![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z Sagi Zmierzch część II :D
Wiatam naszego kochanego jasnowidza - gdzieś ty się podziewała? miałam zacząć Cię szukać
![]() ![]() "... I znowu zmierzch - zamruczał pod nosem. - Kolejny dzień dobiega końca. Choćby nie wiem jaki był piękny, jego miejsce zajmie noc...". Zmierzch
![]() |
#1142 | |
Wtajemniczenie
|
"-Według mnie byłaś demonem zesłanym z piekieł na moją zgubę. Zapach
twojej skóry... Ach, byłem bliski szaleństwa. Siedząc z tobą w ławce, wymyśliłem ze sto różnych sposobów na to jak cię wywabić z klasy. Przy każdym z nich walczyłem z pokusą myśląc o mojej rodzinie, o tym, jak mógłbym zrobić im coś takiego. Po lekcji wybiegiem, czym prędzej, byle tylko nie poprosić cię, żebyś poszła gdzieś ze mną." ~Zmierzch~ tego cytatu nie mogło zabraknąć ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
bo ja.....<niewinna minka> bo..... no bo ja jestem ostatnio bardzo nerwowa i jak mnie np komputer zdenerwuje to go wyłączam zeby nie rozwalić biedaka bo wcale nie mogłabym sie z wami kontaktować.... ![]() i jk mi si ete zdjecia wczoraj nie chciały załadować to też chama wyłaczyłam ![]() a dzisiaj od rana mama dawała mi zajęcia żebym tylko w domu nie siedziała ![]() i tak właśnie to wyszło ale jestem i bede i was nie opuszczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
"...- Chętna zakończyć swoje życie, nie zaznawszy dorosłości. - szepnął, jakby do siebie.
- Chętna uczynić z młodości zmierzch swojego życia. Gotowa wyrzec się wszystkiego..." Zmierzch ...tego też nie ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- "...A potem jego chłodne, marmurowe wargi powoli, delikatnie dotknęły moich. Żadne z nas nie przewidziało jednak mojej reakcji. Krew we mnie zawrzała, moje usta zapłoneły, wargi rozwarły się. Zaczęłam niemalże dyszeć, a palcami wpiełam się we włosy Edwarda, by przyciągnąć go jeszcze blizej do siebie. Jego cudowny zapach mącił mi w głowie. Zamarł natychmiast i delikatnie, acz stanowczo mnie odsunął. - oj - szepnęłam przepraszająco - oj - to mało powiedziane..." Zmierzch
![]() |
#1144 |
Raczkowanie
|
Zamartwiasz się nie, dlatego, że jedziesz do domu pełnego wampirów, tylko, dlatego, że mogą cię nie zaakceptować, tak?
- Zgadza się. - Jesteś niesamowita.
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
" - co jeszcze? - zażądałam
- no cóż slyszałem parę razy swoje imię. - ile razy? często? - co masz dokładnie na myśli mówiac często? - o nie! - zwiesiłam głowę. Wziął mnie pod brodę, delikatnie swobodnie. - nie przejmuj się - szepnął mi do ucha. - gdybym mógł śnić, sniłbym tylko o tobie. I nie wstydziłbym się tego..." Zmierzch
![]() |
#1146 |
Raczkowanie
|
Z ochotą przypięłam się do okularu, ale spotkało mnie rozczarowanie. Skurczybyk miał rację.
zmierzch ^^
![]() |
#1147 |
Raczkowanie
|
"- A to dopiero - mruknął Edward. - Lew zakochał się w jagnięciu.
- Biedne, głupie jagnię - westchnęłam. - Chory na umyśle lew masochista." ~Zmierzch Tak na marginesie mówiąc to nie dziwi was, że w filmie wampirom rosną włosy ? Bo myślałam, że to raczej logiczne, że skoro nie żyją to włosy im też nie rosną. heh
![]() |
#1148 |
Raczkowanie
|
No w filmie rzeczywiście rosną xd Jak czytałam Drugie życie Bree... to tam było zdanie, że Riley wyrwał jakiejś nowonarodzonej włosy i oderwał ucho bo był zdenerwowany... i pisało też, że ucho zwróci i włosy też chociaż już nie odrosną.. Więc myślę, że w filmie to takie niedociągnięcie. Chociaż.? W poszczególnych częściach nie pisze, że im nie rosną. Wg mnie sprawa pod znakiem zapytania ;P
"Oto miałam oddać życie za kogoś innego, za kogoś, kogo kochałam. To dobra śmierć, bez wątpienia. Szlachetny postępęk. Coś znaczącego." ~Zmierzch (str 7) "Nawiązywanie kontaktów z rówieśnikami przychodziło mi z trudem. Tak naprawdę , nawiązywanie kontaktów z kimkolwiek przychodziło mi z trudem. Nawet mama, która była mi najbliższą osobą pod słońcem, nie potrafiła do końca przebić się przez moją skorupę. Nigdy nie nadawałyśmy na tych samych falach. Czasami zastanawiałam się, czy naprawdę odbieram świat w ten sam sposób, co inni. Może mam coś z głową? " ~Zmierzch (str 14) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Raczkowanie
|
Co do ,,Drugie życie Bree ....'' to przeczyatałam jeszcze przed kinową premierą i książka mi się nawet podobała, bardzo szybko sie ja czytalo i szybko skonczylam, ale coz ^^, dla mnie nie ma w niej cytatów jakie są w sadze
![]() -Chyba nie mam innego wyboru. - Ledwo było go słychać. - Popełniłem błąd. Nie spodziewałem się, że jesteś aż tak spostrzegawcza. -Sądziłam, że nigdy się nie mylisz. -Tak było kiedyś. - Znów pokręcił głową. - Pomyliłem się także, co do innej rzeczy. Nie przyciągasz wyłącznie wypadków - to nie dość szeroka definicja. Ty, Bello, przyciągasz wszelakie kłopoty. Jeśli ktoś lub coś w promieniu dziesięciu mil stanowi zagrożenie, z pewnością stanie na twojej drodze. -A ty zaliczasz się do tej kategorii? - zgadłam. Z twarzy Edwarda odpłynęły wszelkie uczucia. -Bez wątpienia. Zmierzch
![]() |
#1150 |
Wtajemniczenie
|
"Skoro i tak skończę w piekle, to mogę po drodze zaszaleć" ~Zmierzch~
lubię ten cytat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1151 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przepraszam korzystam z wakacji a jak już przyjde do domu to mam mało czasu na uzupełnianie i nid zdążam ![]() a już myślałam że nikt nie zauważył mojej nieobecności ![]() ![]() Cytat:
![]() później dodam cyt.
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
Raczkowanie
|
"- To Edward. Wiem, wygląda zabójczo, ale nie zawracaj nim sobie głowy. Nie chodzi na randki. Najwyraźniej - żachnęła się, rozżalona - żadna z miejscowych dziewczyn nie jest dla niego do-statecznie ładna.
Zaczęłam się zastanawiać, kiedy mógł odrzucić jej zaloty, i musiałam przygryźć wargę, żeby ukryć uśmiech. Edward siedział teraz odwrócony do nas bokiem, ale wydawało mi się, że ma uniesiony policzek, jakby też się właśnie uśmiechał.” ~Zmierzch Oj ta Jessica ; ) Biedna nie wiedziała, że Edward słyszy jej myśli, a co dopiero potrafi wyłapać rozmowy z otoczenia ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1154 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() MOŻE BYĆ?? ![]() w życiu sie tego nie doczekasz ![]() będę Cie gnębiła i wgl ![]() a jak nie bedzie Cie długo na forum to siłą bede Cie ściągała ![]() Cytat:
![]() mi by sie nie chciało szukać bo za dużo roboty przy tym by było ![]() P.S. dodałam nowy rozdział mojego ff ![]() (jakby ktoś chciał przeczytać ![]() Edytowane przez kochaam Czas edycji: 2010-07-31 o 11:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
Dobra niech będzie nasz Emmet
![]() Lazurowa ja zauważam każda nieobecność nie myśl sobie nic się nikomu nie upiecze ![]() Lojalnie uprzedzam moje kochane, że mnie nie będzie cały tydzień do piatku od jutra wieczora. Jeszcze jutro przeslę wam buziaczki ![]() Nie gnajcie zabardzo żebym dała radę przeczytać wszystko..... ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- "...Jak sądzisz, partnerko – zapytał Edward – panie przodem? – Podniosłam wzrok i zobaczyłam, że uśmiecha się zawadiacko. Był taki piękny, że aż zaniemówiłam z wrażenia i znów wyszłam na idiotkę..." Zmierzch
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Raczkowanie
|
A dokąd to się wybierasz Masumi ;> ?
"-Ja tu słyszę w głowie głosy, a Ty się przejmujesz, że jesteś wariatką - zaśmiał się Edward..."
![]() |
#1157 |
Wtajemniczenie
|
Masumi będę tęsknic
![]() "Pomyślałam tak, ponieważ z oddali, sponad powierzchni wody, dobiegło moich uszu wołanie anioła. Anioł powtarzał moje imię, wzywał mnie właśnie do tego nieba, do którego tak bardzo pragnęłam się dostać. - Nie! Och, Bello! Nie! - wołał anioł załamany. - Bello, proszę, tylko nie to! Proszę, Bello! Posłuchaj mnie! Bello, błagam! Chciałam odpowiedzieć, że jestem gotowa zrobić dla niego wszystko, o co tylko poprosi, ale nie potrafiłam odnaleźć swoich ust. - Carlisle! - krzyknął anioł z rozpaczą. - Bello, nie! Och, tylko nie to! Nie! Bello! - Anioł zaniósł się spazmatycznym szlochem. Nie, pomyślałam, anioły nie powinny płakać, choćby i bez łez." ~Zmierzch~
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
Raczkowanie
|
bd czekac masumi ^^
...A potem, równie starannie zapieczętowałam własne serce. zmierzch
![]() |
#1159 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ściągać mnie siłą? ;o . haha , nie będziesz musiała ale to miło że tak Ci mnie brakuje ![]() jutro/pojutrze przeczytam ff ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I ja też lojalnie uprzedzam że najprawdopodobniej jutro mnie nie będzie. Bd tęsknić , maleńkie ![]() ![]() "I znów zmierzch. Kolejny dzień dobiegł końca. Choćby nie wiem jaki był piękny jego dzień zajmie noc." Zmierzchuś ![]()
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. Edytowane przez lazurrowaa Czas edycji: 2010-07-31 o 21:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
Wtajemniczenie
|
tak tak lazurowa
![]() mi tam każdej brakuje jak was za długo nie ma ![]() wieczorem masz sie zameldować ![]() xD "-Tak łupnęło - oświadczyła Alice - ze myśleliśmy już, iż kosztujesz Belli na lunch, i przyszliśmy zobaczyć, czy i nam coś nie skapnie." ~Zmierzch~
uwielbiam Alice i te jej teksty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Raczkowanie
|
lazurowa - szczerze to ja też nie pamiętam, po prostu mam pare fajnych cytatów wpisanych do worda i kopiuje je z tamtąd
![]() kochaam - a dasz linka ^^, bo musze nadrobić ![]() -Znowu to robisz. -Co takiego? -Mącisz mi w głowie.
