Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-02, 10:07   #1741
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ejjj nawet tak nie mow.. bede plakac i tesknic

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć
Ja już w pracy po urlopie. I do tego jeszcze rano zaspałam i dopiero co wpadłam do biura. Rety...jak mi się nie chce wracać do rzeczywistości....buuuu
buuu szara rzeczywistosc? mysle ze wizaz ci ten czas jakos oslodzi

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
No to ja poproszę .... duuużooo
No a mój mąż wymyślił, że mam się obciąć na krótko. Teraz mam włosy takie za ramiona. Hmm, metamorfoza będzie ogromna, ale chyba się skuszę. On teraz na 2 dni wyjeżdża na delegację (niestety) więc może do środy się obetnę... zobaczymy na ile mi starczy odwagi
poszlo na priw jak sie obciachasz to poa fotki
no i czekam na te z pobytu

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martucha opis dania brzmi lepiej niz jego foto mm slinka mi leci.
no bo moj telefon robi kijowe fotki bez kolorow buu dlatego niewrzucalam ale pyszneeee bylo uwielbiam jak on gotuje

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Marta dzięki Oj tak, do mamy robię sie coraz bardziej podobna
A ja nie mam książeczki sanepidowskiej nawet na praktyka od nas nie wymagali. Ale mam w planach ją zrobić

ooo to napisz potem jak tam wózek, jak sie prowadzi itp.
szkoda ze nie wymienili faktury.. napisze jak wozek napisze a co do ksiazeczki to zrob bo teoretycznie (czysto teoretycznie) nie mozesz byc z dziecmi puki jej nie masz.. ale u nas na praktykach tez o dziwo nie wymagali

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki
to mi się zaczął drugi rok małżeństwa
oby byl jeszcze lepszy niz ten 1

Cytat:
Treść usunięta
pokaaaaaaaaaaaa

Cytat:
u nas ladnie bylo rano, teraz sie mgli i chmurzy, zapowiadali 27stopni i burze
u nas gorrrraco slonce swieci

a co do wozka to wypakowalam czesc ale nie mam sily czekam na meza to jest tak zapakowane ze szok... z 2 pudel wyciagnelam tylko jedno i odkrylam gondolke spiworek i do siedziska kilka rzeczy no ale juz nie mam sily na reszte, z tego co widze wsyztko jest ok wozek w swietnym stanie gondolka swietna czysciutka spiowerk itd tez zobaczymy jak reszta no i kolorek niebieskii bez przebarwien
Stary 2010-08-02, 10:13   #1742
SSR
Zadomowienie

GG do SSR
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI

Hejka, wróciłam z pracy, pospałam trochę, trochę posiedziałam w kibelku i teraz nie wiem co mam ze sobą zrobić. Chyba znów pójdę spać
Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
SSR ale Ty teraz nie możesz pracować na noce !!!
No niby tak, ale ja mam umowę zlecenie i nie obejmuje mnie kodeks pracy. Musiałabym przynieść zaświadczenie od lekarza a wtedy to bym już sierpniu tam nie pracowała. I tak mam umowę tylko do 7 września to jakoś dam radę. Na kilku aparatach już nie pracuję, bo szkodliwe, więc i tak mam teraz luzy.
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
A co sie stało ze tak zle sie czujesz ??
Zaciążyłam i walczę z urokami ciąży

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
super wiadomość, gratulacje:ju pi: który to tydzień, okres ci się spóźniał czy miałaś jakieś inne objawy? fajnie że dołączasz do kolejnych przyszłych mamuś
Wogule to mnie przewiało gdzieś wczoraj i strasznie boli mnie szyja, 35 stopni na dworze a ja w apaszce chodzę. Ta noc nie należala do przyjemnych z powodu mojej szyi.
Dzięki tydzień już 7, bo w zeszły poniedziałek był 6 to chyba dobrze liczę
A z tą moją fasolką to było tak: za siedmioma górami...... Kiedyś już Wam pisałam, że mam pcos (policystyczne jajniki), no i rozwalone hormony. Cykle miałam od 30 do 90 dni więc nawet nie wiesz kiedy jest owu. Ale jakoś tak się stało, że ostatnio były 34-39dniowe cykl i jak w ostatnim cyklu wybiła liczba 39 a @nie było, piwo przestało smakować i chciałam jeść 24h tylko słodycze to zrobiłam test i jest dzidzia No i objawy jeszcze to wieie piersi i bóle skurcze tak jak na @ w dole brzucha.
A Ty lecz ten kark i uważaj, żeby Cię powtórnie nie przewiało.
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Wróciłam

