|
|
#3001 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Wiesz co czuję, gdy nie ma Cię obok?
To samo co Ty czujesz patrząc nocą w niebo, na którym nie ma żadnej gwiazdy. Jestem Twoją przyjaciółką. Kocham Cię i zależy mi na Twoim szczęściu. Jestem kimś bez kogo nie potrafisz spędzić dnia, kimś komu możesz powiedzieć wszystko, a nawet więcej. Zawsze będę Cię wspierać, gdy będzie Ci ciężko. Pomogę Ci otrzeć łzy, jeśli ktoś Cię zrani, a nawet nie dopuszcze by popłynęły kolejne. Jestem tutaj tylko dla Ciebie, więc doceń to i podziękuj, pieprzona egoistko.
|
|
#3002 |
|
Zadomowienie
|
'A potem przez kilka godzin moje serce szybciej biło, cóż, nie ma ideałów. Może z wyjątkiem kilku z nas.a na twarzy pojawił się uśmiech, taki szczery, taki że aż boli szczęka i brzuch i chcesz przestać, ale nie możesz, po prostu.' Jeśli mamy odpowiednio dużo czasu, wszyscy znajdziemy to, czego szukamy...Nawet, jeśli cały czas mieliśmy to przed nosem. + myślałam ze o bananowejlasce zapomniałyście ;-) ale jednak nie ;* dziękuje .
|
#3003 |
|
Raczkowanie
|
nie rozmawialiśmy ze sobą już miesiąc . ? pamiętasz w ogóle . ? ja jak głupia czekam aż napiszesz...ale właśnie nadszedł ten czas kiedy muszę po prostu odpuścić . Czy Tobie naprawdę nie zależy ? , nie tęsknisz ? . Chyba się mną bawiłeś do czasu , kiedy nie znajdziesz kogoś lepszego .
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
#3004 |
|
Raczkowanie
|
obiecywał jej wspólną przyszłość... a tak naprawdę mówił to każdej... ______________________ naiwnie wierząc w miłość... ![]() |
|
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
'brak nam siły, odwagi, by zadbać o siebie'.
'już nie będzie łez. już nie będzie słów. dobrze jest, jak jest. tylko taki kąt, mały kąt mi wskaż, gdzie Twój słychać śmiech, widać Twoją twarz. chcę, gdy słońca krąg wzejdzie być co dnia cieniem Twoich rąk'. zabrakło Cię. znów płakałam. a obiecałam sobie, że nigdy już przez Ciebie tego nie zrobię. -wiesz, że był On. złamał mi serce. zniszczył mnie. -tak, jak Ty mnie. nie chcę już kochać, nie chcę pamiętać, nie chcę płakać.. wciąż pamiętam każde słowo. obrazy w głowie.
|
#3006 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zakochańcu ty mój <3 okradam Nikomu nie powiem. To nasza słodka tajemnica. Nie upadnę na naszej wspólnej trasie życia. Nie tym razem. Pozostaje mi tylko zamknąć oczy, gdy będę już na przepaścią.
|
|
#3007 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie udzielałam się juz kilka wątków a mimo to nadal pamiętacie ![]() A opisy zabieram ![]() Nigdy nie zamykaj drzwi do swojego serca, bo nigdy nie wiesz, kiedy szczęście się do niego wkradnie.
|
|
|
#3008 |
|
Zadomowienie
|
za późno się orientujemy kogo tak naprawdę kochamy
myślałam, że jesteś kimś - okazałeś się zerem słucham cię w ciszy do twarzy mi było z twoją miłością kocham cię od północy do północy
|
#3009 |
|
BAN stały
|
...
niedzielne popołudnie, wszystko wydaję się takie samo i nawet Ty wydajesz się być mi tak samo obojętny już . prowincjonalna małolata urzekła go jednym swobodnym ruchem palca, a Ty nie możesz się z tym pogodzić, bo walczyłaś o niego tyle lat i teraz gówno masz . nie myśl, nie płacz, nie tęsknij, nie sięgaj po kolejną paczkę papierosów, po kolejna butelkę taniego wina . nie rób tego, on naprawdę nie jest tego wart . i wiedzieć dlaczego potrzebuje nie chcieć potrzebować Cię, skoro tak bardzo Cię potrzebuję . ... |
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
Spakuje do plecaka to co najważniejsze,
wezmę tylko to co mi potrzebne i jego zdjęcie .
|
#3011 |
|
Zadomowienie
|
szukam Ciebie na swojej mapie serca. może mogło być tak jak chciałam? droga która prowadziła kiedyś do Ciebie,prowadzi mnie teraz w nicość. 'jeśli zasypiasz u mnie to tylko w kącie mojej głowy'
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
jestem, kochane <3
Mrs Unfabulous, _mandarynka, grise,
bajkowa, latin, poprostuAsiss, nydee, rilen, ruda wiewiora, panna_miodowa - ♥ ____ kiedy ma się tyle lat miejsce ma znaczenie. zachód i pusta plaża jest najlepszym lokum na pocałunki i szept zmieszany z szumem morza. a przecież kochałam, tak mocno, że byłam gotowa umrzeć dla idei. jednak Bóg miał inne zamiary wobec mnie. miałam jakąś misję do spełnienia, tu na Ziemi, i czekałam kiedy się odezwie. Przyszedł do mnie i zabronił odchodzić bez jego woli. zostałam sama, jak w pustym teatrze i nie było przed kim odgrywać ról. miało być romantycznie mimo tego, że nie było Cię obok. miała nas połączyć nocna linia telefoniczna, miałam Ci powiedzieć jak bardzo Cię kocham, i miał być zachód Słońca. nie wyszło... cholera, te demony wokół mnie muszą się nieźle ukrywać skoro nadal mnie kochasz. zostaw wiadomość po usłyszeniu sygnału. - halo, kochanie. jestem na plaży, słyszysz jak szumi morze? wiesz, niebo ma dziś kolor twoich oczu. (...) kocham Cię, i zachód Słońca...
|
#3013 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
+ beautiful_lie, ouu,agattee, 3martyna3,caroline060, poprostuAsiss. ♥ miodowa miłoość<3 _______ Ostatnio widzę, po prostu dziwne myśli o mnie Odległość, rozwijający się, och, jak to może być? Deportowany, powoli i nie wiem jak zatrzymać ten wiatr, Od wieje, szli, tych rzeczy jest zanikanie. Bieganie w kółko, rozproszone pauza, mają więc Nie warto, a to nie może działać, Baby Ohhh, Zobacz moje książki, jest wypełniona zbyt wielu stron pamięci Pozwala zakończyć historię, nigdy nie kończy się przykro. Twoja definicja tego, co ja, ja byłby brak Ohh, możemy z tego prawa, Nie chcemy utracić, nie chce stracić miłość I can't live without you by my side Take off my love, take this off my mind, Za dużo, żeby puścić, nie chcemy utracić, nie chce stracić mojej miłości Jesteś moją miłością, nie chcemy utracić, moja miłość. Twoja miłość, your kiss, jesteś facetem, Twoja miłość, która należy do mnie, a ja Czy to, co mam wybrać, nie chcemy utracić, nie chce stracić ... Pixie Lott "My Love"
|
|
#3014 |
|
Raczkowanie
|
Zamknij się, i usłysz pukanie ..
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-08-01 o 13:37 |
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
chcialam byc, RobCoChcesz, Naughty_, cuteladyx3, kamisha, 3martyna3, panna_miodowa -
latin, Kofeina w RedBullach,Paralogiczna, poprostuAsiss, caroline060, kamisha - okradzione, najlepsze! _____ Obok Ty - twoje usta. Zamykam oczy, ukazuje mi się w głowie postać. Tak dobrze go znam. Jego piwne oczy i lśniące włosy. Cudownie jest go całować. Otwórz oczy! To kolejne urojenie. Następne niespełnione pragnienie. Otwieram. Widzę człowieka. Kocha mnie. Nie powinien.
