|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mała wymianka ! KOSMETYKI UŻYWANE!!!
cos za
Cztery Pory Roku : Balsam do ciała nawilża i odżywia nowy Zalotka Avon używana moze masz cos jeszcze po za watkiem? kosmetyki, dodatki, ksiazki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Mogę wymienić puder za róż, co Ty na to?
![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Dla mnie to nie problem ![]() Z racji, że nie masz przekupek wyślesz pierwsza, dobrze? ![]() Przejdziemy na PW? ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Za same cienie to troszke nie opłaca się wymieniać - wole wieksze wymianki. Jesli znajdziesz u mnie coś jeszcze i bedziesz też coś dokładac to daj znac.
---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Narazie nic nie znalazłam. Może masz coś poza wątekim? Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2010-07-31 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie :
paletka 6 cieni balsam 4 pory roku lakier sliwkowy zapraszam do dwóch wątków ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
niestety z dokladki nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
2.Butterfly cienie : Podwójne cienie numer Lavante II
Idealne jakich szukam, o ile to jak na zdjęciu widać żółty i zielony ![]() Błagam o nie! ![]() Znajdź coś u mnie lub poszukam co zechcesz ![]() i jeszcze na te byłabym ewentualnie chętna 6.Miss sporty podwójne cienie numer 206 Kawaii ![]() Edytowane przez Moniaszka Czas edycji: 2010-08-08 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.