|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.
Cytat:
|
|
#3662 |
|
BAN stały
|
Z tego wynika że ona może ciągle leżeć w parku Reagana....
Ale czy to możliwe..? (smród i muchy latające nad ciałem) |
|
|
|
#3663 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
|
|
#3664 |
|
Raczkowanie
|
Powiem tak jest to ślad który policja musi skrupulatnie sprawdzić - faktycznie jeżeli leżał tam od dłuższego czasu czyli od jakiś dwóch tygodni to dla czego go wcześniej nie znaleziono - a dla tego że byli nastawieni na szukanie ciała tak mi się zdaje .
Jeśli - przyjmuje ze ręcznik dotyczy się sprawy to znaczy ze przestępca nie wrócił na miejsce zbrodni by pozacierac te slady . Lub spanikował i zaszył się pod ziemię Pytanie - to gdzie jest w takim razie Iwonka - Jeśli żyje A głęboko w to wierzę . to po dokonaniu gwałtu zabrał ja gdyż była nieprzytomna - i tu wniosek jeden musiał zabrać ją do samochodu który miał w pobliżu zaparkowany albo do swojego miejsca - tu dywaguję - domku , bunkra czy mieszkania , albo domku na działce IWONA ŻYJE GŁĘBOKO W TO WIERZĘ - choć zaczynam powoli ......... |
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
Według mnie niemożliwe.
Nie wiem... |
|
|
|
#3666 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam nadzieje ze jej nikt nic nie zrobil (tzn chcialabym bo nadziei nie mam, tak duzo czasu minelo a Iwona nadal jest zaginiona i to nie wrozy dobrze) bo jesli jakis psychol by jej cos zrobil w tej okolicy w ktorej szla to musial by dzialac mega szybko, bo przeciez ludzie o tej porze sie krecili, wiec najpierw gwalt a potem zwlok musial by sie pozbyc jesli by ja zabil, a to juz nie jest latwe, bo ciezko jest niesc cialo nawet baaardzo silnemu mezczyznie. Wiec jedyna opcja to musial by ja zakopac. A ze teren przeczesany to raczej jej nikt w pojedynke nie zabil w tamtej okolicy. Nie wiemy na forum wszystkiego, na pewno wiecej wiedza Ci ktorzy badaja sprawe, a wymyslanie co sie moglo stac i snucie przypuszczen to tylko zabawa dla zabicia czasu. Nic to nie da bo i tak nic nie wiemy a policja i detektyw mam nadzieje robia wszystko by sprawe wyjasnic.
|
|
|
|
#3667 |
|
Raczkowanie
|
Ręcznik raczej nie znalazł się tam przypadkowo..taki sam....teraz pozostaje odnalezienie faceta z monitoringu.. Raczej nikt go tam nie podrzucił. Dlaczego znaleziono ręcznik a nie buty? Po pierwsze może przez przypadek..może buty też gdzieś są..po drugie nie przesadzajmy aż tak wielu przedmiotów, elementów garderoby nie było do zostawienia..może buty ukrył wraz z Iwoną. Po trzecie buty kojarzyły mu się z dowodem a ręcznik? Nie wiedział że się nagrał na monitoring. Gdyby nie monitoring nikt na ręcznik nie zwróciłby uwagi bo nie należał do Iwony i nijak miał się do zaginięcia więc może nie zależało mu na jego ukryciu.
|
|
|
|
#3668 |
|
BAN stały
|
Ok, powstrzymam się od komentarza w co ja wierzę.
Myslę ze jutro wpadnie tam ekipa które jeszcze raz porządnie przeszuka teren, pytanie zasadnicze: czy ja mam odbierać mapy czy wstrzymac sie do wtorku? |
|
|
|
#3669 |
|
BAN stały
|
Ciekawe kiedy mama Iwony sie dowiedziala o tym ?
Osobiscie nie lubie "showmana" Rutkowskiego , bo naprawde duzo nie robi tylko popis a kase napewno doi jak by nie bylo jutra..... |
|
|
|
#3670 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3671 |
|
Konto usunięte
|
Jeśli to Tirowiec, to myślę że ją zabrał do samochodu i albo wywiózł i żyje, albo porzucił gdzieś innym lesie w Polsce... Pytanie tylko jak ja zabrał do Tira, a może to zwyczajny pech, że nikt tego nie widział, zbieg okoliczności, a nie zbrodnia doskonała? Już nie doskonała bo ręcznik...
|
|
|
|
#3672 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3673 |
|
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, ze ciało albo ona leży niedaleko miejsca ewentualnego gwałtu. Mogą to być lasy, bunkry, krzaki. Jeśli ręcznik został odnaleziony po 2 tygodniach w tak ważnym miejscu to co dopiero resztę... Chyba szukali niezbyt dokładnie
Kurcze, wiedziałam, ze ten facet coś mi nie pasuje, takie przeczucie Teraz mam inne przeczucie
|
|
|
|
#3674 |
|
Raczkowanie
|
jedna rzecz. jeśli o ręcznik chodzi. to my teraz wiemy, że jest kamera, że jest nagranie Iwony i faceta z ręcznikiem. on w tamtym momencie nie miał pewnie o tym zielonego pojęcia. dlatego ręcznik nie był dla niego żadnym dowodem. bo kto normalnie przejął by się ręcznikiem zgubionym przy plaży? nikt. nic dziwnego że zadbał o usunięcie butów itp. a ręcznikiem się nie przejął...
taka mała dygresja. ps. śledzę wątek na bieżąco, sama jestem z zaspy. mam nadzieję, że stanie się cud i Iwona odnajdzie się żywa. o ravik mnie ubiegł. dokładnie. koleś nie miał pojęcia o nagraniu wtedy. Edytowane przez wiewi85 Czas edycji: 2010-08-01 o 23:27 |
|
|
|
#3675 |
|
BAN stały
|
nie wiem ja nie znam aż tak miasta, ale sądzicie że da się tam naprawdę podjechać tirem? przecież tam są wąskie uliczki . chyba że od strony czarnego dworu no ale to kawal drogi by musiał ciągnąc
|
|
|
|
#3676 |
|
BAN stały
|
Jakby był to tirowiec to po kiego grzyba miałby zabierać ja do auta? Zostawiłby ja w tym parku i odjechal w sina dal.
|
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm jak to tirowiec mógł ją wywieźć... tylko gdzie by zaparkował tir...
Chociaż wiecie, czasami w Gdyni na blokowiskach sobie tiry parkuję, np przy poradni psychologicznej na Opata Hackiego jak wieczorem przejeżdżam samochodem to dwa tiry stały Więc mógł się wtarabanić nim gdzieś między bloki. |
|
|
|
#3678 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
Mia bianca jeśli żyła, mógł ją wykorzystać drugi raz, jeśli nie żyła, łatwiej ukryć zwłoki hen hen heeeen daleko z miejsca zbrodni
|
|
|
|
#3680 |
|
Raczkowanie
|
myślę ze tym bardziej mapy trzeba odebrać może właśnie w tej okolicy jest jakiś schron lub zarośnięty rów , albo niewidoczne studzienki od punktu gdzie znaleziono ręcznik można zaznaczyć przybliżoną odległość np pas 50 m i ten pas przeszukać ?
|
|
|
|
#3681 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3682 |
|
BAN stały
|
Powinni dokladnie sprawdzic teren i jeszcze raz miejsca ktore sprawdzali ...
|
|
|
|
#3683 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3684 |
|
Przyczajenie
|
a moze jesli to tirowiec szedl za nia mogl podejsc złapac ja silno za reke i powiedziec np "idz prosto i sie nie drzyj bo cos tam..." wszystko jest mozliwe
|
|
|
|
#3685 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Albo chciał jeszcze się zabawić... lub ją porwał i gdzieś trzyma. |
|
|
|
|
#3686 |
|
BAN stały
|
jest jeden bunkier taki w ziemi , na pewno jeden, widziałam go ale na wejściu było pełno śmieci obejrzałam go tak tylko pobieżnie ,. i widziałam jedno takie cementowy krąg też od bunkra w tym miejscu podobnie, i kilka mniejszych betonowych pozostałości, byłam tam w zeszły weekend
|
|
|
|
#3687 |
|
Raczkowanie
|
Pisanie w kółko o "teorii tirowca" nie ma specjalnie sensu. Może zabrzmi to głupio ale specjalnie chyba nie jest to jakaś grupa zawodowa z której wywodzi się całe mnóstwo morderców i gwałcicieli. Nie przesadzajmy. Ani tam nikt tirem nie podjechał ani do tira Iwony nie tachał. Tak myślę
|
|
|
|
#3688 |
|
Przyczajenie
|
A w parku pracują przecież jakieś służby komunalne, oni mogą wjeżdżać na jego teren, parkować. Może on przyjechał do pracy, buty miał w samochodzie w alejkach albo np klapki w tylnych kieszeniach spodni
|
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
co wy z tymi tirowcami???znacie jakiegos? bo widze ze nie macie pojecia jak wyglada ich praca i wierzcie mi ze zaden nie ma czasu na balangowanie ,po 2gie nie moga zostawiac samochodow samych . a nawet jesli to nie oddalaja sie od nich daleko. a nawet jesli juz komu normalnemu by chcialo sie pozniej drzec na piechote i zwiedzac jak sie jest zrabanym po calym dniu jazdy i ze swiadomoscia ze z rana trzeba znow po palzie nadrabiac kilometry bo z tego ma chleb?w lato jezdza nocami gdyz w ciagu dnia ruch jest za duzy i sa ograniczenia , i po 3cie nie spia po hotelach gdzyz poprostu na to nie stac a w samochodach maja prycze. nie wiem skad ta zla slawa "tirowcow" jak to mowicie bo jesli myslicie o paniach przy autostradzie to prawda taka ze najwiecej zarabiaja na zwyklych osobowkach i wieksi dewianci w nich jezdza niz w tirach. a tylko w amerykanskich filmach tirowcy to cfaniaki. wg mnie to jakis burak co przyjechal nad morze relaksowac sie przy piwsku i fajce a takich jest multum.
|
#3690 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

Kurcze, wiedziałam, ze ten facet coś mi nie pasuje, takie przeczucie
Teraz mam inne przeczucie