|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
ejjj nawet tak nie mow.. bede plakac i tesknic
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak sie obciachasz to poa fotki ![]() no i czekam na te z pobytu ![]() no bo moj telefon robi kijowe fotki bez kolorow buu dlatego niewrzucalam ale pyszneeee bylo uwielbiam jak on gotuje ![]() Cytat:
a co do ksiazeczki to zrob bo teoretycznie (czysto teoretycznie) nie mozesz byc z dziecmi puki jej nie masz.. ale u nas na praktykach tez o dziwo nie wymagalioby byl jeszcze lepszy niz ten 1 ![]() pokaaaaaaaaaaaa ![]() Cytat:
slonce swieci ![]() a co do wozka to wypakowalam czesc ale nie mam sily czekam na meza to jest tak zapakowane ze szok... z 2 pudel wyciagnelam tylko jedno i odkrylam gondolke spiworek i do siedziska kilka rzeczy no ale juz nie mam sily na reszte, z tego co widze wsyztko jest ok wozek w swietnym stanie gondolka swietna czysciutka spiowerk itd tez zobaczymy jak reszta no i kolorek niebieskii bez przebarwien
|
|
|
#1742 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
Hejka, wróciłam z pracy, pospałam trochę, trochę posiedziałam w kibelku i teraz nie wiem co mam ze sobą zrobić. Chyba znów pójdę spać
![]() No niby tak, ale ja mam umowę zlecenie i nie obejmuje mnie kodeks pracy. Musiałabym przynieść zaświadczenie od lekarza a wtedy to bym już sierpniu tam nie pracowała. I tak mam umowę tylko do 7 września to jakoś dam radę. Na kilku aparatach już nie pracuję, bo szkodliwe, więc i tak mam teraz luzy. Zaciążyłam i walczę z urokami ciąży ![]() Cytat:
![]() A z tą moją fasolką to było tak: za siedmioma górami...... Kiedyś już Wam pisałam, że mam pcos (policystyczne jajniki), no i rozwalone hormony. Cykle miałam od 30 do 90 dni więc nawet nie wiesz kiedy jest owu. Ale jakoś tak się stało, że ostatnio były 34-39dniowe cykl i jak w ostatnim cyklu wybiła liczba 39 a @nie było, piwo przestało smakować i chciałam jeść 24h tylko słodycze to zrobiłam test i jest dzidzia No i objawy jeszcze to wieie piersi i bóle skurcze tak jak na @ w dole brzucha. A Ty lecz ten kark i uważaj, żeby Cię powtórnie nie przewiało. Super, że jesteś dzięki Cytat:
Teściowa już mięknie, to dobrze, ale niech nie myśli, że można Was ugłaskać. No i rocznica pierwsza klasa ![]() Cytat:
Cytat:
A i wyjmowałaś z rybich pyszczków haczyki a nie spławiki.Udanej parapetówy i pokaż ten zegar do jadalni
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
hejka!
u mnie znowu pochmurny dzien szkoda... niestety nie ma czasu nadrabiac. dopiero wstałam, ale juz słyszze jak mezus przygotowuje sniadanko. zaraz wyruszamy na zakupy mimo, ze na razie pogoda nie dopisuje jest fajnie i odpoczywam ![]() martucha ja jestem z 3go atomufka za duzo pisania, przy okazji opowiem o tym spoznieniu.
|
#1744 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1745 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
SSR długo się o dzidzie staraliście??
To skoro jestes w ciązy, to pewnie ci już tej umowy po 7 września nie przedłuzą?? Choć w sumie będziesz wtedy w 11 czy 12 tygodniu to może Dziękuję, ciesze się że kolorek się podoba ![]() Rosi fajna fryzurka Aniu ooo tez się będziesz urlopować
|
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
rocznicę we dwoje obchodziliśmy w sobotę na obiadku
![]() a wczoraj rano mieliśmy zamówiona mszę w kościele w którym braliśmy ślub, potem zamówiliśmy obiad dla rodziny a potem jeszcze na chwilę na miasto ![]() po powrocie do domu zasnelam zaraz bo w sobote bylismy na ognisku do 4 i mialam mega kacora
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
wiem sprawdzilam na nk
![]() ![]() hmm no jako namiastka niech bedzie... no ale.. ![]() ![]() fajnie wyglada taka lekka ![]() ![]() nie dalam rady zerzarlo mnie od srodka wyciagnelam wszytko ![]() ale nie skladam bo nie chce nic popsuc niech jest na tz ogolnie to wszytko jest ok i sie zgadza jak zlozymy to powiem na 100% ale nigdzie nie widze parasolki.. jest wszystko spiworki forkie moskitiery adaptery pompka ale nie ma parasolki....
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Marta może zapomnieli włożyć? Jak coś to niech doślą.
|
|
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli taka, tylko inna! Rossi, może jednak dasz się skusić na jakieś zdjęcie![]() SSR - GRATULACJE!!! Nie doczytałam wczoraj! Niech fasolka rośnie duża i zdrowa! Dbaj o siebie!
|
|
#1751 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia (nie) dziękuję. Jejku jeśli to przyjmą, to tylko z płytkami zostaniemy.
Rosi taka fryzurka gdzie nie trzeba nic układać jest najlepsza ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Zapomniałam wam napisać Jechaliśmy na to wesela , a ja zapomniałam wziąc tabletki anty (biorę o 21) Więc mówię mężowi aby mi przypomniał jak wrócimy do domu. A wiecie co on zrobił?? Wracamy ja poszłam zmyć makijaż do łazienki a ten sru do sypialni, przykrył mi gazetą te tabletki i leży w łózku. Weszłam, mąz się na mnie rzucił, wykorzystał i mówi "no to idziemy spać" (ja troszke wypiłam, wiec byłam mega senna - mąz nie pił nic bo wracał samochodem) i na śmierć zapomniałam o tych tabletkach. W koncu się w nocy budze - 4czy 5 była aby się napić i dopiero mnie tknęło, że tabletek nie wzięłam. Połknęłam i poszłam spac. rano mąż mnie obudził, znowu mnie wykorzystał i głaszcze mój brzuch i się uśmiecha. Wiec się go pytam co się stało a ten " żona jest nasza 1 rocznica slubu i chyba dziecko zrobiliśmy, bo ci specjalnie o tabletkach nie przypomniałem" Az mi gula stanęła w gardle jak musiałam mu powiedzieć, że w nocy ją połknęłam jak on spał...
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
SSR no teraz zobaczylam ze napisalam splawiki
frajda jest jak jest branie, a tak siedziec na jeziorze caly dzien i nie zlowic nic to nie na moja cierpliwosc martucha parasolka to nie mala rzecz, bylo by ja widac z daleka. pisz do pani gdzie ta parasolka sie wciela, moze zapomniala wsadzic porpostu. |
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Magda kliwia poczekam na meza i zlozymy caly wozek sprawdzimy czy wszystko jest ok zeby wrazie wpadki niepisac dwa razy ale wydaje mi sie ze jest ok stelaz obejrzalam super jest caly nie naprawiany kola tez kompletne pompka dziala moskitirea folia przeciwdeszczowa wszystko super.. dlatego nie bede robic jakiejs afery
no chyba ze sie okaze ze cos jest nie tak ale niewydaje mi sie wiec po poludniu mysle ze bede pytac co sie stalo i zeby doslalano napewno bo wyglada wlasnie tak fajnie lekko lubie takie fryzurki gdzie nietrzeba dodatkowych godzin spedzac przed lustrem
|
|
#1755 |
|
Wtajemniczenie
|
mam swoją kartę ale co z tego jak mieszkam na wsi, tu mi się na nic nie przydaje bo w sklepie trzeba płacić gotówką.
A tak wogóle to GRATULUJE FASOLKI No i kiedy kończycie remont? Bo ja chce fotki ![]() Madzia super Ci w tym brązie
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() A co do kasy, to u nas jest tak, ze każdy ma coś w portfelu, ale kartę do bankomatu trzymam ja Lubie wszystko mieć pod kontrolą
|
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
Witam w moj dlugi weekend a Wy juz od rana produkcja stron ide nadrabiac
|
|
|
|
#1758 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bedziemy tesknic ![]() A to jest juz bardzo krotko Ale ladnie![]() Cytat:
![]() Madzia a te wlosy pod swiatlo to masz takie rudawe Czym robilas?castingiem?
|
||
|
|
|
#1760 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, tak castingiem. Powiem ci, że na takim kolorze jak na zdjęciu mi zależało. Wiec mam nadzieję, że jak jeszcze je kilka razy umyję to będę takie miała nie tylko na świetle dziennym Choc ja teraz eksperymentuje i za każdym razem inny kolor kupuję
|
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz trafilam na idealny braz farba clairol ,zimny odcien wiec nie ma mowy o rudej poswiacie.Nie przeszkadza Ci to wlasnie?A mi dziewczyny tak wlosy zaczely wypadac ze szok nie wiem czy to od farbowania jest mozliwie? czy mam za malo witamin.
|
|
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufka ja castingiem już 5 raz włosy farbowałam. I jestem z tej farby bardzo zadowolona. Dlatego tez na razie z blondu zrezygnowałam, bo po rozjaśnianiu włosy mi się bardzo pogorszyły, teraz nie farbuję z amoniakiem, nie rozjaśniam i czekam aż wrócą do normalności a wtedy za jakiś czas znowu wrócę do blondu
Casting sobie bardzo chwalę, włosy nie są takie sianowate jak kiedyś, nie wypadają tak bardzo. Kolor schodzi równomiernie (tzn nie ma odrostów, tylko jakby cały się zmywa i powoli rozjaśnia). |
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast jest to najlepsza farba jaką miałam, bo przede wszystkim jest to krem na 24 mycia (teoretycznie) i nie niszczy tak włosów, a po drugie rewelacyjnie zmywa się ze skóry, a do tego bardzo dobrze kryje i długo się trzyma. Na razie jest to mój numer 1.Atomufka kup sobie jakieś witaminy i zobaczysz czy będzie lepiej. Ewentualnie tą odżywkę WAX, mi niesamowicie pomogła.
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zakochalam sie w tych torebkach: http://etorebka.pl/ chcialabym sobie jakas kupic ,tylko wybor kolorow i wzorow jest zabojczy
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-08-02 o 12:12 |
|
|
|
|
#1766 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No, ale trzeba było się napracować (szczególnie, że nie wiem kiedy owu) i to tak, że na seks już patrzeć nie umiałam:/Co do umowy to się nie łudzę. Mam nadzieję dopracować do konca, zgarnąć ostatnią wypłatę i spadać, bo warunki bardzo szkodliwe. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki za fasolkę A remont to nawet najstarsi górale nie wiedzą kiedy my go skończymy. Jedno jest pewne przed marcem Ale chcę do grudnia już mieć wszystko zapięte.Matko, ale mi niedobrze. Umówiła się za godzinę do kosmetyczki na regulację i henne brwi i rzęs. Będę później.
|
|
#1767 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- a to jest jeszcze jakis słabszy casting?? U mnie tylko ten creme gloss widziałam. SSR no to ładnie, 9 miesięcy. Super, że się udało. A to nie jest tak, że po 12 tyg musze ci do porodu przedłużyć?? (chyba, ze umowa wygasa przed 12 tyg) |
||
|
|
|
#1769 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ide do apteki po olejek rycynowy ,moze cos zdziala. Ale wiecie co dziewczyny wlasnie wyczytalam ,ze po narkozie wlosy moga bardziej wypadac,nawet do pol roku ...kurcze niezle spustoszenie w organizmie po tej operacji mam Do tego problemy z owulacją ...itp ale lekarz mi mowil ze to normalna reakacja tzw stres pooperacyjny ![]() W sumie sama nie wiem czy teraz mi wiecej ich wypada niz przed operacja..ale widze je wszedzie na podlodze ,pod prysznicem boje sie ze bede lysa![]() Cytat:
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-08-02 o 12:29 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

nawet na praktyka od nas nie wymagali. Ale mam w planach ją zrobić

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wymigujesz się