|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 |
Raczkowanie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
ja narazie cierpliwie czekam aż się ściągnie.
jest 20% dopiero, jeszxe kilka h.... wieczorem postaram się wypróbować. chociaż po wczorajszych innych cwiczeniach mnie tyłek boli więc nie wiem czy dam rade ale spróbuję.... boje sie tylko ze to dla mnie za szybkie i będę się motać :-/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1592 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1593 |
Raczkowanie
|
No co! Co!
Przecież ja wcale nie specjalnie, ani nic...to się tak samo zawsze ![]() ![]() ![]() ![]() A tak BTW to ćwiczę dalej, żeby nie było ![]() Co więcej zauważam po raz kolejny, że w jakiś magiczny sposób BBL ma zbawienny wpływ na skórę mojej pupy, różne małe niespodziewanki znikają...nie wiem, czy to kwestia tego wypocenia czy jak. W sumie to nieistotne, ważne że tak się dzieje ![]() Aha, wczoraj zawaliłam, jeździłam motórem do 22, a później poszłam spać bo o 5 wstaję do pracy, więc miałam dosyć. Ale dzisiaj będzie ok, a tą wczorajszą przerwę policzę jako tą planową "niedzielną", więc teraz czeka mnie pełne 7 dni ćwiczeń. Nieważne ![]() ![]() ![]() Dzisiaj bumbum'owa rozgrzewka i brzuszek ![]() ![]() Pozdrawiam pupoholiczki ![]()
21.07.2011 - Pierwszy Dzień Reszty Mojego Życia ![]() 175cm/64,5 kg ![]() - walczę z cellulitem - niszczę tłuszcz a zdobywam mięśnie - uczę się zdrowego odżywiania - dbam o cerę - PIJĘ DUŻO WODY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Raczkowanie
|
http://pokazywarka.pl/znycbb/ jak dostane bana to przynajmniej w slusznej sprawie. bierzcie i ćwiczcie z tego wszyscy
![]()
#1595 |
Raczkowanie
|
A ja właśnie się przebrałam i zaraz ruszam do ćwiczeń
![]()
21.07.2011 - Pierwszy Dzień Reszty Mojego Życia ![]() 175cm/64,5 kg ![]() - walczę z cellulitem - niszczę tłuszcz a zdobywam mięśnie - uczę się zdrowego odżywiania - dbam o cerę - PIJĘ DUŻO WODY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Raczkowanie
|
ja dzisiaj zrobiłam bum bum i jutro zaczynam kolejne ćwiczenia... jestem na siebie zła bo już kilka razy robiłam bum bum i nie udało mi się jeszcze wykonać wszystkich ćwiczeń... wysiadam w trakcie - jak zaczynają się te podskoki i kopnięcia nogą... wieczorem powtórzę to jeszcze raz bo nie mogę sobie darować, ze jestem taka miękka....
![]() i zrobiłam zdjęcia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1597 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1598 |
Raczkowanie
|
Właśnie skończyłam
![]() Przy bumbum się oczywiście zasapałam i zalałam potem ![]() Przy tummy tuck...wolę nie opisywać tych odgłosów ![]() Ale zrobiłam ![]() Uzupełniam płyny właśnie ![]() ![]() Powodzenia laseczki ![]()
21.07.2011 - Pierwszy Dzień Reszty Mojego Życia ![]() 175cm/64,5 kg ![]() - walczę z cellulitem - niszczę tłuszcz a zdobywam mięśnie - uczę się zdrowego odżywiania - dbam o cerę - PIJĘ DUŻO WODY ![]() Edytowane przez venealin Czas edycji: 2010-08-02 o 17:36 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Przyczajenie
|
czy jeżeli w tym Brazill Butt lift zastosuje ćwiczenia na uniesienie i rzeżbienie to moja pupa stanie się wypukla (coś w stylu murzyńskiej) bo w tej chwili cierpię na płaskodupie z którym chce zacząć walkę i mieć odstajacą pupe... prosze o odpowiedz,,
|
![]() ![]() |
![]() |
#1600 | |
Przyczajenie
|
Dziś zaczęłam. No i powiem, że po pierwszym treningu bum bum i booty basics jestem cała mokra i spocona. Ciekawa jestem czy zakwasy będą. ;D Jak dotąd co 2-3 dni biegam po pół godziny potem 30 min na rowerku stacjonarnm no i a6w. I do tego jescze te BBL i cie4kawa jestem efektów.
![]() No i gratuluję wytrwałości Wam. Zobaczymy do kiedy ja wytrwam. ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Zakorzenienie
|
Ja rano zrobiłam Basic, a teraz będzie Bum bum i jeszcze ABS II na brzuszek zrobię.
I mam ochotę jeszcze pójść pobiegać, bo mnie nogi moje przerażają, a nic tak nie działa zbawiennie na nie jak bieganie...
![]() |
#1602 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Raczkowanie
|
ja przez ten tydzien intensywnie cwicze zeby zabłysnąć na plaży
![]() ![]()
#1604 |
Raczkowanie
|
witam.
![]() dzis zaczelam 4 tydzien (o juz? ![]() ![]() ![]() ![]() no ale mniejsza z tym ![]() a dzisiaj tak sie wykonczylam ![]() ![]() wiec jak zaczelam cwiczyc gdzies w pol do 19 to skonczylam dopiero teraz ![]() ![]() teraz tylko myciu myciu ![]() ![]() ![]()
#1605 |
Zakorzenienie
|
25 minut dałam rady, leje się ze mnie pot, idę pod prysznic, o jaaaaa nie mogę.
#1606 |
Raczkowanie
|
Baja jestem jestem, na troche tylko zniknełam a tu tyle do czytania, hi hi...
ja jestem w trakcie 6 tygodnia, tzn 2 tydzień Classicu, wczoraj zrobiłam drugi dzień wolnego bo kolano mi troche bolalo i nie chciałam przesadzić. Waga mi nie spadła nic a nic a wręcz odwrotnie ![]() ![]() ![]() Norway gratuluje efektów! Widać wyraźnie na zdjęciach z boku że pupa sie podniosła i uda się zmniejszyły ![]() Obiecałam to chodźcie do mnie i popatrzcie ale się nie śmiejcie za bardzo bo sie załamie ![]()
#1607 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Tak przy okazji gratuluję Wam wytrwałości w ćwiczeniach ![]()
#1608 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli ktoś chce schudnąć to tak, całkiem fajne efekty mają babeczki, ale jeśli chodzi o powiększenie i uwypuklenie tyłeczka, to nie bardzo...może jedna czy dwie osiągnęły coś w tym kierunku...większość - z tego co widzę - raczej straciła tyłek ![]() No ale nie ma co panikować, u mnie centymetr na pupie trzyma wartość, więc jest ok ![]() Niniczka !! Kobieto !! Mam nadzieję, że będę miała chociaż KAWAŁECZEK Twojej figury po ciąży (o większej ilości raczej nie myślę ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Raczkowanie
|
Niniczka mogę ci tylko pogratulować ....jeśli tak mozna wyglądac po ćwiczeniach Brazil ...to ja też chcę.....
![]() ![]() Ja się sfotografuję , dopiero jak tutaj nikt nie będzie zaglądał....czyli nigdy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1610 |
Rozeznanie
|
ja już raz próbowałam ćwiczyć z tym programem ale dałam radę tydzień
![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj było bum bum ![]() ![]() ![]()
#1611 |
Raczkowanie
|
a mnie zaraz szlag trafi,
probowalam sciagnac przez torenty ale sciagnela mi sie taka wersja ze wszystkie pliki w bałaganie pocięte na kawałki niewiadomo co do czego i co jest czym.... grrrrr próbowałam z tego linku Norway ale po "basics" mi krzyczy ze nie mam konta premium i żopa.... nie chce mi sie wiecej sciagnac.... norrrrmalnie nie moge.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1612 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1613 |
Raczkowanie
|
słuchajcie mam pytanie!
![]() jaką wagę powinny mieć te obciążniki na nogi? bo zastanawiam się jakie kupić...rozważam 2,5 kg na nogę, ale nie wiem czy to nie za dużo... nie chciałabym wyrobić sobie zbyt dużych mięśni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1614 |
Raczkowanie
|
ola 2.5kg to za duzo.... ja bym zaczela od 0.5kg zebyś nie miala pudzianowych udek...
a ja sie wkurzylam i kupilam sobie konto premium na RapidShare.... i basta... mam nadzieje ze dzis juz pocwiczę |
![]() ![]() |
![]() |
#1615 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1616 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak czy inaczej, wydaje mi się, że to zależy od tego w jakim stanie masz mięśnie nóg. Z reguły na początku dziewczyny biorą po 0,5 albo 1 kg na nogę, ale to nie ze względu na obawę o rozrost mięśni, a z powodu stopniowego przyzwyczajania mięśni do cięższej pracy ![]() A zatem, jeśli czujesz, że dasz radę 2,5, to myślę, że nie ma problemu ![]() ![]()
21.07.2011 - Pierwszy Dzień Reszty Mojego Życia ![]() 175cm/64,5 kg ![]() - walczę z cellulitem - niszczę tłuszcz a zdobywam mięśnie - uczę się zdrowego odżywiania - dbam o cerę - PIJĘ DUŻO WODY ![]() Edytowane przez venealin Czas edycji: 2010-08-03 o 11:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1617 |
Raczkowanie
|
zgadzam się z Venealin, napewno ważna jest twoja kondycja nóżek
ale powiem ci że ja mam 1kg obciążniki, i jak sobie z nimi kiedyś pocwiczylam to potem tak nadwyrężyłam ścięgna i mięśnie że następne 3 dni ledwo chodziłam... bo i uda i łydki tak bolały że pierwszy dzień normalnie wyłam z bólu a potem chodziłam jak paralityk i wcale nie przesadziłam z ćwiczeniami, nie był to żaden wyczerpujący trening zacznij od 0.5 i zwiększaj. widzialam kieds takie obciążniki na all które miały "regulowaną" wagę a ja już połowę ściągnęłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem po CardioAxe i nie mam czasu, wieczorem zrobię jeszcze H&T.
Pomierzę się jeszcze i ciekawe jakie efekty będą po miesiącu, wstawię wtedy też fotki ![]() Najbardziej obawiam się o moje nogi... bo mam duży cellulit, co prawda nie widać go tak o, tylko trzeba ścisnąć, ale im mam szczuplejsze nogi i im więcej ćwiczę, tym bardziej go widać :/ Poza tym wcześniej ćwiczyłam Tamilee Webb, i teraz to i już mi się wydaje, że mam krąglejszą pupę ![]() ![]() A jeśli chodzi o obciążniki, to ja też wolę zacząć od najmniejszych, bo na wf na uczelnie na rękach używaliśmy takich po 0,5kg i nigdy nie dawałam rady bo za ciężkie, a co dopiero 2,5kg i to jeszcze na moich nogach...
#1619 |
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny
![]() moje nogi są w średnim stanie, ani w bardzo złym ani w bardzo dobrym, dlatego zacznę od o,5 albo ewentualnie od 1 kg ![]() ![]() ![]() a dzisiaj melduję Cardio i H&T... szczególnie H&T mi się podoba... sama kiedyś ćwiczyłam coś podobnego i po miesiącu był ładny efekt... jak jeszcze dojdą obciążenia to już w ogóle... tylko szkoda, że w moim programie H&T jest tak rzadko... wiec z racji tego ze długie nie jest zamierzam prócz wszystkiego innego co w planie codziennie ćwiczyć jeszcze to ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1620 |
Raczkowanie
|
Wlasnie skonczylam Cardio i H&T i ledwo zyje
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.