|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.
Nie wiem... Jak to tirowiec to kompletnie nic się nie da zrobić?
|
|
|
|
#3632 |
|
BAN stały
|
Bogatynia to głownie kopalnia węgla brunatnego
|
|
|
|
#3633 |
|
BAN stały
|
A ja myślę, ze jesli na terenie sprawdzanym kilka razy przez zawodowe grupy poszukiwawcze z psami - po 2 tygodniach znaleziono ręcznik z nasieniem - to jutro powinien byc tam dziki tłum ratowników z psami.
|
|
|
|
#3634 |
|
Raczkowanie
|
a mnie osobiście nie pasuje ten ręcznik
obawiam się,że jakiś dowcipniś go podrzucił tyle się w necie o tym gościu z ręcznikiem pisze,że jakis dowcipny wpadł na durny pomysł pomyślcie... niosła buty w ręku i co?niczego po drodze nie zgubiła?ani butów, torebki, komórki, a został ręcznik ze spermą na nim? i jak ta sperma znalazła sie na ręczniku? ktoś sobie rozłożył,żeby wygodnie było? mi to nie pasuje kompletnie ale takie jest moje zdanie |
|
|
|
#3635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() musieliby porównać. ale będa pewnie gagatka od podrzuconego ręcznika mieć w bazie, jakby potem coś narozrabiał
|
|
|
|
|
#3636 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3637 |
|
Raczkowanie
|
wiadomo,że jeżeli znajdą na nim DNA Iwony, to zupełnie inna gadka...
|
|
|
|
#3638 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli to ręcznik Ręcznika (masło maślane ), to mógł go porzucić w krzakach. Wygląda na pijanego, może nie myślał o tym co robi![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, dziwne że dopiero teraz... Może ktoś się bawi w kotka i myszkę i tak to dziwne że nic innego nie zostalo zgubione, z resztą, sperma spermą ale czemu była na ręczniku a nie gdzieś indziej...
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- |
|
|
|
#3640 |
|
Przyczajenie
|
To ze recznik mial napis bogatynia oraz wyszyty herb raczej nie musi swiadczyc o tym ze jego wlasciciel pochodzi z bogatyni.
Kiedys pracowalam w hotelu (zagranicą) i wiadomo jakie sa tam reczniki, wysokogatunkowe, czesto z wytlaczanymi, ozdobnymi elementami czy napisami. Ale pewnie taki recznik mozna kupic rownie dobrze w jakims lepszym sklepie, w trojmiescie pewnie tez; policja napewno robi wszystko co sie da w tej sprawie. Poza tym, poniewaz o sprawie tej zrobilo sie glosno, i z pewnoscia wiele osob sledzi rozne fora dot. zaginiecia, jakis psychol-zartownis mogl po prostu podrzucic recznik celowo, zeby znalezc sie w centrum zainteresowania poprzez to. Sledze ten watek od poczatku, mieszkam wlasciwie przy jelitkowskim dworze, czesto chodzilam tymi alejkami, trudno wiec nie myslec o tej sprawie... mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie skonczy. |
|
|
|
#3641 |
|
Przyczajenie
|
Jak przeczytałam o tym ręczniku od razu miałam skojarzenie z tirowcem, był w trasie, nie brał hotelu, poszedł na plaże popić i wykąpać się, potem wracał do samochodu i to była ta chwila. Czy tam w okolicy mogą parkować tiry?
|
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
To połowa "sukcesu". Tylko że nam tu Ręcznik potrzebny i jego personalia
|
|
|
|
#3643 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Tirowcy nie muszą brać hotelu :P po co?
---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3645 |
|
BAN stały
|
nie wydaje mi się żeby tam tirem wjechał na Jelitkowo , bez sensu nie ma tam dużych zakładów, jeśli już to tiry omijają miasto obwodnicą a to z zupełna inna strona miasta , no chyba że coś z jakąś odstawą do knajpy, hotelu, jakiś transport etc.
