|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
x_truskawka_x
'słychać tylko szelest przekładanych wspomnień'
dobrze, ze jest taki kąt na ziemi.. kąt jak Twe ramiona rozwarty. Albert. ! Edytowane przez minimum4znaki Czas edycji: 2010-08-03 o 17:04 |
|
|
|
#3212 |
|
dream big
|
*Odzyskałeś to co straciłeś i polepszyłeś to co było wcześniej.
|
|
#3213 |
|
Zadomowienie
|
wystarczy usłyszeć piosenkę, którą razem słuchaliśmy by wywołać szalony płacz za tobą, wiesz?
zazdroszczę ci szybkiego zapomnienia pogoda składa mi przysługę i przystosowuje się do mojego stanu emocjonalnego - leje daj mi chociaż szansę |
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi miło. też cię nie lubię, falubazie. a jeśli powiem ci, że chce żebyś wracał, zawrócisz?
minął kolejny dzień, a ciebie wciąż tu brak. każdy dzień poświęcony tobie. nie wiem o czym teraz myślisz, ale ja myślami ciągle jestem przy tobie. smutne oczy, które dzięki niemu znów zapełniały się szczęściem. |
|
|
|
|
#3215 |
|
Raczkowanie
|
"Kochać nad życie, bez względu na śmierć".
"Mówisz mi nie żałuję, że tak wyszło, byłam obok Ty wybrałeś inną przyszłość". "Możesz iść, zatrzaskując za sobą drzwi". "Rzucona o podłogę niczym kawałek szmaty". "Znów patrzę w przyszłość, przeszłość nic nie znaczy". "Bez Ciebie czuję Saharę, daj mi pić". z piosenek, których dzisiaj słuchałam.. nie mam weny dzisiaj.
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
przestań być tym kim byłeś, bądź tym kim jesteś. ja nadal czekam, a przecież już nic się nie wydarzy. ja nadal myślę, a przecież to niczego nie zmieni. i przyszedł sierpień, zabrał lipiec mi tak bardzo obcy...
|
#3217 |
|
Raczkowanie
|
kontrastowa0 -
Widzę jak ją przytulasz. Widzę jak jesteś szczęśliwy. Dobrze, wygrałeś, więc zapomnę Cię. Wszyscy mówią `zakochałaś się nieszczęśliwie`, a na myśli mają `przegrałaś z nią na samym początku szmato`. Przyjaciele.
|
|
#3218 |
|
Zadomowienie
|
AnanaSek 07 - pisz, pisz + cieszę się, że Ci się podoba
myszka23101 - żadna talenciara ze mnie + bardzo mi miło patrysiowa_ - cieszę się, że Ci się podoba poziomkowa truskawka - bardzo mi miło MissSunset, sysiula14 - okradłam ________________________
Każdy ma swoją obsesję, a On powoli staje się moją. Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu. Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata? Kiedy Go pierwszy raz zobaczyłam, pomyślałam tylko na jednym wydechu zachwytu "jakiOnjestpiękny". Do dziś mam to samo kiedy tylko Go widzę. To prawda, zmieniła się, ale to tylko dlatego, że straciła kogoś ważnego i obiecała sobie, że więcej tego błędu nie popełni. Dlaczego zwierzasz się kumplom, a nie mnie?
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-08-03 o 18:05 |
|
|
|
#3219 |
|
Rozeznanie
|
NicNieMusisz caroline060 _mandarynka agrr otojest ciiri x_truskawka_x poprostuAsiss moje kochane ♥ Wszystkie moje myśli są wątpliwe Jestem sekundę za tobą Handlowałam moimi wspomnieniami ale pamiętam ciebie wyraźnie czy pamiętasz, co zwykłam śpiewać? Myślę o naszej miłości, pozwolę jej minąć. Jest jak płomień, ale nie będzie trwała Sprzedane są oczy, które mam i zimne jest czekanie na nic, i ciemne Machałam z krawędzi molo i zmieniłam się w sny śpiących Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-08-03 o 18:42 |
|
|
|
#3220 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje dziękuje
I see problems down the line I know that I'm right. Widzę problemy za horyzontem, Wiem, że mam rację. Slept in my makeup Didn't get my teeth brushed I crashed on the couch And now my mouth tastes like yesterday's news. Spałam w makijażu, nie umyłam zębów, spałam na kanapie, a teraz moje usta smakują jak wczorajsze wiadomości. rest your weary heart and relax him his oprzyj swoje znużone serce i daj mu odpocząć Ten days of perfect tunes The colors red & blue We had a promise made We were in love Dziesięć dni doskonałych melodii Odcieni czerwieni i błękitów Obiecano nam Zakochanie Before the dawn, I hear you whisper Przed świtem, słyszę jak szepczesz |
|
|
|
#3221 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za uznanie
![]() deuce - cudowna ![]() ____________ ''Zupełnie inaczej jest, jeżeli masz kogoś, kto cię kocha. To ci daje setkę powodów, aby żyć. Ja ich nie mam.'' JONATHAN CARROLL. z braku Ciebie oszalałam. ''A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć.'' ANTOINE DE SAINT-EXUPERY. ''Marzę o cofnięciu czasu. Chciałbym wrócić na pewne rozstaje dróg w swoim życiu, jeszcze raz przeczytać uważnie napisy na drogowskazach i pójść w innym kierunku.'' JANUSZ LEON WIŚNIEWSKI.