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
no ja kurcze, zwariowałam na twoim punkcie.
whatever. 'pokochałam te chwile, w których łapałam Cię na wpatrywaniu się we mnie'. jesteś taki słodki, że aż mnie mdli...
|
#3017 |
|
Raczkowanie
|
Wielkie, czerwone serduszko przeistoczyło się w mały, czarny kamień. - mam zły dzień.! - to nie będę Ci przeszkadzał.. - teraz potrzebuję Cię najbardziej. Czy to Ty przypadkiem mówiłeś, że będzie lepiej.? Kłamałeś.! Jest coraz gorzej. Zastanów się czasem, co czuję ja. Stoimy teraz sami, w ciemnej uliczce. Milczenie nas przekrzykuje. Nie możemy wyrazić, tego co czujemy. Napinasz mięśnie. Mówisz uspokuj się, Skarbie, a denerwujesz się bardziej ode mnie.. Możesz już mówić, że kochasz. Ja Cię kocham, mordo Ty moja.! " Dziś jesteśmy tymi ludźmi, przed którymi ostrzegali nas rodzice. " Oho. Poszło po całym sercu.. Musisz być, gdy serce krwawi. - musisz do mnie przyjechać.! - co się stało.? - oczy mi się topią. Przepraszam.. brak weny. |
|
|
|
#3018 |
|
Rozeznanie
|
jestem tutaj nie zauważana no ale ważne, że o Was nikt nie zapomina.
patrycjaxxp - jesteś boska! : - * twórz, twórz . Naughty_ - chcę Cię tutaj więcej! : - * absorbeed - świetnie! chcę Cię tutaj więcej, więcej! : - * ZakreconaNaMaxa - ty również : - * Paralogiczna - jeeeeju, o Tobie to już grzech nie wspomnieć, twórz! : - * ensename - więcej, więcej. : - * ______________________ ' mówisz, że jestem głupia przez to, że Ci mówię, że Cię kocham. mogę być głupia niż idiotycznie się tego bać. ' ' zapomnę o Tobie, ale obiecuję Ci, że kiedyś będziesz mnie cholernie kochał, że z tego powodu będzie mi bardzo, bardzo miło widząc jak to Ty teraz właśnie cierpisz. '
Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-08-01 o 14:10 |
|
|
|
#3019 |
|
Zadomowienie
|
zmienna amplituda uczuć
gromadzę w sercu Twoje pogodne uśmiechy
|
#3020 |
|
Rozeznanie
|
Byłam inteligentną dziewczyną dopóki się nie zakochałam. takim kobietą jak ja nie mówi się niekochamcię. założę obcisłą spódnicę i będę chodziła pod twoimi oknami aż mnie zobaczysz. jestem zdesperowana. to nie przystoi i nie jest w dobrym guście, ale lubię to, tak samo jak lubię perwersję i seks pod prysznicem. if we ever meet again.
|
#3021 |
|
Wtajemniczenie
|
panna miodowa, dreams_x33, TwojaKokaina, RobCoChcesz, chcialam byc - miło mi
![]() ♥if you go, i think i'll be a better person because you destroyed me nigdy nie czułam się tak dobrze jak dziś powiedz mi, czy kiedykolwiek stanie się coś co sprawi, że odzyskam nadzieję? codzienna dawka wrażeń zamienia mnie w nieznaną mi istotę wierzę, że ten miesiąc będzie się ciągnął w nieskończoność lubię mieć cię tu dotknij mnie ustami w usta Edytowane przez ouu Czas edycji: 2010-08-01 o 14:14 |
|
|
|
#3022 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję. Za pochwały i pamięć, zwłaszcza nieliczylamwcalesie ♥
Życie trzeba mieć zaplanowane.
Dziś przyszłam tu tylko na rekonesans, pojutrze się w Tobie zakocham. ' Miłość, która nie śmie wymawiać własnego imienia '. Nie można nie mieć czasu na miłość. Na naukę, spacer czy niedzielny obiad - tak, ale na miłość nie.
|
|
#3023 |
|
Rozeznanie
|
Kraina zniszczonych marzeń
ufundowana przez twoją głupotę. Ona-nie chce się narzucać a On-boi się zaufać. Tak często przywoływała wspomnienia , że aż przestała żyć teraźniejszością. Za bardzo obawiają się... błędów z przeszłości. przepraszam laski coś tak weny brak.
|
#3024 |
|
Zadomowienie
|
i teraz wiem, że jesteś moim wyjątkiem.
modlę się do św. Rity, jesteśmy niemożliwością..
|
|
#3025 |
|
Raczkowanie
|
Kurczę..dziękuję Ouu- boska jesteś to dziwne, kiedy idę ulicą, i widzę czerwoną bluzę,
serce bije mi zupełnie inaczej niż zawsze. dlaczego ? to proste, czerwoną bluzę miałeś na sobie tamtej nocy. x3 zabrałeś mi kredki z nadzieją że moja rzeczywistość stanie się szara i ponura,ale mój świat wciąż jest kolorowy
|
|
#3026 |
|
Raczkowanie
|
<3
czasem bywam sobą. jestem normalna tylko czasem się gubię. okej, okej ! nie jestem normalna, często się gubię i czasem kłamię. gdy jest bardzo źle kocha się czekoladę, filmy akcji i heavy metal. |
|
|
|
#3027 |
|
Rozeznanie
|
CaMa -
![]() ![]() ![]() ja... ja ... okradzio..na przez Ciebie ? ![]() the_end - kradnij, kradnij. Ja też podbieram ten drugi <3 ;* caroline2324 - dziękuje ![]() your blue eyes - dziękuje ;* wiesz ja nie tworze, ja tylko pisze, bo nie mam takiego talentu by tworzyć coś happyend ? limitowanaa ? _ZagubiOna_, bajkowa- gdzie wy ? ![]() deuce, xxgroszek07xx - pochowałam w kieszenie Waszą twórczość <3 ![]() Wywarłeś na mnie wrażenie, wrażenie podrzędnego kretyna. Pożeracz Rozpie^rdolin zwany potocznie miłością zaatakował mój narząd pompujący krew. Pssyt, cumuję serce obok Twojego. Paplanina przyjaciółek, które przecież doskonale wiedziały jak się to skończy, wtedy niby też wiedziały, ale nie chciały mówić. Teraz to ja też tak mogę mówić... Rozklekotane serce, zapowietrzam się, stoję bez ruchu i na nowo się uśmiecham. Krok do przepaści, i człowiek czuje, że na prawdę żyje. Mój śpiew jest jednoznaczny : świat mi się wali. Zamki antywłamaniowe, wały przeciwpowodziowe, alarmy przeciwpożarowe wszystko zawiodło. Wlazła z buciorami. Wyjedź na dwa tygodnie, a dowiesz się ilu Cię na prawdę kochało, zero? Nie zamierzam czekać. Czekać będę kiedy umrę, podejrzewam, że na zbawienie. Założymy się, że jak wyjadę On napisze, że chciałby się spotkać?
|
#3028 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() w niedorzeczności naszych ciał w zaprzepaszczonej ciszy serc. Myśli na kształt ryb co mieszkają w śród fal. Wychylają stroskane łby, kiedy znikną zostaje żal. Pomimo ciszy i cienia, pomimo strachu i cierpnień.
Edytowane przez satanistyczna dziewica Czas edycji: 2010-08-01 o 15:09 |
|
|
|
|
#3029 |
|
Raczkowanie
|
Boskaś.
![]() Nie pasowaliśmy do siebie. Ja potrzebowałam towarzystwa przy herbacie, w zimowe wieczory, pod ciepłym kocem, podczas gdy on nie pozwoliłby sobie na opuszczenie żadnej imprezy, nie umiał usiedzieć w miejscu... Przed oczami przeleciało mi cale życie, jak wtedy kiedy podobno się umiera. Ale przecież ja nie umierałam, a może to jakiś kawałek mojego serca właśnie odszedł ? Po tak długim czasie wylewania łez, kiedy próbowała się szczerze uśmiechnąć,zapomniała jak to się robi.. Ludzie mijający mnie na ulicy śmiali się myśląc; naiwna, Może naprawdę taka byłam sądząc że cieszą się moim szczęściem, Nie przyszło mi przecież nawet do głowy, że możesz kłamać. Nie pie-rdol że dobrze mnie znasz, nie masz pojęcia jak wygląda mój świat.
|
#3030 |
|
Raczkowanie
|
` Śniłam, że mnie zabrakło, a Ty byłaś taki przerażony. ` Gdy nadejdzie mój czas, zapomnij o złych rzeczach jakie zrobiłam. ` Wszystkie anioły krzyczą dzisiejszej nocy.
Edytowane przez _sasza_ Czas edycji: 2010-08-01 o 15:21 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.