Scent Bar XVII - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-01, 19:04   #271
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate
Dot.: Scent Bar XVII

K... ale jazda.

Mam znajomego - znajomy daleki. Wlasciwie to poznany 2 lata temu na fejsie. Tak - gadalism o muzyce i moto. Poznalam go na zywo 2 miechy temu - 20 minut moze razem spedzilismy? Razem - ja i Jasiek no i on w przerwie miedzy jednym wyscigiem a drugim.
Po tym wiekopomnym wydarzeniu kolo zaczal mi wysylac wiadomosci na fejsie, smsy... No ale tak...duzo. Ja odpisywalam czasem, czasem nie. Czasem jakas konwersacja, zart ale NIGDY flirt. Wszelakie gadki ucinalam w zarodku.

Si sie ze mna o niego poklocil itp.

No ale ogolnie kolo mily, za mily. Mieszka w penis daleko. Dorosly facet... starszy nieco niz ja. Z mojej strony zainteresowania potencjalnym zwiazkiem - brak. Moto sobie kupil bo ja lubie... Zaraz jak zdal i kupil zapronowal przejazdzke. Odmowilam.
Znajomi sie smieja, ze kolo chyba ma nieco obsesji...

No i wlasnie dostalam wiadomosc 'chyba Cie kocham'.

Noz k... jego gajowego. Ludzie. Ogarnijmy sie. Nie mamy 13 lat! Znamy sie? nie znamy sie. Si mi sie tu pod nosem usmiecha z satysfakcja a ja nie wiem jak kolesia spusic po brzytwie bo ... nie chce mu robic przykrosci. Wiec oleje chyba... zignoruje.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 19:07   #272
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
K... ale jazda.

Mam znajomego - znajomy daleki. Wlasciwie to poznany 2 lata temu na fejsie. Tak - gadalism o muzyce i moto. Poznalam go na zywo 2 miechy temu - 20 minut moze razem spedzilismy? Razem - ja i Jasiek no i on w przerwie miedzy jednym wyscigiem a drugim.
Po tym wiekopomnym wydarzeniu kolo zaczal mi wysylac wiadomosci na fejsie, smsy... No ale tak...duzo. Ja odpisywalam czasem, czasem nie. Czasem jakas konwersacja, zart ale NIGDY flirt. Wszelakie gadki ucinalam w zarodku.

Si sie ze mna o niego poklocil itp.

No ale ogolnie kolo mily, za mily. Mieszka w penis daleko. Dorosly facet... starszy nieco niz ja. Z mojej strony zainteresowania potencjalnym zwiazkiem - brak. Moto sobie kupil bo ja lubie... Zaraz jak zdal i kupil zapronowal przejazdzke. Odmowilam.
Znajomi sie smieja, ze kolo chyba ma nieco obsesji...

No i wlasnie dostalam wiadomosc 'chyba Cie kocham'.

Noz k... jego gajowego. Ludzie. Ogarnijmy sie. Nie mamy 13 lat! Znamy sie? nie znamy sie. Si mi sie tu pod nosem usmiecha z satysfakcja a ja nie wiem jak kolesia spusic po brzytwie bo ... nie chce mu robic przykrosci. Wiec oleje chyba... zignoruje.

to może odpisz mu "a ja Ciebie na pewno nie"
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 19:18   #273
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

Ale na poważnie - też bym mu tak odpisała

Vesenko - u nas też jest kuchnia i mikrofala. Myślałam, żeby coś nosić do odgrzania ale nie chce mi się targać np. codziennie zupę w pojemniku (do pracy mam ok 20 minut). Znając moje szczęście, wypierniczyłabym się z tym, na pierwszym zakręcie Najlepiej będzie jak oprócz kanapek będę jadła jeszcze coś, w pracy . I zastanawiam się nad kolacją. Obiadokolację jem ok. 18.00, chodzę spać ok 23.00. Najgorsze jest to, że do tej 23.00 potrafię podgryzac non stop - lody, słodycze, owoce, jogurty, kanapki, serki - co mi wpadnie. Wychodzi na to, że do 23.00 non stop coś pogryzam. Nie wiem, co wymyślić, bo od 18.00 do 23.00 bez czegokolwiek nie wytrzymam. Chcę zrezygnować z kolacji ale nie wiem za bardzo na rzecz czego - tak, żebym nie szła spać ze ssaniem w żołądku, ale żeby sobie kilogramów nie dorobić

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2010-08-01 o 19:25
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 19:21   #274
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Skuteczne zapewne.

Ale ja kocham takie akcje znicz.

No zrobil mi kolo niedziele...