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-08-03 o 19:06 |
|
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
<3
kontrastowa0 patrysiowa_ dzięki, żabki <3 " tak skończyło się, co miało trwać wiecznie teraz nie chcę więcej już Ciebie mieć obok mnie, nie chcę więcej Twoich ust proszę, ucisz moje serce niech śpi, teraz śpi może to tak właśnie miało być chcę zapomnieć jak to jest witać z Tobą nowy dzień, pustej filiżanki słyszeć dźwięk gdzieś po drodze w pośpiechu zagubiony czas
tego nikt nie odda nam "
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-08-03 o 19:21 |
|
|
|
#3223 |
|
Raczkowanie
|
Miło wspominac czasy, w których jeszcze potrafiłeś wymawiac słowo: 'przepraszam'...
Dzielą nas kilometry zmartwień. "Wiesz jak się czuję, gdy zerkam na wasze zdjęcie?" To nie jest tak, że ja nie chcę z Toba rozmawiac i Cię widziec. Po prostu nie chcę sobie przypominac, że między nami nic już nie będzie... Boże, proszę Cię o odrobinę cudu zapomnienia. Czy to naprawdę tak wiele?! "Kupię sobie oryginalność. Przechodzoną, lecz wygodną."
"Maleńka, świat w Twoich rękach. Nie pokazuj mu się tylko z rana nie umalowana i rób swoje." [aniolek2]622887[/aniolek2] Edytowane przez viper19 Czas edycji: 2010-08-03 o 19:54 |
|
|
|
#3224 |
|
Rozeznanie
|
marikab- AnanaSek Cię Kocha! <3
![]() Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jak bardzo Cię kocham. Jak bardzo jesteś mi bliski. Ale masz rację odejdę- tak będzie lepiej. I te Twoje Uwodzicielskie Oczy. Pamiętasz jak uśmiechałeś się do mnie, głaskałeś mnie po głowie? Robiłes to z milości tak? To masz coś bardzo pojemne serce sku.rwielu.
|
|
#3225 |
|
Zadomowienie
|
Paralogiczna - wrócił wrócił; jak miło, że zauważyłaś ;* jak miło, że znów zachwycasz
kontrastowa0 - <3absorbeed - aaaa idź Ty, Ty, stalowa Ty! myślisz, że masz fajnego faceta to możesz mnie już przestać lubić? *
choćby nie wiadomo jak słabo Ci było, nie pokazuj mu, że jest Twoim powietrzem - dlaczego taka jesteś? - dla czego? dla oczu, tak niebieskich jak ocean, dających radość przez wspomnienie wakacji. dla ust, które dotykając moich, wywołują w moim brzuchu łaskotanie nazywane kolorowymi owadami. dla dłoni, którą najchętniej przyszyłabym do swojej. dla serca, które tak idealnie zsynchronizowało się z biciem mojego. dla czoła, w które puka, kiedy powiem największą w świecie głupotę. dla nóg, które starają się nadążyć nad moim tempem chodzenia. Twoje pytanie powinno brzmieć "dla kogo taka jesteś", odpowiedziałabym wtedy krótko - dla Niego. lubisz eksperymenty? a jakby tak skrzyżować Twoje serce z moim.. i zobaczyć jakie będą rezultaty? ![]() nie jestem jedną z tych, które usiądą obok Ciebie mówiąc "dobrze Kochanie, tylko się uspokój", pocieszając na siłę. ja wypowiem swoje szczere zdanie, nawet jeśli to Cię dobije. nigdy nie będziesz miał okazji nazwać mnie 'ciepłą kluchą', za to przymiotnik "wredna" często od Ciebie usłyszę. jeszcze tego nie wiesz, ale właśnie za to mnie pokochasz. + zapraszam serdecznie na nowy rozdział opowiadania ![]()
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-08-03 o 22:31 |
|
|
|
#3226 |
|
Raczkowanie
|
zapomniałeś już o naszych planach na wspólną przeszłość ?