![]() |
#1162 |
Wtajemniczenie
|
jasne
![]() http://www.twilightseries.fora.pl/b-...1-07,6419.html proszę bardzo ![]() miłego czytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Raczkowanie
|
dzięki ;*
dobranoc dziewczyny, niech wam się Emmet przyśni ^ ^ – Jesteś dziś taki wesoły – zauważyłam. – Nigdy cię jeszcze takim nie widziałam. – Chyba tak ma być, prawda? – Znów się uśmiechnął. – Pierwsza miłość odurza, upaja i takie tam. To niesamowite, jak wielka jest różnica pomiędzy czytaniem o czymś, oglądaniem o tym filmów, a doświadczaniem tego czegoś w prawdziwym życiu, nie uważasz?
![]() |
#1164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej ![]() DO Władysławowa, mam tylko nadzieje że aura mi dopisze..... Kochane jesteście ![]() Narmalnie robie to kilka razy dziennie jestem od was uzalezniona...... Moja własna odmiana heroiny.......... hhhmmmmm nie wiem jak to będzie... Trzymajcie kciuki za pogodę plissssss Nie ze Zmierzchu z Zaćmienia a w sumie to z wichrowych wzgórz ale go uwielbiam "...Gdyby wszystko przepadło, a on jeden pozostał,to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało, a on zniknął, wszczechświat byłby dla mnie obcy i straszny, nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego..."
... You never know how strong you are Until being strong is the only choice you have... Edytowane przez Masumi11 Czas edycji: 2010-08-01 o 08:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Raczkowanie
|
To w takim razie miłego wypoczynku i niech Ci pogoda dopisze
![]() ![]() Też lubię ten cytat ! – A niech cię, dziewczyno! Wpędzisz mnie do grobu.[...] – Jesteś niezniszczalny [...]. – Może i w to nawet wierzyłem, ale później poznałem ciebie! ~Zmierzch
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
Nie dziekuję
![]() "...-Na zawsze razem - przyrzekł uroczyście. -o nic więcej nie proszę ..."
... You never know how strong you are Until being strong is the only choice you have... Edytowane przez Masumi11 Czas edycji: 2010-08-01 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Wtajemniczenie
|
Masumi - wiem jak to jest.....
![]() jak siedzę przed kompem to co jakiś czas sprawdzam czy napisałyście coś nowego ![]() to uzależnia a raczej MY uzależniamy ![]() udanego wypoczynku ![]() pięknej pogody ![]() i ciekawej przygody ![]() oo jak mi się zrymowało ![]() "- A ty uważaj na siebie. - Piątek w Forks bez obrażeń? Cóż za wyzwanie. - Dla ciebie tak. - Spoważniał. - Obiecaj. - Przyrzekam mieć się na baczności - wyrecytowałam posłusznie. - Mam tylko w planach duże pranie. To niemal sport ekstremalny. - Tylko nie wpadnij do bębna. - Postaram się." ~Zmierzch~
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- "...Bello, nie potrafiłbym żyć z myślą, że pomogłem pomogłem zejść ci z tego świata. Nawet nie wiesz, jak mnie ta wizja prześladuje. - Spuścił oczy ze wstydem. - Twoje ciało, blade, nieruchome... Już nigdy miałbym nie zobaczyć twoich rumieńców i tego błysku intuicji w twoich oczach, gdy domyślasz się prawdy... Nie, tego bym nie zniósł. - Spojrzał na na mnie z twarzą wykrzywioną bólem. - Jesteś teraz dla mnie najważniejsza. Jesteś najważniejszą rzeczą w całym moim życiu..." Zmierzch
![]() |
![]() |
#1169 |
Raczkowanie
|
Hej. Jak pewnie zauważyłyście - jestem nowa. Kiedyś czytałam pierwszą część cytatów i teraz natrafiłam na drugą i postanowiłam się zarejestrować. ;] Powiem Wam w sekrecie, że jesteście niesamowite. Później dodam jakiś cytat. ;]]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Raczkowanie
|
Witam Vint, urzekł mnie Twój avatar
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.