|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
![]() to spróbuję jeszcze krzesełko do karmienia wstawić
|
|
|
|
#452 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Próbujemy
|
|
|
|
#453 |
|
Zadomowienie
|
No i się udało
![]() nie wiem czemu wcześniej nie chciało mi wkleić zdjęć no, ale nieważne
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Kocurazab ślicznie siedzi
i ładny stołeczek!A to mój mały kombinator, dzisiajszy nabytek, no i ta mina jakby miał spuścić manto fotografowi |
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde widac Sebus zadowolony z nowej fury
Azzis swietna kurteczka Addicted,Youyou mialam wczoraj wrzucic fotki,ale mi net padl,a dzis caly dzien grillowaliśmy u rodzinki na wsi.Jak mala zasnie to wrzuce foty PatkaM to pewnie renault migane coupe.Mialam takie zolte – swietne autko A jakie mialas wymagania odnośnie autka ? Bardotka za udany dzionek.A co Pati robila,ze nóżkę rozwalila ?No dokladnie,chialabym KA ![]() Karola wspolczuje chor uszka.Oby szybko jej przeszlo Hehe zona sportsmena A czemu już nie gra zawodowo ?Malinka było by super ![]() Co do wozka to pod koniec wrzesnia wracam na wyspy i jak chcesz to mogę ci tego maclarena wyslac Odpisuje na raty,bo znowu mi net szwankuje |
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Addicted powodzenia w pracy
Kocurazab slicznie Miloszek siada ![]() Zebra piekne zdjecia, widac Piotrus zainteresowany nowa zabawka , a Ty jaka szczuplutka jestes, bardzo ładnie wyglądasz![]() Zaslona dla Amelki, ze sie pieknie rozwija![]() Elcia ja nie umiem i nie lubie jezdzic po lewej stronie ...a w Pl bez problemu![]() za zakupyKancia dla Tomka za przewroty
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Wyderka
![]() Kolejne malenstw ma pierwsze bach za soba... Co do komarow,niestety nie pomoge Youoyu za pol przespanej nockiKocurazab mysle,ze tak Taka praca to skarb ![]() Fotki Kancia za przewrotkiZaslona nooo mamy nadzieje,ze zaczniesz sie udzielac ![]() Addicted milego powrotu do pracy Zebcia widac wielkie zainteresowanie nowym nabytkiem A Lu wczoraj zaczela juz pieknie siedziec (oczywiscie jak ja posadze)---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Tam gdzie dzisiaj bylismy byl smyk niecale 2 latka.I jak tylko wysiadlam z auta,tak juz caly czas chodzil ze mna.Poszlam na spacer - w wozku Lu,a kolo wozka on szedl za raczke Mialam maly przedsmak jak to jest z 2 malych dzieci i powiem wam,ze prze****ne.... |
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjecia ze spotkania
|
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
świetne zdjecia...az Wam zazdroszcze tego spotkania...Super
klaski : dla LuNapewno z dwojka dzieci nie jest łatwo...ale chociaz wiesz jak jest
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde, Aldii dziękuję
Ja hjestem zadowolona z tego jak schudłam i ile warzę ale z moich zwisów i brzucha flaka już nieAldii super dzieciaczki sie zapoznawały! |
|
|
|
#461 |
|
Zadomowienie
|
hej laseczki, wpadlam do was na chwilke ale jeszcze nie czytalam. widzialam tylko ze Aldii wstawila fotki z wczorajszego spacerku. bylo super a Lu to super slicznotka i tak sie pieknie usmiecha
ciesze sie ze udalo nam sie spotkac, no i nalesniki tez byly smaczne ![]() jestesmy teraz w Wieleniu w domku nad jeziorem u tz rodzicow. wpadlismy przejazdem wracajac znad morza. A jutro rano wracamy do siebie do domku. Jutro wam tez wkleje fotki ze spacerku z Aldii bo tu nie czym mam pomniejszyc zdjec. Krzys juz spi a ja siedze z tesciowa na tarasie i wlasnie przyniosla koniak wiec musze konczyc....hihihi do jutra |
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Gosbaj szybko dojechaliscie na miejsce
Milego koniakowania
|
|
|
|
#463 | |
|
Zadomowienie
|
Kocurazab fajny Miłoszek i widzę znajomego skoczka do nauki raczkowania
tyle że u nas pełza za innymi rzeczami np. piłką czy butelką po wodzie![]() Fotelik fajny Cytat:
![]() Aldi przynajmniej już wiesz co cię czeka ![]() A jak się maluchy fajnie macają po buźkach ![]() Gosbaj miłego koniaczku ... jak pomyślę że jutro wracam do pracy to też bym się napiła ale przynajmniej tż powiedział, że mnie w nocy odstresujeDzięki za wsparcie laseczki Niestety w pracy nie mogę korzystać z wizażu, a jak wrócę do domku to na wizaż pewnie zajrzę dopiero jak synkowie pójdą spać i pewnie często nie będę w stanie nadrobić ![]() Za to mogę się pochwalić, że mam bardzo towarzyskiego młodszego synka - wystarczy, że wyjdę z pokoju do kuchni a on za chwilę do mnie przypełza A nawet jak siedziałam przy kompie to też miał zamiar czmychnąć z pokoju, ale tż bezczelnie zamknął mu drzwi przed nosem. Przepełznięcie z naszego pokoju do pokoju Michała przez przedpokój wyłożony płytkami też nie sprawie mu większego problemu. Ciekawe tylko jak teściowa go upilnuje
|
|
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
BLONDE no ja zaczne dop[iero jezdzic lewa strona
ale troche sie boje co by mi sie ie pomylilo ale w pl tez bez problemu jezdze ZEBERKO faktycznie twoj synio chcial fotografowi manto sprawic mine to mial groznia ![]() KOCURAZAB no no supe siedzi juz Miloszek a krzeselko do jedzenia mam bardzo podobne ALDII no no super zdjecia widze ze spotkako sie udalo ![]() KANCIA no no brawo za przewroty
|
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Addiced, Elcia ja do teraz nie mogę się napatrzeć na tą minke i mówie Tż-towi, że niedługo mały mu da w gębę
![]() Przyznam sie bez bicia- czasem kłade małego na dywan i czmycham do Was a on zaraz koło moich nóg już jest A wiec gratuluję pełzakowania
|
|
|
|
#467 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My objechaliśmy okoliczne komisy, w których nic nie było ciekawego, więc szukaliśmy w necie, najwięcej ogłoszeń jest na otomoto i Allegro. Mnie jakoś odrzuca od pięknie wyczyszczonych, wyglancowanych aut, które handlarze podpisowują na sprzedaż także takie aż za piękne ogłoszenia to sobie darowałam i finalnie kupiłam od prywatnego gościa, który ogłosił się na Allegro, a samochodu nawet nie chciało mu się posprzątać![]() Cytat:
![]() ![]() Powodzenia jutro!! Cytat:
![]()
|
|
#468 |
|
Zadomowienie
|
czesc,wczoraj nad ranem wróciliśmy
niestety nie dam rady nadrobić więc jesli coś sie wydarzyło to prosze napiszcie mi.może cos tam poczytam.wczasy hmm kiepskie,tzn pogoda do d...y,jeszcze niegdy takiej nie miałam nad morzem.1dzień ładny -ostatni aż zal było wyjezdzać ale mieliśmy wczoraj impreze duża rodzinna i musieliśmy wracać. cd. pózniej...
|
#469 |
|
Zadomowienie
|
Dziekujemy za gratki odnosnie zabkow
blonde_hair super bryka ![]() aldii fajnie, ze udalo sie Wam spotkac Super fotki A mi moze uda sie spotkac z castilia, bo miala byc tez w Krakowie, podczas pobytu w Pl. kocurazab Miloszek super i fajne krzeselko ![]() zebcia maly majsterkowicz ![]() Szymek juz coraz lepiej raczkuje, jak do czegos chce dojsc to zasuwa jak maly samochodzik ![]() Pisalam Wam kiedys, ze mowi juz mama Dzis super powiedzial tata, tylko szkoda, ze maz nie slyszal No i tez mowi baba ![]() Ide lulac, bo padam...
|
|
#470 |
|
Zadomowienie
|
Karola_sz, jak po wizycie u fryzjera? Ja idę jutro robić odrosty i przyciąć te swoje hery
![]() Fajny leniuszek na filmie mój to już by wcinał te zabawki takiego ma powera (jeszcze nie raczkuje, ale się tak jakoś dziwnie posuwa do przodu, nogami odpycha i jest )Kamyk, fajna pieczątka Miłoszek ma body z napisem 49 % mamy 51 % taty. I w sumie to prawda biorąc pod uwagę, że jest chłopcem a body kupiłam będąc w ciąży-czyżby jakiś znak ![]() Sensuel, dla Oskara za postępy Youyou, ja ubranka po Miłoszku odkładam dla jego siostrzyczki ![]() Madziulka, za zęby.A u mnie dzisiaj był meksyk wieczorem. Miłoszek jak zaczął ryczeć przy wycieraniu po kąpieli, to aż mi się płakać chciało. Tak okropnie łkał i pchał wszystko co popadło do buzi i tarmosił te przeklęte dziąsła ![]() Już go nie męczyłam i nie zaglądałam, czy się przebiły, ale rano jak patrzyłam to tam tylko palcem zeskrobać skórkę i ząb na wierzchu a to idzie i idzie już prawie 3 miesiące no, ale idą równo 2 razem, więc może dlatego biedaczek tak się męczy ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Kancia kupiłam wszystkie smaki jakie były z tej promocji w Carfurze trafiłam przez przypadek na tą promocję, jak zakupy robiłam w tygodniu Za tydzień Miłoszek skończy 5 miesięcy, więc myślę, że się przydadzą ![]() Patinka, a co to za różnica w aucie benzyna czy ropa? I tak jeździ i tak jeździ ja nie widzę, a jeździłam i tak i tak ![]() Azzis, ja też myślałam kupić sobie coś na chrzciny, ale wkońcu stwierdziłam, że wybiorę coś z 2 eleganckich (wg mnie ) sukienek i nie będę nic kupowała ![]() Fajnie, że udało Ci się kupić synkowi kurtkę na zimę. Ja mam 2 kurteczki na jesień dla Miłoszka. Jedna bardzo cieniutka-dostał. A drugą kupiłam na allegro nieużywaną za 10 zł bo ktoś o niej zapomniał, a później okazało się, że synek wyrósł. No, a poza tym wczoraj i dzisiaj zaszalałam i kupiłam Miłoszkowi na allegro 2 kombinezony (na 80) na zimę. Jeden gościnny, drugi podwórkowy ![]() Wklejam linka http://allegro.pl/item1162785158_kom...0.html#gallery http://allegro.pl/item1162993129_pie...n.html#gallery Na 74 nawet nie szukałam, bo synek ma 2 kurteczki, a w rozmiarze 68 to on teraz chodzi, więc 80 będzie wg mnie ok Blonde_hair, fajne fotki i nowe BMW synka ![]() Patka, ja też nie dostałam żadnych paczek po urodzeniu Miłoszka i szczerze nie wiem o co bardzo chodzi jak piszecie ![]() Addicted, super avatarek ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Patinka, nie myśl tyle o błędach na drodze. Pojeździsz i będzie dobrze. Trening czyni mistrza-pamiętaj Karola_sz, zdrówka dla córci. Niestety dzieci tak mają jak zaczynają chodzić do przedszkola, że często są chore ![]() ***************** O matko, ale się wystraszyłam przed chwilą-piszę do Was, a Miłoszek zaczął tak głośno płąkać, że myślałam, iż zawału dostanę ![]() weszłam do pokoju, a on biedaczek przez sen się kręci i płacze to chyba przez te pieprzone zęby
|
|
|
|
#471 |
|
Zadomowienie
|
cd.
oo widze że udało sie spotkać aldii i gosbaj ,zazdroszcze.fajne fotki.aldii ja sie nie odezwałam bo utknelismy w Jarosławcu. no to opisze nasze wakaje ![]() podróz ok Adusia ładnie spała,ale już po ok 250 km sie kręciła bo jej niewygodnie było,więc zrobiliśmy postój na karmienie i potem dalej w droge,jak zasneła to tatus chciał przyspieszyć zeby szybciej dojechac,nie pomyślał że serpentyny na drodze mogą zaszkodzic córci Pierwszy raz Adka zwymiotowała i to tak porządnie,mamusia nie pomyslała ze może sie cos takiego przydarzyć i był tylko jeden bodziak w torbie a reszta spakowana głeboko a na dworze zimno,cała była mokra i brudna i fotelik też(tatus też sie załapał ),ale humor jej dopisywał dobrze że kocyk był i jakieś pieluchy.z powrotem juz było bez przygód,spała cała noc bo wyjechaliśmy o 21. no ale za to mieliśmy przygody na wczasach,drugiego dnia zalało nam auto wody w środku od str pasażera po łydki,popsuta skrzynia biegów,pasek i wspomaganie.tż cała sobote wybierał szklankami wode i szmatkami![]() 2dni mieliśmy takie ze można było pospacerować a 1poplażować,żałuje bardzo że Niunia tak mało pospacerowała nad morzem. aha widze że niektóre szkraby już raczkuja,Adzia tez juz raczkuje i siedzi sama aldii Jarosławiec tak jak pisałas całkiem fajna miejscowośc.bardzo duzo rodzin z dziecmi. kamyk i jak krzesełko?jestescie w pełni zadowoleni?bo chce zamówic w tym tyg.
|
#472 |
|
Zadomowienie
|
Wyderka, Miłoszek też bardzo często mówi maaammmmaaaa
zwłascza jak marudzi ![]() przykro mi, że u Was plasterki na komary nie działają, bo u mnie jest ok ![]() Kancia, za przewrotki synka. U mnie to już miejsca w łóżeczku mało jak Miłosz głupieje dlatego kupiłam mu łóżeczk turystyczne 100*100-czekamy na dostawę. Przynajmniej będę wiedziała, że głowy sobie nie rozwali ![]() Addicted, trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy. Mnie to czeka za równy miesiąc ![]() Ten skoczek u nas służy do gryzienia i targania za uszy ![]() Zebra, fajne fotki ![]() Aldii dla córci za siadanie i świetne zdjęcia ze spotkania z Gosią A w jakim Ty konkrenie mieście jesteś. Bo my nie możemy się zdecydować gdzie jechać na wakacje i może będzie to morze ![]() Madziulka, dla Szymka za nowe słowa Blonde_hair , Aldii, Addicted, Elcia, Madziulka dziękuję za komplementy ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Filka, to faktycznie wakacje mieliście do d... A dlaczego zalało Wam auto? wylała tam woda, czy jak? ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Dobra spadam i tak praktycznie piszę sama ze sobą ![]() Zrobiłam dzisiaj listę rzeczy, które musimy zrobić w tym tygodniu przed chrzcinami-oczywiście na liście jest również wpisana wizyta mamusi u fryzjera i kosmetyczki ![]() A chrzciny w tą niedzielę; ciekawe jak to wszystko będzie ![]() No, a tak poza tym, to w dzień chrzcin będziemy mieli z mężem pierwszą-chyba papierową -rocznicę ślubu ![]() To narka |
|
|
|
#473 |
|
Zadomowienie
|
kancia zazwyczaj wszyscy kupują w komisach lub od osób prywatnych.
kocurazab zalało nam bo mieliśmy zatkany jakis odpływ a w ten dzien była straszna ulewa tam.addicted współczuje powrotu do pracy. my od dzis jezdzimy w spacerówce,zdecydowanie wolałam gondole,juz spacerówa mi sie tak nie podoba,ale pojezdzimy jakis czas i może coś kupimy. tż obiecał ze kupi córci jakąs super zabawke za to że była dzielna na tych wczasach i chyba w ramach przeprosin za serpentyny na drogach a dzis dostała kotka który chodzi i zasuwa za nim.
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde,Zebcia,Addicted,El cia,Madziulka,Filka,Kocur azab
Madziulka nasz pierwszy rozgadany smyk ![]() ![]() klask i:Kocurazab wspolczuje meczarni zabkowych Kombinezon od Wojcika Filka a nawet na spotkaniu wspominalysmy o tobie,ze mialas byc gdzies w poblizu Szkoda,ze sie nie odezwalas,bo moze bysmy jakos dojechaly do Jaroslawca.W koncu to nie tak daleko ![]() OOOOoooo bosh to wam tak zalalo przez te ulewy ??? edit. juz doczytalam za raczkowanie,samodzielne siedzenie i spacerowkeFajnie,ze wam sie podobalo mimo pogody i "przygod".Moja mama we wrzesniu jedzie na 2 tyg. do Jaroslawca Lu tez ma baczka,ale jakos narazie nie bardzo jej sie podoba |
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
filka no to faktycznie koszt wczasów jak za jakieś wypasione wyspy tropikalne
![]() za wszystkie nowe umiejetnosci dzieciaczków, wklejcie jakies filmiki z tych wyczynów bo my to na 1 levelu jestemy pytam o auto bo na razie rozmyslamy zakup ![]() nasza Astre kupilismy od mojego kuzyna i w zasadzie sprawuje się swietnie a juz babuleńka z niej takze doświadczenia w kupnie aut nie mamy aldii Lu wcale nie wyglada na chudzine ![]() btw jak sobie radzicie z siadaniem w fotelikach samochodowych bo Tomek potrafi poł drogi podnosic głowe i tak ja trzymac a to kurde niebezpieczne przyciskam mu ja spowrotem d fotelika ale on tak moze niestrudzenie ciagle podnosic
Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2010-08-02 o 08:11 |
|
|
|
#476 |
|
Rozeznanie
|
Moja Mi od wczoraj pokasluje. Mam wrażenie, że albo udaje tak jak Paulinka Kamyka, albo ksztusi się nadmiarem śliny przy ząbkach.
Addicted udanego powrotu do pracy i spokojnego 1 dnia. Madziulka ale Szymcio rozgadany, gratulacje. Tak sobie właśnie pomyślałam, czy Wy jadąc do Krakowa nie przejeżdżacie czasem przez Cieszyn? Może jakaś kawka? ![]() Aldii Fotki super. Zdjęcie Lu z Krzysiem jak się miziają po buziach urocze, a mamusie w tle śliczne Mam nadzieję, że uda nam się jakoś spotkać nad morzem. Mój mężuś też jest za A co do wózka to dziękuję kochana. Muszę jeszcze mężusia przekonać i jak się uda to chętnie skorzystam.Kocurazab oby Miłoszka szybko ząbki przestały boleć. Karola pytałaś o książeczkę pare dni temu. Ja mam z Tinylove jest super Mi się nią bawi. Ale jeśli miałabym kupować teraz to moim zdaniem jest za późno, lepiej np kupić tę kule do raczkowania. Też ją mamy po Olafku i on i Mi ją bardzo lubią. Filka nie zazdroszczę przeżyć nad morzem, ale miałaś pecha. Gosbaj udanego pobytu nad jeziorkiem i czekamy na zdjęcia.
|
#477 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z czasem będzie coraz lepiej.Cytat:
Wczoraj nie zrobiła cały dzień i myślałam że dziś będzie zielona a tu żółta I w ogóle taka delikatniejsza konsystencja ![]() Cytat:
Cytat:
Primerę jak kupowaliśmy to upatrzona na Allegro od prywatnej osoby a teraz jak szukamy dla mnie to tak samo na All. Cytat:
![]() Moje wymagania skromne ![]() 4/5 drzwi, klima, środek cały oryginalny a nie wyjmowane radyjko, przejechane do 100 tys km, rocznik od 2000 w górę, do tego ładny kolor - srebrny ic zarny odpada - chcę sie wyrózniać na drodze ![]() A z tym samochodem to w ogóle jeszcze nie wiem co i jak... Bo dzisiaj mój R. miał jechać spradzić go do warsztatu czy gdzieś, ale z firmowych nie ma tyle kasy, wiec ja dziś idę do banku po kredyt czy coś w ten deseń no i po samochód pojedzie jutro. Tylko, całyc zas się zastanawiam bo generalnie to jest zarąbista wersja, wszystko ma, w srodku jest za<font color="red"><strong>*</strong><font><font color="red"><strong>*</strong><font><font color="red"><strong>*</strong><font>***, mały przebieg, od pierwszych właścicieli ale... No właśnie... Z tyłu zderzak z boku zarysowany (można wymienić zderzak bo plastikowy) , lusterka zarysowane (ewentualnie też można wymienić), kołpak jeden zarysowany... Kosztuje 18900 a kurcze mimo, że zarąbisty to z zewnątrz taki, jakby ktoś trochę nie umiał jeździć... Generalnie te zarysowanie nie jest duże, tak jak napisałam tylko na zderzaku a to można wymienić... Chodzi cichutko, rozrząd był akurat wymieniany... Więc naprawdę nie ma się do czego przyczepić tylko do tego zarysowania na zderzaku i lusterkach.
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Madziulka, Kocurazab dzięki
|
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kancia-Tż poszedł na giełdę i tam znalazł chłopaka, który przyjechał tym Fordem z Austrii-miał zostać w PL ale jednak wraca i auto sprzedaje... natomiast Ibize kupił od sąsiada co co jakiś czas sprowadza auta, akurat to z Francji jest...generalnie mówił,że woli auto sprowadzone niż polskie, bo sprowadzone choć starsze to nie jest tak rozklekotane jak nasze polskie-wiadomo, w Niemczech czy gdzie indziej mają lepsze drogi niż te nasze dziurawe...
Edytowane przez patinka_ Czas edycji: 2010-08-02 o 09:39 |
|
|
|
|
#480 |
|
Raczkowanie
|
Helou babeczki,
Za nami weekend i goscie juz pojechali, wiec troszke wiecej czasu mam. Były spacery, plażowanie, pływanie ale tez wieczorne pogaduchy na balkonie. I zobaczyłam co to znaczy miec 2 latka w domu Dziewczyny.. ..respect![]() Poczytałm was z rana, bo mała od 6 na chodzie....choc trochę marudząca. Noc mialam taka sobie, bo choc na jedzenie obudzila sie dopiero o 6.00 to 5 razy wstawałam do niej, zeby ja przekrecic z brzucha na plecy. Tak jak u ADDICTED, mała fika z pleców od razu na brzuch, ale na plecy nie potrafi i jest marudzenie, bo nie wie co dalej zrobic.W nocy przez sen tez sie przewraca, pospi chwile i sie wybudza, glowa do gory a oczy zamkniete i ....marudzi. I ja tak w kółko chodze do niej...eh. Od 9 sierpnia wybieramy sie nad morie, ale nie wiem jeszcze gdzie i czy aura dopisze. Moze Łeba, może Sopot.A moze cos innego? Wybieram kulę i nie wiem czy V-tech, czy Simba? Która polecacie? Zebra- aleś chudzina! Drobniutka.Zdjecie lux Karola- moja tez tak nieskora do ruchu...w każdym razie sie nie przemieszcza, tylko dupke kilka razy w gorze widziałam. MAdzik-mama, tata, baba?? No pozazdrościć ![]() Filka- lipa z ta pogodą jak jej brak, zwłaszcza jak sie czeka na upragniony urlop. NO i nie zazdroszczę przygód. My tez wczoraj pierwszy dzien w spacerówce, łatwo zapamietam, ze od sierpnia. Ale przyznam, ze mam podobne odczucia, ze w gondoli bylo jakos lepiej...ale to moze kwestia przyzwyczajenia. Mala tam raczej lezy i jakos tak sie zsuwa moim zdaniem. Ale TZ uwaza ze jest ok. Mysle ze tez szybciej kupimy cos..innego. Blondie- ja jakos nie jestem przekonana do małych kółeczek, ale fakt zaletą jest lekkosc takiego wózka. Wazne zebys byla zadowolona, a widze ze jestes. Kancia- w kwestii auta myslimy podobnie, ja tez bym chciała od 1 własciciela, najlepiej z polskiego salonu. Ale, kumpela przez kila miechów szukala takiego auta i nieststy nie udało sie.Ale ona ptzrebowała cos szybko bo w ciazyu byla.Znalazła raz ładniutkie z ogłoszenia, niby jak igiełka, mały przebieg ale cos niska cena. NIby wszystko ok,sprowadzony z Niemiec od pierwszej wlascicielki. Papiery w porzadku.Nie skory byl tyko Pan na dłuzsze ogladziny. ( a to był znajomy) Kumpela wyczaiła w tych dokumentach gdzies numer tel do tej włascicielki z Niemiec, dała cynk wujowi z NIemiec, on zadzwonił i okazało sie ze babka sprzedała te auto z przeznaczeniem do kasacji, bo bylo po wypadku i byl ciety na pół KOniec koncem kupila koreanczyka z salonu.A my sie przymierzamy za rok Aldii- Gosbaj- a wydawaloby sie (przynjmniej mi) ze takie spotkania w realu, sie nie sprawdzaja....a tu prosze Troche chęci i jest![]() Kocurazab- no własniietez ogladałam kojec 100x100- był taki z ARTI zastanawiam sie czy sie sprawdzi, do postawienia w pokoju. Daj znac czy MIłoszek polubił.. Addicted- pierwszy dzien w pracy ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Patinka- odnosnie DIESLA, doladnie tak, do tego inaczej pali zimą, dłużej trzeba poczekac, i mi sie wydaje ze ma krótsze pierwsze biegi...tzn szybciej sie zmiania na wyzszy. Aj przy 60 zmieniam juz na 4....no i lepiej pala Przynjamniej ja w Octavi 1.9 TDI pale niecałe 5 na trasie , a 7 w miescie.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.

no, ale nieważne
i ładny stołeczek!
za udany dzionek.A co Pati robila,ze nóżkę rozwalila ?
Mialam maly przedsmak jak to jest z 2 malych dzieci i powiem wam,ze prze****ne....

klaski :

niestety nie dam rady nadrobić
No i tez mowi baba 

i wybaczcie że nie odniosę się do Waszych postów bo mam tylko chwilkę.