Ale poczytam jutro, bo dziś padam na mordkę

Super, że jesteś
Cytat:
SRR super, że jesteś znowu z nami!
.
dzięki

Cytat:
cześć

Nie było mnie prawie 2 dni Ale juz was lekko przeleciałam

No wiec dziś jedziemy starać się oddac te rzeczy łazienkowe. Płytek jak już wspominałam nam nie przyjmą, więc może jak kupimy mieszkanie do remontu to się przydadzą, a jak nie to nie wiem.... I dziś oddamy jej całą kasę.

BYłam na tym weselu (potem wgram zdjęcia to wam od razu kolor włosów pokarzę). Ale powiem wam, że jedna wielka lipa Non stop disko polo grali i to z podkładem muzycznym w stylu :umcy, umcy" i takie dudnienie, że nie wiadomo jak było przy tym tańczyc i do tego na całe wesele, była tylko jedna wolna piosenka Jedzienie tez porażka.... jakies takie wymyslne np. jedno danie głównie: mała pieczarka z mięsem mielonym+ muszelka makaronowa z mięsem mielonym (wszystko na jednego gryza) i... na to garść chipsów sypnieta. Myslelismy, że komuś się to usypało, ale potem patrzymy a każdy tak dostaje hehe

Tesciowa na weselu powiedziała, że ładnie wyglądam a wczoraj dzwoniła i składała nam życzenia z okazji pierwszej rocznicy ślubu Wiec nie wiem już o co chodzi.... chyba jej gniew przechodzi

Co do rocznicy ślubu (wczorajszej) to było bardzo fajnie, do tego stopnia, że dziś ledwo z męzem chodzimy. Zaczelismy swiętowac po powrocie z wesela o 3 nad ranem gorącym seksem (przez remont były non stop kłótnie, wiec od dłuższego czasu się nie kochaliśmy). Wczoraj pobudka o 10 i do 11 znowu seksik Wstalismy, wyszykowalismy się. Mąz jak zwykle pojechal na basen a ja do babci i dziadka (którzy pojechali na działkę na grilla) Wiec posiedziałam z nimi do 14, najadłam się, babcia wypiła ze mną 2 kieliszki wódki (własnej roboty, wiec siekiera). Pojechałam o 14 z męzem do domu na F1 i do tego piwko, potem obiad. O 17.15 (akurat jak rok wcześniej mówilismy przysięge, rodzice wpadli do nas z szampanem I kazdy wypił po 2 kiliszki - bardzo ans tym zaskoczyli) a potem poszlismy na długi spacer i chodzilismy tak do 20. Potem mąż zaprosił mnie na pizzę i piwko wrócilismy do domku po 21 i już byłam tak ładnie wstawiona że prawie od razu zasnęłam
Tak własnie myślałam. Czyli w takim razie wychodzi na to, że jesli dostanę pracę to starania znowu z męzem musimy przełożyć, jesli jej nie dostanę, to za miesiąc się zaczynamy starać o dziecko.
Bez sensu taki wybór, ale co zrobic. Szkoła - praca marzeń, dziecko - marzenie. ech....
No to niezłe to wesele było. Ale swoją drogą ładnie Ci w tych ciemnych włoskach
Teściowa już mięknie, to dobrze, ale niech nie myśli, że można Was ugłaskać.
No i rocznica pierwsza klasa
Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
A ja miałam skoczyć do sklepu ale okazało się że tż wiął portfel i całą kasę i muszę teraz na niego czekac aż wróci, wkurza mnie jak tak robi bo często wyciąga mi kasę z portfela i sobie jedzie a ja potem nie mam ani grosza jak czegoś potrzebuję
Rany, to niech Ci zostawia przynajmniej kartę bankomatową.
Cytat:
Ale za to zlowilam wlasnorecznie, i wyciagalam splawik z kilku ryb, co prawda w stawie wiec braly jak glupie, ale frajda byla

