|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.
Cytat:
Mysłalam, ze mąż z nia caly czas jest , albo ktos bliski. Nie wyobrazam sobie przy takiej tragedii sama zasypiac, zapłakałabym sie. Powaznie.
|
|
|
|
|
#3272 |
|
Raczkowanie
|
Ja sobie nawet nie wyobrażam co jej mama musi czuć
![]() Sama jestem mamą ... |
|
|
|
#3273 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Czyli na tę chwilę poszukiwania dobiegły końca i dopiero rano ruszą ponownie...Ech
|
||
|
|
|
#3274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to jest niesamowity ból dla bliskich..
|
|
#3275 |
|
Raczkowanie
|
Przejrzałem wszystkie dzisiejsze wpisy na kilku forach i co martwi pojawiło się dużo plotek. Minęły już dwa tygodnie- myślę że coraz mniej wartościowych świadków i śladów będzie się pojawiać..niestety. Szkoda trochę tego pierwszego tygodnia- sprawca miał za dużo czasu..nawet jak jego działanie było przypadkowe mógł się wrócić np następnej nocy- posprzątać ślady..wyjechać nawet kilkaset kilometrów nieniepokojony..
|
|
|
|
#3276 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3277 |
|
Raczkowanie
|
Powiem tak - czy czułyście kiedyś niemoc - taką która ściska za gardło , wyć się chce do księżyca ? Darzyłyście kiedyś kogoś uczuciem takim które nie pozwala zasnąć ? są koszmarne sny - bo nie można pomóc tej najbliższej najukochańszej osobie ? Czy czułyście kiedyś ścianę - niewidzialną ścianę nie do przebicia ?
Emil Cioran — Zeszyty 1957-1972 Cierpienia tego, kogo się kocha, są moralnie bardziej nieznośne od własnych. Nic lepszego człowiek nie może zrobić człowiekowi, niż uwolnić go od bólu, i nic gorszego, niż mu ból zadać. |
|
|
|
#3278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3279 |
|
BAN stały
|
Szkoda ze Polska jest daleka od monitoringu , np Londyn tam by bylo wszystko jak na pocztowce bez zadnych ALE , u nas sa tylko dobre fotoradary na tym nie oszczedzaja...
Edytowane przez ZlodziSiePochodzi2 Czas edycji: 2010-08-01 o 00:04 |
|
|
|
#3280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3281 |
|
BAN stały
|
to prawda pora nie ma znaczenia, nie ma co gdybać czy stało by sie w nocy czy w dzień , mnie też napadli w biały dzień trzy osoby ze mną, obok ogromnego bazaru na którym się kręciło tysiące osób , szczęściem, w nieszczęściu chodziło tylko o torebkę, koleś mi z krzaków wyskoczył, koleś co ja mówię gówniarz z 15 lat , pociągnął mnie po chodniku , moja siora zaczęła krzyczeć nawet się nikt nie odwrócił , udac mu się nie udało , bo miałam mała torebkę wokół ręki zakręconą taką , ale schizy miałam dobre z dwa lata żeby koło jakiś krzaków przejść
|
|
|
|
#3282 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3283 |
|
Raczkowanie
|
słyszałem że organizujecie poszukiwania teren....przeszperałem internet i znalazłem opis jak to robić niestety jestem z Radomia z braku urlopu nie mogę wam pomagać na miejscu.
w tym opisie jest praca z mapami(oraz jakimś sprzętem) więc może Janusz to jakoś obceni http://psy-ratownicze.eu/dzial.php?id=9&art=66 |
|
|
|
#3284 |
|
BAN stały
|
A tak na przyszłość jakby ktoś wam torebke chciał wyrwać. Nie walczyc, nie szarpac się , naprawde nie warto. Oddać. Dokumenty sie zrobi nowe, do karty bankomatowej trzeba ustalić dzienny limit wypłat, torebkę kupi się nową. A jak znajoma walczyła o torbę i jej szczękę złamali to zadrutowana chodziła bardzo długo. I bolało jak cholera.
|
|
|
|
#3285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3286 |
|
Raczkowanie
|
tak to sa mapy topograficzne i zaznaczone prawdopodobne drogi poszukiwanej osoby - nie czytałem wszystkiego szczegółowo bo to dotyczy zaginionych turystów - nie tak jak tu gdzie przyczyniła sie do tego osoba trzecia . W naszym wypadku jest to okolica gdzie ostatnio Zaginiona była widziana - teren miasta czyli trudniej , bo wchodzą w grę zabudowania jak i różnego rodzaju "nory" i im dłużej nad tym myślę to myśl skłania się ku porwaniu - oby ze szczęśliwym zakończeniem . Co do map które będą w poniedziałek sa to mapy w skali 1:500 a tam szczegółów jest bardzo dużo najważniejsze to studzienki których nie widać w terenie a są zaznaczone na mapach
|
|
|
|
#3287 |
|
Raczkowanie
|
Zeby sie w koncu odnalazla, zeby sie w koncu odnalazla, zeby sie w koncu odnalazla....
|
|
|
|
#3288 |
|
Raczkowanie
|
proponuje się położyć i postarać zasnąć -Jutro mam kilka spraw do załatwienia w centrum będę koło 13 00 z powrotem .
IWONKA ŻYJE WIERZĘ W TO GŁĘBOKO w razie co Mia_bianca ma mój nr tel |
|
|
|
#3289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Mam takie przekonanie, ze ktos po prostu traktuje Ją jak ołtarzyk- jakis fanatyk/psychol, który na nia patrzy i podziwia- nic wiecej. Iwonka jest piękna, na pewno miała adoratorów. Może jakiś typ nie miał u niej szans, "trafiła sie okazja" Iwonka szła sama, nad ranem.... Sama juz nie wiem.Iwonka trzymaj sie
|
|
|
|
|
#3290 |
|
Raczkowanie
|
tak sobie myślę, że jeśli "ręcznik" się jeszcze nie odnalazł to może być obcokrajowiec (może sobie myśleć, że jak tutaj sobie coś przeskrobie to nikt go nie wychwyci) np. niemiec, rusek. Jakby to był polak to chyba ktoś kto go zna lub widział już by to podał na policję - przecież sprawa jest wyśmienicie nagłaśniana.
jeszcze jedno: tak jak ktoś już wspomniał mógł to być kierowca tira, ciężarówki np. bo jeśli policja sprawdziła wszystkie kwatery okoliczne i nikt go nie kojarzy to moze znaczyc, że zatrzymał się chwilowo np wykąpać się, czy poopalać, a np śpi w tirze. Można by sprawdzić czy w okolicy nie ma parkingu dla ciężarówkek, tirów i koniecznie monitoring ze stacji benzynowych z całej okolicy bo facet mogl miec tą samą koszule jak tankował (istnieje takie prawdopodobieństwo i to niemałe)!!! po raz n-ty zaapeluje to policji o monitoringi jak się nie wyrabiają z ich przeglądaniem niech zaangażują nas - wolontariuszy. Edytowane przez zero_amatorki Czas edycji: 2010-08-01 o 00:56 |
|
|
|
#3291 |
|
BAN stały
|
Tez idę spać, mam już dość wszystkiego, pa
|
|
|
|
#3292 |
|
Raczkowanie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#3293 |
|
Konto usunięte
|
Miejmy nadzieję, że jutrzejszy dzień będzie dobry.
|
|
|
|
#3294 |
|
Raczkowanie
|
ok Janusz
troszkę też poczytałem inne fora na temat przeszukiwania terenu. Powiem tak do szukania osoby potrzebny jest specjalnie wyszkolony pies taki pies wyczuje wszystko. http://www.owczarek.pl/FORUM/forum_p...?TID=4583&PN=5 opisze jak to widze myśle może coś pomoże W przypadku że tak napisze amatorskim najlepsza jest metoda "tyralierą" czyli grupa ludzi ustawia się w szeregu w odstępach jednego metra i idzie się do przodu ,wiadomo im więcej ludzi tym lepiej i najważniejsze żeby maszerując trzymać się linii prostej. nie wiem ile ma szerokości ten teren ale pewnie troche ma i zajmie to troszkę czasu ale żeby było to dokładnie, skrajnie idący ludzie w tyralierze powinni zaznaczać jakoś teren gdzie już się szło może jakimiś wstążkami (mocowanymi do drzew,krzewów) co jakiś czas żeby nie ominąć poszukiwanego terenu żeby kolumna nie szła "zygzakim" co może skutkować ominięcie jakiegoś sektora, trzeba przeszukać metr po metrze goły teren.... póżniej zająć się kanałami i tymi bunkrami lub na odwrót. Napewno przydadzą się maczety do ścinania krzaków, jakieś kije żeby je odgarniać, latarki,długie buty i spodnie,spodnie najlepiej związać sznurkiem u dołu żeby kleszcze czy inne robaki nie wchodziły można też tak zrobić z długim rękawem bluzek dresów, kurtki przeciw deszczowych, pewnie przydadzą się czapki na głowe, może rękawiczki jak będzie was dużo może krótkofalówki,oczywiście plecak z wodą.... to tyle co przyszło mi do głowy może nie śpicie ale pewnie jutro ktoś to przeczyta |
|
|
|
#3295 |
|
Rozeznanie
|
Boze taka tragedia a niektorzy takie glupoty wypisuja!!!!!!!! ZAL!!!!!
|
#3296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzeba być porządnie zorganizowanym..lepiej zostawmy to specjalistom
|
|
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
Może ja się wypowiem.
powstał kiedyś taki temat https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ht=onion+forum I sama kombinowałam z siecią TOR ale to cholernie niebezpieczne. To zmora policyjnych informatyków, jeśli jesteście laikami nie bawcie się w to bo będziecie mieć więcej problemów niż pożytku nam przyniesiecie. Trzeba to natychmiast zgłosić policji, im szybciej tym lepiej, bo ślady w sieci zostają zacierane i jeśli ktoś to usunie, to za kilka dni nie będzie żadnej opcji by to znaleźć. Także proponuję zrobić zrzut ekranu tamtego posta o filmiku i koniecznie przesłać policji absolutnie samemu się nie bawić siecią TOR bo to nie jest żadna zabawka. A ONION forum to forum dla pedofilii i nekrofilii, jak widać w załączonym temacie. ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- TAKŻE NATYCHMIAST ZRZUTY EKRANU TAMTEGO POSTA ŻEBY NIE IŚĆ DO POLICJI Z PUSTYMI RĘKOMA, NA TYM FORUM GROMADZĄ SIĘ CHORZY LUDZIE i tak to jest prawdopodobne że coś takiego tam jest. Przejrzyjcie zrzuty ekranu z linka którego podałam. |
|
|
|
#3298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3299 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3300 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to pewnie żeby lepiej to robili zawodowcy z psami , ale czemu tego nie robią dokładnie! . Ja tylko to tak opisałem jak ja to widzę bo słyszałem że organizujecie poszukiwania..... Do : zero_amatorki.......niech zatrudnią wolontariuszy chyba jakiś żart.... trzeba było iść na policjanta to byś mógł przeglądać. A oni nie martw się dadzą rade, wiadomo każdy ma tu ciśnienie i chce jak najszybciej coś wiedzieć. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

trzeba być porządnie zorganizowanym..