![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
K... ale jazda.
Mam znajomego - znajomy daleki. Wlasciwie to poznany 2 lata temu na fejsie. Tak - gadalism o muzyce i moto. Poznalam go na zywo 2 miechy temu - 20 minut moze razem spedzilismy? Razem - ja i Jasiek no i on w przerwie miedzy jednym wyscigiem a drugim. Po tym wiekopomnym wydarzeniu kolo zaczal mi wysylac wiadomosci na fejsie, smsy... No ale tak...duzo. Ja odpisywalam czasem, czasem nie. Czasem jakas konwersacja, zart ale NIGDY flirt. Wszelakie gadki ucinalam w zarodku. Si sie ze mna o niego poklocil itp. No ale ogolnie kolo mily, za mily. Mieszka w penis daleko. Dorosly facet... starszy nieco niz ja. Z mojej strony zainteresowania potencjalnym zwiazkiem - brak. Moto sobie kupil bo ja lubie... Zaraz jak zdal i kupil zapronowal przejazdzke. Odmowilam. Znajomi sie smieja, ze kolo chyba ma nieco obsesji... No i wlasnie dostalam wiadomosc 'chyba Cie kocham'. Noz k... jego gajowego. Ludzie. Ogarnijmy sie. Nie mamy 13 lat! Znamy sie? nie znamy sie. Si mi sie tu pod nosem usmiecha z satysfakcja a ja nie wiem jak kolesia spusic po brzytwie bo ... nie chce mu robic przykrosci. Wiec oleje chyba... zignoruje. |
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to może odpisz mu "a ja Ciebie na pewno nie"
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
![]() Ale na poważnie - też bym mu tak odpisała ![]() Vesenko - u nas też jest kuchnia i mikrofala. Myślałam, żeby coś nosić do odgrzania ale nie chce mi się targać np. codziennie zupę w pojemniku (do pracy mam ok 20 minut). Znając moje szczęście, wypierniczyłabym się z tym, na pierwszym zakręcie ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-08-01 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Skuteczne zapewne.
Ale ja kocham takie akcje znicz. No zrobil mi kolo niedziele... |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
A propos to też powinnam się odchudzać (bo chcę, o) ale takiej bajaderki se nie odmówię. Witam ![]() Hecate, napisz mu brutalnie, że błędnie zinterpretował Twoje zachowanie i nie jesteś nim zainteresowana ale możecie zostać przyjaciółmi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe twarze, jak to ktoś ładnie powiedział.
Może faktycznie temat był wabiący- dziewczyny lubią fiolet, pani Winterowo ![]() A co do drugiego dziecka, to myślicie, że mi się chce najpierw zasapywać się co rusz po schodach, potem nie spać 3 mce i stracić miejsce do malowania, o innych atrakcjach nie wspomnę. Nie! Nie chce mi się! Ale jak porównam parę ciężkich lat dla mnie z całym życiem ich, to myślę sobie- ok, dam radę. Ja jestem jedynaczką i zawsze tego żałowałam, w rodzinie tylko rodzice i bezdzietna ciotka, rodzina Wojtka w Lublinie- a my? Kto wie, co będzie?
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cus se w ten desen uloze - co o przyjaciolach co to wilk syty i owca cala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Konto usunięte
|
Ja fiolecik lubię, ale bardziej wolę czarny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hecate - co się będziesz szczypać, inaczej się kolesia nie pozbędziesz ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Kminie dalej jak to ladnie ulozyc zeby przekaz zrozumial i nie skoczyl w mostu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
grozi wypollizowaniem
|
ide po wódke i ogłaszam ze drinkowanie czas zacząć
![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- zawsze byłam raczej delikatna wobec facetów,ale jakby mi dorosły gościu wyznał ze "chyba mnie kocha" to bym nie wytrzymała i zabiła go śmiechem....ile on ma lat? 14? w sumie jak gada takie głupoty to moze faktycznie jest na takim poziomie ze i z mostu moze skoczyc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- hecate- napisz mu tak-"bardzo mi pochlebia ze zechciałes obdarzyc mnie uczuciem, ale jestem w związku i nie zamierzam tego zmieniać ![]()
#283 |
Zakorzenienie
|
Ja jedną znajomość zakończyłam słowami "myślę, że musimy od siebie odpocząć"- też podziałało
![]() Innemu gościowi powiedziałam, że może do mnie zadzwonić, jak mu będzie bardziej na mnie zależeć, a ja się odezwę, jak mnie zacznie zależeć mniej ![]()
#284 |
Zakorzenienie
|
Hecate - a może " Bardzo mi miło ale ja nie odwzajemniam tych uczuć"?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#285 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No moja reakcja to byl smiech... No bo jak reagowac? Siedze se na sofie, film ogladam, facet u boku, herbata w rekach i lapek na kolanie a tu takie kwiatki. Cos tam mu jutro moze napisze. Znajac zycie to sie wykreci, ze sie pomyslil/zartowal. I wlasnie dlatego musze to jakos pieknie ulozyc bo nie lubie jak ze mnie ktos wariata probuje robic. Jak mi sms kiedys w nocy wyslal ze smutna emotka to na moje pytanie nastepnego dnia 'chciales cos wczoraj?' odpowiedzial 'pomylilem sie, mialem to wyslac do innej osoby'. Moi kumple zgodnie 'tak, tak a swistak siedzi' ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
bo on sformuowal to tak 'I think I love you lol ![]() Moj facet stwierdzil, ze to lol to taka forma asekuracji. Ze jak to wezme na klate to fajnie i sie popiszem jak sie koffciamy. Jak powiem 'co ty pierdzielisz' to powie, ze zart przeca. Wiec ja se myslalam, ze moze w podobnym stylu odpisac 'jak kumpele mam nadzieje ![]() Ale gupieeee to. Nie chce... nie chce nic pisac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#286 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
albo napisz mu- "mój chłopak uważa ze to słodkie ![]()
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Hecate - dobry pomysł z tą kumpelą
![]() Ja bym się tam w subtelności nie bawiła - w "tych" sprawach jestem delikatna jak słoń ![]() Ooo, tekst Polly też niezły. Choć się facet może przejąć, że go obgadujecie ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-08-01 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Polly hahahahaha
Kurde, no szkoda faceta no ale gorzej to juz raczej nie mogl wybrac. Niezainteresowana, mieszkajaca daleko, z chlopem... |
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#290 | ||
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
A nasze warunki są przeważnie takie, że z trudem stworzy się je jako tako 1 dziecku. Na mnie zrobił wrażenie ten spot o prognozie demograficznej, że np. za 50lat będzie więcej emerytów niż ludzi w wieku produkcyjnym i dzieci. Wielu moich znajomych nie ma lub nie chce mieć w ogóle dzieci, a jak mają to 1, max. 2. Takich z 3 to znam naprawdę niewiele. Cytat:
![]() a może Hecate chce właśnie to zmienić? Planujesz jakąś rewolucję?
![]() |
#291 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam do pracy ponad godzinę i dwie przesiadki w trakcie ![]() Rezygnowanie z kolacji to kiepski pomysł, bo będziesz chodzić głodna i zła. Warto jeść 5 posiłków, za to niniezbyt obfitych i nie przegryzać pomiędzy. Ja ostatni posiłek jem koło 19-20. Najczęściej coś w stylu jajko sadzone + szpinak, albo mięsko+ fasolka szparagowa lub brokół. Albo właśnie leczo, albo grillowana cukinia. Jak chcesz przegryźć coś to najlepiej jabłko, albo jakieś orzechy. Jak będziesz jadła pełnoziarniste pieczywo i spróbujesz wybierać produkty o niskim indeksie glikemicznym, to szybko przestaniesz mieć ochotę na przegryzanie, bo zwyczajnie nie będziesz głodna pomiędzy ![]() Cytat:
albo "przestań się wygłupiać, bo mój chłopak pomyśli,że ty tak na poważnie. Ale i tak cię lubię. Jak kumpla" I wilk syty i owca cała ![]()
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
Eh te chlopy.
'Pomysle o tym jutro...' A teraz spadam sie oczyscic, wyprasowac jakies ubrania do roboty. Do-bra-noc! ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Rewolucje moje nie uwzgledniaja jego skromnej osoby. Narazie zreszta nie planuje zadnych. O! Te tez super! |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Nindżopesz
|
Hecate, jak on lol to Ty napisz mu "rotfl"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
grozi wypollizowaniem
|
![]()
#295 |
Zakorzenienie
|
Vesenko - dzięki
![]() Aktualnie planuję już tylko jogurt z siemieniem lnianym ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
grozi wypollizowaniem
|
gdziez nasze janioły? myślałam ze sie dziś który objawi ...
#297 |
Konto usunięte
|
Red -
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pewnie dochodzą do siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
Do Bolkowa przyjechała Doda za Nergalem i choć się specjalnie jakoś nie objawiła, podobno ludzie skandowali "Doda pasztet"
![]()
#300 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.