|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
Cytat:
thank you![]() ja zrobiłam obiadek ![]() kurczaczek na butelce pyszne![]() ostatnio słucham http://w186.wrzuta.pl/audio/9f2cvqCB...wirkania_cwirk ![]() jak Wam się podoba |
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
Pozdrowienia z Aberdeen
![]() Na miejsce doatarlismy ok. 4 nad ranem. ale ogolnie podróz minęła dobrze, poza małym stresikiem (prawie nie zdązylismy na samlot) było OK. Niestety tu jest pochmurno, chłodno i co chwile pada deszcz mam nadzieje, ze cały urlop nie bedzie tak wyglądał.Dziś czeka nas dzien rodzinny, ma jeszcze przyjechać brat TZa z rodzinka i mysle, ze bedzie fajnie, a od jutra zakupy i zwiedzanie buziaki atomufka mieszkanko fajne agatek powodzenia z mezem ![]() martucha trzymam za was kciuki. to juz niedługo... może dzidziol bedzie miał urodziny razem ze mna??
|
#1683 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i caly dom zaczadzilismy ![]() Tylko czekam az ktos tu z sasiadow zawita Cytat:
Cytat:
Wamjak to prawie spozniliscie sie na samolot? Baw sie dobrze My wlasnie wrocilismy z przejazdzki rowerowej
|
|||
|
|
|
#1684 |
|
Wtajemniczenie
|
Allo
Martuś...już niedługo trzymamy Baja biała sukienka ładniejsza Atomufko fajne mieszkanko A ja się pakuje dziewczyny, jeszcze jutro i we wtorek będę w domku |
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam tylko złożyć kolorowe i słoneczne życzenia miłości i ciepła dla wszystkich z 1 sierpnia
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Cichutko, puściutko... laski na wakacjach , romantycznych spacerkach ... a ja się ledwo toczę.
Kurdę nooo straszny mam ten kryzys. Tak, tak najlepszego dla obchodzących dziś swe pierwsze rocznice... Oby wesele papierowe zmieniło się w Brylantowe... tylko że już wtedy nie będziemy mogły pisać już na wizażu bo nam artretyzm nie pozwoli ... :P |
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy85 jak to sie mowi... szewc w dziurawych butach chodzi.. ale ty dasz sobie rade bo fachura jestes pozbedziesz sie ich szybko.. a ogolnie to podobno psychika ma duze znaczenie w przyspieszeniu porodu (tzn podobno ja sie bardzo boisz to mozesz sobie podswiadomie opoznic wiec moze w 2 strone tez to dziala...)
baja_86 zdecydowanie czarna bardziej mi sie podoba ale ty tu rzadzisz ![]() stokrotka24 dziekuje trzymam kciuki za twoja szyje zeby szybko przeszlo![]() *Agatek* glowa do gory niedlugo znowu sie zobaczycie.. india83 dobrze ze calo dotarliscie milego urlopowania sie a kiedy masz urodzinki? ![]() ewurka dziekuje ![]() najlepszego dla rocznicowych ![]() a ja wrocilam ze spaceru i zaraz uciekam na nastepny pod parasolki na rynek a co
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Marta jeżeli chodzi o rozstępy prawda jest brutalna...
Można je jedynie delikatnie spłycić, kremami trochę skórę podrasować żeby była elastyczna i jędrna ale rozstępy nie znikną nigdy. Nie ma cudownego sposoby na pozbycie się ich w 100% no chyba , że przeszczep skóry. I jeżeli kto ktokolwiek mówi, Ci że na dzień dzisiejszy zna zabieg lub preparat likwidujący rozstępy w 100 %to kłamie! To jest uszkodzenie skóry właściwej a nie naskórka , który można było by zregenerować. Ja teraz będę robić peelingi z kawy wiem , że one bardzo pomagają. Kiedy będę miała przypływ gotówki na pewno kupię krem lub preparat na blizny z nadzieją , że będą wyglądały trochę delikatniej... |
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Ale poczytam jutro, bo dziś padam na mordkę |
|
|
|
#1690 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
Noooo nareszcie
Weź no pisz tu nam raz dwa co u Ciebie??? Jak urlop? Byłaś gdzieś , odpoczęłaś??? Całuję tą zmęczoną mordkę
|
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Scio cześć
![]() Dzięki laski za rady dot. sukienki. Nie mogłam się zdecydować, więc mąż zdecydował za mnie zamówiłam białą
|
|
|
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No biała to jest taka weselsza, bo czarna to taka smutna trochę
|
|
|
|
|
#1694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Wróciłam po 2 tygodniach w niebie! ![]() Było rewelacyjnie, na nowo w sobie zakochani, szczęśliwi, wypoczęci, a od jutra do pracy znów. Postaram się Was choć po części nadrobić, ale to już jutro, na razie wskakuję pod prysznic i lulu Dobrze już być z Wami
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
Wróciliśmy opaleni, wręcz spaleni, więc Agatka gdzie Ty byłaś, że nie miałaś pogody? Przecież obie byłyśmy nad polskim morzem? Misqa piękny brzusio i Tobie tylko brzuch rośnie - zazdroszczę! Rybulka wyglądasz świetnie, w ogóle nie widać, że byłaś w ciąży! A Miłosz miażdży. Słodziak z niego! Marucha, udało mi się dotrzeć do zdjęć. Jak dla mnie rewelacja! Ujęta jest chemia między Wami i oczekiwanie na Patryka. Bardzo mi się podobają, tylko czuję niedosyt, że nie mogłam wszystkich zobaczyć. czy jest jeszcze szansa? No i Ty coraz bliżej porodu...wow! Atomufka gratuluję kredytu! Przejeżdżałam 2 razy przez Poznań i w drodze do z znad morza myślałam o tym Waszym mieszkanku. Będzie rewelacyjne! Madzia, jestem w szoku, co podziało się z teściową. Dobrze zrobiliście rezygnując z tego mieszkania. Tak będzie lepiej dla Wszystkich. mam naadzieje, że coś znajdziecie i udanej zabawy na weselu! Aniak, uroki ciąży, ale mdłości nie zazdroszczę! Myszka gratuluję nowego członka rodziny Ślicznota!Ania, jak to dobrze, że z mężem już lepiej, oby wszystko szybko wróciło do normy! SRR super, że jesteś znowu z nami! Kwiatuszku, super, że Bartuś już ochrzczony no i masz szczęście, że on nadal taki spokojniutki! Widzę, że była też aferka podczas mojej nie obecności, ale nawet nic nie czytam bo nie chcę się denerwować. Na razie tyle nadrobiłam, wiem, że jestem okropna, bo jest to bardzo mało, ale postaram się być na bieżąco.
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2010-08-01 o 23:06 |
|
|
|
#1698 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Na zdjeciach jej nie widac
![]() Nie licz na to na pewno powstanie duzo postow![]() Kiedy jedziecie? Wlasnie sobie przypomnialam ze jutro moje siostry maja urodziny ![]() gucia dzieki wkleisz jakies fotki?
|
|
|
|
#1700 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Rosette przeżuć mnie proszę na pierwsze miejsce w liście staraczkowych
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czemu Ty juz nie spisz?
|
|
|
#1703 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Wpadłam tylko poinformować, że jakieś 2 tyg. mnie teraz nie będzie z powodu przeprowadzki. Mamy taki bałagan na tym mieszkaniu, że na czas przeprowadzki będziemy mieszkać u mojej mamy, a ona nie ma kompa. Jak tylko się urządzę to wpadne do Was
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Tą noc przespałam w miarę dobrze, wypiłam na noc melisę więc może mi trochę pomogło. Oczywiście poza 4 krotnym wstaniem na siusiu ... ehh Czekam na Tż żeby wrócił z pracy i muszę iść do banku i do biblioteki oddać książki, kurde wydaje mi się , że mam przetrzymaną książkę i będę płacić karę.Co prawda to grosze ale wstyd ![]() No i potem pójdę na chwile do dziewczyn do pracy pogadać i w ogóle... Życzę miłego dnia i do zobaczenia później. |
|
|
|
#1705 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Nie było mnie prawie 2 dni Ale juz was lekko przeleciałam ![]() No wiec dziś jedziemy starać się oddac te rzeczy łazienkowe. Płytek jak już wspominałam nam nie przyjmą, więc może jak kupimy mieszkanie do remontu to się przydadzą, a jak nie to nie wiem.... I dziś oddamy jej całą kasę.BYłam na tym weselu (potem wgram zdjęcia to wam od razu kolor włosów pokarzę). Ale powiem wam, że jedna wielka lipa Non stop disko polo grali i to z podkładem muzycznym w stylu :umcy, umcy" i takie dudnienie, że nie wiadomo jak było przy tym tańczyc i do tego na całe wesele, była tylko jedna wolna piosenka Jedzienie tez porażka.... jakies takie wymyslne np. jedno danie głównie: mała pieczarka z mięsem mielonym+ muszelka makaronowa z mięsem mielonym (wszystko na jednego gryza) i... na to garść chipsów sypnieta. Myslelismy, że komuś się to usypało, ale potem patrzymy a każdy tak dostaje heheTesciowa na weselu powiedziała, że ładnie wyglądam a wczoraj dzwoniła i składała nam życzenia z okazji pierwszej rocznicy ślubu Wiec nie wiem już o co chodzi.... chyba jej gniew przechodzi ![]() Co do rocznicy ślubu (wczorajszej) to było bardzo fajnie, do tego stopnia, że dziś ledwo z męzem chodzimy. Zaczelismy swiętowac po powrocie z wesela o 3 nad ranem gorącym seksem (przez remont były non stop kłótnie, wiec od dłuższego czasu się nie kochaliśmy). Wczoraj pobudka o 10 i do 11 znowu seksik Wstalismy, wyszykowalismy się. Mąz jak zwykle pojechal na basen a ja do babci i dziadka (którzy pojechali na działkę na grilla) Wiec posiedziałam z nimi do 14, najadłam się, babcia wypiła ze mną 2 kieliszki wódki (własnej roboty, wiec siekiera). Pojechałam o 14 z męzem do domu na F1 i do tego piwko, potem obiad. O 17.15 (akurat jak rok wcześniej mówilismy przysięge, rodzice wpadli do nas z szampanem I kazdy wypił po 2 kiliszki - bardzo ans tym zaskoczyli) a potem poszlismy na długi spacer i chodzilismy tak do 20. Potem mąż zaprosił mnie na pizzę i piwko wrócilismy do domku po 21 i już byłam tak ładnie wstawiona że prawie od razu zasnęłam Cytat:
Bez sensu taki wybór, ale co zrobic. Szkoła - praca marzeń, dziecko - marzenie. ech.... Cytat:
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-08-02 o 08:27 |
||
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byliśmy w Gdańsku, niestety pogoda nas nie rozpieszczała, dopiero 2 di ostatnie były gorące. Jeden dzień mieliśmy taki, ze cały dzień lało, ale wtedy ne wychodziliśmy z łóżka . Sporo pozwiedzaliśmy, ogólnie wróciliśmy wypoczęci. Nie ma to jak wakacyjny urlop z mężem.Jedyny minus. Jechaliśmy pociągiem z Gdyni do W-wy na korytarzu. Bo niestety PKP zarządzają jacyś idioci, którzy w wakacyjnym pociągu połowę wagonów rezerwują dla koloni ![]() Ale też potraktowaliśmy to jako przygodę ![]() Odpoczeliśmy też od tematu dziecka - co praa nie umieliśmy o tym niemyśleć, bo gdzie nie spojrzeć pary z maluchami, ale było inaczej - dużo spokojniej Szkoda, ze już wróciliśmy do codzienności. A teraz idę zobaczyć ile mam stron do nadrobienia
|
|
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy85 no to sprowadzilas mnie na ziemie z tymi rozstepami.. ehss... ja puki co mam 2 malenkie na udzie ale smaruje codziennie brzuch cycki i uda bo wlasnie sie balam ze popekam wszedzie.. no ale do porodu jeszze troche wiec zobaczymy czy nic nie wyskoczy.. a ja mialam nadzieje ze jakby sie cos gorszego podzialo to bedzie mozna je jakos stiuningowac.. no ale...
Scio no nareszcie ![]() Gucia0987 witaj i pochwal sie fotkamiii a co do fotek to wszytko na pw ![]() Rosette nie widze jej na fotkach ale strzelam ze na imprezie byla ![]() kwiatuszekk88 udanej przeprowadzki ![]() ![]() Madzialenka no widze ze rocznica udana co do tesciowej to moze troche pomyslala.. ehsss za babami nie trafisz.. a jesli chodzi o starania o dzieci to nie znam nauczyciela bynajmniej takiego niepoznalam ktory zrobil sobie dziecko wtedy kiedy chcial jednoczesnie bezs przeszkod kontynuujac awans kazdy albo olewal awans i mowil kiedys kiedys.. najpierw dzieci... albo robil awans a dziecko gdzies tam w miedzy czasie ale jedno potem duza roznica wieku... niestety (mowie o nauczycielach takich mlodych bo ci starsi nie musieli robic awansow bo z lat pracy dostawali mianowanie itd) a ja robie dzies na obiad nalesnikiii z owocami brzoskwiniami bananami i malinkamiii ![]() wiem wiem wy narazie sniadanie pewno jecie (ja tez) a ja juz o obiedzie.. no ale
|
|
#1708 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laseczki
Wszystkim dziewczynom które już są lub wyjeżdżają na urlop życzę udanego wypoczynku Daysy nie smutaj sie ciągle bo przecież dzidzia też czuje że mama jest nie w sosieAtomufka fajne to mieszkanie Gucia super że urlop się udał, ja też bym chciała ale na razie brak kasy ![]() Madzialenka nam zosatały płytki to też nie chcieli przyjąć ale powiedzieliśmy że całe wyposażenie u nich kupiliśmy więc dali się udobruchac i wzięli. No a u was niewiadomo jakie znajdziecie mieszkanie, w wielu jest łazienka do remontu więc może się przydają A ja miałam skoczyć do sklepu ale okazało się że tż wiął portfel i całą kasę i muszę teraz na niego czekac aż wróci, wkurza mnie jak tak robi bo często wyciąga mi kasę z portfela i sobie jedzie a ja potem nie mam ani grosza jak czegoś potrzebuję
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
Marta jeśli bym dostała pracę, to myślę że lepiej by było starania przełożyć choćby do kwietnia- maja. Aby już ten staż mieć załatwiony i może by mi wtedy przedłużyli umowę
A nie zacząć od września bo wtedy to by było nie fajnie, jakby się od razu udało No chyba, że pracy nie znajdę to wtedy Ale do września jeszcze 4 tygodnie....Mona ale my tylko tam te płytki zamawialiśmy, a cały sprzęt w innym sklepie. |
|
|
|
#1710 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

mam nadzieje, ze cały urlop nie bedzie tak wyglądał.

przecież dzidzia też czuje że mama jest nie w sosie