|
|
|
|
#3646 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ok. Torebke miała przewieszona przez ramie więc nie spadla, ale buty miała w ręku więc musiała puscic podczas potencjalnego gwałtu. I co, buty zabrał, a ręcznik ze sperma (w XXI wieku i badaniami DNA) zostawił? Ratownicy z psami przeszukiwali ten teren i nic nie znaleźli? Dopiero teraz? |
|
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
No, albo kolczyki nie wiem. Dziwne to dla mnie ale ok. Zgadzam się z tobą mia
|
|
|
|
#3648 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3649 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Idiotyczny pomysł? ..., a jak dzwonili do Iwony mamy i krzyczeli "mamo, ratuj" to nie było idiotyczne? Od groma jest psycholi, a sprawa Ręcznika bardzo nagłośniona. Jakiś kretyn mógł po prostu podrzucić coś takiego wiedząc o poszukiwaniach, a może to ktoś z otoczenia Ręcznika podrzucił żeby zmylić trop? ..., a może rzeczywiście to znalezisko będzie kluczowe. Trzeba czekać i mocno WIERZYĆ.
|
|
#3650 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3651 |
|
Przyczajenie
|
dokladnie tak samo mysle i ja, mialam wlasnie to napisac
|
|
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtorek - środa ujawniono nagranie.
|
|
|
|
|
#3653 |
|
BAN stały
|
[QUOTE=Mia_bianca;21080244]Ok. Torebke miała przewieszona przez ramie więc nie spadla, ale buty miała w ręku więc musiała puscic podczas potencjalnego gwałtu. I co, buty zabrał, a ręcznik ze sperma (w XXI wieku i badaniami DNA) zostawił?
No jakos to dziwnie wyglada, wszystko by dokladnie zabral a dowod ( recznik) najwiekszy jaki sie da by zostawil , jeszcze z swoim DNA ... |
|
|
|
#3654 |
|
Raczkowanie
|
Jesli nie daj Boze (chociaz jestem ateistka) zgwalcil Iwone to taki gwalt nie byl zaplanowany. A jesli dzialal bez planu i musial dzialac szybko i mogl popelnic wlasnie taki blad rzucajac recznik pod krzak, bo sie spieszyl zeby spiepszyc z miejsca i nie przemyslal tego i po tym jak ja zgwalcil mogl rownie dobrze udac sie w miejsce gdzie czekali na niego jacys bliscy lub znajomi a recznik wyrzucil bo mogl mu sie kojarzyc z dowodem ktorego nie chcial miec ze soba stad chcial sie go pozbyc.
Chociaz snuc przypuszczenia mozna w nieskonczonosc. I mozna wymyslac tysiace albo i miliony historii ktore moga nie miec nic wspolnego z rzeczywistoscia. |
|
|
|
#3655 |
|
BAN stały
|
to DNA trzeba jeszcze do czegoś porównać, chyba że jej by tam było , jeśli tak lekkomyślnie by porzucił to jakoś trudno uwierzyć zę to ten ręcznik, chyba że facet naprawdę tępy nie uczony nie wie że po DNA mogą dojsć, ale takich to chyba nie ma
|
|
|
|
#3656 | |
|
BAN stały
|
[QUOTE=ZlodziSiePochodzi2; 21080371]
Cytat:
Mozemy sobie gdybac. Przeciez mógł go ktos zaskoczyć. Później mógł sie bac po ręcznik wrócić. Bez sensu. Możemy sobie snuc te teorie do woli. |
|
|
|
|
#3657 |
|
Raczkowanie
|
moim skromnym zdaniem wersję, że ręcznik ktoś podrzucił można prawie całkowicie wykluczyć gdyż ręcznik ma ślady spermy a nikt nie jest idiotą żeby się narażać na oskarżenie o np gwałt!! Wątpię, że są ludzie (dowcipnisie) co ryzykowaliby pozbawieniem wolności na dziesiątki lat.
przejrzeć zapis ze wszystkich stacji benzynowych i szukać tego gościa - duża szansa, że koszule miał tę samą na sobie (mało co który facet codziennie zmienia koszule) oraz zapis z bankomatów!! Policjo przed Tobą duże pole do popisu teraz! |
|
|
|
#3658 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
zero_amatorki jak nie, są różni zboczeńcy i dewianci.
a w Krakowie jest nawet bardzo znana pani która dzwoni na 112 i mówi że zabije zaraz własne dziecko. I to tak cyklicznie, jest chora po prostu. |
|
|
|
#3660 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.