tak, do ciebie szłam... nie dla psa kiełbasa kotku.. nie dla zdrajcy moje łzy. tak bardzo pragnę twojego dotyku, aby nasze dłonie dotknęły się i splotły w miłosnym uścisku.
|
|
#3227 |
|
Raczkowanie
|
marikab - mówią: 'teraz albo nigdy'. ja wolę mówić: 'teraz albo później'. sugerujesz, że za mało łez przez ciebie wylałam?! knujesz coś za plecami. to widać. ' ja za nim nie tęsknię. ja po prostu uwielbiam siedzieć na parapecie z jego zdjęciem i łzami w oczach, serio. '
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
<3 <3
' i cóż mi pozostało z Twoich wielkich małych słów ' ' ludzie są jak wiatr. jedni lekko przelecą przez życie i nic po nich nie zostaje, drudzy dmą jak wichry i zostają po nich serca złamane, jak jakieś drzewa po huraganie. a inni wieją jak trzeba, by wszystko mogło ma czas kwitnąć i owocować i to właśnie po tych zostaje piękno naszego świata '
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
Długo szukałam odpowiednich słów, by ująć myśli;
nadal szukam, nadal ujmuję myśli. Oni utknęli w Twojej głowie - nie chcą z niej wyjść! Najpiękniejszy był jej uśmiech, choć nigdy się nie uśmiechała. poszłabym za kimś takim jak Ty. Słońce wpada mi przez okno; w moim domu wszędzie cień. |
|
|
|
#3230 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: <3 ;*
Cytat:
***** Pluszowy miś, to Twój konkurent. Macie wiele wspólnego: Obaj jesteście do ściskania, do gniecenia, do serca, do targania. Tylko, że Miś jest zawsze przy mnie. 1:0 dla Misia ; ] To wszystko wygląda tak, jakby ktoś wyłączył telewizor w samym środku akcji filmu. chodzi mi o twoje diabelskie drzazgi, które każą ci pamiętać o tym, co było złe i nie pozwalają otworzyć się na dobre.
|
|
#3231 |
|
Raczkowanie
|
i przyszedł sierpień, zabrał lipiec mi tak bardzo obcy...[/QUOTE] piękny. zabieram. (nie umiem cytować-,-) dreams_x33, dziękuję napisałam to pod wpływem chwili i tym bardziej mi miło. *** Historia ciemnego nieboskłonu. Noc. On. Piękny, towarzyski, pełen poloru i szacunku do innych. Obdarzony charyzmą i osobistym urokiem. Nie dbał o swoje serce. Nie miał chęci na szaleńczą miłość. Znajdował się tylko tam dla własnej przyjemności. Obracał się wśród dobrze znanych kumpli. Znał jej skrawek życia, jednak nie zatrzymywał myśli na jej osobie. Nie była ideałem piękna, choć swa osobowością wyodrębniała się wśród innych. Spojrzał, poczuł... Potrzebował jej. Zmysły szalały. Oddychał ciężej. Usta, nozdrza, ręce-drętwiały. Nie odczuwał tego, ale to trwało w nim. Czas mknął, on żył swoim dalszym, nocnym życiem, ale myślami uciekał do niej. Ona. On dawno siedział jej w głowie. Potrzebowała go. Ale miała silną wolę. Jej wartości nie schodziły się tylko na jego osobie, posiadała nadzieje, ale to było wszystko. To co ich łączy nadal to spoiwo, którego każde z nich bało się ujawnić. Ona je silnie utrzymywała. On zatracał je, bo monotonność go męczyła. Wiedział przecież, że oddać siebie, mógłby nie jednej. Znał swoją wartość. Wiedział jakie ma oczekiwania. Trudził się tą znajomością. Ona wierzyła w jej rozwój. *Północ. To była istna, choć zwyczajna magia, to nie romans z filmu, po prostu uczucie, które przeżywa większość człowieczeństwa. Ale to uczucie było ich. On, zrozumiał... Jego serce walczyło o miłość. Ona wiedziała to od dawna. Pozostało im oddać nawzajem sobie serca...
|
|
#3232 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękować ♥
Nauczył ją idealnie czekać. Poniedziałek, wtorek, środa. Czwartek - już się łatwiej oddycha. Piątek - to nie myśl o nadchodzącym weekendzie rozświetla jej oczy. Sobota - serce szaleje, jak gdyby On stał już obok. Niedziela - to nic, że to tylko godzina wspólnie spędzona. Czas rozpocząć odliczanie od nowa. Odkąd On odszedł upijam się wyłącznie na smutno.
|
|
#3233 |
|
Wtajemniczenie
|
ochroń mnie, nigdy więcej nie chcę czuć, że cię przy mnie nie ma
udawanie kogoś znaczy teraz więcej niż bycie sobą dzięki doświadczeniom mogę stwierdzić, że moje życie to porażka a pamiętasz, jak złapałeś mnie za rękę? potem popatrzyłeś mi w oczy, a ja wiedziałam, że to ta chwila, kiedy magia wypływa z nas obojga i pokazuje, czym jest miłość |
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam u przyjaciółki ostatnie 6 dni, ale już jestem. Miło, że ktoś pamięta... ![]() ________ Siedź cicho. Nie do ciebie mówię. Jej oczy krzyczały przeprosiny o jakich świat nie słyszał. Nie jesteś pieprzonym Piotrusiem Panem, więc dorośnij! Mokre, nieułożone włosy. Krople wody kapią na skórę. Gęsia skórka i wrażenie jakbyś mnie dotykał.
|
|
#3235 |
|
Raczkowanie
|
AnanaSek 07 - wybacz. - dlaczego nie śpisz, tylko siedzisz na gg.? - bo Ty siedzisz. - a ja już muszę iść. - mogę z Tobą.? - śpij już, kochanie. - nie mogę, mamusiu. - co się stało.? - dzisiaj jakiś chłopczyk ukradł mi w piaskownicy foremkę. - kupimy drugą. - a serduszko drugie.? też kupisz, mamusiu.?
|
#3236 |
|
BAN stały
|
poprostuAsiss
mój genialny talent wreszcie się tu pojawił ...
i zaszyć się w pokoju na pół chwili, tylko po to by posiedzieć sam na sam z własnym ja . on nie niszczył jej fizycznie, psychicznie czy moralnie, bo niby jak ktoś kto kogoś nie zauważa może tego kogoś niszczyć ? pragnęła go, pragnęła kilku świec i nocy w blasku księżyca. pożerające wspomnienia kilku ulotnych chwil i wspólnych westchnień do księżyca nie dają jej dzisiaj normalnie żyć. każde spojrzenie w jakiekolwiek czekoladowe oczy przypomina mi o Nim i naszym beztroskim czasie mającym trwać wiecznie, wywołuje we mnie masę mieszanych uczuć, powodując przy tym potok łez. tak to dlatego zamykam oczy kiedy napotykam na swojej drodze owe oczy . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-08-03 o 22:03 |
|
|
|
#3237 |
|
Raczkowanie
|
Czyżbyś wpadł w nałóg niekochania kochanie ?
`nie moją winą jest że zapominasz o mnie...` Jasne tak będzie łatwiej, tak będzie lepiej, Zapomnij o mnie bądź z nią w naszym niebie...
|
#3238 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ten jest Świetny. ![]() Muszę się napic. Bylam bardzo Grzeczna. Odkad Zostawiłes mnie piłam tylko kilka razy mała brandy i whisky, ale Bóg mi swiadkiem, po tym, co zdarzyło się tamtego popołudnia potrzebuję czegoś mocniejszego. Przeżyłam szok.
|
|
|
#3239 |
|
Raczkowanie
|
budziła się o 4 w nocy i dłonią głaskała poduszkę na której o tej porze zawsze odnajdywała jego twarz...
odszedł już na zawsze... to co po nim pozostało to jedynie jego zapach na jej ubraniach, poduszce oraz dotyku jego w śnie. może sen przyjdzie a w nim mnie odwiedzisz. znowu Cię nie ma na odległość ręki. _________________________ __________ naiwnie wierząc w miłość... |
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczęęta moje najlepsiejsze. <3
zostawiam Was na trochę. jadę sobie na wieś odpocząć. ![]() kocham Was perełki moje. ; ** jak mnie zapytasz, to przecież i tak ci powiem, że nie tęsknię. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.

<3

a ten jest Świetny.