Brzuszki juz widoczne mamy,pierwsze kopniaki odczuwamy-mamuśki listopadowo-grudniowe - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-02, 09:41   #2551
Aliszcze
Zakorzenienie

Dot.: Brzuszki juz widoczne mamy,pierwsze kopniaki odczuwamy-mamuśki listopadowo-grud

witam ja jeszcze w pizamie ale lecę się umyć i przebrać dziś zaczęłam 20 tc, no ale ruchów wciąż brak, coś tam jakieś czasem dziwne rzeczy czuję, ale czy to dziecko czy jelita to nie wiem

ciekawe, co u Weronisi, jak jej pobyt w Polsce teraz przynajmniej takich upałów nie ma

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 09:46   #2552
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980
Dot.: Brzuszki juz widoczne mamy,pierwsze kopniaki odczuwamy-mamuśki listopadowo-grud

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Nie nadrabiam wczorajszego dnia, bo nie mam sily

Mila25 super zakupy

Ja sie juz nie moge doczekac wizyty, a to jeszcze 2 tygodbie bedziemy nagrywac, i moze poznamy co tam u mnie mieszka za stworek.

U mnie porod rodzinny jest darmowy, zzo nie ma mozliwosci nawet kupienia, a sal jendooosbowych chyba nie ma nawet.
Jesli ktoras para ma ochote moze po porodzie kupic cegielke na oddzial. Dzieki tym cegielkom wyremontowano i wyposazono na nowo juz porodowke
hej Kliwia - oczekiwanie jest ciezkie ale oplacalne hehe sam teraz czekam na usg 3d i nie mozemy sie doczekac

no i wlasnie - jesli cegielka jest z serca to super ale inaczej sie do tego podchodzi kiedy jest to poprostu przykrywka i innej opcji na rodzinny porod nie ma...

uciekam juz - milego dnia wam zycze buzka
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 09:46   #2553
Vcelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
witam ja jeszcze w pizamie ale lecę się umyć i przebrać dziś zaczęłam 20 tc, no ale ruchów wciąż brak, coś tam jakieś czasem dziwne rzeczy czuję, ale czy to dziecko czy jelita to nie wiem

ciekawe, co u Weronisi, jak jej pobyt w Polsce teraz przynajmniej takich upałów nie ma
Aliszcze coś ten Twój maluszek ospały jest, ale pewnie jak zacznie się ruszać to nie da Ci spokoju. Ja wsłuchiwałam się jakiś smyrnięć, bulgotania, "puszczania" baniek...a mój bobasek od razu zaczął mnie kopać i to tak, że w pierwszy dzień nawet mąż poczuł

Co do upałów to u nas jest dziś masakrycznie gorąco.

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 10:11   #2554
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Dzień Dobry!

Pelnia, Gustawek, kliwia - dziękuję za odpowiedź. Porównam sobie z tym co oferują w naszych szpitalach. Z płatnych opcji, o których wspominacie zależy mi tylko na porodzie rodzinnym. A to zdecydowanie powinno być nieodpłatnym standardem.

Niestety i mnie dopadają "uroki" ciąży. Wczoraj mąż znalazł na piersi od dołu rozstęp - bardzo dyplomatycznie powiedział mi o jednym. Ja lusterko w rękę a tam całe mnóstwo małych rozstępów. I żadna oliwka nie pomogła, bo smaruję się regularnie. Dodam, że nie swędziało mnie a i rozmiar nie zmienił się drastycznie bo z A na B. Załamka.
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 10:13   #2555
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vcelka Pokaż wiadomość
Aliszcze coś ten Twój maluszek ospały jest, ale pewnie jak zacznie się ruszać to nie da Ci spokoju. Ja wsłuchiwałam się jakiś smyrnięć, bulgotania, "puszczania" baniek...a mój bobasek od razu zaczął mnie kopać i to tak, że w pierwszy dzień nawet mąż poczuł

oj ospały, ospały, no nic, za 2 tygodnie mam usg połówkowe, to może pogonię małą Asię do większych ruchów moja gin mówiła, że i dopiero w 22 tc można zacząć dopiero cos czuć, także mam się nie martwić

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 10:36   #2556
MILA25*
Wtajemniczenie

Cytat:
MILA25 super ciuszki i przewijak bardzo mi się podoba - gdzie kupiłaś i za ile ?
Patrycja_2708 na skurcze to tylko magnez, mnie w ciąży zapał tylko jeden skurcz, że myślałam że padnę tak bolało. Ja mam dziś 24tyd+1dz a dzidzię czuję od 6 tygodni - bardzo intensywnie mnie kopie.
Przewijak jak i wanienkę ze stelażem kupiłam u mnie w Wolsztynie.
W małym sklepiku dla dzieciaczków. Za przewijak dałam 46 zł.

