrej nocki!
|
#382 |
|
Rozeznanie
|
madziulka
dla Szymka za zabki-u nas nadal nic.bardotka mmmmmm ale mam ochote na murzynka
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
hey
Żegam się oficjalnie ... Własnie pakujemy ostatnie szpargały w tym kompa ![]() UPC miało nam przepiąć net w jeden dzień ale dali Fotek nie wstawiam bo aparat o czym zapomniałam pojechał już tydzień temu tam i tam pozostał ![]() Buziaki kochane mamy i maluszki...zabkujące, pełzaące itp... DOUSŁYSZENIA
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj z zazdrością patrzyłam jak Kanci Tomi próbuje pełzać ... a tu niespodzianka i Emi wczoraj jak go wieczorem położyłam na brzuszku zaczął tyłek podciągać...bardzo nieporadnie jeszcze ale jednak...dzisiaj jeszcze nie zaprezentował tej umiejętności ale przynajmniej wiem,że kiedyś to znów zrobi...uf...
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Pysia beziemy czekać i dużoooo pisać
![]() Patinka za podnoszenie kuferka
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co?jestem zła...od jakiś 2 tyg używałam karty kredytowej i jak chciałam wczoraj zapłacić zwykłą kartą okazało się,że zapomniałam PINu i zablokowało mi kartę:/ kurde.....
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
karola ale leniuszek
może spróbuj mu położyć coś naprawdę ciekawego, jak np. pilot od TV mój Filip też kiedyś do zabawek się nie kwapił ale jak mu połozymy pilota czy telefon to leci aż się kurzy ![]() Wczoraj już ładnie ruszył na kolankach do przodu a nie susami MAdziulka witamy ![]() pysia udanej przeprowadzki i będziemy tęsknić ![]() patinka za podnoszenie dupki
|
#389 |
|
Rozeznanie
|
hej mamusie
![]() ja część rzeczy po Julce, tzn ubranka na 56 wszystkie dałam córce mojej chrzestnej dla jej synka i część na 62 takie w kolorach unisex takie typowo dziewczęce to zostawiłam bo nie mam komu dać, moja koleżanka rodzi za niecałe dwa msc ale też będzie miała synka.. co do zabawek to nie ma znowu tego tak dużo, a jak dam jej coś czym się długo nie bawiła to jest na nowo zainteresowana jak zauważy to musi dostać bo inaczej jęczy i się złości.. dlatego odnalazłam gdzieś swoją zepsutą komórkę i tą jej daje do zabawy jak już bardzo jęczy no i wszelkiego rodzaju pudełka, w które można sobie popukać i polizać też są super.tak piszecie o tych ząbkach, u nas nadal nic, te jedynki na dole chciałyby chyba wyjść a nie mogą i z tego wszystkiego śniło mi się, że Julce wyrżnęło się pięć ząbków.. ogólnie nie lubię jak mi się zęby śnią chociaż raczej nie wierzę w te interpretacje snów to akurat z zębami jak mi się kiedyś dawno temu dwa razy śniły wypadające to się sprawdziło.. a poza tym śniło mi się, że mnie ktoś chciał okraść, wołałam pomocy a ludzie tylko się przyglądali dobrze, że to tylko sen ![]() moja Julka to jeszcze nie wie jak się raczkuje ani nie wie jak przybrać tą pozycję.. jak wyprostuje rączki i się podniesie to znowu jak chce nóżki ustawić to przód leci i tyłek jest w górze
|
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
tak jak myślałam Tż rozkręca co się da w aucie i robi przy nim :/ już rano pojechał po jakaś cześć do Forda-miał mi kupić grzebyk o farbowania włosów ale oczywiście zapomniał:/ dałam maluchowi jeść przed chwilą i wywiozłam go w wózku na podwórko i się przygląda tatowi co robi...heh...a ja wróciłam do domu....
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

A reszte zostawiam dla 2,po co mam pozniej drugi raz kupowac to samo....

.

za filmik,dzieciaki masz CUDNE!!!!!Tak jak pisalam Adas jest bardzo podobny do Szymka a Maja sliczna dziewczynka-no Mamuska dzieciaki na 5!

. Szymek malo spi, bo ona go budzi wrzaskiem! Mam tyle zalatwien, ze ohohoho! Ale protokol slubny juz spisany