W sobote i niedziele robimy parapetowke w sobvote dla znajomych a w niedziele dla rodzinki. "D
Tesciowa juz zapowiedziala ze mam sobie cos kupic i ona z tym przyjdzie i odda pieniazki [no to sobie wymyslilam zegar do jadalni ]
I co fajnie się ryby łowi? Ja to robię całe życie A i wyjmowałaś z rybich pyszczków haczyki a nie spławiki.
Udanej parapetówy i pokaż ten zegar do jadalni

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 10:17   #1743
india83
Zakorzenienie

hejka!

u mnie znowu pochmurny dzien szkoda... niestety nie ma czasu nadrabiac. dopiero wstałam, ale juz słyszze jak mezus przygotowuje sniadanko. zaraz wyruszamy na zakupy mimo, ze na razie pogoda nie dopisuje jest fajnie i odpoczywam

martucha ja jestem z 3go

atomufka za duzo pisania, przy okazji opowiem o tym spoznieniu.
Stary 2010-08-02, 10:19   #1744
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 10:19   #1745
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję

U nas też dziś śliczna pogoda, aby na weekend tez taka była
Ja też chce żeby była ładna pogoda na weekend bo moja ciocia nas zaprosiła do swojego domku drewnianego nad jeziorem koło Bytowa

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 10:22   #1746
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

SSR długo się o dzidzie staraliście??

To skoro jestes w ciązy, to pewnie ci już tej umowy po 7 września nie przedłuzą?? Choć w sumie będziesz wtedy w 11 czy 12 tygodniu to może

Dziękuję, ciesze się że kolorek się podoba

Rosi fajna fryzurka

Aniu ooo tez się będziesz urlopować

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 10:23   #1747
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:

Mi też co porabiałaś wczoraj??
rocznicę we dwoje obchodziliśmy w sobotę na obiadku
a wczoraj rano mieliśmy zamówiona mszę w kościele w którym braliśmy ślub, potem zamówiliśmy obiad dla rodziny a potem jeszcze na chwilę na miasto
po powrocie do domu zasnelam zaraz bo w sobote bylismy na ognisku do 4 i mialam mega kacora
Stary 2010-08-02, 10:23   #1748
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
martucha ja jestem z 3go
wiem sprawdzilam na nk

Cytat:
Treść usunięta
hmm no jako namiastka niech bedzie... no ale.. fajnie wyglada taka lekka

nie dalam rady zerzarlo mnie od srodka wyciagnelam wszytko ale nie skladam bo nie chce nic popsuc niech jest na tz ogolnie to wszytko jest ok i sie zgadza jak zlozymy to powiem na 100% ale nigdzie nie widze parasolki.. jest wszystko spiworki forkie moskitiery adaptery pompka ale nie ma parasolki....
Stary 2010-08-02, 10:25   #1749
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta może zapomnieli włożyć? Jak coś to niech doślą.

Stary 2010-08-02, 10:26   #1750
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Rosi wymigujesz się

Laski mąż dzwonił, że na 17 mamy przyjechać z tym sprzętem do łazienki (ponad 2 tys) i kierownik pomyśli czy nam przyjmie.
Powodzenia!

Cytat:
Treść usunięta
Czyli taka, tylko inna! Rossi, może jednak dasz się skusić na jakieś zdjęcie

SSR - GRATULACJE!!! Nie doczytałam wczoraj! Niech fasolka rośnie duża i zdrowa! Dbaj o siebie!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 10:27   #1751
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-08-02, 10:36   #1752
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia (nie) dziękuję. Jejku jeśli to przyjmą, to tylko z płytkami zostaniemy.

Rosi taka fryzurka gdzie nie trzeba nic układać jest najlepsza

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Zapomniałam wam napisać Jechaliśmy na to wesela , a ja zapomniałam wziąc tabletki anty (biorę o 21) Więc mówię mężowi aby mi przypomniał jak wrócimy do domu. A wiecie co on zrobił?? Wracamy ja poszłam zmyć makijaż do łazienki a ten sru do sypialni, przykrył mi gazetą te tabletki i leży w łózku. Weszłam, mąz się na mnie rzucił, wykorzystał i mówi "no to idziemy spać" (ja troszke wypiłam, wiec byłam mega senna - mąz nie pił nic bo wracał samochodem) i na śmierć zapomniałam o tych tabletkach. W koncu się w nocy budze - 4czy 5 była aby się napić i dopiero mnie tknęło, że tabletek nie wzięłam. Połknęłam i poszłam spac. rano mąż mnie obudził, znowu mnie wykorzystał i głaszcze mój brzuch i się uśmiecha. Wiec się go pytam co się stało a ten " żona jest nasza 1 rocznica slubu i chyba dziecko zrobiliśmy, bo ci specjalnie o tabletkach nie przypomniałem" Az mi gula stanęła w gardle jak musiałam mu powiedzieć, że w nocy ją połknęłam jak on spał...

Stary 2010-08-02, 10:36   #1753
kliwia
Zakorzenienie

SSR no teraz zobaczylam ze napisalam splawiki
frajda jest jak jest branie, a tak siedziec na jeziorze caly dzien i nie zlowic nic to nie na moja cierpliwosc

martucha parasolka to nie mala rzecz, bylo by ja widac z daleka. pisz do pani gdzie ta parasolka sie wciela, moze zapomniala wsadzic porpostu.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 10:42   #1754
martucha84
Zakorzenienie

Magda kliwia poczekam na meza i zlozymy caly wozek sprawdzimy czy wszystko jest ok zeby wrazie wpadki niepisac dwa razy ale wydaje mi sie ze jest ok stelaz obejrzalam super jest caly nie naprawiany kola tez kompletne pompka dziala moskitirea folia przeciwdeszczowa wszystko super.. dlatego nie bede robic jakiejs afery no chyba ze sie okaze ze cos jest nie tak ale niewydaje mi sie wiec po poludniu mysle ze bede pytac co sie stalo i zeby doslala

Cytat:
Treść usunięta
no napewno bo wyglada wlasnie tak fajnie lekko lubie takie fryzurki gdzie nietrzeba dodatkowych godzin spedzac przed lustrem
Stary 2010-08-02, 10:46   #1755
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość

Rany, to niech Ci zostawia przynajmniej kartę bankomatową.
mam swoją kartę ale co z tego jak mieszkam na wsi, tu mi się na nic nie przydaje bo w sklepie trzeba płacić gotówką.
A tak wogóle to GRATULUJE FASOLKI
No i kiedy kończycie remont? Bo ja chce fotki

Madzia super Ci w tym brązie

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 10:49   #1756
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

Madzia super Ci w tym brązie
Dziękuję

A co do kasy, to u nas jest tak, ze każdy ma coś w portfelu, ale kartę do bankomatu trzymam ja Lubie wszystko mieć pod kontrolą

Stary 2010-08-02, 10:53   #1757
atomufka
Zakorzenienie

dzien dobry
Witam w moj dlugi weekend a Wy juz od rana produkcja stron ide nadrabiac

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 11:04   #1758
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-08-02, 11:19   #1759
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć laseczki

Wszystkim dziewczynom które już są lub wyjeżdżają na urlop życzę udanego wypoczynku

Daysy nie smutaj sie ciągle bo przecież dzidzia też czuje że mama jest nie w sosie a rozstępy ma większość kobiet w ciąży lub po, taki urok.

Atomufka fajne to mieszkanie

Gucia super że urlop się udał, ja też bym chciała ale na razie brak kasy

Madzialenka nam zosatały płytki to też nie chcieli przyjąć ale powiedzieliśmy że całe wyposażenie u nich kupiliśmy więc dali się udobruchac i wzięli. No a u was niewiadomo jakie znajdziecie mieszkanie, w wielu jest łazienka do remontu więc może się przydają

A ja miałam skoczyć do sklepu ale okazało się że tż wiął portfel i całą kasę i muszę teraz na niego czekac aż wróci, wkurza mnie jak tak robi bo często wyciąga mi kasę z portfela i sobie jedzie a ja potem nie mam ani grosza jak czegoś potrzebuję
dzieki

Cytat:
Treść usunięta
bedziemy tesknic

Cytat:
Treść usunięta
A to jest juz bardzo krotkoAle ladnie

Cytat:
Gucia (nie) dziękuję. Jejku jeśli to przyjmą, to tylko z płytkami zostaniemy.

Rosi taka fryzurka gdzie nie trzeba nic układać jest najlepsza

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Zapomniałam wam napisać Jechaliśmy na to wesela , a ja zapomniałam wziąc tabletki anty (biorę o 21) Więc mówię mężowi aby mi przypomniał jak wrócimy do domu. A wiecie co on zrobił?? Wracamy ja poszłam zmyć makijaż do łazienki a ten sru do sypialni, przykrył mi gazetą te tabletki i leży w łózku. Weszłam, mąz się na mnie rzucił, wykorzystał i mówi "no to idziemy spać" (ja troszke wypiłam, wiec byłam mega senna - mąz nie pił nic bo wracał samochodem) i na śmierć zapomniałam o tych tabletkach. W koncu się w nocy budze - 4czy 5 była aby się napić i dopiero mnie tknęło, że tabletek nie wzięłam. Połknęłam i poszłam spac. rano mąż mnie obudził, znowu mnie wykorzystał i głaszcze mój brzuch i się uśmiecha. Wiec się go pytam co się stało a ten " żona jest nasza 1 rocznica slubu i chyba dziecko zrobiliśmy, bo ci specjalnie o tabletkach nie przypomniałem" Az mi gula stanęła w gardle jak musiałam mu powiedzieć, że w nocy ją połknęłam jak on spał...
hmm Twoj Tz to chyba juz bardzo chce dziecka

Madzia a te wlosy pod swiatlo to masz takie rudawe Czym robilas?castingiem?

szafa

Stary 2010-08-02, 11:22   #1760
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-08-02, 11:30   #1761
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

hmm Twoj Tz to chyba juz bardzo chce dziecka

Madzia a te wlosy pod swiatlo to masz takie rudawe Czym robilas?castingiem?
Oj bardzo

Tak, tak castingiem. Powiem ci, że na takim kolorze jak na zdjęciu mi zależało. Wiec mam nadzieję, że jak jeszcze je kilka razy umyję to będę takie miała nie tylko na świetle dziennym Choc ja teraz eksperymentuje i za każdym razem inny kolor kupuję

Stary 2010-08-02, 11:50   #1762
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Oj bardzo

Tak, tak castingiem. Powiem ci, że na takim kolorze jak na zdjęciu mi zależało. Wiec mam nadzieję, że jak jeszcze je kilka razy umyję to będę takie miała nie tylko na świetle dziennym Choc ja teraz eksperymentuje i za każdym razem inny kolor kupuję
ja po castingu stracilam polowe wlosow i kolor wyszedl mi smolisto - czarny -przez rok czasu schodzil mi z wlosow wiec tej farbie mowie nie Teraz trafilam na idealny braz farba clairol ,zimny odcien wiec nie ma mowy o rudej poswiacie.Nie przeszkadza Ci to wlasnie?

A mi dziewczyny tak wlosy zaczely wypadac ze szok nie wiem czy to od farbowania jest mozliwie? czy mam za malo witamin.

szafa

Stary 2010-08-02, 12:00   #1763
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Atomufka ja castingiem już 5 raz włosy farbowałam. I jestem z tej farby bardzo zadowolona. Dlatego tez na razie z blondu zrezygnowałam, bo po rozjaśnianiu włosy mi się bardzo pogorszyły, teraz nie farbuję z amoniakiem, nie rozjaśniam i czekam aż wrócą do normalności a wtedy za jakiś czas znowu wrócę do blondu

Casting sobie bardzo chwalę, włosy nie są takie sianowate jak kiedyś, nie wypadają tak bardzo. Kolor schodzi równomiernie (tzn nie ma odrostów, tylko jakby cały się zmywa i powoli rozjaśnia).

Stary 2010-08-02, 12:09   #1764
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
ja po castingu stracilam polowe wlosow i kolor wyszedl mi smolisto - czarny -przez rok czasu schodzil mi z wlosow wiec tej farbie mowie nie Teraz trafilam na idealny braz farba clairol ,zimny odcien wiec nie ma mowy o rudej poswiacie.Nie przeszkadza Ci to wlasnie?

A mi dziewczyny tak wlosy zaczely wypadac ze szok nie wiem czy to od farbowania jest mozliwie? czy mam za malo witamin.
Ja też farbuję castingiem, ale ja kupuję hebanową czerń, więc nie przeszkadza mi to, że są czorne Natomiast jest to najlepsza farba jaką miałam, bo przede wszystkim jest to krem na 24 mycia (teoretycznie) i nie niszczy tak włosów, a po drugie rewelacyjnie zmywa się ze skóry, a do tego bardzo dobrze kryje i długo się trzyma. Na razie jest to mój numer 1.

Atomufka kup sobie jakieś witaminy i zobaczysz czy będzie lepiej. Ewentualnie tą odżywkę WAX, mi niesamowicie pomogła.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 12:09   #1765
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Atomufka ja castingiem już 5 raz włosy farbowałam. I jestem z tej farby bardzo zadowolona. Dlatego tez na razie z blondu zrezygnowałam, bo po rozjaśnianiu włosy mi się bardzo pogorszyły, teraz nie farbuję z amoniakiem, nie rozjaśniam i czekam aż wrócą do normalności a wtedy za jakiś czas znowu wrócę do blondu

Casting sobie bardzo chwalę, włosy nie są takie sianowate jak kiedyś, nie wypadają tak bardzo. Kolor schodzi równomiernie (tzn nie ma odrostów, tylko jakby cały się zmywa i powoli rozjaśnia).
No wlasnie sie dziwie ,bo ta farba ma tyle pozytywnych opinii na necie a mi zrobila masakre na glowie.Ale to wszystko chyba zalezy od rodzaju wlosow.

Zakochalam sie w tych torebkach:
http://etorebka.pl/
chcialabym sobie jakas kupic ,tylko wybor kolorow i wzorow jest zabojczy

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-08-02 o 12:12
Stary 2010-08-02, 12:12   #1766
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
SSR długo się o dzidzie staraliście??

To skoro jestes w ciązy, to pewnie ci już tej umowy po 7 września nie przedłuzą?? Choć w sumie będziesz wtedy w 11 czy 12 tygodniu to może
równe 9 miesięcy, to dużo i mało. Ale jak patrzeć na moje problemy to expres No, ale trzeba było się napracować (szczególnie, że nie wiem kiedy owu) i to tak, że na seks już patrzeć nie umiałam:/
Co do umowy to się nie łudzę. Mam nadzieję dopracować do konca, zgarnąć ostatnią wypłatę i spadać, bo warunki bardzo szkodliwe.
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
nie dalam rady zerzarlo mnie od srodka wyciagnelam wszytko ale nie skladam bo nie chce nic popsuc niech jest na tz ogolnie to wszytko jest ok i sie zgadza jak zlozymy to powiem na 100% ale nigdzie nie widze parasolki.. jest wszystko spiworki forkie moskitiery adaptery pompka ale nie ma parasolki....
No to jak to wszystko we dwoje posprawdzacie, to dajcie znać czy znalazła się parasolka
Cytat:

SSR - GRATULACJE!!! Nie doczytałam wczoraj! Niech fasolka rośnie duża i zdrowa! Dbaj o siebie!
Dzięki
Cytat:
SSR no teraz zobaczylam ze napisalam splawiki
frajda jest jak jest branie, a tak siedziec na jeziorze caly dzien i nie zlowic nic to nie na moja cierpliwosc .
No woda uczy cierpliwości i pokory. Ale każdy ma to co lubi
Cytat:
mam swoją kartę ale co z tego jak mieszkam na wsi, tu mi się na nic nie przydaje bo w sklepie trzeba płacić gotówką.
A tak wogóle to GRATULUJE FASOLKI
No i kiedy kończycie remont? Bo ja chce fotki
To może raz na tydzień, wyciągajcie gdzieś w mieście w bankomacie jakąś kwotę i miej takie swoje zaskórniaki.
Dzięki za fasolkę
A remont to nawet najstarsi górale nie wiedzą kiedy my go skończymy. Jedno jest pewne przed marcem Ale chcę do grudnia już mieć wszystko zapięte.

Matko, ale mi niedobrze. Umówiła się za godzinę do kosmetyczki na regulację i henne brwi i rzęs. Będę później.

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 12:12   #1767
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-08-02, 12:15   #1768
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też farbuję castingiem, ale ja kupuję hebanową czerń, więc nie przeszkadza mi to, że są czorne Natomiast jest to najlepsza farba jaką miałam, bo przede wszystkim jest to krem na 24 mycia (teoretycznie) i nie niszczy tak włosów, a po drugie rewelacyjnie zmywa się ze skóry, a do tego bardzo dobrze kryje i długo się trzyma. Na razie jest to mój numer 1.
oo właśnie. To samo mogę napisać.
Cytat:
No wlasnie sie dziwie ,bo ta farba ma tyle pozytywnych opinii na necie a mi zrobila masakre na glowie.Ale to wszystko chyba zalezy od rodzaju wlosow.
Mozliwe.

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Treść usunięta
a to jest jeszcze jakis słabszy casting?? U mnie tylko ten creme gloss widziałam.

SSR no to ładnie, 9 miesięcy. Super, że się udało. A to nie jest tak, że po 12 tyg musze ci do porodu przedłużyć?? (chyba, ze umowa wygasa przed 12 tyg)

Stary 2010-08-02, 12:26   #1769
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-08-02, 12:28   #1770
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:

Atomufka kup sobie jakieś witaminy i zobaczysz czy będzie lepiej. Ewentualnie tą odżywkę WAX, mi niesamowicie pomogła.
A najlepsze jest to ze ja wlasnie tym castingiem bez amoniaku farbowalam

Ide do apteki po olejek rycynowy ,moze cos zdziala.
Ale wiecie co dziewczyny wlasnie wyczytalam ,ze po narkozie wlosy moga bardziej wypadac,nawet do pol roku ...kurcze niezle spustoszenie w organizmie po tej operacji mam Do tego problemy z owulacją ...itp ale lekarz mi mowil ze to normalna reakacja tzw stres pooperacyjny
W sumie sama nie wiem czy teraz mi wiecej ich wypada niz przed operacja..ale widze je wszedzie na podlodze ,pod prysznicem boje sie ze bede lysa

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
równe 9 miesięcy, to dużo i mało. Ale jak patrzeć na moje problemy to expres No, ale trzeba było się napracować (szczególnie, że nie wiem kiedy owu) i to tak, że na seks już patrzeć nie umiałam:/
Co do umowy to się nie łudzę. Mam nadzieję dopracować do konca, zgarnąć ostatnią wypłatę i spadać, bo warunki bardzo szkodliwe.

No to jak to wszystko we dwoje posprawdzacie, to dajcie znać czy znalazła się parasolka

Dzięki

No woda uczy cierpliwości i pokory. Ale każdy ma to co lubi

To może raz na tydzień, wyciągajcie gdzieś w mieście w bankomacie jakąś kwotę i miej takie swoje zaskórniaki.
Dzięki za fasolkę
A remont to nawet najstarsi górale nie wiedzą kiedy my go skończymy. Jedno jest pewne przed marcem Ale chcę do grudnia już mieć wszystko zapięte.

Matko, ale mi niedobrze. Umówiła się za godzinę do kosmetyczki na regulację i henne brwi i rzęs. Będę później.
Gdzie pracujesz?

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-08-02 o 12:29
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości