|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2942 |
|
Raczkowanie
|
ale z drugiej strony bejbe blond napisała,że niby wczoraj znaleźli, to myślę,że już by było to podane w mediach
Ja myślałam,że to info z teraz a jak z wczoraj, to chyba nieprawda jednak... ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Patrycja uprzedziła mnie w podobnych wnioskach |
|
|
|
#2943 |
|
Raczkowanie
|
może też być, że znaleźli ciało kogoś innego ( co kiedyś zginął) więc spokojnie
|
|
|
|
#2944 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeżeli miałoby to miejsce wczoraj to media NA PEWNO podałyby taką informację. Nawet gdyby miało to miejsce dziś to też potrzeba czasu zanim dotrze policja, zanim stwierdzi i rozniesie się, że to ta osoba, zanim dotrze do ludzi, do znajomych tych ludzi....Na wszystko potrzeba czasu. To byłaby TAKA wiadomość, że nikt nie zwlekałby z podaniem w mediach. Ja w to absolutnie nie wierzę i nie biorę w ogóle pod uwagę. |
|
|
|
|
#2945 |
|
Raczkowanie
|
chyba masz rację
|
|
|
|
#2946 |
|
BAN stały
|
Nie przeceniajcie mediów, przeciez musza miec czas od podanie informacji od jej otrzymania. Trzeba to napisac itd. Ale w TVP3 byloby na pasku informacyjnym a jak na razie nic nie ma..
|
|
|
|
#2947 |
|
Raczkowanie
|
jakos nie chce mi sie wiezyc zeby ktos ciało podrzucił , chyba ze ten ktos to osoba która mieszka nie daleko bo inaczej to by wywiózł zakopał wrzucił do rzeki itd
|
|
|
|
#2948 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie też myślałam o tym ,że media by już coś o tym pisali.
Przepraszam Was dziewczyny jeżeli to tylko plotka. Napisałam pod wpływem impulsu. Bo nagle zadzwoniła do mnie mama i powiedziała to co napisałam. I skoro takie rzeczy mowi jej kolezanka poprostu uwierzyłam. Chce wiedzieć oficjalnie czy to prawda...czekam
|
#2949 |
|
Raczkowanie
|
nie może nikt się tam rowerem przejechać wzdłuż tych wydm - przecież to zajmie 10 minut i bedzie wiadomo.
|
|
|
|
#2950 |
|
Raczkowanie
|
wlasnei przeczytalam te nieoficjalne wiaodmsoci ...Boze oby to byla nieprawda!!!
((( jerzeli to prawda to jestem pewna ze to ten facet zrobil!!bo niby kto inny (ja nie chce wierzyc ze to prawda!! (to nei mzoe sie tak skonczyc!!!!!!!!!!!!!---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- ale jak to mzoliwe ze wczoraj? jak jej rodizce wystepowali an zywo poznym wieczorem..niee to nie prawda |
|
|
|
#2951 |
|
Przyczajenie
|
A może znaleziono tylko policja nie chce rozgłosu, aby np sprawca nie zbiegł. Koło tej sprawy nie ma aż takiego szumu medialnego ze dziennikarze za wszelką cene chcą zdobyć informacje, a nawet wiedząc mogą mież zakaz od policji. Ktos napisał ze policja się za póxno wzięła. Policja i tak robi więcej niż we wszystkich innych przypadkach. I tak są równi i równiejsi. Wiecej nie mogą robic, za mało kasy, ludzi itd.
|
|
|
|
#2952 |
|
Zasiedzenie
|
nie oczerniajmy nikogo narazie bo latke mordercy latwo przykleic...
|
#2953 |
|
Raczkowanie
|
Oby te nieoficjalne informacnie nie dotarly do jej bliskich bo to dla nich moze byc bardzo bolesne, tym bardziej jesli to faktycznie tylko plotka. A ten watek czyta sporo osob wiec plotka sie szybko rozniesie.
|
|
|
|
#2954 |
|
BAN stały
|
Akurat to ze jej rodzice wystepowali wczoraj w Tv nie wyklucza tego, ze policjanci mogli zalezc cialo. Przeciez ich praca nie jest uzalezniona od tego, co i gdzie robia w danej chwili rodzice dziewczyny.
|
|
|
|
#2955 |
|
Przyczajenie
|
Ilonka jestes pewna ze to ten facet?? Tak łatwo rzucać osądy...Niby kto inny? Każdy tam mógł być. Oczywiscie ten facet tez moze być podejrzany ale osądzać po wizerunku, nie ładnie.
|
|
|
|
#2956 |
|
BAN stały
|
Otóż to! Ludzie! Nie wpisujecie tu niepotwierdzonych informacji. Ja wiem, że jest wiele osób którzy lubią zabłysnąć i przy takiej okazji, ale do diabła!!! Bez przesady!!!
|
|
|
|
#2957 |
|
Raczkowanie
|
2010-07-30 14:09 2010-07-31 08:42 wedlug mnie Iwona Wieczorek nie zyje!-Jestem jasnowidzem i wystarczylo mi obejrzenie filmu z monitoringu... (24) Iwona kolo bacowki skrecila na plaze,a za nia skrecil sprawca gwaltu i morderstwa ,ktory za Nia szedl.Sprawca napadl na Iwone i zarzucil Jej recznik na szyje lub twarz,wiec nie mogla krzyczec.Zaciagnal ja na wydmy i zgwacil,poniewaz Iwona widziala jego twarz zamordowal Ja.Mozliwe jest ze skrecil jej kark lub udusil kiedy sie bronila przed gwaltem. Wedlug mnie zagrzebal ja w piasku,nalezy przeszukac odcinek okolo 200 do 300 metrow wydm od wejscia przy bacowce w kierunku Brzezna. jezeli to prawda to ta osoba co to napisala ma racje.. wiem ze do takich spraw trzeba z dystansem podchodzic do jasnwoidzow itd ale to napisal ktos wczoraj i jezeli te informacje sie potwierdza to mial niestety racje ( ja wierze ze nie
|
|
|
|
#2958 |
|
BAN stały
|
Przecież te tereny zostały przeszukane, z psami i nie tylko.
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie. ten koleś mógł równie dobrze zaraz po ujęciu gdzieś skręcić i tyle.
|
#2960 |
|
Raczkowanie
|
Otóż to! Ludzie! Nie wpisujecie tu niepotwierdzonych informacji. Ja wiem, że jest wiele osób którzy lubią zabłysnąć i przy takiej okazji, ale do diabła!!! Bez przesady!!!
Dziewczyno,blond girl czy jakoś tak nie chciała zabłysnąc dowiedziała się takich informacji to Wam je przekazala,bo kazdy czeka na jakis znak,przeciez napisala,ze moze byc to plotka i ma taka nadzieje...bo teraz to już przesadzacie z tymi osądami. |
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() równie dobrze ja mogę napisać tutaj, że ją widziałam i 75% odpowie na mój post z czego 65% doda coś od siebie i w ten sposób sieje się zamęt. |
|
|
|
|
#2962 |
|
Raczkowanie
|
p[oprostu jezeli ta okropan wersja si epotwierdzi to tak mysle ze to on. ale nie mozna powiedziec ze to morderca macie racje ale podjerzany jest i tyle!leci za nia widac ze nie mogl jej nei zauwazyc . no nic czekajmy...
|
|
|
|
#2963 |
|
Raczkowanie
|
http://www.trojmiasto.pl/_img/opinie_plus.gif http://www.trojmiasto.pl/_img/opinie_minus.gif http://www.trojmiasto.pl/_img/kosz.gif 2010-07-30 14:09 2010-07-31 08:42 wedlug mnie Iwona Wieczorek nie zyje!-Jestem jasnowidzem i wystarczylo mi obejrzenie filmu z monitoringu... (24)
Iwona kolo bacowki skrecila na plaze,a za nia skrecil sprawca gwaltu i morderstwa ,ktory za Nia szedl.Sprawca napadl na Iwone i zarzucil Jej recznik na szyje lub twarz,wiec nie mogla krzyczec.Zaciagnal ja na wydmy i zgwacil,poniewaz Iwona widziala jego twarz zamordowal Ja.Mozliwe jest ze skrecil jej kark lub udusil kiedy sie bronila przed gwaltem. Wedlug mnie zagrzebal ja w piasku,nalezy przeszukac odcinek okolo 200 do 300 metrow wydm od wejscia przy bacowce w kierunku Brzezna. dla mnie to bzdura. taki z niego jasnowidz jak z koziej dupy trąba. skupia się tylko na osobie z monitoringu i gada glupoty,zeby bylo glosno i osadza byc moze niewinnego czlowieka. |
|
|
|
#2964 |
|
Raczkowanie
|
juz glupieje niech sie to juz zakonczy i Iwona wroci do domu cala i zywa..
|
|
|
|
#2965 |
|
Raczkowanie
|
i nie martwcie się,o plotkach rodzice napewno dowiadują się pierwsi... i też nie przesadzajcie,bo to własnie rodzina Iwonki ma kontakt z policją więc odrazu po znalezieniu dziewczyny dzwonią do nich,więc jesli się cos stalo oni o tym dawno wiedza.
|
|
|
|
#2966 |
|
Raczkowanie
|
mia bianca a z kim sie probowalas skontaktowac?z policja??by zapytac czy to prawda i nitk nei zglasza sie?
|
|
|
|
#2967 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze jestem w szoku. Niestety mam przeczucia, że to może być prawda
![]() 2 tygodnie to kupa czasu. Policja pewnie już wie co się z nią stało bądź dzieje. Nie chcą nagłaśniać w mediach wszystkiego bo to może zepsuć akcję. Niemożliwe jest to, żeby ktoś się rozpłynął w powietrzu bez śladów!!! Jestem przerażona tą sprawą. |
|
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2969 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie wpisujmy niepotwierdzonych informacji, tylko to, nic więcej. Pisanie: O boze, chyba znaleźli ją martwą zgwałconą i uduszoną - to jest sianie fermentu. Przecie mi sie niedobrze zrobilo. Myslicie, ze do matki te ploty nie docieraja? Zaraz polowa do niej zadzwoni z pytaniem czy to prawda, że.... Nie wpisujmy niepotwierdzonych informacji, tylko pewniaki! |
|
|
|
|
#2970 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.