![]() |
#2611 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
Cytat:
![]() Cytat:
i ponawiam ![]()
. "Szukam świata, w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc chodzi w butach, gdzie jak Cię widzą- to dzień dobry. Szukam świata, w którym człowiek człowiekowi- człowiekiem..." . Edytowane przez bitter orange Czas edycji: 2010-07-29 o 20:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2612 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Proooosze dziewczynki ;*** wiem , że potraficie ;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2613 |
Rozeznanie
|
Coś o olewaniu
![]() ![]() prooooszę ![]()
![]() |
![]() |
#2614 |
Zakorzenienie
|
Dziuby można coś o miłości ? O tym,że zrobiłam coś źle o on mi wybaczył i zrozumiałam jak ważny jest dla mnie. BŁAGAM tylko nie jakieś dosłowne gówna, tylko coś z przekazem, talenciki ;*
![]() |
#2615 | |
Przyczajenie
|
Witajcie utalentowane panie ![]() Śledzę ten wątek już od jakiegoś czasu, ale niestety nie mam aż takiego talentu by was wesprzeć moimi wypocinkami, lecz jeśli znajdę w kolekcji zanotowanych opisów taki, który mógłby pomóc, na pewno się podzielę! ![]() Mam do Was taką prośbę. Przez pewien czas kolegowałam się z chłopakiem<B>, który strasznie mi się podoba. Miałam bardzo dużo obowiązków i ze względu na to że nie chciałam go już od początku zaniedbywać byliśmy tylko znajomymi. W pewnym momencie dowiedział się o moim koledze<D>, z którym spotkałam się kilka razy, spędziłam kilka cudownych wieczorów, lecz to nie było to. Pozostałam z tym chłopakiem w relacjach czystko koleżeńskich, on nawet znalazł sobie dziewczynę. Obiecałam sobie że wszystko wyjaśnię B, lecz miałam urwanie głowy i przesuwałam tą rozmowę na inny termin. Byłam z nim umówiona w pewne popołudnie, lecz coś mu wypadło i odwołał spotkanie. Od początku wakacji rozmawiałam z nim raz, gdzie uspokajał mnie że wszystko jest dobrze, ale nie może mi powiedzieć czemu się nie odzywa i wszystko mi wyjaśni jak się spotkamy. Od tamtego czasu nie daje znaku życia, nie odpisuje na sms-y i wiadomości na gg, nie odbiera telefonu. Ja wariuje, nie wiem o co mu dokładnie chodzi,chciałabym z nim pogadać, wyjaśnić wszystko, ale nie mam jak. Dręczą mnie wyrzuty sumienia, że tego nie zrobiłam i cholernie za nim tęsknie. Macie jakieś opisy pasujące do tej chorej sytuacji? Liczę na was promyczki! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:47 ---------- Cytat:
`Bo mój stan, gdy patrzyłam w twoje oczy można by porównać do upicia się, a to, co teraz przeżywam, do kaca.' "wygląda na to, że dystans pomiędzy nami się powiększa" "Perfekcyjnie grasz mi na uczuciach" "Twoja wina. Twoja strata. Moje nieprzespane noce..." "Podobno pasowaliśmy do siebie. teraz moja tęsknota nie pasuje do Twojej obojętności." "Udaję, że nic dla mnie nie znaczysz. Ostatnio tylko na udawanie mnie stać." "potrzebowałam tylko snu żeby jakoś wytłumaczyć sobie twoją nieobecność." Może akurat ![]()
![]() |
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
o niegrzecznych dziewczynkach ?
![]()
![]() |
#2617 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
` A ona zasypiała z telefonem w ręku z nadzieją, że napisze...` ` Zostały mi resztki nadziei na lepsze jutro..` ` Zasypiała ze łzami w oczach myśląc o nim i ze łzami w oczach się budziła..` ` Kiedyś się starał, widać, że mu zależało.. a teraz ? ` Nie no katastrofa... ![]() Wiesz..? Miałam podobną sytuację ... ![]()
wsadzić słuchawki w uszy i patrzeć w gwiazdy. lubi wtedy wspominać wszystko co dobre i złe . bo w życiu piękne są tylko chwile, a to za czym tęskni nigdy już nie wróci .. ![]() www.dzioobek.fbl.pl ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2618 |
Raczkowanie
|
hej ;**
coś ode mnie : Szukasz idealnego faceta? A ja wody w proszku - szukamy razem? `wciąż czekam na zaproszenie na spacer po szczęście` ;(;* Czym był by świat bez wariatów.?? Tylko oni są coś warci ;pp Powrocic do tej sceny zycia kiedy to wszystko było poukładane... Z dala od wszystkiego pójdziemy w nieznane .. Gdy upadniesz ja Cię podniosę, kiedy ja upadnę - zrób to samo... ...są momenty, gdy wyobrażam sobie życia lepszego fragmenty...<3 Tego co czuje nie potrafie wytłumaczyć, tylko Ty tyle dla mnie znaczysz... ;* ...szczęście to wieczna omyłka, jakiej ulegają ludzie utożsamiając je ze spełnieniem pragnień ! ja tam wolę być nieszczęsliwa, niż pozostawać w stanie fałszywej, kłamliwej szczęśliwości, w jakiej żyje większość.. Bo życie to nie bajka, to ciągła układanka, która czasem lubi się rozsypywać.. Już teraz wiem co znaczy kochać gdy człowiek kocha do utraty tchu. ''To jest jak cud że mogę wszystko przetrwać stać się przez to lepsza...'' '' Co będzie dalej zostawiam życiu..A sama będę istnieć w cienia ukryciu'' tyle ![]() ![]()
![]() |
#2619 |
Przyczajenie
|
Heej wszystkim ;]
Potrzebuję opisy o tym, że: ~chłopak `zarywa` do kilku dziewczyn, każdej mówi to samo itd... ~ o dziewczynach, które bawią się chłopakami; Wiem, że to nudne tematy... hee.. Ale może najdzie komuś wena i trafi się jakiś... Byłabym bardzo wdzięczna... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2620 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2621 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
wsadzić słuchawki w uszy i patrzeć w gwiazdy. lubi wtedy wspominać wszystko co dobre i złe . bo w życiu piękne są tylko chwile, a to za czym tęskni nigdy już nie wróci .. ![]() www.dzioobek.fbl.pl ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2622 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
'bo teraz cała jestem strumieniem optymizmu.. zagraj lepiej w rzeczywistość... nie baw się fikcją. że mam marzenia inne niż reszta to źle? chodź ze mną, rozbijmy 123287354345 luster ot tak, żeby sprawdzić, czy można mieć większego pecha. bo niebo jest tam, gdzie odlatują wszystkie baloniki Muzyka to naprawdę mocny narkotyk. Może cię zatruć, podnieść na duchu lub sprawić, że rozchorujesz się, nie wiedząc dlaczego Jutro? Jutro nie nadchodzi - jutro to jutro więc nigdy'
(opisy nie moje wszystkie z wizażu może coś wybierzesz te osobiście bardzo mi się podobają ![]() ![]()
Edytowane przez takdaleko Czas edycji: 2010-07-30 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2623 |
Wtajemniczenie
|
Hej. Mam prośbę. Coś o chłopaku, z którym mogłoby coś być, ale się boję, bo dzieli nas 600km? Coś o tej odległości i o tym, że chyba zostaniemy tylko przyjaciółmi?
![]()
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2625 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
może jednak coś przychodzi której na myśl ?
![]()
![]() |
![]() |
#2626 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2627 |
Raczkowanie
|
coś o tym że dziś i jutro mam wesele i będzie fajna zabawa ? PILNE PROSZE , do 15.50 ; /
![]() |
![]() |
#2628 |
Raczkowanie
|
Coś że mam okropny humor, nie wierzę już w ludzi i nie wierzę że są normalni faceci.
Takie żeby nie były specjalnie płaczliwe, ale smutne. BARDZO PROSZĘ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2629 | |
Zakorzenienie
|
ty cieszysz się z lizaka, ja z nowej paczki papierosów.
możesz udawać, że jesteś aniołkiem, ale tej niegrzecznej dziewczynki, która w tobie siedzi i tak nie uciszysz. pamiętasz jak jeszcze przejmowałam się opinią innych? byłam taka niedojrzała do życia, zmieniłam się. umarła we mnie dziewica, umarła grzeczna dziewczynka. dzisiaj połykam wino litrami, imprezuję nocami. Cytat:
nie wierzę już w życie. rozwój intelektualny faceta kończy się, wraz z zejściem z nocnika. dawne życie zniknęło, zniknęłam dawna ja. dziś już nie wierzę w miłość, a nawet przyjaźń nie jest realna. dziewczynki nie wiem czy pomogłam, ale takie mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2630 |
Przyczajenie
|
a cos o papierosach? .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2631 |
Rozeznanie
|
cos o tym ze moj byly chlopak ma inna dziewczyne i zostawil mnie dla niej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2632 |
Raczkowanie
|
heej Kochanee
![]() dawno tu nie zaglądałaam , ale muszę przyznac , że naprawde zaslugujecie na wielkiego buuuuziaka ![]() ślicznie opisy dodaajeciee , i oby tak daleej ![]() no a teraz prośba . : coś o wakacjaach , że chodzę na ogniskaa , na plażę no i że ogólnie się nie nudzę ![]() iiii coś no nowe love ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boje się uwierzyć w to szczęście, wiesz jak krucha jest wiara. Odrobina uczucia wystarczyła by zaczęła się bać. Boje się , że odrzucając Ciebie ponownie pozbawie się szansy na szczęście . Więc zacznijmy się dzielić landrynkami , a później odczuciami.Po prostu będziemy . A jak wszystko będzie w porządku to sobie zaufamy , bo będziemy wiedzieć ,że żadne nie będzie cierpieć. wizaż.
![]() |
![]() |
#2634 |
Zakorzenienie
|
a dostane opisy takie , żeby wiedzieli, ze na prawde jest u mnie tragicznie ? ;/
![]() |
#2635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak uparcie broni swoich sił,których już teraz jej brakuje. Anielskie skrzydła otulają ją do snu.Budząc wyrywają serce. Tyle,że ja już nie mam siły.Nie daje rady.Odpuszczam. A moje marzenia hyc hyc spie*dalają. Pęka mi wszystko , a zwłaszcza serce,ale przywykłam. Oddychac mi się nie chce,po prostu. -wizaż. może sobie coś wybierzesz ![]()
![]() |
![]() |
#2636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2637 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2638 |
Przyczajenie
|
Chciałabym opisy o tym że ostatnio mieliśmy ognisko było meeega i robimy niedługo powtórke oczywiście z procentami itp. ;]
A wgl. jestem nowa i jak coś to pomoge ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2639 |
Raczkowanie
|
Pisałam jeszcze dwa tygodnie temu z chłopakiem, znamy sie dwa miesiące mialam nadzieje, że coś nam z tego wyjdzie mimo tego że mieszkamy od siebie 60km ale od jakiegoś czasu nic nie pisał po tygodniu zadzwonił i powiedział, że nie pisał bo nie mial nic na koncie dopiero sobie doładował, a teraz nawet nie odpuszcza strzałek. Coś o tym, że brakuje mi rozmów z Nim oraz o tym, że darowałam sobie innego chłopaka bo liczyłam że będę z Nim.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
wiem, że się nie wypowiadam, ale proszę o coś do dziewczyny, która była moją bf, ale zaczęła mnie oszukiwać, że ma chłopaków i sie z nią pokłóciłam i teraz jej 'chłopak' ze mną pisze. coś, żeby się odpieprzyła ode mnie i mojego życia raz na zawsze...
z góry dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.