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2010-08-01, 19:27   #275
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Znam ten model! Były takie przy Metrze Politechnika i miały jakąś skomplikowaną zagraniczną nazwę, której nikt nie mógł zapamiętać (ja też nie) powszechnie funkcjonowały jako "to pomarańczowe"- bo marcepan był w tym kolorze
To dokładnie te i właśnie z Politechniki! Pyyychaaa.
A propos to też powinnam się odchudzać (bo chcę, o) ale takiej bajaderki se nie odmówię.

Cytat:
Napisane przez annika77 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to witam wszystkich...
Witam

Hecate, napisz mu brutalnie, że błędnie zinterpretował Twoje zachowanie i nie jesteś nim zainteresowana ale możecie zostać przyjaciółmi

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 19:40   #276
justynaneyman
Zakorzenienie

Witam nowe twarze, jak to ktoś ładnie powiedział.
Może faktycznie temat był wabiący- dziewczyny lubią fiolet, pani Winterowo

A co do drugiego dziecka, to myślicie, że mi się chce najpierw zasapywać się co rusz po schodach, potem nie spać 3 mce i stracić miejsce do malowania, o innych atrakcjach nie wspomnę. Nie! Nie chce mi się! Ale jak porównam parę ciężkich lat dla mnie z całym życiem ich, to myślę sobie- ok, dam radę. Ja jestem jedynaczką i zawsze tego żałowałam, w rodzinie tylko rodzice i bezdzietna ciotka, rodzina Wojtka w Lublinie- a my? Kto wie, co będzie?

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 19:40   #277
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
T
Hecate, napisz mu brutalnie, że błędnie zinterpretował Twoje zachowanie i nie jesteś nim zainteresowana ale możecie zostać przyjaciółmi
Za...iste! to mi sie podoba!
Cus se w ten desen uloze - co o przyjaciolach co to wilk syty i owca cala

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2010-08-01, 19:43   #278
201605090956
Konto usunięte

Ja fiolecik lubię, ale bardziej wolę czarny
201605090956 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 19:46   #279
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Za...iste! to mi sie podoba!
Cus se w ten desen uloze - co o przyjaciolach co to wilk syty i owca cala
Przypomniał mi się cytat z któregoś filmu Allena, że można wykastrować faceta jednym zdaniem: "Zostańmy przyjaciółmi", wła snie

Hecate - co się będziesz szczypać, inaczej się kolesia nie pozbędziesz

Frank Zappa

Stary 2010-08-01, 19:54   #280
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Hecate - co się będziesz szczypać, inaczej się kolesia nie pozbędziesz
Kminie dalej jak to ladnie ulozyc zeby przekaz zrozumial i nie skoczyl w mostu.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2010-08-01, 20:12   #281
Polly_
grozi wypollizowaniem

ide po wódke i ogłaszam ze drinkowanie czas zacząć

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

zawsze byłam raczej delikatna wobec facetów,ale jakby mi dorosły gościu wyznał ze "chyba mnie kocha" to bym nie wytrzymała i zabiła go śmiechem....ile on ma lat? 14? w sumie jak gada takie głupoty to moze faktycznie jest na takim poziomie ze i z mostu moze skoczyc , a ten sławny tekstem o przyjaciołach to był modny przy zrywaniu-"wiesz ..jednak nie pasujemy do siebie, ale mozemy zostać przyjaciółmi"

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

hecate- napisz mu tak-"bardzo mi pochlebia ze zechciałes obdarzyc mnie uczuciem, ale jestem w związku i nie zamierzam tego zmieniać "

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-01, 20:13   #282
skarbiatko
Zakorzenienie

można jeszcze od innej strony np:" to dobrze,Pan Bóg kazał miłować bliźniego-pójdziesz do nieba"

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 20:13   #283
justynaneyman
Zakorzenienie

Ja jedną znajomość zakończyłam słowami "myślę, że musimy od siebie odpocząć"- też podziałało
Innemu gościowi powiedziałam, że może do mnie zadzwonić, jak mu będzie bardziej na mnie zależeć, a ja się odezwę, jak mnie zacznie zależeć mniej - też był koniec

Stary 2010-08-01, 20:20   #284
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Hecate - a może " Bardzo mi miło ale ja nie odwzajemniam tych uczuć"?

Frank Zappa

Stary 2010-08-01, 20:25   #285
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:

zawsze byłam raczej delikatna wobec facetów,ale jakby mi dorosły gościu wyznał ze "chyba mnie kocha" to bym nie wytrzymała i zabiła go śmiechem....ile on ma lat? 14? w sumie jak gada takie głupoty to moze faktycznie jest na takim poziomie ze i z mostu moze skoczyc , "
On mial dni, ze sie otwieral i tam pisywal o sobie szczerze i emojonalnie stabilny to on nie jest.

No moja reakcja to byl smiech... No bo jak reagowac? Siedze se na sofie, film ogladam, facet u boku, herbata w rekach i lapek na kolanie a tu takie kwiatki.

Cos tam mu jutro moze napisze. Znajac zycie to sie wykreci, ze sie pomyslil/zartowal. I wlasnie dlatego musze to jakos pieknie ulozyc bo nie lubie jak ze mnie ktos wariata probuje robic.
Jak mi sms kiedys w nocy wyslal ze smutna emotka to na moje pytanie nastepnego dnia 'chciales cos wczoraj?' odpowiedzial 'pomylilem sie, mialem to wyslac do innej osoby'. Moi kumple zgodnie 'tak, tak a swistak siedzi'

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Hecate - a może " Bardzo mi miło ale ja nie odwzajemniam tych uczuć"?
Wiesz co myslalam?

bo on sformuowal to tak 'I think I love you lol '
Moj facet stwierdzil, ze to lol to taka forma asekuracji. Ze jak to wezme na klate to fajnie i sie popiszem jak sie koffciamy. Jak powiem 'co ty pierdzielisz' to powie, ze zart przeca.

Wiec ja se myslalam, ze moze w podobnym stylu odpisac 'jak kumpele mam nadzieje lol'
Ale gupieeee to. Nie chce... nie chce nic pisac ((

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2010-08-01, 20:32   #286
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Wiesz co myslalam?

Moj facet stwierdzil, ze to lol to taka forma asekuracji. Ze jak to wezme na klate to fajnie i sie popiszem jak sie koffciamy. Jak powiem 'co ty pierdzielisz' to powie, ze zart przeca.

Wiec ja se myslalam, ze moze w podobnym stylu odpisac 'jak kumpele mam nadzieje lol'

albo napisz mu- "mój chłopak uważa ze to słodkie "
Stary 2010-08-01, 20:32   #287
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Hecate - dobry pomysł z tą kumpelą Ogólnie myślałam, żebyś napisała coś krótko, zwięźle ale okrasiła to jakąś emotką uśmiechniętą. Jak uważasz.

Ja bym się tam w subtelności nie bawiła - w "tych" sprawach jestem delikatna jak słoń

Ooo, tekst Polly też niezły. Choć się facet może przejąć, że go obgadujecie

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2010-08-01 o 20:34
Stary 2010-08-01, 20:35   #288
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Polly hahahahaha

Kurde, no szkoda faceta no ale gorzej to juz raczej nie mogl wybrac.
Niezainteresowana, mieszkajaca daleko, z chlopem...

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2010-08-01, 20:44   #289
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Polly hahahahaha

Kurde, no szkoda faceta no ale gorzej to juz raczej nie mogl wybrac.
Niezainteresowana, mieszkajaca daleko, z chlopem...
Moim zdaniem on tak do końca nie wybierał- miał potrzebę się zakochać i zawiesił się na miłej, ponętnej dziewczynie

Stary 2010-08-01, 20:46   #290
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
A co do drugiego dziecka, to myślicie, że mi się chce najpierw zasapywać się co rusz po schodach, potem nie spać 3 mce i stracić miejsce do malowania, o innych atrakcjach nie wspomnę. Nie! Nie chce mi się! Ale jak porównam parę ciężkich lat dla mnie z całym życiem ich, to myślę sobie- ok, dam radę. Ja jestem jedynaczką i zawsze tego żałowałam, w rodzinie tylko rodzice i bezdzietna ciotka, rodzina Wojtka w Lublinie- a my? Kto wie, co będzie?
No właśnie to jest ważny aspekt, ale ważne też jest zapewnienie dzieciom dobrych warunków i startu w dorosłe życie.
A nasze warunki są przeważnie takie, że z trudem stworzy się je jako tako 1 dziecku.
Na mnie zrobił wrażenie ten spot o prognozie demograficznej, że np. za 50lat będzie więcej emerytów niż ludzi w wieku produkcyjnym i dzieci.
Wielu moich znajomych nie ma lub nie chce mieć w ogóle dzieci, a jak mają to 1, max. 2. Takich z 3 to znam naprawdę niewiele.

Cytat:
ide po wódke i ogłaszam ze drinkowanie czas zacząć

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

hecate- napisz mu tak-"bardzo mi pochlebia ze zechciałes obdarzyc mnie uczuciem, ale jestem w związku i nie zamierzam tego zmieniać "
ja piję pifko, strasznie chemiczne, fuj - trixi z biedronki, więcej tego ścierwa nie kupię

a może Hecate chce właśnie to zmienić? Planujesz jakąś rewolucję?

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 20:46   #291
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
166 cm.

Według obliczeń BMI powinnam modelowo ważyć ok 57 kg przy tym wzroście Przy 65 łapię się jeszcze na górną granicę normy
ja już się w normie niestety nie mieszcze, stąd dietka

Cytat:
Vesenko - u nas też jest kuchnia i mikrofala. Myślałam, żeby coś nosić do odgrzania ale nie chce mi się targać np. codziennie zupę w pojemniku (do pracy mam ok 20 minut). Znając moje szczęście, wypierniczyłabym się z tym, na pierwszym zakręcie Najlepiej będzie jak oprócz kanapek będę jadła jeszcze coś, w pracy . I zastanawiam się nad kolacją. Obiadokolację jem ok. 18.00, chodzę spać ok 23.00. Najgorsze jest to, że do tej 23.00 potrafię podgryzac non stop - lody, słodycze, owoce, jogurty, kanapki, serki - co mi wpadnie. Wychodzi na to, że do 23.00 non stop coś pogryzam. Nie wiem, co wymyślić, bo od 18.00 do 23.00 bez czegokolwiek nie wytrzymam. Chcę zrezygnować z kolacji ale nie wiem za bardzo na rzecz czego - tak, żebym nie szła spać ze ssaniem w żołądku, ale żeby sobie kilogramów nie dorobić

Ja mam do pracy ponad godzinę i dwie przesiadki w trakcie

Rezygnowanie z kolacji to kiepski pomysł, bo będziesz chodzić głodna i zła. Warto jeść 5 posiłków, za to niniezbyt obfitych i nie przegryzać pomiędzy.
Ja ostatni posiłek jem koło 19-20. Najczęściej coś w stylu jajko sadzone + szpinak, albo mięsko+ fasolka szparagowa lub brokół. Albo właśnie leczo, albo grillowana cukinia.

Jak chcesz przegryźć coś to najlepiej jabłko, albo jakieś orzechy.

Jak będziesz jadła pełnoziarniste pieczywo i spróbujesz wybierać produkty o niskim indeksie glikemicznym, to szybko przestaniesz mieć ochotę na przegryzanie, bo zwyczajnie nie będziesz głodna pomiędzy

Cytat:
Kminie dalej jak to ladnie ulozyc zeby przekaz zrozumial i nie skoczyl w mostu.
może "znowu jaja sobie robisz. Ale też cię lubię, jak przyjaciela"
albo "przestań się wygłupiać, bo mój chłopak pomyśli,że ty tak na poważnie. Ale i tak cię lubię. Jak kumpla"
I wilk syty i owca cała

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 20:49   #292
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Eh te chlopy.
'Pomysle o tym jutro...'

A teraz spadam sie oczyscic, wyprasowac jakies ubrania do roboty.
Do-bra-noc!

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
a może Hecate chce właśnie to zmienić? Planujesz jakąś rewolucję?
Rewolucje moje nie uwzgledniaja jego skromnej osoby. Narazie zreszta nie planuje zadnych.

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
może "znowu jaja sobie robisz. Ale też cię lubię, jak przyjaciela"
albo "przestań się wygłupiać, bo mój chłopak pomyśli,że ty tak na poważnie. Ale i tak cię lubię. Jak kumpla"
I wilk syty i owca cała
O! Te tez super!

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2010-08-01, 20:49   #293
Redhaired Witch
Nindżopesz

Hecate, jak on lol to Ty napisz mu "rotfl"

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 20:53   #294
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

będzie krótko i tresciwie
Stary 2010-08-01, 20:54   #295
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Vesenko - dzięki

Aktualnie planuję już tylko jogurt z siemieniem lnianym

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:

Frank Zappa

Stary 2010-08-01, 20:54   #296
Polly_
grozi wypollizowaniem

gdziez nasze janioły? myślałam ze sie dziś który objawi ...
Stary 2010-08-01, 21:04   #297
201605090956
Konto usunięte

Red -
201605090956 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-01, 21:05   #298
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Wiesz co myslalam?

masakra, nieźle Cię chłopak urządził niektórzy naprawdę powinni się zastanowić kilka razy zanim coś napiszą
Cytat:

Cytat:
gdziez nasze janioły? myślałam ze sie dziś który objawi ...
pewnie dochodzą do siebie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 21:16   #299
justynaneyman
Zakorzenienie

Do Bolkowa przyjechała Doda za Nergalem i choć się specjalnie jakoś nie objawiła, podobno ludzie skandowali "Doda pasztet"

Stary 2010-08-01, 21:33   #300
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Do Bolkowa przyjechała Doda za Nergalem i choć się specjalnie jakoś nie objawiła, podobno ludzie skandowali "Doda pasztet"

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości