|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.
Cytat:
|
|
|
|
|
#3872 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem zdania że Ręcznik jest podejrzany. Od razu jak go zobaczyłam to nie wzbudził mojego zaufania... I też odrzucam myśl, że ręcznik do rowu ktoś podrzucił, jakoś nie wydaje mi się to prawdopodobne...
|
|
#3873 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
P.S czemu krzyczysz ?
Edytowane przez kycia1 Czas edycji: 2010-08-02 o 10:07 |
|
|
|
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilą w tvn24 mówili, że ręcznik jest już badany i dzisiaj będzie wiadomo czy są tam ślady biologiczne Iwony.
|
#3875 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polecam persen lub, jeśli nie pomoże, to może relanium, ale jest na receptę ![]() sama nie brałam, ale słyszałam, że uspokaja
|
|
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
Co do ręcznika:
Nie sądzę, aby podrzuciła go tam jakaś para, która uprawiała seks Jeśli ręcznik podrzucił gwałciciel i może to być (zgodnie z waszymi domysłami) kierowca Tira to prawdopodobne jest, że wywiózł Iwonę gdzieś w Polskę/jeśli ją zabił to ciało też mógł wyrzucić gdzieś w Polsce .Pytanie-dlaczego pozostawił ręcznik zaplamiony spermą? Może to prosty człowiek, który (choć to dziwne) nie pomyślał o tym, że z pozostawionej wydzieliny można pobrać próbki do badania DNA... Ciekawe czy po wykonaniu powyższego badania otrzymane sekwencje będą się zgadzać z figurującymi w bazie policyjnej . Jeśli nie to kiszka![]() Dziwne też, że do tej pory nie udało się ustalić pobytu p. Ręcznika No przecież ktoś musiał go widzieć - nawet jeśli jest obcokrajowcem![]() Generalnie robi się nieciekawie
|
|
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
przypomnicie mi o której był ostatni sygnał z telefonu Iwony?
tzn. chodzi mi nie o telefon z koleżanką tylko w ogóle od której godziny jej telefon nie funkcjonuje?
|
#3879 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry. Mam nadzieję, że będzie to dzień dobrych wieści. Trzymam kciuki za Iwonkę, rodzinę, przyjaciół oraz policję. Należy teraz czekać na wyniki badań ręcznika. Może coś ruszy.. Może nie.. Ale wolę odrzucać myśl o spermie czy innych śladach biologicznych, które mogą świadczyć o złym scenariuszu. Iwona! Jesteśmy z Tobą!
Powiedzcie mi.. na tvn24 podają na bieżąco informacje o toku śledztwa? |
|
|
|
#3880 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
(choć później ta dziewczyna mówiła, że jeszcze do siebie wysyłały sms-y )Cytat:
|
|||
|
|
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie już tysiąc razy to było analizowane ale nie mam pewności... rozładowanego telefonu nie można namierzyć, tak?
|
#3882 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no chyba, że był już karany, podejrzany o coś, albo coś zrobił (i zostawił DNA) i też go nie znaleźli
|
|
|
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
Na tvn24 teraz mówią o Iwonie
Powiedziano, że znaleziony ręcznik prawdopodobnie należał do mężczyzny idącego za nią (nazywanego przez nas p. Ręcznika). Dodano również, że nie wiadomo, kiedy ten ręcznik został tam podrzucony, bo ten teren i to konkretne miejsce było wcześniej przeczesywane i wtedy tego ręcznika tam nie było... Aha - sygnał telefonu Iwony odebrano po raz ostatni ok. 4.12-4.17 Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-08-02 o 10:44 |
|
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
pisało gdzies w artykule, ze telefon był aktywny do gdziny 3:50..
kurcze nie wiem juz co myslec..tak narawdę nic nie wiemy..mnie zastanawia to, ze na tym monitoringu widac duzo ludzi o tej porze..to skoro byli tak niedaleko to tam gdzie ona skreciła tez ktos musiał byc..to była sobota ludzie do pracy szli..ktos tez wracał z imprezy i nikt nic nie zauwazył..
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
to nie on, znam jego sprawę i jestem pewna że to nie jest "pan ręcznik"
|
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3887 | |
|
Zakorzenienie
|
Edytowałam poprzedni post - tam właśnie napisałam
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3888 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiedzcie mi tylko, jak to możliwe, że przez 2 tyg. nikt tego ręcznika nie znalazł. Tam była masa ludzi, grupy poszukujące, policja, jak można było przeoczyć ręcznik
. Tak sobie myślę, a może jakiś dowcipniś go podrzucił? Tak, żeby było (w jego mniemaniu) zabawnie. Poza tym, dla tutaj jest całą masa niejasności. Dlaczego w tv są informacje, że Iwona mieszka w Brzeźnie, potem w TVN pokazują miejsce zniknięcia Iwony koło pomarańczowych parasoli, co w sumie jest b.blisko mola głównego w Sopocie . Niby miała tylko 2 km. do domu, niby ten ojciec słyszał jej głosy, niby komórka padła, a wysyłała do koleżanki sms-y Oświećcie mnie!
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
|
|
|
#3889 |
|
Zadomowienie
|
[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2108184 3]Na bezdomnego to on mi w żadnym razie nie wygląda, nie wiem skąd to przypuszczenie. Oni nie chodzą w takich bieluśkich koszulach rozpiętych "na lovera" i dobrze skrojonych dżinsach.
Poza tym był boso. Bezdomni nie są w stanie przetrwać boso, zawsze sobie znajdą jakieś obuwie np. na śmietniku i się z nim nie rozstają, bo mają cały dobytek przy sobie.[/QUOTE] Zgadzam się w 100% |
|
|
|
#3890 |
|
Raczkowanie
|
Witam jak napisalem wczoraj ze policja nic nie robi to mnie tu zjechaliscie jak łysego psa ;-) i ich tutaj chwaliliscie jacy oni to zapracowani w tej sprawie obejda teren jak najszybciej i wypad do domu na kawe heh
|
|
|
|
#3891 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
jaki gwalciciel/zabojca korzystajacy z takiej okazji, jak dziewczyna o 4:00 rano , mysli racjonalnie o dna, sladach, probkach i ze ktos znajdzie jego recznik??? i ze ktos bedzie wiedzial, ze to jego recznik?? i ze w ogole kamera go nagrala z recznikiem?? noo, luudzie... przeciez on dzialal impulsywnie trzepnal recznik do rowu i zwial, jak juz -oczywiscie idac wasza teoria o reczniku
nawrócony zakupoholizm w ramach odkurzonej kobiecości Edytowane przez patricia13 Czas edycji: 2010-08-02 o 11:06 |
||
|
|
|
#3892 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
|
|
|
|
#3893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o 4:12 zarejestrowały ją kamery jak szedł za nią koleś z Ręcznikiem Dziewczyny jeśli tam były jakieś ślady biologiczne i sperma to myślę, że może także Iwony ślady mogą tam być - naskórek, ślina, włos, cokolwiek... |
|
|
|
|
#3894 |
|
Wtajemniczenie
|
a dodam jeszcze, ze jesli to on (idac wasza teoria) i nie zrobil tego pierwszy raz (powiedzmy,ze byl ostrozny i recznikiem chcial zakryc to czy tamto), to wie, ze polska policja go dotad nie zlapala, ze nie ma mozliwosci takich, jak csi w serialach z usa i ze nikt nie bedzie go szukal po dna, jesli nie znajdzie ciala
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
czyli na zdjeciach z monitoringu tych z 4.12 gdzie idzie miala juz rozladowany? bo z tego co sie orientuje to cos bylo powiedziane ze pozniej to bylo gdzies kolo 4.30 ale nie jestem pewna
|
#3896 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o 4:30 ojczym Iwony słyszał jak pod blokiem rozmawiała z koleżanką. Koleżanka zeznała, że rozmawiały przez telefon, a nie twarzą w twarz. Ale to nie jest potwierdzone, możliwe że dziennikarze coś pokręcili |
|
|
|
|
#3898 |
|
Raczkowanie
|
facet miał takie powody, żeby wywalić ręcznik do rowu:
1) mógł pomyśleć, że ktoś zaraz go zczai i będzie krzyczeć, że tam idzie gwałciciel, a wiedział, że na ręczniku jest jego sperma i nie chciał trzymać takiego dowodu w ręce(poza tym ręcznik mógł służyć do duszenia a to tak jak nóż czy broń - każdy się pozbywa tego jak najszybciej) 2) niosąc ciało, jej buty, ręcznik - po prostu "nie mógł się zabrać z tym wszystkim", stwierdził, że ręcznika nie potrzebuje i jak ktoś napisał, nie pomyślał o badaniach dna. 3)czasem psychole mają takie coś, że mają pewien rytuał na wykonywanie takich zbrodni, atakuje, gwałci, później sobie wyciera co trzeba itd. jeśli to był jakiś pedant. ew się pozbywa ręcznika |
|
|
|
#3899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz znowu mówią o Iwonie i znalezionym ręczniku - ręcznik był w stanie rozkładu, więc są przypuszczenia, że mógł on tam leżeć dłużej niż 2 tyg. ![]() A przecież jeszcze kilkanaście minut temu podali, że przeczesali ten teren dokładnie i jeszcze kilka dni temu tego ręcznika tam nie było ![]() Już nic nie rozumiem
|
|
|
|
|
#3900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie..ale teraz w tvn24 mówiłi, ze recznik był w rozkładzie..i ze nie wiadomo czy tak powinien wygladac recznik po 2ch tygodniach..
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
.
No przecież ktoś musiał go widzieć - nawet jeśli jest obcokrajowcem