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:

A u mnie zimno Zero słońca i wiaterek wieje. Mąż zaczął dzisiaj
dwutygodniowy urlop.

Moje małe to najczęściej rozpychają się jedna w jedną stronę brzucha a druga po chwili w drugą. Gilgoczą często i pukają. Takich mocniejszych poruszeń miałam dopiero kilka.
MILA25* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 10:37   #2557
rptrbj1978
Rozeznanie

słyszłam ze fajne łozeczka sa z dwoma wyjmowanymi szczebelkami.
rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 10:38   #2558
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Kootekk, ale fajnie z tą kasą Miło z rodziców strony

Anecka, mnie oba sutki sterczą prawie cały czas, straszne to jest Miękki stanik jaki noszę oczywiście tego nie ukrywa
Hehehe ja chodze juz tylko w stanikach kapielowych mieciutkich oczywiscie bez fiszbin bo w ogole nie lubie nic z fiszbinami. Choc od paru dni bez stanika chodze znow.

No i nie wiem dalej co to rozstepy no obym sie nie dowiedziala na wlasnej skorze. Niczym sie nie smaruje na piersiach, raz na tydzien jak mi sie przypomni to brzuch nawilzajacym balsamem.

Wlasnie zjadlam paczka i bulke z budyniem na sniadanie.. nie zdarzylam juz na badania to jutro zrobie. Nietsety w aptece z 30 minut sie wystalam na dodatek nie bylo 75g glukozy to wzielam 100 to mam nadzieje ze mi odmierzą Jutro pojdę na kłujonko.

aa co do lozeczek to teraz coraz bardziej sie zastanaiam nad tym co pozniej moze sluzyc wiekszemu dziecku, to jednak chyba dobry pomysl?

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-08-02 o 10:39
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 10:38   #2559
kliwia
Zakorzenienie

Joanna od dolu piersi to pol biedy wyblakna potem i nie beda sie rzucaly w oczy
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 10:39   #2560
Gustawek
Rozeznanie

heloły
Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
DZIEŃ DOBEREK
[...]
DZIEWCZETA jakie znacie miejsca internetowe gdzie sprzedaje sie ciuchy etc... poza allegro [...]
gumtree, ale tam nie ma takich zabezpieczeń jak na allegro itp.serwisach aukcyjnych.
Gustawek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 10:42   #2561
sanderinka
Zakorzenienie

czesc
ja musze skoczyć do szpitala i sie dowiedziec co i jak

mdli mnie a juz myślałam, że sie skonczyło

kootekk gratki 29 tc

u mnie dziś okropnie gorąco

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-02, 10:48   #2562
Gustawek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Joanna131 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry!

[...]Niestety i mnie dopadają "uroki" ciąży. Wczoraj mąż znalazł na piersi od dołu rozstęp - bardzo dyplomatycznie powiedział mi o jednym. Ja lusterko w rękę a tam całe mnóstwo małych rozstępów. I żadna oliwka nie pomogła, bo smaruję się regularnie. Dodam, że nie swędziało mnie a i rozmiar nie zmienił się drastycznie bo z A na B. Załamka.
Też się musze dokładnie obejrzeć z lusterkiem. Niestety tak to podobno jest z rozstępami że jak mają się zrobić to się zrobią choćby się nie wiem ile i czym smarować

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
[...]aa co do lozeczek to teraz coraz bardziej sie zastanaiam nad tym co pozniej moze sluzyc wiekszemu dziecku, to jednak chyba dobry pomysl?
a jak wygląda takie łóżeczko? możesz dać jakiś link bo chyba przegapiłam ten temat

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
słyszłam ze fajne łozeczka sa z dwoma wyjmowanymi szczebelkami.
dwoma albo trzema, ja mam upatrzone takie, ale to chyba wszystkie mają,żeby większe dziecko mogło sobie samo wychodzić.Wolałabym takie gdzie można potem zdemontować jeden boczek.
Stary 2010-08-02, 10:50   #2563
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Joanna od dolu piersi to pol biedy wyblakna potem i nie beda sie rzucaly w oczy
Dziękuję za pocieszenie. Obawiam się jednak, że skoro zaczęły się robić na piersiach to znaczy, że mam do tego tendencję. Na razie brzusio piękny i gładkie a jak będzie za kilka miesięcy?
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 10:56   #2564
Gustawek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
dzien dobry

dzisiaj wstałam o 4 (!) byłam siku i mały zaczął kopac tak mocno ze juz miałam po nocce, a na dodatek taka głodna sie zrobiłam ze poszłam do kuchni i wpierniczylam pol kosza nektaryn

dzisiaj na suwaczku mam rowny 28tc (to chyba znaczy ze skonczony nie? i zaczynam 29 )
ale jaja

de ja tez draapie sie w miejscach publicznych, of course udaje ze sie nie drapie a tek przedramieniem ocieram sie o piers i jest git
nooo chyba tak bo ja zaczynam 28 a mam tp kilka dni po Tobie szok jak to zleciało ale teraz pewnie będzie nam się czas dłużył do października, podobno ostatni trymestr najbardziej "się wlecze"

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
czesc
ja musze skoczyć do szpitala i sie dowiedziec co i jak

mdli mnie a juz myślałam, że sie skonczyło

kootekk gratki 29 tc

u mnie dziś okropnie gorąco
u mnie też, a muszę jechac po wyniki morfologii a potem na wizytę ja chcę żeby już był październik no może wrzesień
Stary 2010-08-02, 10:57   #2565
Ishka
Zadomowienie

Witam wszystkie kobietki

U nas dzisiaj od samego rana grzeje słonko a ja korzystam i wyprałam ubranka małego tzn juz to drugie pranko i potem tylko prasowanko i pochowam do szafki zeby czekało na Juniora chyba puszcze zaniedlugo drugą prale z rozkiem i wiekszymi ubrankami na potem bo trza wykorzystać slonko i to ze mi sie dzis chce sterczeć przed deską do prasowania przebrałam wczoraj te rzeczy i powiem ze nie mam np jeszcze rajstopek jakiś długich dołow np do bodów i bluzeczek mi brakuje trochu chyba po 1-2 sztuki tego dokupie i nie mam zbyt ładnych tych rzeczy do szpitala np...bo mam wszystko prawie uzywane eh...no juz trudno...i tak mysle te doświadczone mamy co mam naszykować do szpitala dla takiego szkraba i na wyjscie z niego...jak ja rodze w październiku...??
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-02, 10:59   #2566
Gustawek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MILA25* Pokaż wiadomość
[...]Moje małe to najczęściej rozpychają się jedna w jedną stronę brzucha a druga po chwili w drugą. Gilgoczą często i pukają. Takich mocniejszych poruszeń miałam dopiero kilka.
dobrze że się nie biją
Stary 2010-08-02, 10:59   #2567
kretencja
Zakorzenienie

Witam się i ja
W Łodzi dziś dosyć duszno, ale nie ma tak potwornego upału jak dwa tygodnie temu Za parę minut wybieram się z Tatą na mały spacer. Wczoraj wrócił od swojej siostry z Niemiec i przywiózł mi po paczce orzechów - brazylijskich i pekan Uwielbiam

Joanna, nie martw się rozstępami, zwłaszcza jak są od dołu piersi. Ja gdzieś w wieku 18 lat dostałam strasznych właśnie na biuście i to na wierzchu, bo mi po pigułkach cycki urosły. Obecnie mam tylko bardzo jasne ślady. Ideału nie ma, ale na pewno nie rzuca się to w oczy. No i osobie, która głównie ogląda mój biust, w ogóle one nie przeszkadzają Mój mąż zawsze uwielbiał moje piersi niezależnie od rozmiaru (a miewałam już różne ), wręcz nauczył mnie je lubić
No, zbieram się, bo Tata już czeka

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 11:00   #2568
Anecka
Zakorzenienie

Gustawek, ktoras z dziewczyn wczesniej podawala linki, wlasnie suzkam na all ale nie wiem jak znalezc te lozka
\
mam np

http://allegro.pl/item1156716847_2w1...da_140_70.html
http://allegro.pl/item1158444794_2w1...ys_140x70.html

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-08-02 o 11:04
Stary 2010-08-02, 11:01   #2569
Gustawek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
[...]ciekawe, co u Weronisi, jak jej pobyt w Polsce teraz przynajmniej takich upałów nie ma
coś ona nas zaniedbuje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-02, 11:07   #2570
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość
Witam wszystkie kobietki

U nas dzisiaj od samego rana grzeje słonko a ja korzystam i wyprałam ubranka małego tzn juz to drugie pranko i potem tylko prasowanko i pochowam do szafki zeby czekało na Juniora chyba puszcze zaniedlugo drugą prale z rozkiem i wiekszymi ubrankami na potem bo trza wykorzystać slonko i to ze mi sie dzis chce sterczeć przed deską do prasowania przebrałam wczoraj te rzeczy i powiem ze nie mam np jeszcze rajstopek jakiś długich dołow np do bodów i bluzeczek mi brakuje trochu chyba po 1-2 sztuki tego dokupie i nie mam zbyt ładnych tych rzeczy do szpitala np...bo mam wszystko prawie uzywane eh...no juz trudno...i tak mysle te doświadczone mamy co mam naszykować do szpitala dla takiego szkraba i na wyjscie z niego...jak ja rodze w październiku...??
hej ISha moze cos bym mogla odpowiedziec Ci ale nie mam pojecia jak abedzie pogoda?????????????
Stary 2010-08-02, 11:08   #2571
Gustawek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość
Witam wszystkie kobietki

Ishka, ja też do szpitala biorę używane ubranka, czytałam ze zdarza się że w niektórych szpitalach giną bo położne jak przebierają dzieci to wrzucaja do jakiegoś zbiorczego kosza do prania na ubranka szpitalne.Nie wiem jak jest u mnie ale tych fajniejszych ubranek nie biore do szpitala.Na wyjście to na pewno trzeba mieć jakiś kombinezon, a co poza tym dla maluszka to chyba warto spytać w szpitalu bo co "kraj to obyczaj"
Anecka, dzięki za linki, fajne te łóżeczka, jakbym miała więcej miejsca to bym takie na pewno kupiła zwąłszcza że wcale nie jest wiele droższe od takiego 120x60, ale my się będziemy na razie gnieździć w naszej malutkiej sypialni gdzie wejdzie tylko niemowlęce łóżeczko, szkoda.

Edytowane przez Gustawek
Czas edycji: 2010-08-02 o 11:13
Stary 2010-08-02, 11:08   #2572
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Witam się i ja
W Łodzi dziś dosyć duszno, ale nie ma tak potwornego upału jak dwa tygodnie temu Za parę minut wybieram się z Tatą na mały spacer. Wczoraj wrócił od swojej siostry z Niemiec i przywiózł mi po paczce orzechów - brazylijskich i pekan Uwielbiam

Joanna, nie martw się rozstępami, zwłaszcza jak są od dołu piersi. Ja gdzieś w wieku 18 lat dostałam strasznych właśnie na biuście i to na wierzchu, bo mi po pigułkach cycki urosły. Obecnie mam tylko bardzo jasne ślady. Ideału nie ma, ale na pewno nie rzuca się to w oczy. No i osobie, która głównie ogląda mój biust, w ogóle one nie przeszkadzają Mój mąż zawsze uwielbiał moje piersi niezależnie od rozmiaru (a miewałam już różne ), wręcz nauczył mnie je lubić
No, zbieram się, bo Tata już czeka
nigdy nie jadlam pekana ale już zaczynam myśleć o kukurydzy
Stary 2010-08-02, 11:10   #2573
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

kotek, gratuluje 29 tygodnia

a mnie w nocy pobolewa brzuch i jakos tak niewygodnie mi juz spac, cos mnie ciagnie po bokach - zrobilo mi sie w ogole mnostwo zyl po bokach brzucha- tez tak macie?

Ciezko mi jakos na brzuchu i ogolnie czuje sie jak slonik
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 11:16   #2574
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez Joanna131 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry!

Pelnia, Gustawek, kliwia - dziękuję za odpowiedź. Porównam sobie z tym co oferują w naszych szpitalach. Z płatnych opcji, o których wspominacie zależy mi tylko na porodzie rodzinnym. A to zdecydowanie powinno być nieodpłatnym standardem.

Niestety i mnie dopadają "uroki" ciąży. Wczoraj mąż znalazł na piersi od dołu rozstęp - bardzo dyplomatycznie powiedział mi o jednym. Ja lusterko w rękę a tam całe mnóstwo małych rozstępów. I żadna oliwka nie pomogła, bo smaruję się regularnie. Dodam, że nie swędziało mnie a i rozmiar nie zmienił się drastycznie bo z A na B. Załamka.
JOANNA tak wlasnie z nimi jest... widocznie masz tendencje - z ciekawosci masz jasna - blada skore i piegi??
ja niestety mimo PHARMACERISU i oliwek i masci innych mam z 1.c. brzuch jak malza - tak bardzo wylany w rozstepy - tż to neio przeszkadza a ja powoli zaczynam sie porzwyczajac, choc nie jest latwo - dl anaszych pociech dla ich zycia warto poswiecic swa skore ktora i tak umrze i nie jest nic warta patrzec duchowo...
ale o stroju kapielowym dwuczesciowym zaomniec moge no i zaczely mi sie w tej c. robic na udach mimo ze smarowanie wciaz trwa z dnai na dzien... nawet oliwa...
niektore z nas ciezarnych tak maja inne szczyca sie gladkoscia ehhh
Stary 2010-08-02, 11:16   #2575
Anecka
Zakorzenienie

irin ja tez sie czuje ociezala, choc nie wygladam, ale ruchy mi sie spowolnily tzn nie moge juz isc szybko.. ja mam na ogol normalnie szybkie tempo chodzenia, a teraaz spacerowy krok i strasznie mnie to denerwuje bo czasami czuje jakbym stala w miejscu

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-08-02, 11:18   #2576
margaryt
Rozeznanie

Cześć dziewczyny.
Możecie polecić jakieś staniki na wciąż powiększający się biust ciężarnej. Może od razu zainwestować w taki do karmienia?
margaryt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 11:20   #2577
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez Gustawek Pokaż wiadomość
Ishka, ja też do szpitala biorę używane ubranka, czytałam ze zdarza się że w niektórych szpitalach giną bo położne jak przebierają dzieci to wrzucaja do jakiegoś zbiorczego kosza do prania na ubranka szpitalne.Nie wiem jak jest u mnie ale tych fajniejszych ubranek nie biore do szpitala.Na wyjście to na pewno trzeba mieć jakiś kombinezon, a co poza tym dla maluszka to chyba warto spytać w szpitalu bo co "kraj to obyczaj"
Anecka, dzięki za linki, fajne te łóżeczka, jakbym miała więcej miejsca to bym takie na pewno kupiła zwąłszcza że wcale nie jest wiele droższe od takiego 120x60, ale my się będziemy na razie gnieździć w naszej malutkiej sypialni gdzie wejdzie tylko niemowlęce łóżeczko, szkoda.
mi na szczescie nie zginelo ani jedno ale przed kapiela sama rozbieralam maluszka a pielegniarki przed wizyta owijaly tylko w pieluchy by szybciej lekarze mogli zbadac potem jak matka chciala sama ubierala...
i to samo na wieczor przed kapiela...

GLOWA MNIE BOLI znowu

KOOTKU gratuluje to juz prawie 30
Stary 2010-08-02, 11:22   #2578
kootekk
Zakorzenienie

ee tam bedziecie oglądać rozstepy... ja tam wole nie widzieć bo pomomo smarowania jak sie maja zrobić to itak się zrobia wiec co za roznica

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 11:24   #2579
Gustawek
Rozeznanie

Margaryt, ja już noszę takie do karmienia
Irsin, ja muszę w nocy sobie podpierać brzuch kołdrą albo poduszką, inaczej nie usnę tak mi ciąży i ciągnie. Żyły też mam a w ogole to chcę już rodzić tzn żeby był już październik
Stary 2010-08-02, 11:27   #2580
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
irin ja tez sie czuje ociezala, choc nie wygladam, ale ruchy mi sie spowolnily tzn nie moge juz isc szybko.. ja mam na ogol normalnie szybkie tempo chodzenia, a teraaz spacerowy krok i strasznie mnie to denerwuje bo czasami czuje jakbym stala w miejscu
Mi czesto tez leci cos z rak, jestem powolna i jakas taka niezreczna

spoko, za 2 miesiace bedzie jeszcze gorzej
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości