|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.
Cytat:
o ile to TEN ręcznik. |
|
|
|
|
#3602 |
|
Raczkowanie
|
Mam wielką nadzieję, że to jest jakiś dobry trop, że już niedługo to wszystko się wyjaśni, że to nie żaden głupi żart, że Iwonka w końcu wróci do domu...
Kurde, ale jak tak sobie myślę o tych idiotach, którzy dzwonili na początku do mamy Iwony, jak popatrzę na te debilne wypowiedzi niektórych osób w internecie to można sądzić, że ten ręcznik to następny jakiś kosmiczny, pieprzony żart... Oby nie.
|
#3603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może faktycznie uciekła i czeka aż wszystko przycichnie![]() Cytat:
To jednak był ręcznik a nie jakiś biały sweter? Skąd informacje, że ręcznik należał do pana Ręcznika? To potwierdzone informacje?
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2010-08-01 o 22:35 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3605 |
|
Zadomowienie
|
To że "recznik" nie zgłosił się do dziś na policję, wg mnie świadczy na jego niekorzyść i umiejscawia go jako jednego z głównych podejrzanych. Jeśli jest Polakiem to napewno musiał słyszeć o zaginieniu Iwony... zastanawiajacy jest fakt, ze nikt go nie rozpoznał do tej pory, co może świadczyc o tym, ze jest obcokrajowcem.
|
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Kto by zostawiał swoją spermę dla żartu na ręczniku?
|
|
|
|
#3607 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Seona, jestem pewna na 100%, że Iwona nigdzie nie uciekła. Jestem w stanie wszystkim za to poświadczyć... Znałam Ją. Nie zrobiłaby tego. Miała super kontakt z mamą. Pamiętam jak razem siedziały w szkole przed maturą Iwonki. One naprawdę są bardzo silnie ze sobą związane... Poza tym Iwonka jest typem, który lubi być wśród ludzi, wśród swoich przyjaciół i znajomych. W życiu nie uciekłaby sama, ani w ogóle NEVER jakkolwiek. Wykluczam taką opcję całkowicie.
|
|
#3608 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3609 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
nie, wole nie myśleć. |
||
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli to bogaty obcokrajowiec mógł zatrzymać się w jednym z bogatych hoteli.
Wystarczy sprawdzić w hotelach listy gości, może nóż widelec trafi się jakiś czech który w tamtym okresie przebywał w sopocie. |
|
|
|
#3611 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A jesli to bogaty Polak to juz odpada z listy , bogatych hoteli ? Napewno bogaty obcokrajowca by nie szedl z recznikiem o 4 rano.... |
|
|
|
|
#3612 |
|
Raczkowanie
|
Chodziło mi o to, żeby nie okazało się to jakąś podpuchą, chęcią zmylenia. Po tym co się dzieje ostatnio, co niektórzy wyprawiają to naprawdę już zupełnie straciłam wiarę w ludzi, w jakiekolwiek człowieczeństwo.
|
#3613 |
|
BAN stały
|
ten ręcznik znaleźli wczoraj dopiero dziś pozwolili to jak widać opublikować więc coś musiało się wydarzyć jeszcze
Ręcznik znaleźli w ostatnią sobotę około godz. 18.30 wolontariusze z Grupy Ratownictwa Specjalnego PCK Trójmiasto. Na zdjęciu: przygotowania do akcji |
|
|
|
#3614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Martasdz, który artykuł?
![]() Cytat:
![]() Bo tak to wszyscy w wątkach w całym necie wklejają (być może) Bogu ducha winnego turystę, który zabalował i wraca do domu a każdy internauta podejrzewa w nim swojego sąsiada, który wyjechał na wczasy
|
|
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3618 |
|
BAN stały
|
Bo tak glupio gadasz , z wypowiedzi mozna okreslic nastepujace .
Polak = kwatery , pensjonat, domek , namiot Obcokrajowiec = Bogaty Hotel , Sheraton Sopot , Grand . ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Obojetnie kto i co i jak ... P. Reczniczek ( z Bogatynia ) jest ZBIREM i CZEKA GO CELA !!! Szkoda ze nie krzeslo elektryczne... |
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu na prawdę, weźcie tego człowieka bo póki co to tylko próbuje zepsuć atmosferę.
Skoro miał napis Bogatynia zasugerowałam się tym że to turysta który sobie jeździ albo Tirowiec niekoniecznie z Polski. Może spał w tirze, może był bogatym turystą i spał w hotelach. Nie wiem o co ci chodzi, kompletnie? |
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ja akurat tego wieczoru spacerowalam tamtedy i w podobnych godzinach ale nic nie widzialam
ze tez nie ma czegos takiego ze kazda komorka ma wbudowany nadajnik gps co wysyla sygnal co jakis czas o polozeniu ktory mozna by sprawdzic gdy jest potrzeba przez np dana siec;/ nawet jesli komorka by zostala wyrzucona to psy tropiace latwiej by znalazly jej slad w okolicy;/ kurcze jak mysle ze bylam wtedy w okolicy ,pewni sie z nia minelam i teoretycznie gdybym nawet cos przeczuwala moglam ja "pilnowac" lazac za nia....ze tez czlowiek nie ma takich zdolnosci
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
A kto mówi, że dla żartu? Mało jest par, które sobie 'umilają' czas na plaży? Poza tym (zaznaczam: nie znam się) czy są w stanie po DNA dojść do (załóżmy przypadkowej) osoby, która ślad zostawiła? Jedynie chyba można porównać to co było na ręczniku, z wynikami kogoś.
|
|
|
|
#3624 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Co wg mnie oznacza, iż "recznik" jest nadal poszukiwany |
||
|
|
|
#3625 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli to tirowiec to chyba nietrudno pójdzie ustalenie jego tożsamości?
|
|
|
|
#3627 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie rozmawiam z naszą wspólną koleżanką (moją i Iwonki) ... i podsunęła taką myśl, że przecież jeśli był samochodem to mógł parkować niedaleko Neptun Parku, a tam wszystko pewnie jest okamerowane. Dobrze byłoby też sprawdzić miejsca rozładunku tirów..., ale co my możemy
![]() ![]() ..., mam nadzieję i wierzę, że policja robi wszystko co w ich mocy.
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę że plażowa parka wzięłaby ręcznik do prania, schowała go lepiej, wrzuciła do kosza - nie wlokłaby ręcznika z nasieniem przez kawał drogi od plaży tylko po to by cisnąć w krzaki na osiedlu
|
|
|
|
|
#3629 |
|
Raczkowanie
|
..., jeśli ten ręcznik był przypadkowy to osoba, która go zgubiła (jeśli jest rozsądna) powinna zgłosić się na policję. Tyle.
|
#3630 |
|
Konto usunięte
|
Bogatynia, mam skojarzenia z tirowcami właśnie. Może mu się spodobała i zabrał ją gdzieś dalej, w niedzielę mogła być już za granicą i szukaj wiatru w polu :/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.

Może faktycznie uciekła i czeka aż wszystko przycichnie
Skąd informacje, że ręcznik należał do pana Ręcznika? To potwierdzone informacje?

ze tez nie ma czegos takiego ze kazda komorka ma wbudowany nadajnik gps co wysyla sygnal co jakis czas o polozeniu ktory mozna by sprawdzic gdy jest potrzeba przez np dana siec;/ nawet jesli komorka by zostala wyrzucona to psy tropiace latwiej by znalazly jej slad w okolicy;/ kurcze jak mysle ze bylam wtedy w okolicy ,pewni sie z nia minelam i teoretycznie gdybym nawet cos przeczuwala moglam ja "pilnowac" lazac za nia....ze tez czlowiek nie ma takich zdolnosci