Zaginęła Iwona! Trójmiasto. - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-01, 23:33   #3691
muszynianka
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.

Jezu drogi niektórzy chyba nie umieją czytać ze zrozumieniem.
Mamy całkiem logiczne wyjaśnienie na tego tirowca, nikt tutaj nie ubliża żadnej grupie zawodowej, Chryste
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:34   #3692
Mia_bianca
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ravik Pokaż wiadomość
Pisanie w kółko o "teorii tirowca" nie ma specjalnie sensu.
Zgadzam się, to był ktos miejscowy.
Mia_bianca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:34   #3693
muszynianka
Zakorzenienie

ale co do spania w hotelach to się zgodzę, oni mają pełne wyposażenie łącznie z butlą gazową i palnikiem
Stary 2010-08-01, 23:35   #3694
evaventt
BAN stały

znam tirowca owszem mój szwagier jeździ już z 30 lat na tirach, nie mam zbyt dobrego zdania o tirowcach mimo wszystko , ale nie wysuwałabym aż takich hipotez , z reguły jeżdżą ponad normę, i padają ze zmęczenia, zasypiając w połowie za kółkiem , jak parkują to jakiś parkingach nie osobno , i raczej nie zosatwiają samochodu bo można się ocknąć bardzo łatwo , zwłaszcza z tym dobrym towarem są obserwowane

Edytowane przez evaventt
Czas edycji: 2010-08-01 o 23:37
evaventt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:35   #3695
Patrycja.T
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Mia bianca jeśli żyła, mógł ją wykorzystać drugi raz, jeśli nie żyła, łatwiej ukryć zwłoki hen hen heeeen daleko z miejsca zbrodni
Zywa lub nieprzytomna Iwone mogl na rekach przeniesc do auta ktore by bylo zaraz przy nim max 5 m . Inaczej by nie dal rady prztransportowac jej jakis kawalek nawet 10 m to kurewski kawal drogi dla nawet super silnego mezczyzny niesc osobe nieprzytomna lub martwa. Nie ma szans. Ja nioslam mojego psa wazacego ok 20 kg po operacji i bylo cholernie ciezko, nawet dla mojego meza ktory go niosl do auta sam (maz wazy 90 kg i ma 1,8m wzrotu) Niewladne cialo niesie sie inaczej niz przytomne, niewladne cialo wydaje sie mega ciezke, poza tym po smierci cialo po dosc krotkim czasie sztywnieje. Nie ma opcji zeby sam ja ktos przetrasportowal. Jedynie zywa po dobroci, czyli ktos by ja musial namowic na wsiadniecie do auta.
Patrycja.T jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:36   #3696
olkie
Zakorzenienie

GG do olkie

Cytat:
Napisane przez evaventt Pokaż wiadomość
to DNA trzeba jeszcze do czegoś porównać, chyba że jej by tam było , jeśli tak lekkomyślnie by porzucił to jakoś trudno uwierzyć zę to ten ręcznik, chyba że facet naprawdę tępy nie uczony nie wie że po DNA mogą dojsć, ale takich to chyba nie ma
najwazniejsze jest czy znajda tam dna dziewczyny czy nie. jesli byl gwalt to powinno byc chocby naskorek,wlos,slina.....

moze zostala porwana i wywieziona? ale takie rzeczy chyba blizej granicy. tak to za duze ryzyko chyba...
Stary 2010-08-01, 23:36   #3697
ravik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mia_bianca Pokaż wiadomość
Zgadzam się. Nie ryzykowałby ciągnięcia ciała przez pół parku gdy ludzie się szwendali po imprezach.
Prawdopodobnie mogło być tak, że facet porzucił ręcznik może i Iwonę i wrócił do siebie. Ponieważ nikt jej początkowo nie szukał wrócił następnej nocy zabrał ciało i wywiózł gdzieś..bliżej (jeśli nie miał samochodu), lub dalej (jeśli go miał). O ręczniku zapomniał lub nie mógł go znaleźć. Pozostaje znaleźć typka z monitoringu jak mówię..zauważcie że gdyby tak było a facet nie nagrałby się na kamerze to rozwiązanie sprawy byłoby niemal niemożliwe
ravik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:37   #3698
agniesiaczek
Raczkowanie

Tirowcy to korzystaja z prostytutek a nie czyhaja na dziewczyny nad ranem :/
agniesiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:37   #3699
BeautifulThings87
Raczkowanie

Ręcznik był pijany, zauważył idącą przed nim atrakcyjna Iwonę i postanowił ją zaczepić, chwycił ja za rękę i wciągnął w krzaki. Zgwałcił. Krzyki czy głośne jęknie usłyszeli pewnie Ci chłopacy, którzy w pewnym momencie odwrócili się w stronę wejścia na plażę. Uznali, że ktoś się dobrze bawi.
Co dalej??
Zrobił to co miał w planach, potem mógł uderzyć dziewczynę do tego stopnia, że mogła stracić przytomność. Mógł ją też udusić.
Co zrobił z ciałem? Jeśli to przyjezdny to nie znał za bardzo topografii miasta i porzucił ją w jakieś krzaki, bunkier itp.Mógł ją zasypać piaskiem na plaży. Jeśli był to mieszkaniec tego miasta, mógł ją zaprowadzić do domu albo innego budynku i tam ją więzi?

Sorki, że pisze takie rzeczy ale takie rzeczy przyszły mi na myśl , nie potrafię tego trzymać w sobie.
BeautifulThings87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:38   #3700
7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116
Konto usunięte

Cytat:
ale co do spania w hotelach to się zgodzę, oni mają pełne wyposażenie łącznie z butlą gazową i palnikiem
No i właśnie dlatego trudno go znaleźć, bo się nigdzie nie meldował.
Facet był boso. Nie ma opcji - albo miał kwaterę blisko, a te już wszystkie pewnie sprawdzili, albo miał samochód. Nie widzę innej opcji.
7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:38   #3701
agniesiaczek
Raczkowanie

mógł zrobic wszystko!
agniesiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:39   #3702
1985SiWA
Zakorzenienie

Mnie rowniez sie delikwent ktory szedl za Iwona od poczatku nie podobał, na ukryciu recznika by mu zapewnie nie zalezalo zbytnio poniewaz nie wiedzial ze jest pod okiem "kamery" dla niego bylby to recznik jak recznik jak mioliony takich bialych, dla nas widzac go z kamery to juz jakis trop. Gdyby na nim znaleziono DNA dziewczyny to wszystko jasne a tak to ... sex na plazy bardzo popularny i zapewnie gorąco praktykowany przez wielu ludzi.
Ja juz nie wiem co o tym wszystkim, chcialabym miec nadzieje ale ... to juz za dlugo trwa
Stary 2010-08-01, 23:40   #3703
muszynianka
Zakorzenienie

agniesiaczek ale żeś walnęła
Stary 2010-08-01, 23:41   #3704
zero_amatorki
Raczkowanie

jeszcze takie coś wymyśliłem, że po ciało mógł przyjechać następnej nocy bo się scykał, że ktoś znajdzie je i zrobią badania dna i będzie już notowany w bazie a ręcznika np nie zabrał bo nie mógł znaleźć następnej nocy gdzie go wcześniej wywalił, ewentualnie ktoś go spłoszył. taki facet (psychol) mógł być mocno zestresowany i mógł zapomnieć o tym ręczniku.
zero_amatorki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:41   #3705
luiza987
Przyczajenie

Nie wiem czy takie coś można brać pod uwagę, ale może ktoś ją zgwałcił a Iwona była w szoku i gdzieś uciekła ? Chociaż nie sądzę, żeby tak długo sama się ukrywała...

Edytowane przez luiza987
Czas edycji: 2010-08-01 o 23:42
luiza987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:41   #3706
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeautifulThings87 Pokaż wiadomość
Ręcznik był pijany, zauważył idącą przed nim atrakcyjna Iwonę i postanowił ją zaczepić, chwycił ja za rękę i wciągnął w krzaki. Zgwałcił. Krzyki czy głośne jęknie usłyszeli pewnie Ci chłopacy, którzy w pewnym momencie odwrócili się w stronę wejścia na plażę. Uznali, że ktoś się dobrze bawi.
Co dalej??
Zrobił to co miał w planach, potem mógł uderzyć dziewczynę do tego stopnia, że mogła stracić przytomność. Mógł ją też udusić.
Co zrobił z ciałem? Jeśli to przyjezdny to nie znał za bardzo topografii miasta i porzucił ją w jakieś krzaki, bunkier itp.Mógł ją zasypać piaskiem na plaży. Jeśli był to mieszkaniec tego miasta, mógł ją zaprowadzić do domu albo innego budynku i tam ją więzi?

Sorki, że pisze takie rzeczy ale takie rzeczy przyszły mi na myśl , nie potrafię tego trzymać w sobie.
dla mnie najbardziej prawdopodobna jest opcja wrzucenia do morza, bagna itp ... oby nie tfuu tfuuu
Stary 2010-08-01, 23:42   #3707
muszynianka
Zakorzenienie

[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2108096 8]No i właśnie dlatego trudno go znaleźć, bo się nigdzie nie meldował.
Facet był boso. Nie ma opcji - albo miał kwaterę blisko, a te już wszystkie pewnie sprawdzili, albo miał samochód. Nie widzę innej opcji.[/QUOTE]

PODEJRZEWAM że mógł mieć samochód zaparkowany blisko
Mówię, w Gdyni czasem tiry stoją między blokami. On wcale nie zajmuje tyyle miejsca. Jest duży, owszem. ale mógł być zaparkowany w pobliżu

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:
Napisane przez luiza987 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy takie coś można brać pod uwagę, ale może ktoś ją zgwałcił a Iwona była w szoku i gdzieś się uciekła ? Chociaż nie sądzę, żeby tak długo sama się ukrywała...

hhmmmmm.... może.... no w sumie... nie wiem, tym powinni zająć się psycholodzy
Stary 2010-08-01, 23:43   #3708
evaventt
BAN stały

a nie wydaje wam się dziwne że ręcznik znaleziono w takim miejscu że przeleżał w ukryciu dwa tygodnie, a wszedł tam facet bez butów, w rozchełstanej koszuli - kamikadze jednym słowem, ratownicy przedzierali się dwa tygodnie przez krzaki żeby znaleźć a o tak sobie w stresie bez butów przeleciał po lesie
Stary 2010-08-01, 23:45   #3709
Patrycja.T
Raczkowanie

Cytat:
a nie wydaje wam się dziwne że ręcznik znaleziono w takim miejscu że przeleżał w ukryciu dwa tygodnie, a wszedł tam facet bez butów, w rozchełstanej koszuli - kamikadze jednym słowem, ratownicy przedzierali się dwa tygodnie przez krzaki żeby znaleźć a o tak sobie w stresie bez butów przeleciał po lesie
A kto powiedzial ze kolesiowi nic sie nie stalo, ze nie podrapal sie , nie obdzieral i czy broniaca sie Iwona cos mu nie zrobila, nie podrapala nie posiniaczyla.
Patrycja.T jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:46   #3710
Zilka
Rozeznanie

Cytat:

Jeżeli adrenalina zadziałała to raczej nie czuł po czym biega.
Zilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:47   #3711
marcin_84
Przyczajenie

Tak... Policja przeczesała teren, a tu okazuje się, że ręcznik (w odleglosci 400m od kamery) odnajdują jacyś wolantariusze. Bez komentarza.

Opis (m.in rozmiar, w niektorych miejscach przegnily, od dolu przybrudzony ziemia) kaze przypuszczac, ze faktycznie moze byc to TEN recznik.

Zatem potencjalny napastnik nie byl, az tak inteligentny jak to sie pierwotnie wydawalo. A skoro spieszylo mu sie na tyle by rzucac recznik w krzaki, to jesli doszloby do najgorszego - ciala tez nie mogl ukryc w niewiadomo jak niedostepnym i odległym miejscu...

Mam nadzieję, że wkrótce dotrą do tego faceta z monitoringu. To już prawie tydzień od publikacji nagrania...

Edytowane przez marcin_84
Czas edycji: 2010-08-01 o 23:50
marcin_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:47   #3712
olkie
Zakorzenienie

GG do olkie

znalazlam info ze przed 4 dzwonila do kolezanki twierdzac ze jest przy wejsciu na plaze na granicy sopory i gdanska. tam jest camping na ktorym nocowalam. napewno tam sie ktos musial krecic. tylko ze tam sa pozamykane furtki na deptak ale jesli ktos tam imprezowal nawet na campingu to musieli ja widziec jak idzie
Stary 2010-08-01, 23:48   #3713
ravik
Raczkowanie

Cytat:
po prostu ten ręcznik rzucił 5 metrów przed siebie. tam pisze że znaleźli go bardzo blisko od drogi (przecznicy). on nie był gdzieś w sercu dzikiego lasu znaleziony
Stary 2010-08-01, 23:49   #3714
emalina
Przyczajenie

"Ręcznik leżał tuż przy jednej z trzech alejek, w które Iwona musiała skręcić, by dotrzeć do domu. Jakieś 400 m od miejsca, w którym po raz ostatni zarejestrował ją monitoring. Ręcznik był w przydrożnym rowie, pod krzewem - niewidoczny dla spacerujących."
Daleko się nie musiał przedzierać, wrzucił w rów nieopodal alejki. Zresztą jak był na "szaleństwie" to nie myślał o podrapaniu przez krzaczki
emalina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:49   #3715
tajgabajga
Rozeznanie

GG do tajgabajga

Cytat:
agniesiaczek ale żeś walnęła
Stary 2010-08-01, 23:49   #3716
evaventt
BAN stały

nie wiem mi się dziwne wydaje że w tak trudno dostępne miejsce wszedł, wciągnął , nie zgubił nic więcej , pozbierał buty, torebkę, ciągnął potem bezwładne ciało ewentualnie i zostawił tylko ręcznik ale nie rozsypała się torebka nie znaleźli butów, biżuterii
edit no jeśli w dostępnym miejscu to ok, tylko dziwne że pilnował całej reszty nie zostawił śladów a to sobie tak ciepnął w rów przy drodze
Stary 2010-08-01, 23:50   #3717
muszynianka
Zakorzenienie

Hmmm mam moją małą głupiutką teorię.
Nasienie jest na ręczniku nie w kobiecie, ponieważ ona żyła i mogłaby się zgłosić z tym na policję.
Więc nie miał zamiaru jej zabijać skoro nie wiem, stosunek był przerywany... ?
Stary 2010-08-01, 23:51   #3718
olkie
Zakorzenienie

GG do olkie

Cytat:
Napisane przez ZlodziSiePochodzi2 Pokaż wiadomość
Ciekawe kiedy mama Iwony sie dowiedziala o tym ?
Osobiscie nie lubie "showmana" Rutkowskiego , bo naprawde duzo nie robi tylko popis a kase napewno doi jak by nie bylo jutra.....
co do niego to sie zgodze. za czasow mieszkania mojego w krk zdarzylo mi sie go spotkac na osiedlu biegajacego w jakiejs ekstazie i wrzeszczacego do komorki : zatrzymaj go juz wysylam posilki zaraz tam bedziemy! ze tak powiem dosc dyskretny to nie byl i wcale nie wtapial sie w otoczenie: przy jego boku 2-3 osilkow i jakies nowe bmw czy audi stalo obok;/
Stary 2010-08-01, 23:51   #3719
ravik
Raczkowanie

Cytat:
nie wiem mi się dziwne wydaje że w tak trudno dostępne miejsce wszedł, wciągnął , nie zgubił nic więcej , pozbierał buty, torebkę, ciągnął potem bezwładne ciało ewentualnie i zostawił tylko ręcznik ale nie rozsypała się torebka nie znaleźli butów, biżuterii
edit no jeśli w dostępnym miejscu to ok, tylko dziwne że pilnował całej reszty nie zostawił śladów a to sobie tak ciepnął w rów przy drodze
Ręcznika nie znaleźli przez dwa tygodnie a biżuterię mieli?
Stary 2010-08-01, 23:51   #3720
BeautifulThings87
Raczkowanie

A może Ręcznik spal w namiocie/kampingu? Jak dla mnie to on nie ma super ciuszków tym bardziej zniechęciła mnie niechlujnie rozpięta koszula i nie zapięty pasek/ Dla mnie to koleś , który pił alkohol kilka godzin wcześniej na jakiejś "posiadówie", spał w namiocie, przebudził sie nad ranem i postanowił się odświeżyć w morzu. Może dlatego nikt nie wie gdzie jest zameldowany. A czy ktoś go widział jak wychodzi z plaży? Monitoring go chwycił?
A jakby ciało było wrzucone do morza to by chyba wypłynęło na brzeg?
BeautifulThings87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości