![]() |
#241 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XVII
o własnie
![]() ![]() ![]()
#242 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Jo tyz!
Pieczone ziemniaki bede jesc z fasolka i serem. Ot taki obiadek angielski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Rozeznanie
|
ujjj, u mnie też nuda...
![]() ![]() ![]() ![]() Kurczę, skoro tu tyle seksu, deprawacji i zboczeń wszelakich, to ja tu poproszę o karnet jakiś wejściowy, jakiś bilet miesięczny czy cuś.. ![]() Apropos nadwagi... ja też bym na dietę powinna... ![]() ![]()
Very Irresistible L'Intense setki Coco Mademoiselle edp setki Jimmy Choo edp ![]() Edytowane przez annika77 Czas edycji: 2010-08-01 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
grozi wypollizowaniem
|
zjadłabym sushi wieczorkiem
![]() ![]()
#246 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ale nowych osób tu widzę
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tak ze nie zawahałabym sie użyc przyjaciela jakbym miała ![]()
![]() |
#248 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |||
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
ciuchy noszę od 36 do 42 ![]() schudłabym ale mąż mi to utrudnia, dziś po fitnessie wyciągnął mnie na pizzę a była zupka dietetyczna w lodówce niektórych koleżanek nie poznałam hihi Cytat:
![]() Cytat:
Moje dziecko mnie ostatnio narysowało " z dzidzią w brzuszku" chyba muszę coś pomyśleć, bo jedynaczka z nadmiarem energii mnie wykończy ![]()
![]() |
#250 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Moja ostatnio westchnęła i stwierdziła ze "jednak nic nie wskazuje na to zeby sie jakiegoś brata albo siostry doczekała" ![]() agnes-a jak duze jest Twoje dziecię?
![]() |
#251 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Rocznik chyba jesteśmy ten sam, a zegar biologiczny tyka... Tylko mi się nie chce wracać do pieluch, jeśli się zdecyduję to głównie ze względu na córcię, żeby nie była sama... też bym sobie zjadła sushi ![]() naprawdę lubię, ale ostatnio miałam pecha, poszłam na sushi z osobą, której nie smakowało i musiałam zjeść 12 sztuk. Nie najadłam się, bo tym chyba nie idzie się najeść ale było mi trcohę niewyraźnie.
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice ![]() ![]() Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2010-08-01 o 16:33 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom mnie tyz sie nie chce...zwłaszcza ze jak dziecko idzie do szkoły to juz w ogóle wraca sie do czasów "sprzed dziecka" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#253 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Ale może to będzie dobra okazja aby sobie przemyśleć i ułożyć inne priorytety, coś swojego zacząć, mniej pracować a więcej mieć czasu. No ale kasa przy dwójce dzieci też potrzebna i bądź tu mądra. Ja jednak wierzę, że przyjdzie czas, będzie rada ![]()
![]() |
#254 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na obiad była ligawa (mama nadal się zapiera że polędwica ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
Jestem za
![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie dziś dietetyczna pizza była. Po obiadku zaczęliśmy oglądać film. Napisy początkowe tak mnie wciągnęły,że właśnie się obudziłam ![]() Cytat:
Tekturki, albo pełnoziarnisty chlebek,albo pełnoziarniste muffinki, jakiś pomidorek, jabłko czy jakaś inna brzoskwinia, jogurt (u mnie naturalny) i jest dobrze. Potem obiad i lekka kolacja (nie za późno) i człowiek zaraz się lepiej czuje ![]() Ja ostatnio biorę często do pracy leczo z cukinii z kostką sojową. Chwilka w mikroweli i obiad też odbębniony. A o ile lepiej się czuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-08-01 o 18:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#258 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale jako,że przesada w żadną stronę nie jest dobra to dążę do 68-70 kg. Jeszcze mi sporo zostało do zrzucenia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mam nadzieję,że syn coś poradzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
![]() jakby co służę pomocą ![]() A mężczyźni bardzo szczęśliwi są w swoim towarzystwie. Aż miło popatrzeć. Nowe półrocze i można parę spraw zacząć od nowa ![]() ![]()
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Ja sie czuje grubo...
W czwartek poszlam do magazynu i pytam kumpla 'gdzie jest waga?'. On akurat mial paleciak z waga i mowi 'stan na tym'. 61 kg... Przy 170cm. Zalamka... Pamietam wciaz czasy jak wazylam 48... potem 5o pare... Dieta. Musze mniej zrec... W tygodniu jakos to leci ale w weekendy zwlaszcza kiedy Si je ze mna posilki... Zje glowne i zaraz deserek. Jednego nie strawi a juz mnie pyta co na kolacje... (chudy jest jak anorektyk... sprawiedliwosc... ) |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Mnie się marzy 62-63kg. Poniżej 60 kg to już nawet nie marzę, bo nigdy nie zeszłam (tzn od 13-14 lat:
![]() ![]() Mój punkt krytyczny to 70kg, jak kreska się zbliża to znaczy, że trzeba coś ze sobą zrobić. Do 76-77 kg nie chcę wrócić już nigdy w życiu ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
166 cm.
Według obliczeń BMI powinnam modelowo ważyć ok 57 kg przy tym wzroście ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() może TŻ-a użyj ![]() Nadrobiłam ![]() witam nowe "twarze" ![]() Wczoraj pobalowałam z przyjaciółką, później TŻ się przyłączyła ale jak już byłyśmy w fazie delta ![]() ![]() ![]() ![]() jem Gorący kubek serowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Konto usunięte
|
Teek.. a ja ani kilosa przytyć nie mogę, jestem bardzo chuda przy moim wzroście - jestem wysoka. Wynika to u mnie z przemiany materii.
Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2010-08-06 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#265 | ||
Zakorzenienie
|
madziczko...a Ty na chudość wyglądasz..pewnie Twoje wnętrze jest ciężkie
![]() ![]() właśnie wstałam, śniło mi się że wąchałam perfumy w atomizerko podobnym czymś i ten zapach był bardzo znajomy ,podobny do czegoś co miałam bardzo dawno temu i w głowę zachodzę co to było.Na pewno coś starego,tylko nie wiem co ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-08-01 o 18:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ha! ja tak miałam dzis na jawie jak popsikałam wonderwood..i dalej zachodze, co mi to przypomina..i nie wiem ![]() ![]() co do wagi-ja waże 45 kg i raczej szczupło nie wyglądam... ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- co do snów-śniło mi sie dzis ze małż mi tłumaczył ze teraz są modne powykręcane palce u stóp i trendy jest zeby mieć drugi palec dłuższy niz ten największy...i zebym coś ze sobą zrobiła w tym kierunku ![]()
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyobrazam sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sen fajny -a jak te place wykręcać małż Ci tłumaczył? a moze oferował się z kombinerkami ![]() ![]()
![]() |
#269 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Skarbku - jest racja, w tym co piszesz. Tzn., że budowa ciała też ma znaczenie. Nawet jak będę ważyć te 57 kg to nie będę wyglądać super wiotko, bo ogólnie jestem niska, nogi mam krótkie, szyję mam krótką i ogólnie mam krępą i masywną budowę ciała
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-08-01 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.