|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.
No tak..tylko o zadbaniu "ręcznika" to już tu różnie mówiono- szczególnie na początku..że to żul, jakiś bezdomny itp- trudno to ocenić
|
|
|
|
#3512 |
|
Raczkowanie
|
Chciałaby sie odnieść do Pana Rutkowskiego odniosłam wrażenie, ze bardziej mu zależało na rozgłosie o sobie jaki to ja nie jestem skuteczny popatrzcie zarzuty do Policji a niżeli na znalezieniu dziewczyny.Prawdziwy fachowiec działa dyskretnie. I nie do konca zgodzę sie z tym, że rozgłos zawsze pomaga bo jeśli przetrzymuje ją jakis psychol mógł się wystraszyć tego rozgłosu ( że jest to wpływowa rodzina i nie ujdzie mu to) i pozbyc sie świadka. A teraz to już z tego sie robi cyrk
|
|
|
|
#3513 |
|
Konto usunięte
|
Wiesz, on jest za bardzo niewyraźny żeby go rozpoznać. Siedzę w tym wątku długo i szczerze mówiąc co piąty facet w centrum przypomina mi Ręcznika :/
Wczoraj przechodziłam szemranymi dzielnicami prostytucji i zwracałam uwagę na dziewczyny. Tak w razie czego, biorąc pod uwagę tezę o wywiezieniu. |
|
|
|
#3514 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3515 |
|
Przyczajenie
|
Trzy dni temu , zgwałcili dziewczynę na" banana" w Jelitkowie ... Nie wiem co się dzieje...
Cztery dni temu imprezowałam w Jelitkowie z przyjaciółmi . Nie którzy po rozchodzili się w trakcie , w efekcie zostałam sama z drugą kumpelą. Ok 5 nad ranem, nad morzem zaczepił nas fecet po 40 . Z początku zapytał o papierosa- dałam mu , pózniej się do nas " podsiadł " i zaczął proponować drinka . Odmawiałyśmy mu za każdym razem , a on nie odpuszczał . Zaproponował nam nawet, że jak pójdziemy z nim do domu to będziemy miały nie samowite wrażenia hahaha ;] Naprawdę nie wiem skąd tacy ludzie się biorą ... Co do Iwony , mam nadzieje że się odnajdzie , bo nadzieja zawsze umiera ostatnia . |
|
|
|
#3516 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pech, który ja od początku przesladował
|
|
|
|
|
#3517 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3518 |
|
BAN stały
|
[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2107572 6]Wiesz, on jest za bardzo niewyraźny żeby go rozpoznać. Siedzę w tym wątku długo i szczerze mówiąc co piąty facet w centrum przypomina mi Ręcznika :/
Wczoraj przechodziłam szemranymi dzielnicami prostytucji i zwracałam uwagę na dziewczyny. Tak w razie czego, biorąc pod uwagę tezę o wywiezieniu.[/QUOTE] Chodziło mi o to czy w Hiszpanii nie masz jakiegos takiego wiarygodnego 'czary-mary" co by ze zdjecia lub z filmu cos wyniuchał. |
|
|
|
#3519 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3520 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3521 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3522 |
|
Raczkowanie
|
Skończ kobieto...
|
|
|
|
#3523 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#3525 |
|
Raczkowanie
|
Mam powody myśleć że ten tydzień będzie rozstrzygający - jest bardzo dużo tropów , kilku świadków - musimy cierpliwie czekać na informacje a w tym czasie starać się pomóc - jeśli na przykład będą grupy fachowe - poszukiwawcze to np dobrze by było jak by ktoś im herbatę zrobił czy jakąś kanapkę - to chyba dziewczęta możecie
![]() |
|
|
|
#3526 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3527 |
|
BAN stały
|
ja mieszkam trochę dalej ale przy plaży przy 43 zejściu jak by było potrzebne to nie ma problemu,można zrobić punkt wypadowy, herbatę też mogę robić , od plaży to jest jakieś 100 metrów
|
|
|
|
#3528 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz trafiłam na watek.
Mam nadzieje, że Iwona sie odnajdzie Bacznie sledze inormacje w internecie nt postepu sledztwa i poszukiwań. Pomódz nie potrafie bo mieszkam w drugim koncu polski
|
#3530 |
|
BAN stały
|
Witam,
Moze powinliscie napisac list do Interpolu ( chyba jest odzial w Komendzie Glownej w Warszawie) zeby umiescili Iwone na liscie (Yellow notice) to jest jakby informacja o osobach zaginionych zeby kazdy kraj w Schengen wiedzial co i jak ..... |
|
|
|
#3531 |
|
Przyczajenie
|
Proponuje Ci się ogarnąc ;] Napisałam to co mi się przytrafiło będąc na imprezie i to całkiem nie dawno. Nie chcesz, nie musisz wierzyć - Twoja sprawa . " Banana" czyli tzw. klub na plaży w Jelitkowie. A czy to w internecie musi pisać, żeby coś wiedzieć ? Osoby z 3miasta - a pamiętacie jak na początku czerwca znależli ciała dwóch dziewczyn w brzeżnie ? też nikt nic nie pisał, a wszyscy wiedzieli ;] |
|
|
|
#3532 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3533 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3534 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3535 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli prokuratura się tym zajęła i jest podejrzenie przestępstwa - to takie info chyba poszło
|
|
|
|
#3536 |
|
Konto usunięte
|
Moja koleżanka kiedyś pracowała przy dokumentacji przestępstw. Ponad połowa gwałtów i zabójstw nigdy nie przedostaje się do prasy, z różnych powodów.
|
|
|
|
#3537 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Napewno umiescil w SIS( schengen information system ) ale powinni tez w Interpolu .. |
|
|
|
|
#3538 |
|
Konto usunięte
|
Może to głupie ale przeglądam google images w poszukiwaniu koszuli Ręcznika. Wydawałoby się, że takich pełno, a tymczasem nie ma póki co ani jednej podobnej.
|
|
|
|
#3539 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3540 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

Nie znam niestety nikogo takiego.

+ korekcja powiek górnych